donderdag 29 januari 2009

Bedrogen


U bent weer eens bedrogen en voorgelogen, en daarom is het goed dat er het Petrusblog is. De wakkere schrijver van dit blogje heeft namelijk stomtoevallig ontdekt dat er een "heel klein addertje onder het gras zit voor diegenen die een groot bedrag op de bank hebben staan en waarbij Wouter Bos, onze minister van Financiën, een garantieregeling heeft gemaakt."

Meneer Bos garandeert namelijk de eerste 100.000 euro voor spaarders, mocht een bank zijn verplichtingen niet meer kunnen nakomen. "Wat men in de pers u niet gezegd heeft is dat deze garantieregeling maar TIJDELIJK was en na een periode van EEN jaar weer kan worden afgeschaft en teruggebracht naar het bedrag van 20.000 euro per rekening en per bank."

Jammer alleen dat dit nagenoeg overal duidelijk vermeld is, en zelfs via Postbus 51 is gecommuniceerd. Dat krijg je als je zit te suffen, en niet eens wat opzoekt. Via Google of zo. Dan is een boos complot waarbij banken en ministers onder een hoedje spelen zo geboren. Ten minste op het Petrusblog, hoeder van het kwaad, beschermer van al wat goed is, en vreselijk paranoia.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten