woensdag 12 december 2012

Uitholling

And then there were two. De onttakeling van SOPN, de partij die roemloos de verkiezingen verloor, lijkt nu definitief begonnen. Secretaris Hanneke Bijl is opgestapt, en ook penningmeester Geert Vousten heeft de biezen genomen, waarmee alleen boegbeeld Johan Oldenkamp en voorzitter Anton Teuben nog over zijn. Plus een handjevol (150) betalende leden die het ook niet meer weten. Vousten kon de werkdruk niet meer aan, maar Bijl maakt geen geheim van de reden van haar vertrek: 'Het bestuur is voor mij in de huidige situatie niet meer werkbaar'.

Smeuïge details krijgen we helaas niet te horen, zoals ook de volgende intrigerende opmerking op de SOPN site van ene Ron (die er nog echt zin aan heeft) in het luchtledige blijft hangen: 'Daarnaast lijken er wat mensen die er bewust op uit lijken SOPN uit te hollen zoals we weten van mensen die er bij waren dat ook Occupy Den Haag door infiltranten is uitgehold. En ook dat kost tijd dat te zuiveren.'

De vraag is trouwens of Oldenkamp nog doorgaat met SOPN. Die ging eind september voortvarend aan de slag met zijn ultieme volkspartij Voluntas Populi, wat de ultieme optelsom van Piratenpartij, de Partij voor Mens en Spirit (MenS) en de SOPN had moeten worden. Niet minder dan elf domeinnamen werden aangevraagd, maar twee maanden later is daar nog niets mee gedaan. Vermoedelijk omdat de onvermoeibare Johan alweer een volgende passie heeft ontdekt die hem nachten wakker houdt: prokaryoten.

68 opmerkingen:

 1. Mooi om te lezen hoe de secretaris/penningmeester zich tot in detail indekt door verslag te doen van de status van de boekhouding, de aanwezige tegoeden, en de terugkerende/lopende kosten.

  Alsof hij aan zijn water aanvoelt dat de rovers aan het graaien slaan, zodra hij de deur achter zich dichttrekt.

  Waarschijnlijk heeft hij daar nog gelijk in ook. Oldenkamp en Teuben samen op een zak geld? Voor je het in de gaten hebt is Paleis Soestdijk gehuurd en omgedoopt tot de Pateo Campus sponsored by SOPN, en nestelt Oldenkamp zich op de voormalige werkkamer van Bernhard.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zie ook onze rubriek Eyeopeners

  De Wasbauertjes - Introductie
  http://urubin.com/forum/showthread.php?tid=9661

  De Wasbauers - Duistere zaakjes bij Trancewerk.nl!
  http://urubin.com/forum/showthread.php?tid=9934

  De Wasbauers en de Villa Truc!
  http://urubin.com/forum/showthread.php?tid=9762

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hè Alex. Dat je 'haar' vandaag vanwege die lauw/laffe poging het manvolk van Barracuda voor zich te winnen als manwijf neerzet, vind ik gezien de onrespectabele pose waarmee ze zich sinds gisterenavond arrogant aanbiedt nog te rechtvaardigen ook. Sterker nog, de grote proleet van weleer zei het nog eens met zijn onweerlegbare wijsheid alzo; "Waren jullie maar ijskoud of gloeiend heet, echter met deze mentaliteit kan ik jullie nu nog maar slechts als een lauwe en ranzige roggel van mijn geilige mondje doen uitbraken. Jullie onderlipjes genaken mij met mooie menstruale geurtjes dan wel scheetjes, maar dat wat voor jullie hart moet doorgaan is nog slechts tot allerlei vormen van zondige hoererij in staat." Maw: Toon of je hele kop aan je vele genetisch gemanipuleerde volgers, of blijf met je half laf verholen mentaliteit maar verder onder die steen van je addergebroederlijk konkelen! Capiche!?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk ik doe het of helemaal niet of tenminste onhypocriet vrouwhaftig...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Basij Waus

  Hahaha...ik wist dat de symboliek van mijn schoenzool je zou tergen. Wat dat betreft ben je een open boek.

  Althans je obsessive-compulsive disorder is dat. Het is easy to trigger.

  Daarnaast waarom zou ik mijn 'hele kop' moeten tonen aan iemand die 5 keer per dag van avatar verandert? Om straks op de Nieuwmarkt in de kou
  te moeten aanschouwen hoe je rode koontjes krijgt omdat je me herkent? Ik kijk wel uit. Ik weet immers dat je OCD óók belemmert dat je een restaurant in loopt. En om nou fijn met je te keuvelen over ditjes-en-datjes in de vrieskou lijkt me allesbehalve aangenaam.

  Dus als jij werkt aan je obsessie's, je netjes en regelmatig scheert, laat zien dat je ook een grappig snoetje hebt, dan wil ik wel overwegen om net te doen alsof ik je mega aardig vindt als je me tegen komt op straat.

  Deal?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Doe je best Alex. Ik loof hierbij 666 miljoen Gambiaanse Dalasi uit voor 'haar' rotkop op een verroeste plaat van vooroorlogs tin/lood...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tssk, Basij Waus, dat is een dreigement, en dreigementen ben ik helaas vandaag de dag verplicht te melden. Da's dus niet zo handig van je.

  Dus pas nou maar op met je woeste uitspraken. Je hebt je kennelijk al de woede van @geen op de hals gehaald. Dat is voorlopig wel even genoeg voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nu we het toch over die incontinent reagerende bejaarde gaan hebben wens ik mij absoluut geen zorgen te maken (nooit gedaan trouwens en zal dat hierbij nooit gaan doen ook!) over wat die blaffende lamlul nou wel of niet van plan is 'ziva' hahaha... Weet je wat het is namelijk? Zodra ik wat voor een aanschrijving van de blaffende hond waar of door wie dan ook overhandigd krijg, is het eerste wat ik zal doen een sicario uit het 'arme'/behoeftige zuiden bestellen die bijna gratis voor mij de paljas vanwege zijn kruiperigheid met een loden douche zal komen verassen. Daarna zal ik zijn dochters naar een oosteuropese dierensexpbordeel laten ontvoeren waarbij er door een stel ranzige stieren tot aan veel bloed er op losgereten zal worden. Met de ontzielde torsos zal ik dan de uitgehongerde varkens van mijn Russische hackersgilde doen voeren, zodat met het mest dat daaruit weer gewonnen is het armetierige moestuintje van geen ten bate van zijn darmenstelsel nog bemest moet worden ook! Man...eh... vrouwhaftig he?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. BTW @Basij Waus

  Hoe kom je nu weer aan die Gambiaanse Dalasi?

  Heb je een tokkie-vakantie geboekt naar dat stinkende stukje rivier-delta? Ik wist niet dat je zo van vogeltjes houdt. Of is/was het aaien van de heilige krokodil je missie? Want het waren toch niet die goedkope Nigeriaanse hoertjes daar die je trokken, toch?

  Of ben je gewoon weer een beetje aan het schobbejakken?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Basij Waus

  Tjonge tjonge, je gaat nu zelfs @geen's dochters op een uiterst onsmakelijke manier betrekken bij je fittie.

  Ik dacht dat je, ondanks je rare trekjes, nog wel enige stijl had. Maar dat blijkt dus een totale misperceptie.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik weet niet wat ik genanter vind, om te lezen.

  Wim Dankbaar vs. Micha Kat of Cote de Pablo vs. Adamas.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat is er @Basij Pahdan? Tongetje verloren na je ultra laffe uitspraken?

  Ik dacht dat er zo'n mooie fraaie nobele code heerste in dat kleine bunkertje van je. Maar niets van dat alles blijkt waar. Je bedreigt op een extreme wijze de dochters van iemand die hier reageert.

  Man, man, wat een verval laat jij zien. Je bent te laf om je met één nick te identificeren, te laf om je gezicht te laten zien, en te laf om je te beperken tot @geen om je domme uitspraken te verdedigen.

  Nee, onze koele crimineel @Basij Pahdan verlaagt zich tot het onsmakelijk bedreigen van iemands dochters. Om zich vervolgens stilletjes terug te trekken.

  Wat een loser ben je dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hà die 'ziva'! Vergeleken met jouw gedeserteerde lafheid hier vanaf de zijkant in het 'veilige' Hol-Land, is mijn aangepakte methodiek als die van een labekakkende en hoogincontienente bejaarde... Toch? Waarbij ik tegelijkertijd weldegeLIJK moet verkondigen dat een jood als gilad nooit over de eigen streken kan oordelen waarmee ook hij is opgericht! En blijf jij maar 'lekker' doorposeren voor al die hier met de tong op hun schoenen kwijlende 'debunkertjes-gang' hoor... Houd echter wel in het oog dat ik geensins van je onder de indruk te brengen ben. Geef mij liesbeth maar...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Basij Pahdan

  Ach rot op Lafaard. Als je maar een paar procent van de 'guts' zou hebben die je hier meent te claimen, dan was je allang op het vliegtuig gestapt om je zilveren sleuteltje te claimen bij de vrijwilligers van de Ayatollah.

  Dan zou je nooit jezelf zo dramatisch laf te kijk hebben gezet door de dochters van @geen te bedreigen. Dan zou je wel even pas op de plaats hebben gemaakt ipv als 'antwoord' op die bedreiging te komen met stupide linkjes naar zogenaamde vluchtende IDF-soldaten.

  Dan zou je met dat laatste stukje fatsoen in je lijf je belachelijke beschrijving over het lot van @geen's dochters deleten. Dan zou je zeggen: OK, dat was 'not done'.

  Dan zou je met je gebruikelijke slijmerige @moderator verhaaltjes waar je zo vaak je anti-semitische praatjes mee probeert te vergoeilijken gebruiken om je excuses aan te bieden. Dan zou je stijf van de schaamte laten zien dat je inderdaad behoorlijk te ver bent gegaan.

  Maar nee, niets van dat alles. Dat verwrongen brein van je komt niet verder dan: "Geef mij Liesbeth maar.."

  Echt, "you're dead meat".

  BeantwoordenVerwijderen
 15. So be it Palestijnenvreetster. Bedenk echter nog een ding... En dat is dat alles wat jij hier ten opzichte van de Arabische Semieten uit die stinkende bakkes van je naar buiten hebt gegooid, ook absoluut mee genomen zal worden bij het oordeel over mijn al dan wel of niet laffe repliek ten aanzien van een 'bedreigingen' herhalende imbeciel, die vanwege zijn scootmobiel nog niet eens buiten zijn eigen schoon geveegde bejaardentehuis durft te komen. En ook jij probeert hier via je eigen joodsch duivelse verlangens ten aanzien van je toehoorders farizeeisch te verdonkermanen dat je nog maar slechts kan klaarkomen op hitsende gojimmennerij!? HIER ga nog maar eens die uit zijn voegen barstende stink berekut van je maar wagenwijd open zetten. Hypocriete randmongool!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @papi bashi

  Waarom ben je eigenlijk zo boos op @geen en zou je zijn dochters erbuiten kunnen houden? Ik bedoel... je zou zo'n huurmoordenaar niet eens kunnen betalen en bovendien heb je helemaal geen contacten bij het Russische hackersgilde. Ben vd Brink claimde recentelijk ook een "hackertje ingeschakeld te hebben". Zieliger kan bijna niet. Het zijn volkomen loze loserdreigementen.

  Het enige wat ik me nog wel voor kan stellen is dat je een bezoeker van dierenseksbordelen bent.

  Als je je netjes gedraagt wil ik je wel een keer introduceren bij mijn Russische outsourcing partners, hoewel ik vrees dat je vooraf moet betalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wim Dankbaar heeft nog het fatsoen,
  om zijn relatieproblemen niet op Barracuda uit te vechten.
  Ik kan jullie een weilandje bij Beverwijk aanbevelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @Papi Basij

  Tuurlijk kneuter, tuurlijk.

  Fabriceer je eigen laffe uitspraken maar weer in een nog dommere context van die über-dominante Joden apathie van je.

  Echt, je apen-gedrag is echt schrikbarend. Ergens dacht ik nog dat je een weliswaar wat simpele, maar toch principiële toetsenbord-jihadi was. Dat vond ik best leuk. Zo op neutraal Europees grondgebied en in cyberspace wil ik best aanhoren hoe de donkey maatschappij denkt over de wereld.

  Maar na vandaag is het wel duidelijk dat principes niet tot je arsenaal behoren. Je bent gewoon een ordinaire dreigende totaalmalloot die er niet voor schroomt om andermans kinderen te bedreigen.

  Lager dan laag. Geen enkele positie in welk ondergronds of bovengronds leger dan ook waardig. Je bent een totaal verloren no-body.

  Echt, met je openbaringen van vandaag ben je zo ongelofelijk door het ijs gezakt. Je bent een laffe hond.

  Dus ga svp weg. Gewoon uit jezelf. Ga commenten bij Nieuwsbreker OID.

  Laffe sukkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gelukkig is die arrogante veronderstelling van jouw soort waarbij je met je uitverkorene spatjes voor anderen denkt te kunnen bepalen wat wel of niet kan onbestaand. Tsssss de rondkrioelende arrogantie alleen al! Waar halen jullie toch altijd die satanisch stinkende vrijpostigheid vandaan? Och ja wat dom zeg, je bent uitgepoept door een uitverkorene heks van theodor H! Je weet wel die vertegenwoordigende pooier van de gezamelijke jodenclan die hier op deze kloot vanwege hun parasitaire woekerwinsten elke black sabbat in de synagoge van satan een orgie/dienst van hebberigheid viert. Zielig/laf kruipende deseteur! En inderdaad ook jou genetische oorsprong waar dan ook rondkruipende heeft de konsekwenties daarvan al langere tijd (helaas nog niet hard genoeg!) en steeds geroganiseerder binnen de nietjoden werkelijkheid maar te slikken of stikken. En als jij dit als een dreigement wenst te zien dan wel ervaren, ben je echt van de verkankerde imbeciliteit absoluut van het padje af gemept hahaha. Ga vooral zo door abject/imfame mensenhitster...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @papi

  Wat is precies het verband tussen je jodenhaat en de dreigementen die je tegen andermans kinderen maakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Haha, die Micha. Nu wil hij weer persoonsbescherming krijgen omdat hij bedreigd zou worden op fok.nl. Behalve dat hij helemaal niet bedreigd werd:

  "Micha Kat. Debiele psychopaat die je daar bent. Honderdduizenden euro's zijn er al aan rechtszaken tegen jouw persoon uitgegeven. Terwijl een kogel voor een nekschot nog te veel is!"

  Als zo'n kogel te duur is, werd hij blijkbaar niet aangeschaft, laat staan in de nek van Micha geschoten en al helemaal niet door de schrijver van dat stukje. Er was dan ook geen sprake van een bedreiging.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Het kruidenvrouwtje in de bocht op argusoog...

  Désirée Röver zegt:
  12 december 2012 om 16:23
  Lees het boek van Stuyvenberg en zie dat het fysiek onmogelijk is om mensen te vergassen zoals in het sprookje van de holohoax en de 6 miljoen…


  Bron

  Is dit een glasharde Holocaust ontkenning?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Yay! Wat gezellig hier. Ik blijf ditmaal wat langer hangen. :)

  Trouwens Jeroen haat je me nog?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. @Laffe 'dochter bedreigende" Adamas, Holohoax, Papi, Basij etc

  Het interesseert me werkelijk helemaal niets óf en hoe je mij bedreigt. Je marginale linkdumpjes en Otrivin-gestuurde toetsenbord-boertjes staan namelijk in het niets vergeleken met waar ik voor getraind ben om mee te dealen, of als klein meisje ben opgegroeid om mee te leven.

  Wat me wel interesseert is je ultra laffe aanval op de dochters van iemand die hier reageert. Dat, @Papi maakt je voor mij een 'target to waste'.

  Nogmaals, met je laffe aanval op de dochters van @geen ben je voor mij echt alle fatsoen te buiten geschoten.

  Laf varken!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @Mind Fever

  Ah... waar is dat mooie "searcher" image dat je had?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Zeg Ziva vertaald dit jouw gevoel nu?

  Straks krijg ik je nog into metal. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @Mind Fever

  Ik haat je niet hoor. Wil je dat graag?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Welk searcher image?

  Gojira toch wat ontoegangbaar. Probeer dit eerst. Goed voor beginners.


  BeantwoordenVerwijderen
 29. @Jeroen,

  Natuurlijk wil ik dat. Dat is de droom van iedere gezonde jongeman.

  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. @Mind Fever

  Nee, de muziek benadert de black-and-white kill mode die ik had in de IDF, maar daar is nu geen sprake van.

  Nu ben ik vooral heel erg geïrriteerd omdat een toetsenbord_hamas_sukkel zich extreem bedreigend uitlaat over de dochters van een regular op dit board.

  WE - as a board - should KILL the terrorist ON SIGHT.
  Je kan je niet veroorloven om een terrorist je kinderen, of de kinderen van de mensen naast je, op een dergelijke manier te laten bedreigen.

  Echt, ik begrijp daar niets van.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Na al dat helse kabaal even een eerbetoon aan gister overleden legende. W%(O@(#(%@!#$#$@boehoe

  BeantwoordenVerwijderen
 32. WE - as a board - should KILL the terrorist ON SIGHT.
  Je kan je niet veroorloven om een terrorist je kinderen, of de kinderen van de mensen naast je, op een dergelijke manier te laten bedreigen.

  Echt, ik begrijp daar niets van.


  Hm... ik probeer me momenteel nergens meer over op te winden. Werkt vrij goed. Ontspannend ook. Zou je dat ook willen proberen? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Verspilling aan jou halfnaakte hoererij is inderdaad als het parels voor de zwijnen werpen, terwijl jouw abjecte soort daar alleen maar parasitait van klaar komt zonder te weten waar conversaties tussen intellectuelen überheupt over behoren te gaan. Nogmaals ik verkeer liever onder echte vrouwen van waarheidslievende genegenheid gecombineerd met een van de realiteit stralende heldhaftigheid!. Dus van de mensenmennende dan wel 'literaire' kutscheten producerende desserteurs zoals jij wordt ik alleen maar ontoepasselijk offensief hahaha. Kom op dan? Ik spuug je uit. Sterker nog, ik vreet je niet eens meer sukkel! Laat staan dat ik mijn zuurstof in jouw nabijheid zal uitademen met het risico op inademing door jouw liegend/mennende gok ook nog eens verspild!? Loser je bent echt van de lelijke achterbaksheid niet meer te harden hahaha. Volgende!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @Mind Fever

  Welk searcher image?

  Met die cape/hoodie.

  Zie hier. Kaart nummer 14; "searcher reaches land's end"

  Er is een kaart 9 'The searcher" uit hetzelfde deck waar de gelijkenis beter is, maar die staat niet in dit rijtje.  BeantwoordenVerwijderen
 35. Oh inderdaad! De gelijkenis is treffend!!!

  :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ok ik ga weer. Het internet verveelt me stierlijk echt.

  Respect aan jullie lui die het hier altijd maar zo lang volhouden. Ik heb zin om een ruit in te trappen onderhand.

  Barracuda leuk artikel trouwens. Daar kwam ik natuurlijk voor. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @basij papi/adamas/waus/linda - dochters bedreigende lafaard

  Het gaat niet om mij. Ik bedoel mocht dat nog niet in je garnalen koppie zijn doorgedrongen. Je mag mij haten zoals je wilt. Noem me een Ashkenazi Zionistische hoer; you're welcome. Dat ben ik ook. Noem me een Mossad bitch; proud of that!! Noem me een Joodse legkip: geef me meer zaad om te converteren roep ik dan.

  Maar, echt, sukkeltje. Prima donna van de criminele nietsdoenerigheid. Jihadi van de XP-generatie. Dom-ezeltje van je dorp. Echt, bedreigen van dochters is a 'red line'.

  You've crossed that line. En ik laat je voorlopig niet los. Kruimel-jihadi. Tokkie-latino.

  Is dat zo verkeerd BTW - lul-papa - of zou je anders kermen wanneer we je hondjes een verkeerd brokje voeren volgende week?

  BeantwoordenVerwijderen
 38. @Mind Fever

  Mooie Raga van Shankar. Dank voor je linkje, kende alleen wat hij samen met Philip Glass. Heh. Het blijft toch Tirthika muziek.

  OM AH HUM

  @Ziva

  Ben het met je eens. Als je iemands kinderen gaat bedreigen is dat ook voor mij de "end of the road". Vorige week was er hier in Schiedam een jongen van een jaar of zeventien (twee koppen groter), die mijn zoontje en mij ging lastigvallen tijdens het boodschappen doen. Toen ik zei dat ik niet van hem onder de indruk was ging hij mijn zoontje bedreigen en liep met sleutels in zijn hand dreigend op ons af. Die lag ineens twee meter verder op de grond. Dan houdt het gesprek gewoon op.

  Maar Nederlanders zijn geneigd daar op een afstandje van te gaan staan en net als Theo hierboven te denken: "waar twee vechten hebben twee schuld".

  Maar ehh Tarot..

  Ik ken dat deck niet? Zijn dat alleen de Grote Arcana? Werk zelf vanzelfsprekend vooral met deze en hielp mee met de NL en Franse vertaling van het bijgevoegde foldertje.

  Maar voor de Giger Tarot en die van Dali heb ik ook een zwak. En de Visconti Sforza natuurlijk.

  Gaf ook nog wel Tarot workshops, met Robert Wangs Qabalistic Tarot en The Book of Thoth als basis. Was een goudmijntje, maar werd helemaal gek van de vrouwen van middelbare leeftijd die zulk soort workshops frequenteren. Dan heb je ook geen leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Heerlijk toch wanneer ik een van de intriges klaarkomende duivelse heks als een pipende rat van de betrapte achterbaksheid aan mijn hengel heb bungelen! Nogmaals ga lekker zo door want met je kattengejank leg je alleen maar je achtergehouden kaarten van gojimmennerij open en bloot voor een ieder die kan zien als bevestiging vam mijn oordeel over jouw verkankerde soort als bewijs op tafel neer! En over dat je me nooit meer los laat zal wel los lopen. Dat brul hier namelijk al zolang je nog tegen mij mag/kan aantrappen, maar pas op wanneer ik er genoeg van heb en MIJN rode lijn trek, zal jouw soort alleen nog maar van de onderdanigheid om genade moeten gaan bedelen. Ontlasten zal ik mij dan nog slechts op jouw doortrapte drollevanger maniertjes. En dat spijt mij niet nooit...

  PS: "En nu moet ik echt weer eens aan de informele arbeid. Dus doe het voorlopig maar eventjes hiermee ok? En let je nog even op je zo langzamerhand versleten nekwerveltjes in de komend verduisterde tijd?"

  BeantwoordenVerwijderen
 40. @papi linda

  Ik vind het verder prima dat de stemmen in je hoofd zeggen dat je in de positie verkeert om rode lijnen te trekken, huurmoordenaars in te vliegen en blikken Russische hackers open te trekken, maar zou het je lukken om de kinderen van reaguurders niet meer te bedreigen? Dat is toch niet zo moeilijk?

  Dat met die "satanische mason joden" etc vind ik allemaal best, maar andermans kinderen bedreigen is weer minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. @Adamas lafaard

  maar pas op wanneer ik er genoeg van heb en MIJN rode lijn trek,

  Ach kom op, latino kip. Je hebt helemaal nul invloed. Je leeft van je bookmark foldertje en je uitkering.

  Je kan wel denken dat je na jaren oefenen het Internet kent, maar het Internet kent ook jou. Doe de groeten aan je hondjes, en pas een beetje op morgenochtend. Ze mochten eens struikelen over een kosher broodje.

  SukkeL. LAFFE sukkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ha... slechts vijftien fouten in het meest sadistische dictee ever.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Het word tijd dat Barracuda eens een scherp stukje over deze kinderen-bedreiger schrijft.

  On topic, Mooi stukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. @ziva @jeroen
  Jullie mogen dan gedreven en goed onderlegde gedragsdeskundigen zijn, maar deze "Breivic variant" inclusief een vermeende rode knop met de zware jongens, gaat binnenkort exploderen. Is hij het niet , dan is het zijn evenknie.
  who ever it will be. Dat zeg ik als 52 jarige, en nog lang niet bejaarde, die jarenlange opgedane bescheiden ervaringen heeft met het leidinggeven aan bepaalde groepen mensen. Probeer de emotie buiten spel te houden, lukt mij ook niet altijd.


  BeantwoordenVerwijderen
 45. @papi
  Verdiep je eens, kennis is namelijk macht, met al zijn beperkingen. Voordat je het weet sta je in in het rijtje van overleden KLOL blogfatalisten.
  Indian Scout KLOL RIP
  DNH (De Nieuwe Hilterman) KLOL RIP
  Crazy @papi ??

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Anders gezien, hang jezelf op, net zoals de Engelse verpleegster, be our guest.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Kijk de incontinente reactiemodus van deze imbeciele mongool (laatste 3 conmments boven mijn onnagedane wijsheid!) is dus de reden dat ik niet graag met die geen communiceer 'ziva'! En om nu nog even terug te komen op hetgeen je gisteren als doorzichtige intrigant allemaal voor degenen die kunnen zien ontmaskerend prijsgaf, wil ik je hierbij vooralsnog even wat intellectualiteit meegeven waarmee je mijn afkeer van jou genetische soort weldegelijk tot in de kern van je DNA structuur zal moeten inprenten. Dan zal je namelijk zelfstandig nadenkend mogen ervaren dat hoe diep je dan ook in the rabbithole van de realiteit kruipt, de uiteindelijke uitkomst altijd bij dezelfde onmensen zal eindigen als waar jij hier nog altijd zo arrogant trots mee weg denkt te kunnen klaarkomen. Hier pak aan laf vluchtende idf-desserteur hahaha:

  "Ik kan me herinneren dat er in 1988 door het plaatselijk belang het initiatief werd genomen om een standbeeld op te richten voor Salomon Levy, de Joodse koopman die zich in achttiende eeuw in deze regio gevestigd heeft. H. de Haan schreef in 1961 een dik boek over deze wonderlijke figuur die een bijzondere betekenis heeft voor deze omgeving. Voor Rink van der Velde stond hij model voor de roman In fin maear as in bears (1995). In mijn functie van provinciaal kunstadviseur raakte ik destijds betrokken bij dit plan voor een standbeeld voor Salomon Levy. Dit initiatief stuitte destijds op grote weerstand bij de bevolking. Salomon Levy, zo ging het verhaal, zou vele tientalen buitenechtelijke kinderen hebben verwekt in Zwaagwesteinde en omgeving. Genetisch gezien zou deze koopman verantwoordelijk zijn voor de hoge criminaliteitscijfers die deze streek sindsdien heeft. Je zou de nakomelingen van Salomon Levy zelfs kunnen herkennen aan de doorlopende wenkbrauwen, die volgens de theorie van Lombroso kenmerkend zijn voor een genetische aanleg voor criminaliteit.

  Het plan voor een standbeeld resulteerde uiteindelijk in een ontwerp van Suze Boschma Berkhout voor de ‘Westereinder keapman‘, een nogal knullig beeldje waarvoor de Provincie Friesland, op advies van de Provinciale adviescommissie beeldende kunst (waarvan ik destijds secretaris was), geen subsidie verleende. Kortom, de figuur van Salomon Levy ligt gevoelig in de Westerein. Je kunt je zelfs afvragen of in de zaak Vaatstra genetische factoren in het geding zijn, die met deze figuur te maken hebben. Vijf jaar gelden werd er nog aan getwijfeld of een grootschalig Y-chromosaal DNA-onderzoek wel zin had, omdat veel Zwaagwesteinders en mensen uit de omgeving afstammen van Salomon Levy (zie: LC van 30.4.2007). Kan het misschien zo zijn dat een ‘crimineel gen’ van Salomon Levy bij Jasper S. plotseling opspeelde toen hij zijn daad beging? Het lijkt absurd, maar toch zou over deze kwestie graag eens de mening van een criminoloog willen horen. In de tijd van ‘de affaire Buikhuisen‘ was het in linkse kringen een taboe om te beweren dat bij criminaliteit erfelijke factoren in het geding kunnen zijn."
  BRON!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. @papi

  Toch is het minder als je de kinderen van een mede reaguurder bedreigt. Zou je willen beloven dat niet meer te doen?

  Ik haakte af toen ik las dat de achterhaalde theorieen van Lombroso ingezet werden als "bewijs" van een criminele inborst. Behalve dat schedelmeten wel bij je politieke "overtuigingen" past natuurlijk:

  Vacher de Lapouge became one of the leading inspirations of Nazi anti-semitism and Nazi ideology. Nazi Germany relied on anthropometric measurements to distinguish Aryans from Jews and many forms of anthropometry were used for the advocacy of eugenics.


  Een Joods zakenman die een standbeeldwaardig leven leidde, niet in de laatste plaats door (als een ware dr Skreta) de inteelt en onvruchtbaarheid op het Friese platteland te bestrijden zou allemaal criminele kinderen voortbrengen? Ik snap de logica niet.

  Het was trouwens ook een nogal tegenstrijdig stukje, want enerzijds wordt erin gesteld dat die regio het laagste misdaadcijfer van Nederland heeft, terwijl er dan tegelijk een vergelijking wordt getrokken wordt met Oss.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Zeg 'ziva' mijn 'lieve' uitverkorene... Lees eens wat er over 't Lichtpunt daar in Friesland allemaal naar boven is komen rollen? Ik heb dan ook nog zeer waardevolle kaarten (die ik momenteel btw nog even weiger hier op tafel te gooien!) waaruit blijkt dat die salomon levy niet alleen genetisch verantwoordelijk gehouden kan worden voor de ranzige criminaliteit in die regio, zijn met koopmanskunsten verworven kapitaal blijkt nog steeds misbruikt te worden om heksenkringen gefinancieerd actief te houden zodat die armen Friezen nog steeds onder de talmudistisch gecabaliseerde porno waar jouw soort zo demonisch parasitair op klaarkomt gebukt 'moeten' gaan! En neem je even de 8e comment van Aart over die verachtelijke dankbaar tegelijkertijd even mee? XXX-jes hahaha!!!

  5 september 1996 : Justitie stelt onderzoek in naar ‘t Lichtpunt (is Landgoed op steenworp afstand van vindplaats Marianne) met betrekking tot rituale bijeenkomsten en andere misstanden

  En hieronder onthult Aart verder zijn van mij ontvangen kennis die ik hem al jaren geleden tijdens mijn beginperiode mocht toespelen! En die wikipagina is net zoals al jouw uitspraken over de Arabische Semieten opgeslagen en wel in mijn persoonlijke dossier dat ik van onmensen als jij principieel catagorisch wens bij te houden hahaha...

