dinsdag 17 juni 2014

Kevin

Er is weer een nieuwe supergetuige van satanische rituelen opgestaan, dus die krijgt volop aandacht bij de aluhoedjes. Met dank aan Kevin Annett. Die is van het International Tribunal into Crimes of Church and State, een organisatie die zich verzet tegen seksueel misbruik van kinderen door priesters, de 'systematische cover up door de Roomse en Anglicaanse kerk' en het stilzwijgen van de overheid.

Dat klinkt nobel, met die aantekening dat het tribunaal helemaal niet bestaat, en ook Annetts International Common Law Court of Justice (ICLCJ) compleet is verzonnen.

Dus wie is deze fantast eigenlijk? Daarvoor moet je bij Rational Wiki en andere sites zijn: de Canadese antropoloog, politicoloog en theoloog werkte ooit voor de United Church of Canada, waar men hem al zo gek vond dat hij naar de psychiater werd gestuurd.

Uiteindelijk begon hij een kruistocht tegen de Paus en overheden in de wereld, allemaal vanwege vermeend kindermisbruik. In 2011 beweerde Annett dat hij een massagraf had ontdekt van misbruikte kinderen op een indianenreservaat in Brantford, Ontario. Graven lagen daar inderdaad, maar dat van de misbruikte kinderen had Annett er gewoon zelf bij verzonnen. Ook van 'rechtszaken' tegen de Britse Koningin en de Paus bleek geen sprake. Aluhoedjes, inclusief Boublog, namen al die onzin echter weer letterlijk over, zich niets aantrekkend van de dubieuze reputatie van Annett.

Kennelijk heeft Annett nu dan ingezien dat hij beter niet zelf iets kan beweren, dus verschuilt hij zich achter een niet nader genoemde getuige: 'De getuige, een gepensioneerde ambtenaar, heeft de naam van negen hoogste rechters, politici, Bilderberger lid George Soros en Prins Friso, de broer van de huidige koning van Holland, als deelnemers aan moorden op kinderen opgemerkt in Oudergem, België en Zwolle, Holland tussen 1996 en 2000. In sommige bossen bij Oudergem, jaagden ze op naakte kinderen in het bos en schoten hen neer … dan hakten ze de penissen van de dode jongens af en hielden ze als trofeeën. Ik zag Belgische soldaten patrouilleren in de bossen voor bescherming van de mannen die de jacht uitvoerden, mannen als Prins Friso, Koning Albert van België en Mark Rutte, de minister-president waren aanwezig. Ik herkende George Soros in de jachtpartij ook, je weet wel, de miljardair. Hij is goed bevriend met Friso’s vrouw Mabel Wisse Smit.'

Dit soort verhalen heeft altijd weer dezelfde kenmerken: de getuige heeft alles gezien, maar tussentijds nooit aan de bel getrokken, en de ene beroemdheid na de andere komt weer voorbij.

Alleen Zwolle is een verrassend element in het verhaal, zij het dat bij Barracuda ineens een lichtje ging branden. Want dezelfde Annett bemoeide zich ook al eens met de Zwolse Toos Nijenhuis, die meende dat zij door de vroegere kardinaal Bernard Alfrink, Prins Bernhard en leden van de Engelse koninklijke familie was misbruikt. Dat had Toos nu eens niet verzonnen, dat kwam spontaan boven via 'hervonden herinneringen' onder hypnose. En dan moet het volgens aluhoedjes kloppen.

1 opmerking:

  1. Bijzonder hoe de obscurantisten altijd fantaseren over sex-met en moorden-van kinderen door hun ingebeelde vijanden. Als er eenmaal één schroefje los zit volgt de rest vanzelf ?
    Het probleem met deze reli-fundies is dat ze alles willen afschaffen (verduisteren) : onderwijs, wetenschap, geschiedenis, boeken, de rechtsstaat en wat al niet.
    De met grootgeld gefinancieerde creationistische tendenzen zijn schrikbarend op het (oa) net. http://www.seti.nl/article.php?id=1409

    Het recht hebben dat elke mening evenveel waard is en feiten niet mogen tellen, want elitair. Een recept voor de ramkoers naar de rand van de platte aarde.

    BeantwoordenVerwijderen