zaterdag 7 juni 2014

Smartegeld

Vanochtend vroeg tikte Barracuda alvast dit regeltje: 'De Vaatstra-plotters zullen vandaag wel concluderen dat Jasper S. eindelijk in verzet is gekomen tegen zijn veroordeling'. Om daarna rustig af te wachten.

Jasper weigert namelijk schadevergoeding van een kwart miljoen euro te betalen aan Bauke Vaatstra. De argumenten daarvoor zijn niet bekend, dus daar kunnen plotters weer voordeel uit putten.

Vader Vaatstra liep naar eigen zeggen psychische schade op, mede door het lange zwijgen van S.. Die schade moet volgens zijn advocaat John Beers tot uitdrukking komen in smartengeld. Beers blijkt al eerder voor een kwart miljoen euro beslag te hebben gelegd op de boerderij van S. in Oudwoude om de claim kracht bij te zetten. Die boerderij is inmiddels verkocht voor bijna 1,5 miljoen euro. Aangezien op het pand nog een hypotheek zat van een half miljoen euro, zou S. zou een miljoen euro winst hebben gemaakt. Komende week staan beide partijen voor civiele rechter in Leeuwarden.

Tegen elven verscheen de eerste plotter die het wereldnieuws bekend maakte in Vaatstra plotterkippenhok Rechtiskrom. 'Hebben jullie het laatste nieuws al gelezen? Jasper weigert Bauke Vaatstra de 250.000 euro te betalen. En hij heeft een nieuwe advocaat Ernst Muller. De advocaat wil niet de reden bekend maken. Zou Jasper het boek hebben gelezen? En wakker zijn geworden?'

We zien het al voor ons: Jasper die met rode oortjes het boek van Wim en Hans heeft gelezen, ineens aan zijn eigen verklaring is gaan twijfelen en Jan Vlug aan de kant schuift. De doorbraak is nu echt op komst!

Het was toch al lachen de laatste dagen in het Vaatstra plotterkippenhok. Geen plotter die eens op het idee komt om Jasper in de gevangenis op te zoeken en onder vier ogen te vragen of hij het nu echt heeft gedaan. Nee, een beetje plotterd kruipt liever op veilige afstand in het hoofd van Jasper en gaat dan aan zijn achterban uitleggen wat hij gedacht, gezegd en gedaan zou hebben.

'Het is ook bekend dat er soms mensen zijn die om welke reden dan ook een moord bekennen die ze niet gepleegd hebben.' Yep, maar in dit geval was er ook nog een honderd procent DNA-match. Maar wacht eens even: 'Een 100% DNA-match bestaat niet. Zelfs als twee profielen gemaakt worden van een en dezelfde persoon onder de meest schone omstandigheden dan blijft er een kans dat de match een toeval is.' 

Barracuda durft te wedden dat als morgen Joris Demmink via een 100 procent DNA match wordt gekoppeld aan een vermeend slachtoffertje, plotters bovenstaande argumenten niet uit hun hoed toveren.

Niet dat het verstandig is om in het kippenhok hierover kritische geluiden te laten horen. Dat heeft ongeveer hetzelfde effect als wanneer in de zwartekousenkerk iemand openlijk twijfelt aan het bestaan van het Opperwezen. Die staat binnen de kortste keren met pek en veren op de markt van Spakenburg. Zo werd de Gelderse Teun zowat besprongen toen hij een paar kritische vragen stelde. Standaard laat Wim Dankbaar dan altijd zijn adres en telefoonnummer achter voor een stevige breinmassage. 

Zoals ook de volledige Noordelijke Dagblad Combinatie besmet en corrupt werd verklaard omdat ze geen aandacht aan het complotboek wilden schenken. Barracuda vreest dat reaguurder Erik het beter heeft begrepen: 'Teun heeft een paar goede punten. Maar eigenlijk doet het er niet toe. De zaak is gesloten. De dader zit vast. En door de aanvallen van Wim op de echte media is er effectief geen enkel podium meer voor Wim en Hans. Jaren werk teniet gedaan omdat Wim zich niet kan gedragen tegenover rechters en echte journalisten.' De reactie was binnen een uur weggepoetst.

