vrijdag 13 juni 2014

Jan Poot trekt de stekker uit Micha Kat

Breaking! Jan Poot trekt de stekker uit Micha Kat. Aan de betaalde loopbaan van Kat komt plotsklaps een einde nu zijn broodheren de handdoek in de ring gooien. De familie Poot stopt met Chipshol en zet haar grondbezit bij de luchthaven Schiphol te koop. Jan Poot, die bijna 90 is, voelt zich te oud om ermee door te gaan.

Kat kreeg naar eigen zeggen vooral betaald voor onderhoud van de site Schipholwanbeleid, maar bij verkoop is het niet verstandig om die eeuwigdurende guerrilla nog voort te zetten. Kat meldde zojuist zelf dat hij per direct niet meer wordt betaald, en hij voor toekomstige inkomsten is aangewezen op de Micha-claim van 500.000 euro, waarvan Barracuda nu al gaat voorspellen dat de rechter die van tafel zal vegen.

En als we Kat mogen geloven staakt de oude Poot ook het gevecht tegen Joris Demmink. 'Naast de tanende krachten van Jan Poot is ook een belangrijke reden om de zaak nu te verkopen het feit dat de strijd tegen Demmink geen concreet resultaat heeft opgeleverd, als heeft de familie nadrukkelijk te kennen gegeven dat de resultaten van de Utrechtse verhoren (De Roestige Spijker) ‘boven verwachting’ waren. Maar, zo liet Jan Poot weten, van tevoren was als doelstelling gesteld dat Opstelten zou moeten aftreden. Qua resultaat van de verhoren had dat ook gemoeten (Hij loog evident over Demmink en het Rolodex-onderzoek) maar het gebeurde dus niet.'

Is de Stichting Roestige Spijker nu ook meteen op non-actief gesteld? 

'Worden uiteindelijk dan toch De Poten onder de stoel weggezaagd? Ik heb nog wel een oranje hesje en een papierprikker voor je, en een stuk brood wat al eerder beloofd was', reageerde een van Kat's vijanden. Want juist die betaalde opdrachten van Poot hebben ertoe geleid dat Kat een groot deel van zijn aanhang is kwijtgeraakt. En die gaan hem niet meer steunen, als die armoezaaiers daartoe al in staat waren.

Gaat Kat nu weer dagelijks bedelen om geld, zoals hij vroeger deed? Barracuda denkt van niet. Hij heeft even gezocht bij de vacatures in de regio Schiedam en gelukkig: er is nog Vakantiewerk als Vulploegmedewerker bij Dirk.

38 opmerkingen:

 1. Heeft ene van Nispen van de SP zich helemaal voor joker gezet in de 2e kamer voor de nietbestaande Demmink zaak...zou de kosten verhalen op de fam Poot...;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al met al dan een slecht weekje voor de complotterts.

  Dankbaar is nog steeds in afwachting van de lancering van zijn boek in de MSM... Het wil maar niet lukken. Eerst werd er (ik geloof door Mauritz) gewag gemaakt van belangstelling van een landelijk dagblad. Later konden we opmaken uit de posts bij RIK dat het hier gaat om het voornemen van dhr. Smalhout om een column in de telegraaf te besteden aan het boek.... Niet echt een heel sterke promotie van het boek.

  En dan Micha... tja. Hulde voor Vrijland. dat had die Vrijland maar mooi in de smiezen ;-) . Zie zijn blog van vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ergens hoor ik homerisch gelach en een champagne fles die ontkurkt gaat worden. Hier is de dag waar de vijanden van Micha op hebben gewacht. Sneu alleen dat er geen fooi voor Micha af kon dank zij, zijn harde werk. Micha gaat in de bijstand dat worden geen reisjes meer naar Italië of andere snoepreisjes. Misschien kan hij bij Maud onderdak vinden?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De volgertjes gaan helemaal in de overdrive op KLOL na dit nieuws; het is het einde van NL, van de rechtsstaat en de wereld...ze hebben geen leesvoer en geen goeroe meer, en geen leven uiteraard. Ga maar weg uit NL, ga Micha maar achterna en begin een sekte in Italie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. http://www.haarlemsdagblad.nl/regionaal/metropool/article27095475.ece/Megaclaims-Chipshol-niet-van-de-baan_?lref=SL_3

  EN toch gaat Poot door met zn claims dus..... wel een mooie manier dan om van Kat af te komen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Artikel zit achter een betaalmuur? Wat was de strekking?

   Ik begreep dat Poot die claim al verkocht had aan een stel amerikanen, Micha schrijft nu dat het nog niet rond is.. Maar sowieso, dan is het niet Poot meer die met de claims door gaat, maar de kopers?

   De kans dat die de "media strategie" van Poot zullen doorzetten acht ik eerlijk gezegd nihil.

   Verwijderen
 6. SCHIPHOL - Oprichter Jan Poot, die binnenkort negentig wordt, stopt de strijd. Eerder zij hij tot zijn honderdste door te gaan, maar zijn zwakke gezondheid heeft hem op andere gedachten gebracht. Zijn 59-jarige zoon Peter had eerder gezegd met de andere kinderen en kleinkinderen door te gaan, maar zij stoppen ook met Chipshol. Alleen de eigen gebouwen op Schiphol-Rijk blijven zij in eigendom houden. Peter gaat zich de komende maanden storten op de verkoop van de gronden rond de luchthaven. Daarna wil hij beginnen met recreatieve gebiedsontwikkeling in het buitenland.  Voor de drie omstreden terreinen bestaat, zo staat in de verklaring van het bedrijf, in het buitenland belangstelling. Uiteindelijk mag een select aantal bedrijven finale biedingen doen. De 150 hectare zou volgens het Financieele Dagblad tussen de 1,5 en 3 miljard euro kunnen opbrengen, waarbij wordt gerekend met de grondprijs voor de Zuidas. Maar zoveel leveren de gronden zeker niet op. Alleen het bestemmingsplan voor het Groenenbergterrein (25 hectare) is aangepast. Na jarenlange strijd mogen op dat terrein aan de kop van de Aalsmeerbaan gebouwen komen voor logistieke bedrijven, maar zeker geen hoge kantoorgebouwen. Schiphol heeft in het verleden al aangegeven dat terrein te willen kopen, maar bood te weinig.
  Kaagbaan

  Daarnaast heeft Chipshol vijftien hectare voor Schiphol-Rijk Park 2, maar op die boerengrond rust een reservering voor de aanleg van een parallelle Kaagbaan. Tot slot zijn er nog 110 hectare bij Badhoevedorp-Zuid. Dat is de plek waar Jan Poot zijn Airport City had willen aanleggen. Alleen weigerde Schiphol tot nu toe mee te werken en wilde haar gronden daarvoor niet beschikbaar te stellen. Schiphol sluit in de toekomst een nieuwe terminal aan deze zijde van de A4 niet uit. Een ander probleem is dat onlangs is begonnen met de omlegging van de A9 bij Badhoevedorp, waarbij de nieuwe snelweg dwars over de gronden van Chipshol loopt. Het bedrijf heeft tot aan de Raad van State tevergeefs geprobeerd deze omlegging tegen te houden. Ook was Chipshol tegen de agrarische bestemming van de Chipsholgronden. Boerengrond levert aanzienlijk minder op.

  Een nieuwe eigenaar kan op veel gronden dus voorlopig weinig ontwikkelen. Daarnaast staan al veel nieuwe bedrijfsterreinen rond Schiphol te koop. Mede door de crisis in de vastgoedsector is er nauwelijks belangstelling voor.
  Claims

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De verkoop van de Chipsholgronden betekent niet dat de twintig jarige grondoorlog om de luchthaven voorbij is. Er lopen nog tal van schadeclaims. Eerder kwam Chipshol een schadevergoeding overeen met de gemeente Haarlemmermeer (één miljoen euro) en de provincie Noord-Holland (twaalf miljoen) voor de tegenwerking rond het Groenenbergterrein. Eerder kondigde Poot aan de miljardenclaims over te dragen aan een zogeheten Litigation Fund in de VS, die dan in de VS rechtszaken zou beginnen tegen de Nederlandse Staat. Tot nu toe is dat niet gelukt. ,,Gegadigden voor de terreinen mogen de claims erbij kopen’’, laat Peter Poot in het Financieele Dagblad weten. Een nadere toelichting weigert hij te geven.

