donderdag 6 december 2012

The Illuminati: The Royal Pregnancy Conspiracy

18 opmerkingen:

 1. Kate gaat de 20e op vakantie naar zuid-Frankrijk hahahaha! Nu weet je ook waarom dat dorp van de buitenwereld wordt afgesloten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WTF?

  In een filmpje van een lokaal radiostation beschrijft Julia Gilard hoe ze de toekomst ziet. Omringd door Australische vlaggen richt ze het woord tot haar landgenoten. “Gewaardeerde Australiërs, het einde van de wereld is nabij. De voorspellingen die de Maya’s ooit deden blijken waar te zijn. We gaan spoedig ten onder."

  http://www.telegraaf.nl/s/21137748

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Het lijkt alsof ze in de video haar landgenoten officieel toespreekt, maar het blijkt een reclame te zijn voor een radioprogramma."

  Lezen, Arminius.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, jij dacht dat ik het serieus nam?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Arminius,

  als het erom gaat, wat mensen serieus nemen,
  sta ik nergens meer van te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De preëmbrionale pijnscheuten gaan nu wel heel erg rap:

  "Aanstaande maandag 10 mei vinden er twee rechtzittingen plaats waar twee klokkenluiders ter verantwoording zullen worden geroepen. De eerste vindt plaats om 9.30 u in het Paleis van Justitie in Den Haag. Tijdens deze zitting zal de volgende zwarte togashow worden opgevoerd met Micha Kat als gedaagde. Wat gaat het OM nog meer uit de kast halen om deze eigenwijze journalist defintief het zwijgen op te leggen? Er staat heel wat op het spel, maar Kat heeft zijn klauwen klaar en zal in de zitting genadeloos toeslaan. Voor wie zich nog enigzins wil inlezen wordt hieronder een overzicht gegeven van de belangrijkste artikelen in het Justitietraject van Micha Kat. Aan de andere kant van dit zich als een steeds duidelijker fascistoïde aftekenend land, vindt ook maandag 10 mei een andere zitting plaats. Deze heeft niet de zware lading van de hierboven beschreven zitting, maar is wel degelijk van betekenis. Het betreft hier een zitting voor het kantongerecht in Zutphen, ‘s middags om 15 uur, waar Arend Zeevat gehoord zal worden in een voor de rechter uit te vechten arbeidsconflict met zijn voormalige werkgever, een distributiecentrum voor farmaceutische en geestdodende producten dat zich een instelling voor psychiatrische hulpverlening waant..." Read on.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Bezemwagentje

  LoL.

  @Papi

  Tja, 21-12-12 wordt voor de NL-complotter-elite een dag om te herinneren. Werkeloos, failliet, in gevang, een pijnlijk verlies op het front van 'gelijk zullen krijgen hebben want dus', en no f*cking Niburu anywhere close to our Milky Way.

  Maar wellicht kunnen wij nog wat voor elkaar betekenen. Tenminste als je bivakmuts vriendjes in Syrië werkelijk hun kerstcadeautjes aan het inpakken zijn.

  Dat zou namelijk betekenen dat 'this is the right time'.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O ja?

  Hoe verklaart Spencer dan, dat hij een lekke band had?

  Nou?

  Nou ??

  nou....


  ...............

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb absoluut niets met Niburu hoor, maar gezien mijn ervaringen in alle beperkingen met 'justitie' kan ik mij ook weldegelijk voorstellen dat 'bekentenissen' onder de gestelde omstandigheden gedaan, inderdaad door de 'verdedigende' jurist uiterst kritisch geanalyseerd behoren te worden...

  "Wij hebben vaak onze mond vol over Amerika, waar mensen die verdacht worden van terrorisme kunnen worden opgepakt en vervolgens zonder enige vorm van proces verdwijnen in een al dan niet geheim gevangenissysteem. Hoe een en ander er bij ons aan toe gaat echter, verschilt daar niet zo gek veel van. Wanneer iemand in alle beperkingen zit, is deze afgesloten van ieder contact met de buitenwereld. Je bent alleen in je cel, je bent alleen in je wereld en je bent alleen in je hoofd. Niet veel mensen kunnen zich dit voorstellen, maar het is echt een van de vreselijkste martelingen voor een mens die van nature een sociaal wezen is, één met zijn soortgenoten en het universum. Combineer dit met de advocaat van Jasper die stelt dat het "beter is voor Jasper dat hij geen contact heeft met de buitenwereld" en je hebt een dodelijke combi. Het is voor helemaal niemand beter! dat hij geen contact heeft behalve voor de satanische hooggeplaatste figuren die nu proberen hun misdaden te verdoezelen over de rug van deze boer uit Friesland. Wat er gebeurt met iemand die langere tijd in alle beperkingen zit is dat deze simpelweg psychologisch wordt kapot gemaakt. Dan kun je nog zo’n sterk karakter hebben, vroeger of later zal je bezwijken, ben je bereidt om álles te doen om aan deze situatie een einde te maken. En dat is nu precies de bedoeling van de huidige situatie waar Jasper Steringa in is gebracht door de Nederlandse Justitie. Niets meer en niets minder." BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @papi

  Hmm, maybe. Ik heb het zelf meegemaakt, inclusief een erg realistische poging me te verkrachten. Je twijfelt inderdaad, raakt gedesoriënteerd, en gaat uitvluchten verzinnen om er maar vanaf te zijn. Ook al was het in mijn geval maar 'training'.