26 opmerkingen:

 1. Het boek bevat ook enorm veel fouten en wijst ook geen duidelijke dader met motief aan...zo laat men een dader een uur ergens in de lucht hangen zonder dat duidelijk is waarom. Zo zijn er meer fouten in de tijdslijn en wordt er gegoocheld met getuigen en bekentenissen en andere "bewijzen". Natuurlijk besteed de media geen aandacht aan een boek met enorm veel taalfouten (1e druk) en veel gissingen en wat als enz....Daarbij zou een succesvolle boer echt zijn familie en bedrijf vaarwel zeggen om zo lekker eens de gevangenis van binnen te zien?? En zo het OM en/of Peter R. de Vries helpen zoals de plottertjes beweren?? Hij bekent meteen, zijn DNA verraad hem al en hij heeft nooit geprotesteerd tegen zijn straf of zijn arrestatie. Als je ECHT onschuldig bent wel het eerste wat je doet.
  Trouwens een geweldige zin die mij opviel bij een plottertje; Iedereen weet dat DNA moeilijk te begrijpen materie is. En er is makkelijk mee te rommelen.
  Dus ze spreken elkaar meteen tegen; het is moeilijke materie, dus niet door iedereen te begrijpen en te maken enzo, maar toch is er makkelijk mee te rommelen. Oftewel alle plottertjes meteen solliciteren bij het NFI en de FBI en zo want jullie weten toch hoe je met DNA kan rommelen. Het mafkeesgehalte bij sites als rechtiskrom, KLOL, Boublog enz wordt steeds hoger. En ow ja, natuurlijk heeft uiteindelijk Demmink het gedaan, zou het bijna vergeten....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De plottertjes riepen in koor om een DNA onderzoek. Echter toen Jasper de dader bleek te zijn, klopte er natuurlijk helegaar niets van het DNA onderzoek.
   En zoals Barra terecht opmerkt als het over Joris gaat dan is het natuurlijk waar.
   Hypocriet en krom? Welnee joh, het is allemaal de schuld van de NWO en the sheeples.

   Verwijderen
 2. Opmerking van Erik geschrapt. Wim kan niet tegen trollen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wim kan helemaal niet tegen kritiek, is net zo erg als Micha Kat. Als je niet met hun meedenkt ben je of onderdeel van het complot of je bent een trol van het OM of iets dergelijks. Dus in Nederland hebben we zo'n 18 miljoen trollen en slechts een handjevol gelovers van Kat, Dankbaar en consorten...tja wie zou er nou gelijk hebben...

   Verwijderen
  2. De 'wakkeren' uiteraard, en niet 'het achterlijke, domme, klootjesvolk dat alles nakraait wat ze horen en niet in staat is zelf na te denken'.

   Verwijderen
 3. Off topic (sorry) maar wel illustratief voor het gewetenloze draaien met de werkelijkheid:

  Vergelijk deze

  http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/5820-ierse-historica-distantieert-zich-van-sensatie-berichtgeving-over-moedertehuis

  En deze

  http://www.klokkenluideronline.is/2014/06/joris-demmink-en-de-vermoorde-babys/

  Linken eens met elkaar. MK zal MK niet zijn als hij opmerkt wat 'de MSM' ervan maken (zelfs zijn vrienden van de Demmink Bode aka KN die dit keer de hete adem van het anti-katholieke sentiment in de nek voelen), maar probeert toch de link te leggen tussen 1 en 2. Enkele tientallen posts verder is het geen speculatie, geen veronderstelling meer maar 'de waarheid' (in de vorm van zelf plagiaat, dat is bij MK dan altijd wel weer heel herkenbaar, aan bronvermelding doet MK gelukkig trouw).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. tja, de ontwikkelingen in de DMZ geven Dankbaar ook al een boost om vooral weer harder te schreeuwen dat het OM corrupt is. Terwijl de DMZ van begin af aan van een heel andere orde was / is dan bijv de Vaatstra case.

  Die dankbaar begint een triest figuur te worden. Laat zich omringen met notoire ja-knikkers en een mislukte uitgever. Maar als puntje bij paaltje komt, weet ie GEEN ruring in de landelijke media te veroorzaken.

  Natuurlijk zijn er redactieleden van de landelijke media die het boek inmiddels gelezen hebben. Als ze het al niet per post opgestuurd hebben gekregen met een persoonlijke boodschap... hebben ze het zelf wel besteld om er iets van te kunnen vinden....

  En toen het werd het still..... Het is niet "item-waardig".... Binnenkort is het trouwens weer komkommertijd..... misschien dat het boek dan nog ergens besproken wordt??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inmiddels staat de 'verklaring' van een asieloeker Piet online, wat aan elkaar hangt van veronderstellingen. Zal mij ook niks verbazen als deze tekst helemaal niet van deze persoon zelf afkomstig is (de meeste asielzoekers zijn de Nederlandse taal niet machtig), maar door Hans Mauritz is opgesteld.

  'Men wekte bij mij de indruk dat Ali aldaar gearresteerd zou worden. Vervolgens heb ik Ali nooit meer gezien.'

  Kortom: het is helemaal niet zeker dat Ali in Leeuwarden opgehaald.

  'Ik ben tegen mijn wil in getuige geweest van de moord op Marianne Vaatstra maar wens over de details niet te verklaren.'

  Tja, dan weten we nog niks.

  'Marianne kwam wel vaker in de caravan van Wolfgang Hebben. Zij is die bewuste nacht daarheen gebracht door Ludger Dill in diens auto, een donkergrijze Mercedes stationcar.'

  Door Hans zeker zo opgeschreven, wedden?

  'Ik verklaar dat ik weet wie een derde persoon heeft gebeld om Ali in de nacht van de moord naar Leeuwarden te brengen. Ik verklaar dat ik er met niemand over heb durven praten maar wel op zondagmiddag twee mei negentienhonderd negenennegentig in de namiddag met een vriend heb besproken wat er in de afgelopen nacht is gebeurd.'

  Dus de info over die chauffeur komt weer niet van deze chaffeur zelf?

  'Ik verklaar dat de mij bekende Ali Hussein Hassan, die Marianne heeft gedood, niet de persoon was die door Justitie is gearresteerd in Istanbul in oktober 1999. Deze persoon ken ik niet en heb ik slechts gezien op TV. Ik heb hem nooit in levende lijve gezien.'

  Kennelijk ook weer ingestoken door Hans.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het hele boek hangt van aannames en veronderstellingen en eigen fantasietjes van elkaar. Niks keiharde moordenaar, niks keihard motief!! Het onderzoek rammelt aan alle kanten, zij denken effe zo uit de losse pols binnen 2 jaar het NFI, cold case team, recherche en weet ik wie allemaal te slim af te zijn. Met een sprookjesboek lukt dat niet erg Hans en Wim...maar Poot zal jullie wel betalen want Demmink heeft het weer gedaan, al is het via tig omwegen...

   Verwijderen
 6. Een heel verhaal over Jan Vlug, terwijl in de laatste berichten een andere advocaat wordt geciteerd. Letten die lui niet op, of zo?

  http://rechtiskrom.wordpress.com/2014/06/09/jan-vlug-van-oproerkraaier-naar-zwijger/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Excuseer, maar dit gaat te ver! Als iemand veel omgaat met mensen die noch van toeten en noch van blazen weten dan wrijft die onkunde af. Veel zaken lezen die door hersendode mensen zijn geschreven, daar wordt men niet intelligent van.

  Ergens in bovenstaand stukje staat een zin waarvan niet duidelijk is of het een citaat is of zelfverzonnen kolder. Jasper Steringa zou een half miljoen WINST gemaakt hebben op de verkoop van zijn bedrijf. Dit is niet geheel juist. Een boer moet een grote investering doen in zijn bedrijf, land en gebouwen. Vaak zit het woonhuis daar bij inbegrepen. Steringa kan geen boer meer zijn omdat als hij terug komt uit de gevangenis zijn land een stuk bos is geworden, de keien dood zijn en zijn vrouw en kinderen verhongerd. De boerderij is wel verkocht maar er is geen winst gemaakt, er moet een ander huis worden gekocht voor zijn vrouw. Daarnaast is het hoe dan ook geen winst. Bedrijfskapitaal dat moet worden aangewend om van te leven is geen winst! Ik erger mij aan deze stommiteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als ik het goed begrijp gaat dekomende week wat los in de msm. Kun je lezen bij rik. Ben benieuwd: ga er eens goed op letten en dan bezien wat de oogst is aan het einde van de week.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn al zo lang bezig..en ze zijn ook maar 2 jaar echt aan het onderzoeken maar weten wel de oplossing..Tuurlijk. Iedereen die daar maar een beetje kritiek heeft op de grote Hans en Wim wordt monddood gemaakt. Dat dat de Micha Kat-sekte erg was maar de RIK-sekte is minstens net zo erg. Als je daar een serieuze kritische vraag stelt ben je addergebroed en onderdeel van het complot...tot zover de logica van de complotter. Alles moet dus in hun straatje passen, ook de zijpaadjes....kom je er toch op en loop je effe anders wordt je meteen afgeschoten en bijna meteen begraven. Zielige aandachtvragers zonder enige vorm van realiteit, dat zijn Hans, Micha en Wim, en al hun reageerders!!