  Al twee keer eerder heb ik gewaarschuwd voor de uiterst onbetrouwbare Wim Dankbaar en hem te mijden als de pest. Deze Zionistische jood steunt alleen maar de Zionistische belangen en het is hem zelfs gelukt zijn Wikipedia info te verwijderen, zodat niet meer door een ieder kan worden vastgesteld, dat hij van joodse komaf is. En je hebt helemaal een gaatje in je hoofd, als Dankbaar denkt, dat er werkelijk een holocaust in de omvang van 6 miljoen heeft plaatsgevonden, als een Rode Kruis rapport uit 1946 stelt, dat er maximaal 300.000 mensen van ALLE NATIONALITEITEN zijn omgekomen in de kampen. Wim Dankbaar is een grote smeerlap, maar daar is Israël dan ook voor 95% mee gevuld.

  Ps: "Zeg jeroen scheer jij je nu eidelijk toch eens weg naar een voor jouw geslepen gezuig wel bevankeLIJKE homofiel? Zoals ik je al eerde liet doorschemeren ben ik zo straight als een meppende badr h, dus verder dan ook niet niet meer gediend van jouw naar uitsprakend vissende jodenstreken! Heb je dat goed in je flaporen geknoopt? Hup kruip maar weer lekker terug onder je konkelsteen. Jij kruiperige natnek!"

  BeantwoordenVerwijderen
 50. papi, wat lees ik nou? Dus jij bent een homofiel die niet ontvankelijk is voor mijn gezuig?

  Is dit je coming out?

  Geef maar toe, jij beunt bij door je kontje achter het station aan Joodse mannen van een zekere leeftijd te verkopen en reageert dat dan af op het internet, gewoon omdat je moeilijk loopt nadat je aan dertig besneden snikkels geregen werd.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Dalijk willen de complottertjes nog de bevolking van Zwaagwesteinde gaan schedelmeten in het kader van een concurrerend DNA "onderzoek". En wie niet meewerkt zit in het pedocomplot! Dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Lezen kan je dus ook al niet. Want in de 1e zin van mijn laatste comment laat ik weldegelijk blijken dat alleen natnekken ontvankelijk zijn voor de zuigende jodenstreken waarmee jij je hier al meeredere keren farizeeisch geslepen tot mij probeert te wenden. De 2e zin verduidelijkt dan weer met welke (wel voor de echte dames dan hè zívà!?) onweerstaanbaarheid je hier via mijn persoon bij Barracuda te maken hebt! Dus ondanks dat jij toch altijd al wel wil lezen wat er zoal tussen je oren van de wieg tot het graf in is gehersenspoeld, zou ik je dan ook willen aanraden om vandaag maar weer eens met je onaanvaardbare homofilie op te houden en weer eens terug bij je soortgenoten onder de oppervlakte te gaan pillendraaien oid... Ik verkies dan toch liever die ordinair afgetrapte laarsjes waarmee 'onze-rijke' zwerfster haar diensten vandaag de dag als een verlepte prostituee tracht aan te bieden. Begrepen?

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Trouwens papi, bij de seksuele oriëntatie van Badr zijn best vraagtekentjes te plaatsen. Zo wordt er op deze website toch echt gesteld dat hij 60% gay is en gaan er geruchten rond dat hij zich in de gevangenis bekeerde.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. @papi

  Sorry hoor, maar als je iets anders bedoelde snap je zelf vooral niet wat je uitkraamt. Best wel genant als je nog niet eens in staat bent begrijpend te lezen wat je zelf schreef. Want je schreef toch heus:

  een voor jouw geslepen gezuig wel bevankeLIJKE homofiel?

  daarin suggereer je weliswaar dat je niet bevankelijk (sic) bent voor mijn geslepen gezuig, maar impliceer je wel degelijk dat je homofiel bent. Dat maak je dan nog eens erger door jezelf met Badr te vergelijken, die inmiddels de reputatie heeft een nicht als een kathedraal te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Ik ga er maar vanuit dat die joodse estella cruyf niet als front wordt misbruikt om de homofile avontuurtjes van badr h. met leon de w. te kunnen maskeren inderdaad! Nu je deze insiderskennis hier zo onthullend prijsgeeft zal dat absoluut het geval zijn! Bedankt dus voor het delen van je ingewijde masonieke ingevoerdheid gecabaliseerde natnek... Hoe dan ook ik ben niet van die gay kant dus hierbij voor de zoveelste keer: kappen ok!? Want anders bestel ik een gebroken jeneverfles waarmee ik die lasterlijke homofiele praatjes van je er tot aan bloedens toe van achteren zal uitraggen mafkees...

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Ik zie het al helemaal voor me Ladyboy Nong toom vs Badr Hari. Ze zou 'm slopen, zeker met al dat gewichtsverlies van hem.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Hoe dan ook ik ben niet van die gay kant dus hierbij voor de zoveelste keer: kappen ok!?

  Ga je mij nou ook bedreigen? Waren we net zo lekker aan het male bonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Ok je hebt gelijk. Dat WEL tussen gezuig en gevankeLIJK had daar om gramaticaal technische redenen niet behoren te staan. Dat jotaneuken waarmee je vriendin 'ziva' op haar vertrapte laarsjes ook altijd haar farizeëische valletjes denkt te kunnen optuigen, is dus hierbij vanaf nu aan het rijke arsotiment van geslepen jodenstreken waar jullie soort haar miserabele bestaan te danken heeft toegevoegd. OK? En nu als de wiederweerga weer in de onderduik jij op peppillen parasiterende onderkruipsel!

