vrijdag 6 juni 2014

Meltdown

Hij mag nog een keer vlammen deze zomer, maar daarna gaat toch echt de stekker uit HAARP. De officiële reden om het project stop te zetten is een gebrek aan financiële middelen. Na 30 jaar onderzoek en experimenten is de bankrekening leeg.

Deze zomer mag het 300 miljoen dollar kostende High Frequency Active Auroral Research Program nog een keer gebruikt worden door het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). Waarvoor precies is niet duidelijk, maar reken op een complete meltdown. Het slotvuurwerk wordt heftig. Alles moet weg!

Zeg eerlijk: wat hebben we de afgelopen jaren gelachen met HAARP en plotters. Er staat onderhand zoveel kul over HAARP op internet dat je moeite moet doen om nog serieuze informatie te vinden. HAARP klopt, borstelt en zuigt, triggerde aardbevingen, chemtrails en zat achter de moord van Marianna Vaatstra. Joris Demmink zat persoonlijk achter de knoppen, volgens een nieuw boek dat Wim Dankbaar en Hans Mauritz aan het voorbereiden zijn (exclusief bij EenVandaag).

Het ionosfeer-onderzoek ligt al een jaar lang stil, maar dat zijn plottertjes (die nooit wat bijlezen) weer eens vergeten.

De KNMI heeft inmiddels de eigen generatoren weer aangezet, en de haakwerkjes in de lucht gloeien weer dat het een lust heeft. Dus geloof vooral weerman Gerrit Hiemstra niet, want waar hij om 18.00 uur in een willekeurige nieuwsuitzending nog spreekt over 'vliegtuigstrepen', heeft hij het twee uur later over circus! Een beetje plotterd heeft dat gelijk door. De slimmerds van Olympic Zion: 'Hij heeft natuurlijk tussen twee Journaal-uitzendingen door een seintje van boven gekregen, dat er in het openbaar vooral niet over de vliegtuigstrepen gesproken dient te worden, want dat zet aan tot nadenken. Serieus nou Gerrit, als je het nou nog condensstrepen had genoemd, dan had het niet-nadenkende klootjesvolk het nog wel willen slikken…..maar cirrus bewolking???'

1 opmerking:

  1. Joh, is die waardeloze leugenssite nog steeds niet uit de lucht gehaald???

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.