maandag 23 juni 2014

Opsluiting

Klokkenluider Julian Assange vierde vorige week zijn tweejarig verblijf op de ambassade van Ecuador, waarheen hij was gevlucht na twee slippertjes in Zweden. De dames - organisatoren van een spreekbeurt in Stockholm - deden uiteindelijk toch maar aangifte, waarna het Zweedse gerecht zijn uitlevering uit Groot-Brittannië eiste om hem te horen in het kader van een onderzoek over 'seksueel wangedrag'. Die beschuldiging was wat overdreven, want de dames zouden wel hebben ingestemd met de liefdesdaad, al was Julian wat slordig met de condoombescherming. En dat vinden ze in Zweden voldoende voor een pittig verhoor.

Assange maakte er een heel politiek spektakel van, alsof hij meteen via Zweden aan de VS zou worden uitgeleverd, maar wekte toch vooral de indruk dat hij geen persoonlijke nederlaag wilde ondergaan.

En dus koos Assange -  God's Lonely Man - voor vrijwillige opsluiting, zeg maar gerust een langdurige gevangenisstraf. Twee jaar lang geen aandacht meer van vrouwelijke bewonderaars, twee jaar lang niks anders dan tamales, empanades de morocho, ilapingachos en patacones for breakfast. De Spaanse bibliotheek moet al van voren naar achteren zijn gelezen. Even de benen strekken op straat is er niet bij. De Britse regering heeft de afgelopen twee jaar meer dan 6.350.000 Britse pond (7.928.000 euro) uitgegeven voor zijn bewaking. 

Maar nu zegt Assange deze week nog met aanvullende (in Zweden vergaarde) informatie te komen die een einde aan de patstelling moet maken. Details daarover blijven vaag. Maar zijn straf heeft Assange nu wel gehad, dit is geen Strauss-Kahn die zich als een bronstige Gorilla heeft vergrepen aan een kamermeisje, en zelfs die is daarmee weggekomen.

15 opmerkingen:

 1. "Maar zijn straf heeft Assange nu wel gehad, dit is geen Strauss-Kahn die zich als een bronstige Gorilla heeft vergrepen aan een kamermeisje, en zelfs die is daarmee weggekomen."

  Ik weet zeker dat je zelf met het publiceren over de krankzinnige digikreten van DEZE loslopende binnenkort eveneens gelijk een bronstige onderwater aal/paling zal kunnen wegzwemmen hoor moderatEr... (*proest*) Echt, mijn dag kan gewoon niet meer stuk today! Wat een ongegeneerde debieligheid he? Sorry hoor Maudje, maar als je zo doorgaat met deze online verlokkingen sta ik binnenkort echt wel met een kloppende stijve lans voor een letterlijke onder-houd daar in een van je onverhuurbare peeskamertjes aan de Prinsjesgracht bij je. Kan gewoontegetrouw niet eens meer w8en op deel 2, 3, 4, enz..;

  "Wie wil Barracuda een e-mail sturen met het verzoek mijn adres eraf te halen?" BRON

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel allerlei buren belasteren, met naam en toenaam ook nog, maar wel piepen als je adres ergens vermeld wordt.

   Verwijderen
  2. Zeg Maud jij 'lekkere' koekwaus;

   Ik had begrepen dat je het 2e linkje in deze comment uit onbenullig juridische overwegingen alvast rapido 'geslepen' van het web d8 te hebben gehaald? Sorry hoor meidje, maar dan heb je deze moderne tijden echt nog niet helemaal begrepen... De file is overigens eveneens tot in den eeuwigheid aan iedere platgekochte 'magistraat' (M/V) onder zijn of haar toga nog in te wrijven ook hahaha!!! Je ontvangt hierbij dan ook alvast de hatelijke groeten van die geil achter de schermen over en met je verlepte poesje oplichtende souteneur...

   Verwijderen
  3. Herkennen wij overigens deze ook nog jij stinkende Baud-Waus? Ook die staat voor wie daar maar in geïnteresseerd blijkt zu sein opgeslagen en wel in mijn ongekende dan wel geilmakende bestanden betreft die ongekend maffe strapatsen van je heurrr...

   Verwijderen
  4. Ach, het huis van Maud stond ons toch al in het geheugen gegrift sinds dat journalistieke hoogstandje van Kat: het filmpje waarin de kale lasterkabouter aanbelt bij Maud. (YouTube, zoeken op "Oortwijn". De kijker werd geacht haar afwezigheid op te vatten als een aanwijzing dat ze "net als Fred de Brouwer" door Demmink squads was vermoord, of zoiets. Hoe sneu ben je dan als "journalist"...)

   Verwijderen
  5. Met de onderzoeksresultaten die ik tot op het moment voor gerenommeerde partijen zeer accuraat heb weten te bereiken weet ik met name via mijn onnagedane helikopter view altijd zeer ogenschijnlijke 'toevalligheden' met en aan elkaar te linken! Het kan dan ook zo goed als geen toeval zijn dat a-Capella bijna tot aan de seconde gelijktijdig zijn kanaal resoluut van zijn account wist te deleten tot aan het moment dat ik 'plots' met deze post op de proppen kwam! Hieronder enkele uiterst merkwaardige verbintenissen die ik dan ook met hen die nog wel logisch & zelfstandig kunnen overzien graag zou willlen delen..:

