donderdag 13 december 2012

Megavuurbal

Het blog dat met grote regelmaat hel en verdoemenis voorspelde voor 2012, lijkt ietwat in te binden. Xandernieuws, berucht vanwege de ontelbare miskleunende Einde der tijden-voorspellingen, citeert nu liever Paus Benedictus SVI, die de letterlijke eindtijd ontkent en oproept op tot 'vorming wereldregering'. Gelukkig, we waren even bang dat Xander van zijn alternatieve geloof was gevallen.

Volgens Xander moet Benedictus wel een New World Order Paus zijn nu hij de spoedige terugkeer van Jezus Christus ook al ontkent. En dat terwijl Benedictus gelovigen alleen maar heeft opgeroepen geen aandacht te schenken aan de doemdenkers die zeggen dat de wereld vergaat. 'Hij (Jezus) beschrijft het einde van de wereld niet en als hij apocalyptische beelden schetst, doet Jezus dat niet als profeet.'

Kijk, dat lossen ze bij Want To Know toch handiger op. Geen ondergang van de wereld, maar de verkondiging van de nieuwe tijd. 'Open uw hart voor het kosmische hart', lezen we tussen allerlei tekeningen met veel psychedelische kleuren. Nergens treft Barracuda zoveel religieuzen aan als juist hier, al wordt geen God aanbeden, maar een soort hogere kosmische orde.

Toch werd het nog even flink spannend met het nieuws over de naderende megavuurbal. Een zorgwekkende ontdekking, aldus treinkrant Spits, die natuurlijk verstand heeft van die dingen. Maar het blijkt weer een loos alarm, meldt de wetenschapsredacteur van de Volkskrant. De ijsbal, mogelijk de de komeet van Pons-Gambart, komt helemaal niet op de aarde af. Op 21 december, als de Mayakalender afloopt, vliegt de komeet van ons uit gezien ergens links naast de zon. En hij komt niet op ons af, maar vliegt juist van ons vandaan, de donkere ruimte in. 'De groeten en tot over 185 jaar maar weer.'

14 opmerkingen:

 1. Kan het nu een dag zonder bonje hier? Want dat gescheld op Kat, Zeevat etc. begint een beetje te vervelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Arminius

  *opgelucht diep adem haalt*

  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En nog een opluchting:

  Vanwege de vorst
  zijn alle wedstrijden
  in de competitie ver plassen
  bij Barracuda
  vandaag afgelast

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat je onvoldoende introspectie hebt om te zien dat zo'n opmerking evengoed een vorm van verplassen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is dan wel opeens opvallend stil hier.

  Kom op jongens, er is toch wel ontopic te lullen of niet?

  Wie heeft zich stiekum toch voorbereid voor 21 decedmber?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Arminius

  LoL, en nee, ik ben niet voorbereid. Sterker, ik vlieg die dag zelfs, maar misschien is het verstandig dat ik mijn bikini aantrek onder mijn kleren voor het geval ik het laatste stukje moet zwemmen. Wat denk jij?

  Ik kijk wel uit naar de 22e. Wat voor mooie langdurige conspiracy-meme zal er nu voor ons bedacht worden?

  Dat gedoe met Maya's, Niburu's en aanstormende aliens geloof ik nu wel. De NWO is ook al saai geworden, de Bilderbergers borrelen gewoon door, en WW3 staat al jaren op uitbreken.

  Maar ja, wat nu?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De zonnevlam , is nog steeds niet vertrokken, met 150 miljoen km voor de boeg en 7 dagen te gaan. Goed mikken en gas geven daarboven, anders geloof ik ze nooit meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zou ik hierbij dan nog even je vluchtnr. plus maatschapij (el-al denk ik dus wat dat betreft ben ik al heel ver waarvoor dank!) kunnen krijgen zodat ik ter zijner tijd via een meditatie kring ervoor kan zorgen dat je toestel nog net voordat het de Middelandse Zee bereikt ergens in Macedonie tegen een erect staande piek te pletter gaat!? Heb je je bikini als 'toegift' (zij liever dan ik zeg geef mij maar Liesbeth hoor...) aan de reddingsploegen tenminste nog ergens voor aangetrokken. Je voyeuristische spatjes alhier smeken toch om deze veronderstellingen mijnerzijds? Of niet soms! En jij geen probeert hier bij moderator voordat het licht mondiaal op suart gaat het vege lijf nog even te redden door tegenover je gecabaliseerde souteneur net te doen alsof je neus bloedt? Je laatste 3 comments op de vorige draad spreken anders toch echt wel van andere koek dunkt mij!? Wat zullen wij nou krijgen? Wordt er door intriganten hier dus weldegelijk met meerdere maten ter faveure van slaafse judeofielen gemeten? Want als dat inderdaad het geval is, zal dit hierbij mijn laatste comment op Barracuda zijn geweest. Gatverdamme mensen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wuim Drankbar

  Het gaat vervelen, echt geloof me. In 2013 maar een nieuw act verzinnen.

