maandag 16 juni 2014

Dik & dun

Morgen zou het hoger beroep dienen in de graffitizaak van Micha 'Be There' Kat en zijn voormalige cameraman Eric Donk alias JDTV. Die twee zijn sinds 2011 al gebrouilleerd, zij het dat er toch weer momenten waren waarop Donk een video met Kat draaide, alsof oude tijden waren teruggekeerd. Van structurele samenwerking was echter geen sprake meer.

Het ging namelijk mis toen Donk geen geld meer kreeg voor zijn camerawerk, en Kat de kas van de Stichting Klokkenluideronline zou hebben geplunderd om in zijn levensonderhoud te kunnen voorzien. Blijkbaar was dat de periode waarin Kat even geen geld kreeg toegestopt van de familie Poot.

Nu neemt Barracuda aan dat ook Kat pas vorige week op de hoogte is gebracht van het besluit van Poot om hem niet meer te betalen voor het onderhoud van de site Schipholwanbeleid (nu de familie Poot Chipshol gaat verkopen), want begin juni viel Kat nog uit naar zijn twee grote vijanden Lies de Bree (Niburu.co) en Martin Vrijland, die jaloers zouden zijn omdat 'Micha niet zoals zijzelf als een berooide zwerver onder een brug ligt te creperen maar gewoon wordt betaald voor zijn werk.' Inmiddels is Kat - het kan verkeren in een mensenleven - zelf een berooide zwerver.

Je zou toch zeggen dat Kat er verstandig aan doet om gezamenlijk met Donk op te trekken in de graffitizaak. Vorig jaar werd Kat voor het bekladden van overheidsgebouwen en telefonische bommeldingen veroordeeld tot een gevangenisstraf van 345 dagen met aftrek waarvan 240 dagen voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar en ook Donk werd 'medeplichtig' bevonden, al kwam die weg met een boete en een voorwaardelijke gevangenisstraf.

Maar nee: Uitgerekend twee weken voordat Donk samen met Kat de rechtszaal betreedt, stuurt Kat een advocaat op hem af. Donk zou in opdracht van Kat gemaakte camerabeelden hebben verkocht aan de MSM. Of Donk de inkomsten vermeerderd met kosten van incasso maar even aan de inmiddels berooide zwerver Kat wil betalen.

De ruzie is nu zo geëscaleerd dat advocaat Gerard van der Meer zich volgens Kat (maar niet volgens Donk) morgen moet terugtrekken als zowel advocaat van Kat als Donk, daar de regels hem verbieden een keuze te maken tussen een van zijn cliënten. 'Hiermee heeft de junk Donk het zowel voor zichzelf als voor Micha compleet verziekt, want Gerard van der Meer was onze steun en toeverlaat en heeft door zijn unieke inzet voor onze zaak steeds klinkende resultaten kunnen boeken.'

Donk besloot gisteren al de vuile was over Kat buiten te hangen: die zou een meisje hebben gevraagd graffiti te plaatsen. 'Voor de actie beloofde hij haar juridische en financiële bescherming voor het geval dit nodig mocht zijn, maar vervolgens gaf hij haar personlijk aan bij de politie en liet haar opdraaien voor de boete die zij hiervoor kreeg.'

Iets vertelt Barracuda dat het duo Dik & Dun elkaar morgen niet joviaal om de hals zal vliegen.

22 opmerkingen:

 1. Volgens mij heeft Kat geen Poot om op te staan: tenzij expliciet schriftelijk afstand van is gedaan ligt de auteursrecht van de opnames bij jdtvproducties, waarbij het niet uitmaakt of de beelden in opdracht van Kat zijn gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kat gaf recent zelfs nog op zijn eigen site aan dat de rechten bij JDTVproducties liggen. Dit is gewoon ruzie zoeken zodat hij een reden heeft om niet te hoeven verschijnen. Alles wat er achter de schermen heeft plaatsgevonden bij JDTV zal over een tijdje in een boek terug te lezen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel als Eric bij Kat in loondienst was. Maar criteria daarvoor zijn niet altijd even helder. Zie iusmentis.com, ik kan het niet vaak genoeg herhalen.

   Als geïnteresseerde juridische leek denk ik dat de Kat alleen maar blaft en dus binnenkort gaat miauwen.

   Verwijderen
 3. Hilariteit: Micha vergeet even dat hij in derde persoon overzichzelf schrijft en gaat over in de ik-vorm.

  Micha (...) vroeg hiertoe van Eric geen geld, maar slechts een schriftelijk overzicht van de afgesloten transacties om op basis daarvan tot een verdeelsleutel te komen die wat Micha betreft meer symbolisch dan financieel van aard zou zijn: ik zat te denken aan 20% van de inkomsten.

