woensdag 17 juni 2015

Smaad

Een paar maanden geleden kondigde Micha Kat aan dat hij zou stoppen met publiceren en dat anderen dat mochten doen op zijn gloednieuwe Revolutionaironline. Alles was al zo'n beetje gezegd en je kon Joris D. 'niet pedofieler' maken dan hij al was.

Na 1 gastbijdrage was al duidelijk dat niemand trek had om stukjes aan te leveren, daarvoor had Kat ongeveer al zijn medestanders op de kast gejaagd, dus zat er niets anders op om die site maar zelf weer te vullen. Met weer de bekende formule van eindeloos zelfbeklag, luie verwijzingen naar andermans kastanjes uit het vuur en heel veel Demmink de la Tourette. Met nog minder reaguurders eronder. Die blijkbaar definitief zijn afgehaakt.

Dinsdag mocht Kat zich weer eens verantwoorden voor de rechter wegens smaad en laster. Zijn zevende of tiende zaak alweer, want zelfs Kat is de tel kwijt. Het OM had hem aangeklaagd wegens beledigingen tegen de hoofdredacteur van het NOS Journaal.

Persbureau Novum, dat dit feit als enige meldde, maakte er trouwens wel een potje van. 'Nadat hij werkloos was geworden, opende hij de website klokkenluidersonline.nl, die in 2012 werd verboden wegens beledigende teksten en holocaustontkenningen. Kat veranderde het adres van de site en ging gewoon door.' Kat zou het zelf geschreven kunnen hebben, want er klopt niet veel van.

Kat was er gisteren weer eens niet bij, want in Ierland. In het verleden zou hij genoeg medestanders hebben gehad die met camera demonstratief voor de rechtbank gingen staan, maar die schitterden dit keer door afwezigheid.

Blijkens een officiële mededeling heeft het OM maar liefst tien maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf geëist. 'De officier van justitie hield de man voor dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan een ernstige vorm van smaad; de uitingen zijn op geen enkele manier gebaseerd op feitelijkheden. Daar komt bij dat zijn uitlatingen wereldwijd op internet zichtbaar zijn en blijven.'  De rechtbank doet over twee weken uitspraak.

Kat zelf zwijgt intussen in alle talen over zijn vervolging in Ierland wegens minachting van de rechtbank. Die zaak zou vorige maand dienen, maar blijkbaar mag hij ook daarover (tot nader orde?) geen letter publiceren.

Intussen is Kat druk bezig om iedere dag Ierse middenstanders 50 euro uit de zak te kloppen voor een promofilmpje op TubeYourShop. Filmpjes die op zijn best honderd, maar vaker maar niet meer dan enkele tientallen impressies opleveren, aangezien geen hond die site weet te vinden. Blijkbaar zijn de middenstanders daar nog niet achter gekomen.

36 opmerkingen:

 1. Hoe het is afgelopen dinsdag?

  Het OM eist 10 maanden onvoorwaardelijke celstraf voor Micha Kat.  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank. Die had ik gemist. Aangevuld.

   Verwijderen
  2. Whoa, tien maanden... niet onlogisch voor een recidivist, maar nog steeds een stevige douw. Weet iemand wat de strafeis in Ierland eigenlijk was?

   Verwijderen
  3. Gaat hem niet worden. Taakstraf, denk ik.

   Verwijderen
  4. Misschien des te beter. Kan hij zich eindelijk eens nuttig maken voor de maatschappij in plaats van er alleen maar schofterig van te profiteren. In een gevangenis gaat hij toch niet tot inkeer komen, dat heeft de praktijk al wel uitgewezen.