  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nee, jij bent lekker bezig dan arminius. Wanneer gaan die boris de boef schellen dan toch eindelijk eens vallen dipwit!? Nogmaals laf/lauw vanaf de kant blijven tikken is volgens jouw moris dus wel orgineel? Ik heb van jou hier nog nooit wat voor zinnnigs dan ook mogen vernemen, dus wat dat betreft is het niet je rechter hand die in eigen boezem gaat, mijn literaire dolk gaat er ook nog eens voor zorgen dat jij 2013 überhaupt niet eens in levende lijve meer zal meemaken. Sue me eikel hahaha! Met alle winden meeruftende nietsnut. Zo wel goed/orgineel dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ondanks mijn steeds grotere bedenkingen bij Kat's geregiseerde intenties, gun ik de geplaagde slachtofferist toch wel zijn (***proest***) geplofte roulette tafel. Moge de bakken met waardeloos bedrukte briefbiljetjes op zijn accaunt bijgeschreven worden. Mijn oproep is zelfs hier bij Barracuda nog; Stort nog voordat 2013 dat alsnog voor u ter aarde gevallen moet doend oid...

  BeantwoordenVerwijderen

 12. Drankbar stipte het al aan: interessante informatie voor beleggers in de Micha-Claim!

  (...)

  2. De vordering van verzoeker
  [Kat] laat zich op dit moment niet precies begroten en zal nader moeten worden opgemaakt bij staat en bestaat uit de hoge kosten die hij aan de eerder door gerequestreerde [Westenberg] begonnen procedure heeft moeten maken, maar ook uit inkomens- en reputatieschade. Verzoeker begroot zijn vordering voorlopig op € 600.000,00. Verzoeker schat de gemaakte advocaatkosten op € 50.000,00. Dat bedrag heeft hij helemaal moeten lenen van Chipshol. De declaraties zijn op te vragen bij zijn toenmalige advocaat mr. M. Kaaks. Als gevolg van de door mr. Westenberg tegen verzoeker begonnen procedure heeft laatstgenoemde zijn werk verloren. Zijn meest lucratieve opdrachtgever was Memory Productions, organisator van het Nationaal Juristencongres. De Raad voor de Rechtspraak heeft geweigerd medewerking aan dat congres te bieden "vanwege zijn conflict met Westenberg". Ook was verzoeker veel werkzaam voor De Brauw Blackstone Westbroek; het verlies van opdrachten vindt ook uitsluitend zijn oorzaak in de door mr. Westenberg begonnen procedure. Ook is verzoeker ontslagen bij het Advocatenblad en het digitale tijdschrift Advocatie. De gederfde inkomsten over de periode 2006 tot en met 2012 begroot verzoeker op € 300.000,00. Ook is sprake van aanzienlijke immateriële schade. Gedurende vele jaren is het leven van verzoeker geheel beheerst geweest door de door mr. Westenberg begonnen procedure en is hij van een gerespecteerd juridisch journalist tot een outcast geworden. Die schadepost schat verzoeker op € 150.000,00.

  (...)

  REDENEN WAAROM verzoeker zich wendt tot u Edelachtbare Heer/Vrouwe Voorzieningenrechter met het eerbiedig verzoek om, bij beschikking, uitvoerbaar voorraad, de vordering van verzoeker met inbegrip van rente en kosten voorlopig te begroten op € 625.000,00 en verzoeker verlof te verlenen ter zake van zijn aldus begrote vordering conservatoir beslag te doen leggen op de voormelde roerende en onroerende zaken.

  (...)  Als er één cent aan Micha "outcast" Kat wordt toegewezen, eet ik mijn hoed op.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @Lezer

  Kat moet geloof ik wel eerst 8500 euro borgstellen voor hij het beslag mag leggen. ik kan me er ook niets bij voorstellen dat het toegewezen zou worden.

  BeantwoordenVerwijderen