woensdag 14 januari 2009

Profielen


Barracuda heeft het onderwerp 9/11 sinds de start van de rubriek een beetje gemeden, wegens 9/11 moeiheid, en omdat er helemaal geen nieuws meer was. Bij NuJIJ probeert een enkeling nog wel eens oude koeien uit de sloot te halen, maar daar lijkt amper belangstelling meer voor te zijn. En nu is er zowaar eens echt nieuws. De Daily Express meldde zondag dat na zeven jaar dan toch eindelijk de overblijfselen van 13 van de 19 kapers zijn geïdentificeerd aan de hand van DNA profielen. Daarbij gaat het om de terroristen van de verkeersvliegtuigen die zich in de Twin Towers en het Pentagon hebben geboord. In New York werden tussen de puinhopen nog 300 lichamen gevonden.

Weten we het nog? Op ongeveer iedere 9/11 complotsite valt nog steeds te lezen dat de kapers zogenaamd vrij rondlopen. Niet dat Mohammed Atta (foto) ooit meer gezien is na de aanslagen van 9/11. Ook niet met pruik. De oorzaak van alle verwarring was simpelweg een foutief bericht van de BBC, die later toegaf dat er sprake moet zijn geweest van naamsverwarring. In een poging om de kapers zo snel mogelijk op te sporen zijn ook door de FBI foto's opgesnord van Arabische piloten met identieke namen, zo concludeede 9/11 Myths op basis van fotovergelijkingen. De hardcore deniers die nu nog zijn overgebleven zullen ook het nieuws van de Daily Express wel weer wegwuiven: misschien is het gewoon hondenvlees dat vers uit het schap gehaald.

6 opmerkingen:

 1. 13 van de 19 geïdentificeerd?
  Dat betekent dat er nog 6 in leven zijn!!

  I N S I D E J O B !! I N S I D E J O B !! I N S I D E J O B B Y J O B !!!!

  (sorry, kon het niet laten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O ja, wat een logica zeg. 300 lichamen gevonden van pakweg een paar duizend doden. De rest: verbrand. En als ze die lichamen dan niet vinden zijn ze in leven. Duh!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Na 7 jaar komt dit opeens naar buiten??? En dan durf je te beweren dat andere blogs zo goedgelovig zijn??? vreemd..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Daily Express meldde zondag dat na zeven jaar dan toch eindelijk de overblijfselen van 13 van de 19 kapers zijn geïdentificeerd aan de hand van DNA profielen. Daarbij gaat het om de terroristen van de verkeersvliegtuigen die zich in de Twin Towers en het Pentagon hebben geboord. In New York werden tussen de puinhopen nog 300 lichamen gevonden.

  Ja duh, ze vonden toch ook een bijna intact paqspoort van 1 van de kapers, en een bandana?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Criminele elementen in en rondom de amerikaanse overheid zijn verantwoordelijk voor de aanslagen op 11 september 2001. Een ieder die daar aan twijfel is naief en ontbreekt het aan een logisch denkvermogen. De 2 uur durende lezing van Richard Gage onder de naam "9/11: Blueprint For Truth – The Architecture of Destruction" (2008) die volledig online te zien is neemt alle twijfel weg. Het moge duidelijk zijn dat de gebouwen door Controled Demolition zijn neergehaald. Meer info: www.ae911truth.org. Ook in zijn geheel te bekijken op video.google.com.

  Daarnaast is er een waslijst van deskundigen die het oneens zijn met de conclusies van het officiële 9/11 rapport en de NIST rapporten. Kijk maar eens op www.patriotsquestion911.com . En je kan er vanuit gaan dat er heel veel deskundigen zijn die zich niet uitspreken over de kwestie omdat ze bang zijn hun baan of klandizie te verliezen.

  BeantwoordenVerwijderen