vrijdag 27 juni 2014

Roze grap

De plannen voor een aparte homowijk in Tilburg bleken achteraf een publiciteitsstunt van de gemeente Tilburg voor de homodag van de Tilburgse kermis. Onder de naam Gay Village moest ten noorden van Tilburg een 'beschermde community' verrijzen speciaal voor homoseksuelen, biseksuelen en transgenders. Ongeveer iedereen tuinde erin, inclusief de immer verhuizende Martin Vrijland, want die kun je echt alles wijsmaken: 'Hoe serieus moeten we de MSM nog nemen als ze met dit soort kolder komen?'. Hoe serieus moeten we Martin nemen als hij deze kolder gewoon overneemt en daar zijn gebruikelijke homofobe projecties op loslaat?

Maar Martin was dit keer in goed gezelschap. Persbureau ANP zet de gemeente op de lijst met dubieuze bronnen. 'Het is kennelijk zo dat we informatie van de gemeente Tilburg moeten verifiëren. Het optreden van de gemeente past niet bij overheidsorganisatie. Het is maar een dag per jaar 1 april en zelfs die dag past het niet', foeterde hoofdredacteur. Marcel van Lingen.

Mooie hoofdredacteur ben je dan. Persberichtjes overtikken zou toch niet de taak van het ANP moeten zijn, even wat instanties bellen om wat meer informatie te vergaren wel. Kortom: Tilburg hoort niet op een lijst met dubieuze bronnen thuis, maar verdient een podium voor het scherphouden van de slapende media.

6 opmerkingen:

 1. ..ongeacht of die nu regulier of alternatief zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach iedereen maakt toch wel eens een foutje??? De alternatieve media is 1 grote fout maar de MSM mogen ook wel eens een foutje maken.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut. Maar ze moeten wel hun bronnen controleren vind ik, en niet zo klagen als ze erop worden gewezen dat ze dat moeten gaan doen. Tenzij ze kunnen aantonen dat ze dat wel hebben gedaan maar er alsnog ingelopen zijn, want dat kan natuurlijk ook nog.

   Verwijderen
 3. https://4just1.com/project/635/donations

  LOL iemand heeft 11,11 euro overgemaakt.... nog veel te veel....11cent had ook volstaan, maar evengoed toch grappig

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "MICHA VERTREKT MORGEN OP EEN SPECIALE EN UNIEKE REIS OM HET EINDE VAN THE WORLD AS WE KNOW IT TE ANALYSEREN, TE VERSLAAN EN TE INTERPRETEREN VOOR DE LEZERS VAN DEZE SITE * DEZE REIS VORMT HET EINDE VAN MICHA’S ROL ALS PROFEET"

  Als dat zou kunnen....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "te interpreteren voor de lezers"
   ..en ik maar denken dat mensen juist zelf moesten nadenken.

   Verwijderen