  Ook leuk, als 20% symbolisch is, dan wil ik ook wel zo'n 'symbolisch' deel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kat is echt hopeloos de weg kwijt; hij is alles en iedereen aan het verliezen die hem ooit dierbaar was; hij sluit zelfs oude vijanden ( Maud Oortwijn) weer in de armen. Zo meteen vraagt hij Joris Demmink nog om vergeving en vraagt hij of hij zijn memoires mag schrijven....Denk eerder dat hij naar het buitenland vlucht en nooit meer terugkomt vanwege zijn "togastress". Mafkat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb net even zijn laatste vehikel gelezen...hij is de slachtofferrol compleet aan het uitbuiten!! Hij is echter geen slachtoffer maar dader; hij vraagt namelijk of hij gefilmd wil worden, en verricht vervolgens illegale activiteiten. Hiermee betrekt hij Eric Donk in een illegale actie, die natuurlijk zelf ook een grote verantwoordelijkheid heeft en wat mij betreft zich van dag 1 af het zichzelf zeer moeilijk maakt door voor Kat te blijven werken maar alle verantwoordelijkheid van zich af te schuiven met het lamme excuus "ik film alleen maar". Hij had na dag 1 kunnen zien wat voor narcistische megalomane idioot Kat is, en dat je als filmer wel degelijk medeschuldig bent!! Zelfs journalisten moeten als ze iets misdadigs filmen, bewust of per ongeluk, het melden aan de politie. Dat Donk dit niet doet maakt hem dus medeplichtig aan een misdrijf.
  Maar goed, neemt niet weg dat Mafkat nu volledig in de slachtofferrol schiet en alles en iedereen hem "weg" wil hebben. Dat krijg je als je iedereen op de kast jaagt Micha, en als je zelf wegblijft van rechtszaken begin dan niet over dat anderen hun "verantwoordelijkheid" niet nemen als je zelf ultralaf in het buitenland op kosten van je donateurs met je reet bijna op het strand ligt !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaat om een paar honderd euri, die nu rechtstreeks naar zijn advocaat gaan. Man, man, man, wat een dombo.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je bent volgens mij ook volstrekt van de pot gerukt door de hele tijd in derde persoon enkelvoud over jezelf te schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ene Barracuda doet dat niet de hele tijd, naar wel soms. Ik doe het NOOOIIIT, behalve in romanvorm.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als hij maar lekker uit mijn woonplaats (SCHIEDAM!) wegblijft... vieze ouwe zwerver...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Myra heeft de Rolodex man geinterviewd, heeft blijkbaar zijn naam weer eens niet gegoogled, en moet achteraf worden gewaarschuwd voor die man die de ene leugen na de andere produceert. Wat voor 'journalist' ben je dan als je weet dat je met een fantast te maken hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit is waar die Rolodex man al zijn info vandaan haalt

  Na een beetje onderzoek blijkt dat alle details waar Samson mee aankomt zetten betreffende het pedonetwerk, Demmink, Poot, de rolodex, etc allemaal terug te vinden is op internet. Niets van wat hij me vertelde, kon ik niet terug vinden op het web. Behalve misschien de opmerking: "Vele BN'ers en hoge functionarissen zijn betrokken bij het pedonetwerk. Een directeur van een grote bank vertelde me dat hij het heerlijk vond om het geluid te horen van een knappend jongenskutje dat voor de eerste keer gepenetreerd wordt." Hij wist ook te vertellen voor hoeveel geld er op welk plein in Den Haag jongetjes te huur zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De heer Samson heeft het volgende verklaard ten overstaan van meer dan 10 aanwezigen:
  •Hij is een oud-AIVD'er, topfunctionaris A5 status
  •Hij heeft met de Mossad naar de black box gezocht op de plek van de Bijlmerramp
  •Hij heeft undercover onderzoek gedaan als AIVD'er naar het pedofielennetwerk waar ook J.Demmink aan gelinkt wordt
  •Hij zou leiding gegeven hebben over Paul Herrie, de AIVD'er die laatst bij P&W zijn verhaal deed
  •Hij heeft thuis de rolodex liggen, waar hij naar vernoemd is
  •Hij heeft hard bewijs (telefoontap) dat Demmink op het IJsselmeer een dood (misbruikt) jongetje heeft laten zinken vanaf een boot door zijn dienst
  •Hij zegt dat vele BN'ers en hooggeplaatste ambtenaren verbonden zijn aan / deelnemen in een zeer wijd netwerk van zeer jonge kinderen, vooral jongetjes, onder andere uit Bulgarije
  •Hij zegt dat ook Robert M in dat netwerk zit (zijn naam viel regelmatig)
  •Hij heeft enkele maanden in coma gelegen, is nu terminaal ziek, heeft nog maar een jaar te leven
  •Hij is gedeeltelijk verlamd
  •Hij heeft diabetes
  •Hij gebruikt dagelijks 200 gr morphine en lyreca tegen de pijn, waarvoor hij toestemming heeft moeten vragen om zoveel te mogen nemen
  •Hij heeft 38.000 euro weg te geven aan een platform of stichting die zich bezig houdt met mensenhandelslachtoffers
  •Hij kan 8 ton euro loskrijgen uit Europese gelden om een platform op te richten voor stichtingen die zich bezig houden met slachtoffers van mensenhandel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He... dat is mooi, dan moet Micha bij Samson zijn! Even een stichtinkje oprichten en EUR 38.000 vangen.
   Als Micha het niet te gek maakt, kan ie daar toch weer anderhalf jaar van leven. ;-)