   Verwijderen
 9. Heb een reactie op RIK gezet, ben benieuwd of Wim mans genoeg is om hem te laten staan...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nee hoor, uiteraard plaatst Wimp hem niet. Kritiek kan toch niet op Alternatieve Media God Wim?? Hij en Micha kampen met 1 groot ding; een te groot ego dat fouten niet erkent. Niet van anderen en allemaal niet van henzelf. Ze dwepen allebei met hun "eigen" waarheid maar durven kritiek niet aan. Typisch. Wat zijn het ook losers!! Ze kruipen en bedelen en smeken om media aandacht, maar als ze die niet krijgen is de media "satanisch"....en dat noemt zich ook "serieuze alternatieve onderzoeksjournalistiek". Als dat echt zo was namen ze ook kritiek aan en bestempelden andersdenkenden niet meteen aan als onderdeel van het complot, maar zouden ze van repliek dienen met keihard bewijs...maar dat hebben ze dus niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Toch nog heel even en dan hou ik erover op. Kreeg nog een mailtje van Wim. Hij wil mijn posts toch plaatsen als ik me identificeer. Hij meent dat hij overheid of agent is, want alleen aan die 2 hoef je je te identificeren. Aangezien hij altijd heel goed *kuch* met prive-gegevens omgaat en noooooooit je naam en toenaam te grabbel gooit op zijn site heb ik vriendelijk toch beleefd nee gezegd. Als je echt zeker van je zaak bent geef je iedereen antwoord en weerleg je elke post, anoniem of niet. Aangezien hij dit niet kan zegt het mij genoeg. Hij heeft niks, staat niet sterk genoeg in zijn schoenen en durft niemand aan die hem eens aan de tand voelt. Zoals eerder gezegd. Wim, bedankt dat je je laat kennen als volwaardige loser. Deed Micha Kat je ook al voor. Daag je ze uit geven ze niet thuis. Dus ze hebben geen splintertje bewijs om mij, of welke criticus dan ook, weg te blazen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Er is ook een nieuwe ontwikkeling bij rik. Iets met een haarklemmetje. ik vind het zo bijzonder verhaal, iets zegt mij dat dit is ingestoken door een anti-complotter en dat de aap binnenkort uit de mouw komt.


  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nou Markiezet, zou zomaar kunnen. Het betreft hier een ex van Ludger Dill die ineens herinnert dat ze een haarklemmetje heeft gevonden wat van Marianne kan zijn. Geen hond die vraagt naar DNA of dat de familie het heeft herkent, nee joh. Het klopt gewoon als een bus want het valt in het straatje van Wim dus dan stel je verder geen lastige vragen. Doe je dat wel dan moet je je identificeren en word je niet geplaatst. Handig toch die Wim! Hij strijdt voor openheid bij justitie maar zijn eigen openheid is ver te zoeken!! Hoezo hypocriet??

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het is DE manier om Dankbaar te exposen. En het werkt ook altijd bij zelfingenomen egocentrische mensen. Een jaar geleden deden ze zoiets met Vrijland inzake anass. Die ging er toen ook vol in en daarna vol op zijn bek.

  Kijk, voor Dankbaar staat het vast dat Marianne in de auto van Hebben (het was toch hebben?) is vervoerd. Dezelfde auto zou een paar dagen later verschroot zijn in Duitsland.

  Goed, als je dat voor jezelf al als WAAR hebt aangenomen, dan wil je nog een (kleine) bevestiging dat Marianne daar inderdaad in heeft gezeten. Dan is een haarklemmetje zo bedacht en een mooie aanvulling op het verhaal van Dankbaar.

  Het ziet er op de foto uit als een duizend in één haarklemmetje, echt een HEEEL gangbaar type.

  Goed, wie laat je dan het verhaal van het haarklemmetje vertellen? nou, hmmmm, wel een persoon die dichtbij staat, maar een nieuw persoon moet het zijn. Oké we voeren een ex van Ludger Dill op (die Dill is toch dood, spreekt dat toch niet tegen) en laten die verklaren ze die haarklem toen tegenkwam in de auto.

  Trouwens, die ex laat je dan contact op nemen met Dankbaar c.s. NADAT ze ook het boek gelezen heeft....

  Waarom zou je het boek eigenlijk kopen / lezen behalve als je in de inner circle van believers behoort? - Precies, dat streelt ook nog eens het ego van Dankbaar. (Iemand die het boek koopt en leest, die je nog niet kende en vervolgens met "explosieve" info contact opneemt).