  Ook Schiphol wil niet reageren. De provincie Noord-Holland wil met een nieuwe eigenaar in gesprek gaan over de lopende zaken. Zo loopt er nog een hoger beroep tussen Chipshol en de provincie over het Groenenbergterrein.
  Droom voorbij

  Met het boek ’Final Call’ probeerde Jan Poot in 2008 de toen net aangetreden nieuwe Schipholdirecteur Jos Nijhuis over te halen samen de driehoek bij Badhoevedorp in te richten. Ruim 25 jaar geleden had Jan Poot daar al plannen voor een Airport City met kantoren, winkels, woningen en recreatie.

  Jan Poot had in het verleden al goed verdiend met de oprichting van Eurowoningen (23.000 huizen gebouwd), de ontwikkeling van Parkstad Leusden en het skistation Valmorel in Frankrijk.

  Al snel had hij door dat luchthavens meer zijn dan een plek waar vliegtuigen landen en opstijgen. Het is ook een aantrekkelijk gebied voor bedrijven om zich te vestigen en zelfs voor mensen om te wonen. Met tal van boeren maakte hij deals om in de toekomst hun gronden over te nemen. Met deze grondposities was hij meteen een grote concurrent van Schiphol Real Estate geworden, de eigen vastgoedtak van Schiphol.

  Dat leidde volgens Poot tot een grondoorlog, waarbij Schiphol als staatsbedrijf alles op alles zette om Chipshol te dwarsbomen. Dat leidde tot een bouwverbod voor het Groenenbergterrein. Alleen de eerste fase van Schiphol-Rijk werd gerealiseerd.
  Demmink

  De door Jan Poot financieel gesteunde stichting De Roestige Spijker zet de strijd tegen voormalig secretaris-generaal Joris Demmink van het ministerie van justitie voort. Op 2 november staat er weer een zitting op de rol.

  Hoewel het in de rechtszaken draait om de vraag of Demmink een pedofiel is, wil de Chipshol directeur zo vooral aantonen dat Demmink de hand boven het hoofd wordt gehouden en dat er dus sprake is van machtsmisbruik aan de top. Eerder heeft Poot vergeefs proberen aan te tonen dat Demmink verantwoordelijk is voor de rechterswisseling in Haarlem waardoor hij in een rechtszaak over bouwgronden rond Schiphol een veel lagere schadevergoeding kreeg. Door rechterlijke uitspraken is hij in het verleden ook al tweederde van zijn bouwgrond kwijtgeraakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah.. Dat "Litigation Fund" in de USA heeft dus ook nog niets opgeleverd. Kiest Poot Jr, niet gewoon eieren voor zijn geld nu?

   Verpats die claim als het kan, verkoop die grond en ga lekker verder met de al lopende, winstgevende, projecten, of fijn met pensioen,

   Ik zou het wel weten..

   Verwijderen
 8. "Jan Poot trekt de stekker uit Micha Kat" ...... De vraag is: Wie trok de stekker uit Jan Poot?. Misschien toch de familie die nu liever eieren voor zijn geld kiest ipv hun erfenis te zien verdampen?

  Wrange blijft dat maar weer is aangetoond dat "Money rules the world". Zonder Poot geen rare stichtingen. Zonder rare stichtingen geen bizarre hoorzittingen inzake Demmink. Zonder bizarre hoorzittingen géén bovenmatige aandacht voor andere zaakjes als Baybasin etc.

  Voor Micha cs is er (zonder financiele middelen) nog maar 1 weg. Er is namelijk 1 advocaat in Nederland die onbezoldigd tot het naadje gaat, zeer integer is en nooit opgeeft. --> KOOPS.

  Doet Koops alleen bij zaken die een redelijke kans maken (denk ik). Dus.... nee, zal niet werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Uhmmmm Markiezet.... dit gelezen?

  De door Jan Poot financieel gesteunde stichting De Roestige Spijker zet de strijd tegen voormalig secretaris-generaal Joris Demmink van het ministerie van justitie voort. Op 2 november staat er weer een zitting op de rol.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is gewoon GAME OVER voor die hele alternatieve media. Ze blaten OF elkaar na OF ze vliegen elkaar in de haren, kortom ze hadden alleen elkaar. Nu de grootste geldschieter wegvalt zal het straks allemaal nog meer de schuld zijn van NWO, de satan, Rutte, Minerva...weet ik wie ze de schuld geven van hun ondergang...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo zie je maar weer dat je ook qua nieuwsvoorzieningen jezelf voor het nieuws moet zorgen.
   Zowel de MSM(main stream media) als ASM(alternative stream media) zijn beide 100% onbetrouwbaar!!!

   Feitelijk heeft het alleen maar voordelen, want als er 'echt belangrijk' nieuws is wat je wel aangaat, bereikt het je toch wel, maar heel veel leugens en andere onzinnigheid ontgaat je simpelweg en de enorme hoeveelheid tijd die vrij komt kan uitstekend benut worden om eens zelf diep, logisch en grondig na te denken ;).

   Verwijderen
 11. Nou, dat is toch een mooie ontwikkeling. Heeft het toch geholpen om wat meer aandacht te geven aan de achterliggende geldstromen in plaats van clowntje Micha, die ook maar een loopjongen is. Ik heb trouwens een vacature als werkster voor hem openstaan, maar dan moet hij wel een leuk schortje aan.

  Die Dirk vacature is trouwens bij hem om de hoek

  BeantwoordenVerwijderen
 12. OT: is het makkelijk om er achter te komen hoe groot een druk oplage is? Ik geloof namelijk helemaal niets van de aantallen die genoemd worden bij rik.

  Nu willen ze met de derde druk naar 30.000 stuks.....?
  Volgens mij is die Mauritz een charlatan en weet zelfs Dankbaar niet de juiste aantallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Is het domein www.klokkenluideroffline.nl nog beschikbaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Voor vulploegmedewerker is Kat al te oud.

  Het is te hopen dat hij een fatsoenlijk contract had, anders komt hij niet in aanmerking voor WW en moet de bijstand eraan te pas komen. En dat is nog minder een vetpot, zeker in dit geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. "Micha was een van de voornaamste adviseurs van de familie vanaf 2003." Een - wellicht al te simpel - rekensommetje brengt mij op 11x12x2500=330000 euro. Met de geboekte resultaten in het achterhoofd komt het me onwaarschijnlijk voor dat Micha een bloeiende consultancy-praktijk zal weten te realiseren. Hij is natuurlijk wel, ik zei het al eerder, een getalenteerd klaploper. Hij vindt vast wel nieuwe onnozelaars om af te sponzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zeg Maud; jij 'lekkere' en daardoor nog loslopende mentaal geïndiceerde van me. Wat loop je nu toch de hele tijd met je warrige artikeltjes te doen? Dan weer delete je de hele boel om niet veel later indirect doorzichtig met nog meer leugens en halve waarheden jezelf op zijn gordiaans te exposen & insnoeren? Jij zou een veel succesvollere tegenhangster van a-capella kunnen zijn, mits dat afgunstige gejammer over hoe anderen meer pegels aan hun online strijkstok weten te plakken een iedere donateur die nog wel wat in je zou kunnen zien ook niet bij jou van de walging met zijn nog volle zak ergens anders doet gaan deponeren. O ja, en er is al ergens gesuggereerd dat je Micha als onderhuurder bij je in het pand kan laten bivakkeren, echter met deze onrealistische inhaligheid is het resterende debet woekerpremie zelfs voor jouw nog wel eens eerder dan later met een giga sanering op komst? Bij mij heb je het alreeds zoals meerdere eventuele online contactdozen verbruid meisje, maar ik geloof zeker dat er op het zandpad in Utrecht nog een riant schuitje voor je aan de kade afgemeerd ligt te wachten! Ik zou graag bij een goede service als een van je eerste klanten met een riante na premie de gelukkige willen worden hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OMFG! Als mensheid in zijn geheel moeten wij gisteren eerder nog dan vandaag met deze rond parasiterende ongedierte zien af te rekenen zeg! BRON Ik ben trouwens op een gelijkaardige AIVD-rol-object gestuit die volgens mijn overeenkomstige gegevens best wel eens met dezelfde slecht gespeelde intenties op de compleetmarkt door zeer smerige & geslepen karmademonen blijkt te worden getolereerd! Want vergelijk nu eens naar de wijze waarop deze gullible stumperd wegens helemaal niets volledig wordt gesloopt, en onderzoek dan eens de volledige passiviteit waarmee Maud en haar pooier met hun mis informerende bagger in alle vrijheid hun gang kunnen blijven doorgaan?

   Verwijderen
  2. Missing link of puur toeval? Wenkbrauw, kaak en oor contouren röntgen technisch & transparant doorgelicht en kwam daarbij toch wel op zeer merkwaardige dan wel familiare overeenkomsten...

   UNO;
   DOS;
   dan wel...
   TRÈS!?

   PS: Het weghalen van deze postjes heeft vanwege de al lang veiliggestelde data geen enkele zin meer he? Waarvan acte hahaha...

   Verwijderen
 17. Ja hoor, Micha gaat compleet in overdrive; zijn laatste pagina's moeten idioot explosief zijn, al moeten ze, zoals gewoonlijk, de meest rare dingen bijeen verzinnen!!! Ineens wordt er weer een getuige gevonden die de meest ranzige dingen weet, maar natuurlijk weer zonder keihard bewijsmateriaal. Waarom maakt nou nooit iemand een fotootje of een filmpje of heeft echt ander keihard bewijsmateriaal??? Waarom zo moeilijk als het makkelijk kan?? Micha gaat nog effe vol in overdrive voordat hij zometeen mag gaan brommen, want goeie advocaten kan je ook al niet meer betalen van de bijstand....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kat stort inderdaad in de hoogste versnelling weer hele bakken onzin over het thema kindermisbruik uit over de verbaasde lezer. Maar aan de hoofddader in de walgelijkste kindermisbruikzaak van de afgelopen decennia, Robert M., heeft Kat nooit ook maar één negatief woord gewijd. Net als zijn paymaster, de rancuneuze duitendief Jan Poot, is Kat in feite niet in kindermisbruik geïnteresseerd. Hij misbruikt het kwaad dat seksueel kindermisbruik heet om de vijanden van zijn opdrachtgevers te belasteren, en hij doet dat op een wijze die interessant studiemateriaal oplevert voor psychiaters.

   Overigens denk ik dat we niet te vlug moeten concluderen dat Kat het nu financieel moeilijk gaat krijgen. We hebben weinig kijk op zijn vermogens- en inkomenspositie. En misschien heeft de hoogbejaarde knakenpoetser zoveel schik in de laster en leugens van de kale CapsLock-misbruiker dat hij gewoon doorgaat met zijn financiële steun.

   Verwijderen
  2. Zie dit nou.. Als Kat al gaat proberen geld te halen bij JDTV? De nood is wel erg hoog?
   http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2014/06/auteursrechtclaim.html

   Verwijderen
  3. Er staat niets op papier, en dus is het een kansloze poging. Zelfs ik als juridische leek kan zien dat Kat en zijn advocaat geen poot hebben om op te staan. a) Er is nooit iets schriftelijk vastgelegd, en b) Kat heeft nooit bezwaar gemaakt tegen het gebruik dat Eric maakte van zijn eigen opnamen. Voor zover Eric al toestemming van Kat nodig had, mocht hij uit de houding van Kat in de afgelopen jaren afleiden dat die met Erics gebruik van het materiaal akkoord ging. Zoiets kun je niet met terugwerkende kracht veranderen terwijl er geen letter op papier staat.
   Zo te zien laat Eric zich niet overdonderen. Geen sjoege geven Eric, niemand is verplicht om op de epistels van advocaten te reageren.
   Ik heb maar een bescheiden talent voor leedvermaak, maar in dit geval hoop ik dat het water de nare man Kat inderdaad aan de lippen staat!

   Verwijderen
  4. En Micha dekt zich in: als de a.s. zitting fout loopt is het de schuld van JDTV, die ook een junk is en door de goedhartige classicus altijd zo onbaatzuchtig is geholpen.... Ik vond JDTV in de tijd dat hij achter Kat aanhobbelde wel erg pluimstrijkerig, maar dat is gelukkig verleden tijd. Er leven bij mij nog altijd reserves, maar hij heeft in ieder geval meer in z'n mars dan de slechts destructief begaafde pseudo-journalist van KLOL.

   Verwijderen
 18. Aan een vulploeg-medewerker worden eisen gesteld, namelijk dat men betrouwbaar is en dat men de verschillende soorten soep uit elkaar kan houden. Iemand die jaren lang bezig is geweest met het systematisch verspreiden van onjuiste gegevens is niet echt betrouwbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Alphabet Soup News Source
  juni 14, 2014 om 3:28 pm

  You lie to your readers. You are a confused, twisted, demented individual that has an unnatural love for his mother. Alex has been passing on all reader information to controlled opposition. He is a mole, he cannot be trusted.
  Beantwoorden
  Alphabet Soup News Source
  juni 14, 2014 om 3:30 pm

  I am the American Hacker. I was suppose to help Alex turn to what is right. 3 years I tried but he will not turn from his ways. He is controlled opposition in the highest ranks and is trying to destroy the lives of his readers.