   Verwijderen
  2. 200 gram morfine per dag? Ik ben medisch en farmaceutisch een totale leek, maar hoeveel pijn moet je dan wel niet hebben? En hoeveel coherents kan je dan nog uitkramen? Wie waren die tien aanwezigen? Kat, Wim & Hans, Myra, Bou en nog vijf heldere denkers?

   Verwijderen
  3. Ik hoop toch echt dat als hij nog even schoon schip wil maken, hij ook met echte bewijzen komt. Immers, als hij dood is kan hij niet getuigen en dan nog is het maar de vraag in hoeverre het waar is. Met die medicijnen en zonder harde bewijzen kan een advocaat daar gehakt van maken in deze zaken, waar het uiteindelijk allemaal neer zal moeten komen op feiten in plaats van getuigenissen. Die spreken elkaar immers allemaal tegen zo lijkt het.

   Verwijderen
  4. 200 g morfine kan niet, 200 mg of ug kan best.
   Gedeeltelijk verlamd, morfine, lyrica..
   Klinkt als ernstige zenuwpijn.

   Verwijderen
 13. Dames en heren, probeert u vooral uw ontbijt binnen te houden bij het lezen van het laatste stukje van de kale tuinkabouter uit "ergens rond Schiedam maar vaker over de grens parasiterend op kosten van zijn fans en nu nog de Pootjes". Hij profileert zichzelf nog net niet als de nieuwe Messias maar het scheelt niet veel. Of iedereen hem a.u.b. weer wil adoreren en geloven, want hij heeft echt niemand maar dan ook NIEMAND meer over. Fam. Poot laat hem keihard vallen, Donk laat hem keihard vallen, iedereen laat hem keihard vallen!! Goed zo, raap hem ook vooral niet op!! Deze MafKat zegt dan netjes dankjewel om je vervolgens 10 seconden doodleuk een mes in de rug te steken met weet ik wat...Heerlijk om dit te zien, een echt idioot wanhopige Kat in het nauw, en ja, die kunnen rare sprongen maken. Zie al in zijn stukje...hij rept over het alom uitbrekende oorlogsvirus in de wereld. De wereldeconomie zit juist een beetje in het slop omdat het nog nooit zo vredig is geweest, vertellen zeer veel media! Maar ja, dat komt niet uit voor Kat, die zijn ego niet bevredigd kan krijgen, dus het zal wel allemaal weer de schuld zijn van de MSM, Eric, fam. Poot en wie dan ook...en hij is een paar daagjes weg...lafbek! Hij heeft weer last van togavrees...een echte strijder die de togamaffia wil aanpakken doet dat in het hol van de leeuw, en gaat niet op vakantie...MafKat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Micha Kat, David Icke, Kevin Arnett, Alex Jones, Martin Vrijland, Myra, Boudine Berkenbosch, Maud Oortwijn, Wim Dankbaar, Hans Mauritz en alle andere briljante "compleetdenkers"; verenigt u in het nieuwe collectief met de enige echte waarheid; GIDS. Het zal jullie ongekende roem in en buiten de MSM brengen en eindelijk de erkenning die jullie verdienen. Ow ja, GIDS staat voor Gelul In Deep Space !!! Iemand trouwens aanwezig bij de rechtszaak van Micha Mafkat en Eric Donk?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. GIDS = Gewoon Ik Dus, Snappie ? (die kleine reptiel)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het opzetje van Micha Kat om door hun advocaat te wippen de rechtszaak te traineren is wederom geslaagd: zaak aangehouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het zal me weinig verbazen als uiteindelijk niemand iets leert van deze hele ondergang: Over een week knuffelt iedereen elkaar weer. Want is het niet zo dat het bij deze mensen werkt volgens het principe 'ze kunnen niet met en niet zonder elkaar'?

  Ja, je kunt je afvragen hoe wijs dat is maar het is aan iedereen om dat zelf te bepalen.

  BeantwoordenVerwijderen