  Vervolgens laat je de verklaring optekenen en vastleggen. Waarbij ik mij afvraag of Dankbaar cs deze ex van Dill daadwerkelijk in levende lijve hebben ontmoet.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bovenstaand is maar een idee he, volledig verzonnen door mij... Ook ik heb fantasie maar ik zeg het graag even bij, dat het geen eigen leven gaat leiden... ;-)

   Geef toe, mooi bedacht....nie?

   Verwijderen
 15. Ach Wim spoort niet. Kreeg net een mail van hem omtrent het identificeren. Het kwam er op neer dat het zijn kroeg was en hij mocht weten wie er zitten. Prima, ik heb geantwoord zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten. Hij vertrouwt dus niemand en een gezellige kroeg zal het nooit worden. Daarbij heb ik nog nooit een kroeg gezien waar een uitsmijter een id staat te controleren...die kroeg zou ik dan meteen mijden als de pest!! Een kroeg waar je vrijheid wordt beknot en je alleen maar ja en amen mag zeggen is not my type of bar.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Als ie nou nog goed bier had aan de tap..... Maar helaas het is allemaal klein bier en volledig doodgeslagen.... ;-)

  Zou wel leuk zijn, een potje biljarten met Wim, maar dat laat ie dus niet toe....

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hij zit verlegen om vrienden, hij wil me ontmoeten omdat hij denkt dat ik alleen maar met hem bezig ben. Neuh Wim, niet alles draait om jou. Ik moet elke dag gewoon lachen en dat doe ik vooral als ik Wim, Micha, Boudine en weet ik wie allemaal lekker door de bocht zie vliegen met hun sprookjes.
  En tja Markiezet, hij kan niet tegen zijn verlies dus biljarten gaat hem niet worden...en zijn dronkemanspraat is ook al niet te hebben dus hoef hem helemaal niet te ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dankbaar gaat helemaal los? Rectificatie is verdwenen van de site en alles en iedereen met ook maar een zweem van kritiek op "het boek" moet de toorn van Wim voelen? Zelfs anonieme bol.com recensenten met een ongewenste mening?
  JFK history repeating?

  Vooral zo doorgaan Wim en Mauritz! Een halve gare laten bellen naar de vader van een vermoord meisje en dan trots roepen dat die "volledig klem gezet" is! Bravo. Wees trots op jezelf. Applaus.
  En wat betreft die "granietharde bewijzen": "Unus testis nullus testis."

  Ja, ik zie dat boek nog wel een commercieel succes met veel aandacht worden zo! :) Laat ze vooral zo doorgaan zou ik zeggen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Deze week zou het gaan gebeuren. Het zou losgaan in de msm. Oké de week is nog niet om.... we wachten af...

  Maar waarom is Dankbaar (en Mauritz en Kat) nu zo agressief aan het spam-mailen? Vinden ze het toch niet snel genoeg gaan?..... Eerst Jan Vlug, nu weer Chris Klomp... De mail aan Chris wordt meteen gepost op RIK (mail met een ontzettend zielige ondertoon). De reactie van Chris op twitter is dan weer mooi: "wat onzin is, moet onzin blijven..."

  Tja, zo krijg je inderdaad je podium in de msm...... maar of je dat nou ECHT wil....

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wegwijderd bij Bol.com

  12 van de 23 stemmers vond deze review nuttig
  Kolderieke nonsens
  Ludger
  50-59 jaar | Overveen
  5 juni 2014
  Dit boek zou nooit verkocht mogen worden. Het is een aaneenschakeling van onzinnige gedachten en hersenspinsels, ontsproten uit het brein van twee gefrustreerde zielen. In hun strijd tegen justitie breken deze ‘heren’ door de meest fundamentele fatsoensnormen en belasteren zij geheel ten onrechte onschuldige mensen. De heer Dankbaar is meerdere malen door rechters veroordeeld in verband met laster en smaad, direct gerelateerd aan dit boekwerkje. Dit boek is het werk van obsessieve complotdenkers die geen enkele interesse hebben in de waarheid, maar uit zijn op hun eigen obsessieve gelijk. Dat de nabestaanden van de overleden Marianne Vaatstra in hun rouwproces zelfs de gang naar de rechter moest maken om de heren tot stoppen te brengen, zegt wat mij betreft meer dan genoeg.
  Minpunten:
  Voorspelbaar, Saai, Geen diepgang, fantasie, laster, smaad, complotdenken

  BeantwoordenVerwijderen