  He has blocked my comments, trying desperately to keep his readers from finding out. Do not listen to him, be very careful as everything he knows about you has been passed on to authorities.


  ----------
  Stond op nieuwsbreker onder: http://nieuwsbreker.wordpress.com/2014/06/14/sta-op-en-vecht-teken-de-petitie-tegen-chemtrails/

  Is die hacker waar die altijd stoer over deed. reactie zal dalijk wel verwijderd zijn,

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Micha maakt zich drukker om een reaguurster die terecht heel veel kritiek uit op Micha dan om zijn eigen loondienst. Kortom hij blijft een paranoïde kale kletskous zonder bewijs voor zijn "babydiners". Trouwens, het feit dat Kat alles lijkt te weten is of een bewijs voor zijn grote fantasie of het feit dat hij mededader is!! Beide lijkt me ook mogelijk, gezien het feit dat hij ongecensureerd kinderporno in het verleden op zijn site heeft gepleurd. En Berenice?? Ga vooral door!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Micha in zijn bekende verdrukte-onschuldmodus: iedereen moet hem altijd hebben terwijl de rest..... Eigenlijk ongelooflijk hoeveel aandacht (ook van mij) zo'n stakkerig, kleinzielig huilertje weet te genereren.

   Verwijderen
  2. In een normale samenleving zou mevrouw Graatsma al drie keer zijn gearresteerd en zijn veroordeeld wegens smaad, stalking en opruiing, maar in Nederland Pedoland kan zij haar gang gaan en is het juist Micha die steeds weer wordt gearresteerd en veroordeeld. Aldus Micha.

   Mag ik een teiltje? Kat pleegt terreur, stalkt en vindt het vreemd dat HIJ moet voorkomen bij de rechtbank. Ik voorspel een angst-aanval, de dokter komt en Micha loopt vrij rond. In de normale wereld.

   Verwijderen
  3. En wie komt weer als eerste reageren: de Haagse Quirine de Kok met haar paardenbeerput. Kan nog altijd geen fatsoenlijke zin uit haar strot krijgen.

   Verwijderen
 21. Ik voorspel dat er nog een moment gaat komen (ooit, maar bij de rechter misschien sneller dan we denken) dat Micha gaat verklaren dat dit allemaal opzet, doorgestoken kaart, betaald door de familie Poot, rancune jegens NRC etc. etc. etc. Natuurlijk is Micha inmiddels zo'n lange weg heen gegaan dat de terugweg evenzo lang is, en dat het ook voor hem moeilijk zal zijn geworden om werkelijkheid en fantasie nog uit elkaar te houden. Maar bij dat laatste biedt een psychiater zo nodig de helpende hand, eh pil.
  Misschien dat ook de familie Poot wel is gewaarschuwd (door het OM of door de eigen huisadvocaat) dat het verder steunen van zo'n almaar afglijdend ongeleid projectiel een juridisch risico zou worden: uitlokking, anyone?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat schoot ook door mijn gedachten. Micha raakt steeds verder de weg kwijt, als je KLOL al leest, dan komen de meest waanzinnige verhalen voorbij. Nu is Berenice aan de beurt, maar Eric is nu ook het haasje.

   En dat verdient Eric niet, Kat is zijn geldstroom kwijt en slaat door. Maar ik denk eerder dat Pa Poot rust neemt en als je de berichten leest dan gaat junior ( met opgelucht hart) rentenieren en neemt afstand van het circus.

   Verwijderen
 22. Ik mis trouwens al langer dan een hele week de glibberige, zoetgevooisde heksenpraat van onze Boudine. Ziet het Zeeuwse orakel de bui hangen dat haar virtuele volkstuintje rapido verwelkt en met onkruid overwoekerd raakt? Het lijkt wel alsof er in plotterland een fragmentatiebom is afgegaan, sjees... het lijkt GTST wel. Wat is de cliffhanger voor komende week: Micha Mafkat doet aangifte tegen JDTV van stalking en smaad?

  BeantwoordenVerwijderen