   Verwijderen
 2. Zeg moderator? Zoals DRS. mister Kut met dezelfde pederastie spatjes gediend is als waartegen hij tegen zegt te strijden, is de relnicht als waar je in de 2e reactie toe richtte van hetzelfde schizofrenie. Jammer dat ik je mijn bewijzen daarvoor niet kan doormailen, maar je zou er een spontane balverzakking van krijgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Verlaag mij nooit om tegen een vervloek varken dat door Jezus al verordonneert is om zich onderwater hart verzakkend te verzuipen mijn energie nog aan te gaan verspillen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom doe je dat dan? Is het een reflex, of is het toch de persoonlijkheidsproblematiek gecombineerd met een lage intelligentie?

   Verwijderen
 4. Anyway, heeft papi ook weer uiting kunnen geven aan zijn psychische problemen. Want dat vinden we belangrijk in Nederland, dat diepgestoorde en kwaadaardige types zoveel mogelijk ruimte krijgen om zich te uiten. Anders zijn we niet vrij ofzo. Wat leven we toch in een fantastisch land.

  Wat ik wel grappig vind aan Micha is dat hij denkt dat alle procedures tegen hem een soort "persoonlijke vendetta" zouden zijn en het van de baan is als hij tot een soort van "vergelijk" met Bolhaar zou komen. Jammer Micha, zo werkt dat niet. Hoe het wel werkt is dat je binnenkort opgepakt en uitgeleverd gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze kunnen wel een opsporingsbevel uitvaardigen tegen hem. Issie zó in een celletje!

   Verwijderen
 5. Juich toch maar niet al te vlug. Arrogante joden gespuis...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Houd toch op joh, met je trieste dreigementen. We weten allebei dat je een sociaal zwakke loser met persoonlijkheidsproblematiek bent die nog niet eens in staat is om een machinegeweer vast te houden en van je pathetische uitkerinkje moet je volgens mij best lang sparen voor je een huurmoordenaar kan betalen.

   Verwijderen
  2. Als ik transraciaal arisch word, kan je me dan wel accepteren Papi?

   Verwijderen
  3. Joh, hou eens op met die discussie, verpest een beetje de pagina...
   @Jeroen, reageer gewoon niet, dat kan ook. Een ellenlange discussie om persoonlijke ruzietjes uit te vechten voegt voor anderen weinig aan dit onderwerp toe...

   Verwijderen
  4. Dat maakt barracuda juist zo vermakelijk. Alsof hier iets serieus te bespreken valt.

   $#%#@%$

   Verwijderen
 6. Du moment dat onze Kat in Ierland in de bak verdwijnt, of zelfs maar concreet dreigt te verdwijnen, begint het geklaag dat Nederland 'te weinig voor hem doet'. Maar dat is in zijn gedachtengang natuurlijk alleen maar logisch, hij is immers 'staatsgevaarlijk'. Benieuwd wie in dat geval als eerste de link met de Baybasin situatie gaat leggen (Boudine?): 'de Nederlandse (ped)overheid gebruikt net zoals de Turkse overheid buitenlandse gevangenissen om onschuldigen monddood te maken' of zoiets. Anyway, het wachten is op internationale signalering van MK. De Ieren zullen zijn adres wel hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het wordt warm onder Micha's voetjes. Dat hij probeert (althans zijn advocaat laat proberen) bygones bygones te laten begrijp ik wel. Als het hem lukt onderschrijf ik voortaan zijn bewering dat de Nederlandse rechtstaat totaal failliet is. Verder hoop ik dat hem binnenkort flink de oren worden gewassen (in juridische zin). Waar hij allemaal mee wegkomt gaat alle perken te buiten.

   Verwijderen
 7. Hij lijkt inderdaad op een gloeiende plaat te lopen.
  Eerst zijn plotselinge vlucht naar Ierland en nu doet hij een "handreiking" (hij probeert een deal te sluiten) aan het OM?
  Schiet me opeens te binnen: zou Micha erg bang zijn voor het verplichte afstaan van zijn DNA? Zou er wat op kunnen duiken?
  Mocht dat gebeuren dan is het DNA ongetwijfeld vervalst of het afgestane DNA is gebruikt om hem ergens voor te "framen"... Ik kijk er nu al naar uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij neemt alvast - niet voor het eerst - een voorschotje: "Het eerste dat we thans willen opmerken over de bizarre en in ons land nog nooit vertoonde eis van 10 maanden onvoorwaardelijk wegens ‘belediging’ van Marcel Gelauff is dat het OM het mij onmogelijk heeft gemaakt een verdediging te voeren wegens de signalering voor verplichte DNA-afgave die zou leiden tot mijn onmiddellijke arrestatie in court, gevolgd door een dagvaarding voor een moord wegens een ‘100% match’."

   Verwijderen
  2. De commentaren van de reaguurders aldaar zijn zoals vanouds weer volslagen kolderiek, OT en bestaan grotendeels uit bij elkaar geharkte zinsdelen waarvan - dat neem ik dan nog maar aan - de bedoeling van de schrijver is dat ze een samenhangende gedachte in schriftelijke vorm begrijpelijk tot uitdrukking brengen. Ehm... ik snap ze niet hoor...

   Verwijderen
 8. Ingewikkeld verhaal, maar ik maak eruit op dat Barracuda zelf wel degelijk strafrechtelijk kan worden aangepakt voor al die antisemitische bagger die hij al jarenlang steeds doorlaat.

  Wie doet aangifte tegen deze antisemitismefacilitator?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. E schijnt ook wetgeving te bestaan tegen vervelende taalnazi's. Wie gaat aangifte doen tegen Harmsen?

   Verwijderen
  2. Ga je gang, nietszeggende dwaas. Ze zitten voor je klaar bij het politiebureau.

   Verwijderen
  3. Op het politiebureau, misselijke taalnazi.

   Verwijderen
  4. Waarom toch altijd die haat en nijd hier in de reaguurderspagina?

   Verwijderen
  5. Dat is dus precies wat Ruud zich ook afvroeg

   Verwijderen
  6. Op bij of naar? Naar het politiebureau?

   Verwijderen
  7. Anyway, Ruud heeft wel een punt, het wordt steeds eenvoudiger om de uitbater van een site aansprakelijk te stellen voor het gedrag van anonieme reaguurders op diens website.

   Verder begrijp ik niet waarom Barracuda een persoon als geendank na enkele reacties al uit kotst en van het blog weert, maar papi gerust zijn gang laat gaan, terwijl geendank enkel een pestkop is en papi veel verder gaat dan dat.

   Verwijderen
  8. Is toch logisch. De een is grappig. De ander niet.

   Verwijderen
 9. “maar liefst tien maanden...”

  Voor iemand die al een jaar of tien een spoor van smaad en laster achterlaat op zijn site, zodat duizenden mensen die de naam van een door Kat belasterde persoon googelt op al die onsmakelijke leugens en scheldpartijen stuit - voor zo iemand vind ik tien maanden helemaal niet veel. Aan hardnekkige recidive hoort een prijskaartje te hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kat zelf zwijgt intussen in alle talen over zijn vervolging in Ierland wegens minachting van de rechtbank.

  Die rechtszaak zou 4 juni 2015 zijn. Maar werd verplaatst naar 11 juni, en toen naar 17 juni. Afgelopen woensdag dus. De dag na dat Kat voor zowel zijn magistrale 10 maanden onvoorwaardelijk werd opgevoerd en zijn 'aanslag op het huis van een bejaard echtpaar'.

  De Ierse justitie houdt dat best goed bij: De Micha Kat 'advanced warnings', en zijn support-groep die de datum van 17 juni bevestigt.

  Micha Kat zal wel weer zijn check list 'hoe saboteer/vertraag ik de rechtsgang' uit zijn rugzakje hebben getrokken om die verschuivingen van 4 naar 11 naar 17 juni te complotteren. Maar het helpt hem duidelijk niet. Hij staat keurig iedere week weer op de rol: same judge, same alleged crime...

  BeantwoordenVerwijderen