woensdag 11 juni 2014

Bovenkamer

Maud is weer thuis in Amsterdam. Even leek het er op dat ze de rest van het leven als zwerfster in Bangkok zou moeten doorbrengen, maar gelukkig kwamen (on)bekenden op de valreep met geld over de brug zodat ze terug in Amsterdam alsnog aan de mouwen van haar huurders kan trekken. Want die hadden niet tijdig de huur betaald en daardoor was Maud in acute geldnood gekomen.

Dat Maud huurders heeft is eigenlijk pure noodzaak, want ze kan vanwege haar mentale 'toestand' niet meer aan werk komen. Kennelijk geldt als regel dat wie de huur betaalt niet (openlijk) wordt aangemerkt als AIVD, want ongeveer ieder ander in haar leven is dat wel. De AIVD moet echt een gigantisch leger hebben van mannen (vooral mannen) die Maud op iedere hoek van de straat volgen.

Sterker nog: Geheime diensten hebben een complot gesmeed met 'dubbele bodem'. Beatrix speelt daarin natuurlijk een hoofdrol, dat begrijpt een sukkel. En dan zijn er ook nog de programmamanagers die de bovenkamer van Maud op afstand masseren: George Clooney en Nicholas Carter. Clooney is dan weliswaar verkleed als een man uit India of Nepal, maar Maud herkent hem feilloos en stuurt hem een briefje of mailtje (hoe doe je dat, George Clooney een mailtje of briefje sturen?) dat hij daarmee moet stoppen. Nooit meer iets van gehoord, natuurlijk. Carter is een buurman van haar die voor sportschoenenfabrikant Nike zou werken. 'What does this guy want from me? I am sure I do not want anything from this Nicholas Carter nor from Nike.'

Barracuda vermoedt omgekeerd ook niet. Hij raadt willekeurige passanten dan ook aan om de Nieuwe Prinsengracht 10 hs en directe omgeving te mijden, want je loopt zo in het schootsveld van 'Smile, you're on Maud Camera'. En dan ben je echt de lul.

11 opmerkingen:

 1. Barra-cel,

  Gaan jullie ook aandacht besteden aan mijn Fred de Brouwer onderzoek n Pattaya (Thailand)? Of is het zelfs voor Barracuda te lastig om daar kritische opmerkingen over te maken?

  http://maudoortwijn.wordpress.com/2014/06/01/fred-the-brouwer-is-onder-verdachte-omstandigheden-om-het-leven-gekomen/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mag ik je een tip geven? Ga eens een bezoekje plegen aan een goeie Psychiater want die heb je HEEL HARD nodig!

   Verwijderen
  2. Weet je, Maud, het is niet helemaal uitgesloten dat Fred de Brouwer is geliquideerd. Hij kan, schuldig of onschuldig, bij rare 'zaakjes' betrokken zijn geraakt en door vijanden uit de weg zijn geruimd. Niet dat de aanwijzingen die jij noemt dat erg aannemelijk maken, ze hebben een hoog Dankbaar-karakter. Maar het zou kunnen. Ex-pats in Thailand zijn vreemde vogels.
   Waar bij jou en andere plottertjes de gekte toeslaat is wanneer je veronderstelt dat Demmink de macht, het geld, de contacten en de behoefte zou hebben gehad om deze De Brouwer te laten omleggen. Eén van de ongeveer honderd redenen waarom dat onzin is, is heel eenvoudig deze: als De Brouwer bewijs had tegen Demmink, en als hij in opdracht van Demmink werd bedreigd, dan zou hij dat bewijs ongetwijfeld hebben vastgelegd en veilig gesteld. Hij zou zijn vermeende 'explosieve' verklaring heus niet voor zichzelf hebben gehouden zonder zelfs maar maatje Krol in te lichten.
   Als je echte onderzoeksjournalistiek wilt bedrijven, zoek dan eens uit of De Brouwer vijanden had in Thailand. Met de methode-Dankbaar -- beginnen met de conclusie en daar zogenaamde bewijzen bij zoeken -- kom je echt niet verder.

   Verwijderen
  3. Dat zogenaamd plaatselijke onderzoek naar aanleiding van dit zeer doorzichtige een♡tweetje met je jodenpooier de geile beer Kat, verkeert alreeds in een vergevorderd stadium hoor Maud. Vroeg me dan ook (zoals moderator dat vandaag tevens zeer terecht doet) af waarom de onderhuurster die voordeur net iets te lang in het slot voor Kat dicht laat, maar later alsnog arrogant gemaakt haar fysiek gelijk een moos-zaad-hoer wel degelijk schichtig moet afschermen, waardoor haar rol in jullie geslepen Mata-Hari pornoproductie vanwege de schade voor jouw sociale dienst inkomsten net iets te dik er boven opgelegd behoort te worden ingeperkt? Heeft dat misschien iets met de onwelgevallige resultaten te maken die voor Micha al maanden in Thailand werden gedaan & dus door jou als letterLIJKE katvangster in dienst van een aardse drek pooier hier binnen de kompleetscene zonder gealarmeerde bloedgeile moordeskaders voor hemzelf konden worden 'exposed' Maud? Kan me overigens nog een interview herinneren bij Arend van Argusoor waarin je Kat moest herstellen omtrent de al langere tijd bestaande samenwerking tussen jullie beiden die hij in zijn enthousiasme net iets te loslippig eveneens zo geil als een stapeltjes tellende pootenscammer prijsgaf! Kan het zo posten voor je hoor Goorzwijn, maar volgens je schofferende omgang met mijn persoon in het verleden zoek je het verder zelf maar lekker uit. Och ja, en via zijn bemiddeling ben ik er sinds kort ook achter hoe en waarom Kat jou als debiel geregistreerde bliksemafleidster zeer verwerpelijk geslepen voor zijn afpersingsmethodes in ruil voor een deel van de buit zonder verlies van al te veel geloofwaardigheid (voor zover hij die nog als infowhore uiteraard over heeft!) gelijk een presstitute in heeft moeten schakelen. Voor mij heb je daarom als jodenslet absoluut afgedaan. Nee ik mag niet liegen... dat deed je eigenlijk al veel vroeger via dit ongemaskerde pamfletje van je uitermate geflipt/gestoorde lelijkheid hahaha. Chaitos...

   Verwijderen
  4. Ow Maud?? Je mag weer bij Micha in bed, hij heeft geen vrienden meer over, of je weer langs wil komen en hem troosten na de zoveelste aanslag van welke zelfverzonnen squad dan ook. Hij is echt wanhopig, hij probeert zelfs weer vriendjes te worden met Dankbaar en Mauritz. Maar ach, jullie mensen hebben toch ook alleen maar vijanden, al dan niet zelfbedacht?? Vrienden gaat niet, die lopen weg na 2 verhaaltjes....

   Verwijderen
  5. Mannetjes toch.
   1) Wie denken jullie dat de Barracuda-cel betaalt? Niemand?
   2) Wie zou er achter Adema zitten? Hint: schrijft alsof ie (zij) het kopieert (kopieren) van de vertaalmachine en 24h per dag online zijn.
   3) Adema vindt dat ik Micha Kat, Karate Bob en waarschijnlijk Martijn V. ook had moeten noemen in mijn recente artikel. Waarom heeft hij daar een mening over?

   p.s. Ik heb al lang navraag gedaan. Fred de Brouwer had geen grote vijanden in Thailand noch enorme zakelijke belangen waar menigeen op aasde. Er waren wel mensen die zijn stijl niet altijd waardeerden, maar dat is hooguit een reden om iemand een draai om de oren te geven.

   Verwijderen
  6. Ik laat mij nooit meer door jou in de 3e persoon en vooral niet als mannetje aanspreken jij lelijke & psychosomatische AIVD-heks! Heb je er wel eens aan gedacht dat mijn goed betaalde mensen als pseudo kopers al meer dan eens midden tussen je vibrerende parafernalia naar de redenen van deze hier vandaag niets zeggende & slecht opgevoerde poppenkast hebben 'moeten' rond speuren dan wel neuzen? Hetgeen zij mij daarna altijd tiptop konden rapporteren was slechts de afstandige persoonlijkheid van een imbeciel die haar gerief nooit anders heeft kunnen ventileren dan het nadoen van haar mederetards hahaha!!! (kom er dus maar met je grabbits gelijk in a-capella...)

   Verwijderen
  7. Maud, als jij nou eens op de Google advertenties drukt dan verdien ik misschien nog eens een halve eurocent.

   Verwijderen
 2. "Als willekeurige passant raadt hij dan ook aan om de Nieuwe Prinsengracht 10 hs en directe omgeving te mijden, want je loopt zo in het schootsveld van 'Smile, you're on Maud Camera'. En dan ben je echt de lul."
  Geld dat eigenlijk niet voor meerdere mensen? Bijvoorbeeld Kat en Dankbaar? Je hoeft ze maar te noemen in een tweet en je bent al zo'n beetje je rustige leven niet meer zeker. Nog even en dat is al het geval als je niet via een omweg hun site bezoekt.

  @Maud: Mogelijk snijd je verhaal hout, maar het nadeel is dat je reputatie de geloofwaardigheid ervan zo moeilijk maken.
  Ken je dat verhaal van de man die 3 keer riep dat hij zijn been had gebroken? Die werd niet meer geloofd toen hij bij de 4e keer roepen écht zijn been had gebroken. En zo gaat het bij andere mensen in het echt helaas ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trouwens Maud, wanneer ga jij aandacht besteden aan de kritische opmerkingen van Barra? Ik bedoel: Het is toch op zijn minst vreemd dat je zo'n beetje iedereen wantrouwt maar niet je huurders.

   Verwijderen
 3. Ik ga voortaan Chris Klomp zijn zin gebruiken; wat onzin is moet onzin blijven. Dus dat gaat gelden voor al die internetgekkies zoals Oortwijn, Kat, Dankbaar, Berkenbosch enz. Zij hebben geen leven dus moeten ze zich wel bedienen van verzinsels rond Demmink, Vaatstra, Ufo's en Cia en weet ik wat om maar enigszins interessante gesprekken te hebben met hun vrie...ow wacht, die hebben ze niet...om hun leven überhaupt wat interessant te maken!

  BeantwoordenVerwijderen