donderdag 22 januari 2009

Rijk van Satan


Het hoge woord is eruit, het woord illuminatie is gebruikt op nationale televisie in de VS, kopt de wakkere site Argusoog. Eindelijk is het bewijs geleverd, de geheime wereldorde is ontmasterd. En dat ook nog door een willekeurige commentator in een beursprogramma die de term nadrukkelijk tussen aanhalingstekens gebruikt.

Waarna Argusoog c.q. Nexus overgaat naar de zorgelijke situatie in Nederland: "Ook in Nederland wordt duidelijk dat de illuminatie alles (...) aan hun laars lappen. Balkenende noemt het stukje tekst m.b.t. Irak en de massavernietigingswapens een memo maar het is veel meer dan dat. De dominosteentjes (...) beginnen om te vallen en dat is mooi om te zien. De macht van deze duistere groep had vorig jaar al gebroken moeten zijn maar door de mediamanipulatie ging dat feest niet door. 2009 zal in dit opzicht een feestelijk jaar worden, wij zijn net pas op weg in 2009 en de lijken vallen over elkaar uit de kast en wel op zeer hoog politiek niveau."

Wat je allemaal niet leest op vage websites. En ja, er zijn altijd wel figuren die dit nog serieus nemen ook: "De illuminati is maar een onderdeeltje van de schaduwregering. Doelstelling schaduwregering=NWO=New world Order=het rijk van Satan." "Gaan we nu wéér afwachten totdat de laatste illuminatiecitadel gevallen is en gaan we afwachten totdat Bea eindelijk gaat opbiechten dat de Bilderbergers die zij mocht erven van haar pa, een boevenbende was met buitengewoon ondemocratische werkwijzen en dat ze de facto landverraad pleegde door hier aan mee te doen? Gaan we wachten op het mea culpa van de premier(hoe heet die klungel ook alweer?) Nee, dat station zijn we dan voorbij. Maar wat dan wél? Zou het niet eens tijd worden om zelf een structuur op te zetten volgens 21e eeuwse opvattingen? Of hebben jullie die nog niet? Wacht je af totdat de "Orde en rechtvaardigheid weer is teruggekeerd in de vervuilde koppen?"

Gelukkig is er Blijf Nuchter die ons uit de droom helpt: "Dit is geen enkel bewijs dat de Iluminatie ook verantwoordelijk is voor de crisis. Wie is deze man eigenlijk en in wat voor context is het woord illuminatie gebruikt?" Maar dat moet je natuurlijk niet tegen de dombo's van Argusoog zeggen: "Maar wel een concrete aanwijzing dat de illuminatie bestaat! Dat is op zich al een verdienste."

8 opmerkingen:

 1. Hoi, vrede.

  De Ahmadiyya Moslim Gemeenschap presenteerde al sinds 1942 een kritiek op de ideeën van een New World Order en gaf ook het alternatief aan. De stichter van de gemeenschap, de profeet Ahmad, ontving in 1901 een openbaring waarin de Freemasons bij naam werden genoemd. Hun plannen zullen mislukken, en de wereld zal het gouden tijdperk van de Messias in gaan.

  Lees meer op Spiritual Change / Category The New World Order

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kreeg laatst ook een openbaring. Mijn voetbalcluppie Feyenoord zal volgend jaar kampioen worden. Ik weet alleen niet hoe betrouwbaar zo'n openbaring is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "De Ahmadiyya Moslim Gemeenschap presenteerde al sinds 1942 een kritiek op de ideeën van een New World Order en gaf ook het alternatief aan."

  Ja en....?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow!! "Barracuda bestrijdt onzin- en domdenken in de (alternatieve) media met mondsnoerende logica" Helemaal lauw man...

  Maareuh... waar staat hier boven ergens die vette mondsnoerende logica of feitelijke argumenten?

  Misschien moet Barracuda zichzelf maar eens bestrijden tegen domdenken & onzin.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Nanomien ( dus je bent heeeeeeeel klein)
  Wow!! "Barracuda bestrijdt onzin- en domdenken in de (alternatieve) media met mondsnoerende logica" Helemaal lauw man...

  Maareuh... waar staat hier boven ergens die vette mondsnoerende logica of feitelijke argumenten?

  Misschien moet Barracuda zichzelf maar eens bestrijden tegen domdenken & onzin.

  22 januari 2009 18:52

  Trollen op deze site ZAPPIE terwijl je mensen die al die onzin op jouw site bant omdat ze tegengas geven? Maar ja,je bent ook een Pieter Baan klant. No brains, no Balls. Een lafbek PUR SANG.Gestoord figuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @iedereen

  A.S Maandag doe ik aangifte bij de Officier van Justitie wegens misbruik IP-adres als wel belededing en anti-semitisme.Deze Aanklacht is gericht tegen Zaplog/Zapruder.Het is een aanklacht ihk van de anti-discriminatie wet.Daarnaast spelen er nog wat andere zaken een rol die tijdens de zitting te berde zal worden gebracht maar die zeker aanleiding zijn tot strafvervolgimg.Ook bij het CIDI heb ik een klacht gedeponeerd wegens anti-semitisme en ook die beraden zich op strafrechtelijke vervolging.Belediging is in Nederland nog steeds een strafbaar feit PATMAN.Daar had je over na moeten denken voorzover je daar toe in staat bent.

  BeantwoordenVerwijderen