  Maar het probleem met een dergelijke 'afgedwongen' bekentenis is, is dat het erg moeilijk te staven is. De persoon gaat van alles verzinnen, en dat moet nog wel even onderbouwd worden.

  Bijvoorbeeld. Jasper verklaart dit meisje toevallig te zijn tegengekomen. Voor toevallig en de aard van wat dit meisje is aangedaan is niet echt een match te vinden. Dus zal je beter naar Jasper moeten kijken om te zien wat er meer achter die ogen zit, want of hij was op jacht, zoals ik in een ander draadje stelde, en was dit meisje het target bij toeval, of hij zwamt.

  BTW piepen dat 'beperkingen' martelen zou zijn is echt 'zwammen'. Geen TV en niemand mogen vasthouden. Nou, nou, dat is een pijnlijke ervaring.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. En aan Ziva heb ik nog slechts te melden dat Assad niet voor niets al lang geproclameerd heeft nooit tegen zijn eigen mensen met chemische wapens aan de slag te kunnen/zullen gaan. Ik WEET dan ook dat gezien de valsevlag terreur die door de synagoge van lucifer in het verleden allover als vanzelf volksverradelijk misbruikt blijkt te zijn, de shitraëlische serpents weer eens op een gore daad van goyim-mennerij aan het broeden zijn. De dag dat het westen als een pitbull aan de leiband van netanyahoer de grenzen van Syrië zal schenden, ben ik dan ook direct bereid om als vrijwilliger naar Teheran te gaan. Gehersenspoelde nitwit...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Papi Blanco

  Ga je zilveren sleutel dan maar vast aan je ketting hangen, want je vriendje uit Damascus is per 1-12-12 per vlucht Syrian Air 441 al vertrokken naar Moskou.

  Wat een shitty intel heb je toch in die bunker van je.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziva escreveu:
  "BTW piepen dat 'beperkingen' martelen zou zijn is echt 'zwammen'. Geen TV en niemand mogen vasthouden. Nou, nou, dat is een pijnlijke ervaring."

  Mwah, als ik tien minuten geen radio of muziek aan heb word ik al aardig hyper, gewoon thuis. Twee weken zo lijkt me erg zwaar. Is dat raar?

  Slapen met licht aan (weet niet of het waar is) lijkt me ook ongezond. Met echte slaapdeprivatie krijg je gegarandeerd iedereen krankzinnig, dat is meen ik wel wetenschappelijk aangetoond. Dus?

  Neemt niet weg dat DNA + bekentenis + inderdaad echt de dader = volgens meneer Ockham wel de simpelste verklaring.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziva, wat weet jij toch altijd veel. Maar bij nader inzien/googelen is dat al dagen viral. Zou wel een mooie oplossing zijn, hoop dat het waar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @Ruud

  Israël is een klein landje. Iedereen kent of is onderdeel van een IDF netwerk. Het informele circuit is erg snel, en meestal accuraat.

  Dat ik hier dingen zeg die ook elders op het web staan, komt vooral omdat ik eerst check óf het wel in het public domain staat.

  Ik had het een paar dagen geleden kunnen zeggen toen @Papi Basij weer eens kwijlend de IDF voor laf uitmaakte, en hem kunnen vertellen dat het allemaal nog lang niet over is.

  Nu kan je dat lezen op CBS, en de propaganda zien waarmee het publiek wordt voorbereid op een militaire interventie in Syrië, waardoor de grens tussen Israël en Syrië de 'hottest' in de regio wordt.

  Not good imo.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ook met de intenties van deze site (want verklede wolven!) heb ik niet veel op, maar zoals Ziva het hier geconditioneerd dom durft te stellen heb ik het werkelijk nog nooit waar dan ook mogen zien! Natuurlijk 'moet' Assad zo af en toe met putin overleg voeren, maar denk jij nu werkelijk dat de Arabieren al hun kaarten aan die puta daar in Moskou zulllen laten zien? Ook zij weten heel goed aan welke kant van het schaakbord die puta over de ruggen van Assad en zijn volk met de geldwisselaars van deze wereld aan het strippokeren is Ziva. Dream dus maar 'lekker' on want de hegemonie der gelswisselaars is wereldwijd tanende...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hier pak aan Ziva... Ook de comment erboven tegelijkertijd even meenemen he?

  BeantwoordenVerwijderen