   ��$©§®

   Verwijderen
  6. Jammer, dit valt me dan weer zeer van je tegen Maud. Het is een beetje van hetzelfde afgezaagdheid als je 1e deel. Met mijn laatste overzicht van hierboven toon ik tenminste aan dat 99,9% van de Nederlandsche compleetmarkt plus hun nog geflipperde aanhang zoals dat bijna overal op deze planeet het geval blijkt (ja, ja, incluis deze mee zuigende & daarbij ook nog eens van niets wetende dan wel als een antikrakende narcist door het leven moetende!?), uit slecht kunnen liegende & daardoor wel moeten bedelende uit huis geplaatsen bestaat. Hun voorkomen doet intelligent aan, maar als je daar via wat onderzoek verder op door rechercheert, blijkt het slechts om oplichtersbendes te gaan die vanwege eerdere delicten hier in het binnenland hun oplichterspraktijken ergens in een achteraf pedostaatje van onder hun stenen geslepen crimineel tegen de honger verder moeten continueren! Ik houd dan ook in minstens 8 landen waarbinnen deze parasitaire gilde zich verdekt denkt te kunnen ophouden burgeronderzoeksteams aan het werk die wanneer het hen even goed uitkomt al dan niet via arrestatie, moord en doodslag aan een genoegdoening van hun eerdere slachtoffers en dus klanten hier in Europa proberen tegenmoet te komen. Ja hoor ook jij Maud van een slecht gespeeld dan wel gestoorde waus ligt al een tijdje in de pijpleiding om voor de Nederlandse justitie gelijk je jodenpooier Kat als schatkisten afperster in hechtenis genomen te gaan worden, en als dat niet 'gewoon' wil gaan zoals andere criminelen je voorgingen, zal ook jij gezelfmoord of anderszins binnen een 'onderwereld' liquidatie onder de zoden moeten behoren te eindigen... Haben sie dasss gütt verschzehn?!

   Verwijderen
  7. Als Maud nou eens begint met het weghalen van alle loze verdachtmakingen aan het adres van deze of gene....maar dat zie ik helaas niet gebeuren.

   Verwijderen
  8. Voor mij hoeft dat ook nog niet eens moderator. Ik zou volgens velen binnen haar netwerk een steuntrekkende alcoholist zijn, maar tegelijkertijd retweet ze zonder plaatsvervangende schaamte de meest wereldvreemde vogels via haar account. O.k. Maud nu hoor je het eens van een ander? Wie dus de bal kaatst, en dat geldt met name voor al die compleet gestoorde paranoia van je, kan hem vroeg of laat vol in het gelaat geplaatst midden in huis terug verwachten. Laters nog veel meer mevrouwtje (ik weet dat ze hier altijd meeleest!), want je bent nog lange niet jarig met mij hoor...

   Verwijderen
  9. Als je fotootjes met een revolvertje gaat sturen ben je best wel een bietje een lowlife !!!

   Verwijderen
  10. Het feit dat zowel jij als die waus van een Maus de context waarin ik dat plaatje (tekst er onder wel eensch gelezen?) doorgaf niet willen of kunnen bevatten zegt meer over jullie mentale beperkingen dan over mijn zeer terechte beweegredenen. Ik vind namelijk dat je behoorlijk van het padje af bent geraakt als je van zowel het koningshuis als Hollywood prominenten blijft beweren dat beiden tegelijkertijd tot aan je voordeur niet in staat zouden zijn om meer te doen dan hinderlijk stalken, terwijl mensen met die invloed en macht wereldwijd in zowel de onder als boevenwereld echt wel met ergere jodenstreken boven de wet kunnen dan wel mogen door blijven etteren & kankeren? Kom op zeg, met wie denk jij hier te maken te hebben! Ik zal hierbij trouwens als klap op de vuurpijl via dit antwoord aan jou tevens een scoop aan Maud weg willen geven, waarbij ik met trots kan aankondigen op vrijdag aanstaande een pand op steenworp afstand van haar perceel in deel onderpacht voor zolang dat mag duren ga betrekken. Toeval? Geenszins. Want met hetgeen zij allover maar zowel on als of line kotsend blijft belasteren zijn er al zeer veel invloedrijke mensen geweest die erg gecharmeerd zijn geraakt van mijn stijl van terechte repliek, waardoor zij mijn persoon met alle plezier de gelegenheid willen geven mevrouwtje voor haar zelf opgeroepen krankzinnigheid binnenkort eens een vet uitgevallen rekening courant aan haar voeten te kunnen presenteren! Dit is dus voorlopig het laatste wat ik over die gillende keukenmeid nog wil of kan zeggen, want deze missie vergt erg veel zorgvuldige voorbereidingen zodat de artikelen die Maud daar dan weer over moet publiceren mijn stelling over haar getiktheid alleen nog maar zullen gaan staven in combinatie met uiteraard nog meer plezier en vertier alhier dan weer bij jullie onderwater portier hahaha...

   Verwijderen
 2. Even googelen op Maud Oortwijn en dat adres is zo gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Die beschuldiging was wat overdreven, want de dames zouden wel hebben ingestemd met de liefdesdaad, al was Julian wat slordig met de condoombescherming. En dat vinden ze in Zweden voldoende voor een pittig verhoor."

  Dat is nogal een bagatellisering, 1 van de dames had verklaart dat zij inderdaad vrijwillig met hem naar bed was geweest onder voorwaarde van een condoom, so far so good. Maar dat zij vervolgens 's nachts wakker werd terwijl Assange sex met haar had zonder condoom.

  Had Assange toestemming hiervoor? Nee
  Was het ongewenst? Ja helemaal omdat het zonder condoom was

  Praktisch gewoon verkrachting

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was er niet bij, en jij evenmin (mag ik hopen).

   Verwijderen
  2. Dat is wel heel makkelijk, is een beschuldiging van verkrachting overdreven als jij of ik er niet bij zijn? :-S Als het is gegaan zoals de dames verklaren zoals het was gegaan. Dan is dat gewoon een serieus te nemen vergrijp.

   Onbeschermde seks is geen grapje als het ongewenst is.

   Verwijderen