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Typo in last comment is: Assortiment. Ik ga maar weer eens even wat uurtjes tegen de vermoeidheid bij mijn WEL troost biedende liesbeth inhalen 'ziva'. Mag dat nog wel van je? Don't play with me 'please'...

  BeantwoordenVerwijderen
 60. LOOOL! Wat is dit voor waanzin over de joods-Friese venter/schapendief/rebel/charmeur Salomon Levy? Salomon is een lokale legende, die een vooraanstaande rol speelde tijdens het Kollumer Oproer in 1797 en een jaar later zijn hoofd verloor op het schavot.

  Volgens de legende was Salomon seksueel bijzonder actief, maar dat hij de helft van alle vrouwen in de regio bevrucht zou hebben, lijkt ietwat onwaarschijnlijk.

  Inderdaad, Salomon was bij tijd en wijle een kleine crimineel (en los arbeider, en koopman). Dat had natuurlijk geen ene ruk met een crimineel gen, maar alles met de schrijnende armoede op het Friese platteland anno 1797 te maken. Voor velen op de Friese heide was kleine criminaliteit een manier om te overleven, Salomon Levy was bepaald geen uitzondering. Bijstand kenden ze destijds niet, dus daar kan ik me van alles bij voorstellen. Ik merk trouwens maar even op dat Salomon als kind uit Westfalen gevlucht was als gevolg van door Adamas'/Chézus'/Vollidiots geestverwanten georganiseerde pogroms.

  Zodra iemand begint te zaniken over genen in connectie met 'ras', weet je al weer genoeg, of diegene nou Adamas of Joost Niemöller heet. Je hebt dan gewoon te maken met een doodordinaire racist, klaar. Hoeven we helemaal geen discussie over te voeren. Kortom, Adama: sodemieter een eind op met je 'criminele genen'. En blijf met je antisemitische poten van onze Salomon Levy af.

  Oh ja: criminaliteit - met name kleine - hangt altijd en overal in de eerste plaats samen met de sociaal-economische positie van mensen. Niks genen; gewoon armoede.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Nou dat vind ik een beetje zwak papi, want het was een juiste zinsconstructie en volgens mij schreef je precies wat je bedoelde, namelijk dat je een homofiel bent; net als Badr Hari, die toch wel een beetje de Henk Krol van de Taaiboxing scene is.

  Het is niet zo dat ik je op je taalgebruik aanval, los van die dreigementen tegen de kinderen van reaguurders dan. Ik lees gewoon wat er staat (als ik niet ergens halverwege afhaak). Ik maakte er ook helemaal niet zo'n groot punt van dat je vocabulaire te klein is om op het woord ontvankelijk te komen, wat in een homoseksuele context natuurlijk extra grappig is.

  Dat je je diepste gevoelens daarna weer ontkent vind ik ronduit jammer, blijkbaar ben je nog geconflicteerd over de gevoelens die je voor oudere Joodse mannen hebt.

  Maar niemand op deze site vindt dat erg papi! Wel dat je andermans kinderen bedreigt.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. @Pyt

  Interessante figuur, die Levy. Werd er meer over hem geschreven? Dit klinkt als de volmaakte (erotische) streekroman. Weet je ook meer over die pogroms, want mijn eigen familie verhuisde rond die tijd ook uit Duitsland (Remagen) om ergens in Noord Nederland terecht te komen, maar volgens mij waren ze niet het slachtoffer van vervolging.

  In de 18e eeuw was het klimaat voor Duitse Joden toch wel gunstig?

  BeantwoordenVerwijderen
 63. @Jeroen

  Ik heb ooit een skriptie over hem geschreven, maar die ben ik helaas tijdens een crash van mijn harde schijf een paar jaar geleden kwijt geraakt (uiteraard geen backup...).

  Het is inmiddels erg lastig om de man van de legende te scheiden. Levy heeft zelf geen geschriften nagelaten, dus alles wat we van hem weten is uit de tweede hand.

  Hier een Friestalig Wikipedia-artikel over Levy. Hier een Hollandstalig forum op Hyves.

  In de 18e eeuw was het klimaat voor Duitse Joden toch wel gunstig?

  Klopt. We weten dat er in Hessen tijdens de jeugd van Levy enige pogroms zijn geweest, maar die werden niet van hogerhand georganiseerd. Hij kan overigens ook via de zgn. Hessenroute in Nederland zijn beland. Dus niet als gevolg van een pogrom, maar via de normale koopmansroutes.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. @adamas de leipe 13 december 2012 08:00

  En hieronder onthult Aart verder zijn van mij ontvangen kennis die ik hem al jaren geleden tijdens mijn beginperiode mocht toespelen!

  De beginperiode van wat? Je geestelijk verval en de waanzin waaraan je ten prooi bent gevallen?

  Ik irriteer me overigens mateloos aan je hersenloze racisme en je alle perken te buiten gaande bedreigingen vanuit je infantiele virtuele fantasie wereldje. De onnozele en paranoia gedachte dat je met het steeds sneller wisselen van 'identities' niet 'uit te peilen' zal zijn is grenzeloos naïef, stom rund. En dat is geen dreigement doch de snoeiharde Information Technology realiteit.

  Knock knock.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. @pyt

  Dank voor de linkjes. Ik vond vooral die strafdossiers interessant om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen