vrijdag 2 januari 2009

Klokkenluider


Wordt 2009 het jaar van de klokkenluider? "Zal Joris Demmink, de criminele pedofiel op Justitie, in 2009 voor de rechter worden gebracht na een volksoproer? Komt er alsnog een onderzoek naar ‘Irak’ en naar de rol van Roland en Jan-Peter Balkenende? Wordt Lidy Nicolasen (’zegt u het maar!’) van De Volkskrant door woedende lezers eerst gesluierd en vervolgens gestenigd? Gaat de webmaster voort op zijn heikele en o zo omstreden ‘anti-Joodse’ weg richting holocaust?" 

Die webmaster is uiteraard Micha Kat, die in 2008 nog krankzinniger werd dan hij al was. Zomaar een greep uit Kat's complotten van de afgelopen weken: Propaganda-website Geenstijl profileerde zich als sollicitatie-loket voor kindermoordenaars in Uruzgan, uitgeverij PCM ging ten onder aan een Joodse samenzwering, en de advocaat Hamer die ooit een 'kerngetuige' vertegenwoordigde in de zaak tegen Joris D. stierf aan een hartaanval op zijn fiets, en is daarmee al de "vijfde Demmink betrokkene die onder mysterieuze omstandigheden om het leven kwam".

Al die stukjes krijgen steevast bijval van een handjevol onheilsprofeten dat minstens even in de war is als Kat zelf: "I.P. heer Hamer. Uw krachten vanuit het hiernamaals zullen sterker zijn dan op deze verrotte aardbol. Die blinde burgers geloven niets. Er is maar een handjevol die weet dat er ook gemoord wordt in opdracht van de Overheid. Net als de KGB uit Rusland. De CIA of FBI uit Amerika. Niets nieuws dus onder de zon maar wel voor die miljoenen schapen uit Nederland die nog overtuigd moet worden van diezelfde machtsmisbruik." Of: "Geheime diensten werken met stoffen waarvan een speldeprik genoeg is om iemand binnen een minuut te laten overlijden aan een hartstilstand. De lijkschouwer zal een natuurlijke dood vastellen en geen giftige stoffen kunnen traceren. Een uiterst effectief middel."

Waarna diezelfde wereldvreemde reaguurders naar NuJIJ en andere forums rennen om ons ook daar weer te waarschuwen dat we in Nederland "inmiddels in een totaal corrupt en smerig land wonen".

Alleen worden ze daar wat minder gauw begrepen. Zo begon ook een in Denemarken woonachtige Albert van Harten zich vreselijk te ergeren aan het niet aflatende gespam van de anti-Demmink Brigade. "Op vele fora valt te lezen, dat een hoge medewerker van Justitie in Nederland, ene heer J. Demmink, zich schuldig zou maken aan misbruik van minderjarige jongens. Ik geloof daar geen snars van. Ook niet van het feit dat Justitie hem de hand boven het hoofd zou houden, door hem niet te vervolgen - ik deel de mening van het Openbaar Ministerie, dat er geen bewijs is, noch dat een aannemelijke verdenking redelijk is, voor het feit dat dhr. Demmink schuldig is. De anti-Demmink-brigade heeft wel telkens gezegd dát er bewijzen zijn, maar heeft deze nog nooit op tafel gelegd. Één van de grootste Demmink-bashers is Wim Dankbaar. Hij beloofde me €100.000,00 indien ik kon bewijzen dat hij onzin verkoopt."

Waarna Van Harten nog eens haarfijn uitlegde waarom hij die ton verdient: "Ik heb herhaaldelijk verzocht bewijzen op tafel te leggen, zodat aangetoond kan worden dat dhr. J. Demmink zich schuldig maakt aan misbruik van minderjarige jongens. Daartoe verstrekte u mij een link naar een interview met mevrouw (advocate) Adèle van der Plas: Mevrouw Van der Plas komt buitengewoon aserieus over, daar ze in het begin al in de fout gaat, door te zeggen: “Hij zit vast op een zestal feiten, die hij ALLEBEI ontkent”. Die “hij” is overigens een cliënt van haar, die volgens haar dhr. Demmink aangeklaagd zou hebben. Verder wordt door u genoemd, het feit dat justitie wel een Joris heeft aangepakt en veroordeeld, maar dat het daarbij NIET om Joris Demmink zou gaan, en dat Justitie volhoudt, dat laatstgenoemde Joris NIET fout zit."

Barracada voorspelt dat we na nog wat gesputter dit jaar niks meer te horen krijgen over de zaak D. Reeds volkomen ontkracht door de rode waas voor de ogen van Micha Kat en aanhang.

10 opmerkingen:

 1. CIDI-adept: Hoe is het mogelijk he? Anno 2009...2 januari 2009 om 06:45

  "...uitgeverij PCM ging ten onder aan een Joodse samenzwering,..."

  “Het verschil met veel andere landen is dat er in Nederland een klein percentage echte vrienden van Joden is.”
  EN IK WEET DAN OOK WAAROM DE joden STEEDS MINDER VRINDEN OVERHOUDEN:
  http://www.youtube.com/watch?v=KBpcCumKh1w Ik denk dat de joden d.m.v. een aanzienlijke en zeer criminele groep binnen hun eigen ideologisch/etnische gelederen via gekonkel en monetaire monopolistische criminaliteit al sinds hun bestaan gegijzeld worden… Zolang als de joden binnen deze etnische ‘identiteit’ om welke redenen dan ook zich hiertegen NIET willen/durven uitspreken, vrees ik het ergste voor de WEL van deze monopolies meeprofiterende ’slachtoffers’ binnen deze groep. Want altijd via een gespleten tong de ’slachtoffer’( http://www.youtube.com/watch?v=w4Od3dJldrQ ) uithangen en van meerdere walletjes profiteren kan je gewoon niet meer afdoen als ‘hoogopgeleide’ antisemitische geslepenheid Maurits. Ik zou het meer als goyim (jew-wise) verzet willen formuleren dat inmiddels geslepen wordt door het eindeloze misbruik van de synagoge van satan (uitspraak van Jezus). http://www.youtube.com/watch?v=fpDsajIoSr0 Dat is n.l. wat deze konkelende anti-cristenlijke misbruikers al vanaf hun eerste kruiperige stappen via talmudische indoctrinatie e.a. technieken op de synagoges van satan als zijn uitverkorenen met de paplepel krijgen ingepepert. http://www.youtube.com/watch?v=fQ8sJp95mMY&feature=channel_page Wat dat betreft heeft Wilders het nog niet begrepen wat zeer triest zal zijn voor zijn toekomstige slachtoffers. Waarmee en over de rug van hij Pim als de ‘oplosser’ van kunstmatig gecreerde ‘problemen’ probeert op te volgen. Zullen we wildermans dan maar als de politieke joris-d positioneren die door dezelfde onmensen met dezelfde middelen gechanteert wordt voor dezelfde machtsmisbruikende handhaving? http://www.iamthewitness.com/books/Henry.Ford/The.International.Jew/ij80.html Dus Maurits, ophouden met die ‘zielige’ ridels van de slachtofferindustrie, en kom nou als jood binnen de gelederen nou eens SAMEN met het goy-verzet meehelpen om deze zaken effectief te tackelen! AUB? (zie gelinkte bronnen)
  http://news.yahoo.com/s/ap/20081228/ap_on_en_ot/books_holocaust_memoir_9 Voor de rest mazzelundbruche Maurits, en alle andere niet-joden een ontwakende 2OO9 toegewenst…

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te zien is een van die gekken hier ook beland.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Al die stukjes krijgen steevast bijval van een handjevol onheilsprofeten dat minstens evenin de war is als..."

  Ik weet niet zeker of dit gaat gebeuren, ik hou er wel terdege rekening mee, ik voel het wel heftig in mij indien ik erover lees en voel. Er zullen zeker shifts plaatsvinden in bewustzijn en werkelijkheden zullen meer gaan intergreren. Dus het kan zijn dat je ervaart dat je ineens in een ander bewustzijn leeft en dat je dus versnelt verandert. De Politiek en de Media staan onder controle van onzichtbare en ondemocratisch raden met eigen agenda's om de mensen dom te houden en de evolutie van de Mensheid tegen te houden. Om crisissen en angst te scheppen. Maar dit lukt steeds minder! Ook het koningshuis weet van het bestaan van Buitenaards leven.
  Er komt meer media aandacht voor de onderwerpen die door steeds meer mensen naar buiten worden gebracht, zoals hoe de huidige wereldorde functioneert en wordt gerund door 'machtige' families en welke methoden ze hebben gebruikt om hun macht te bestendigen. Het scheppen van angst, ziekten, terrorisme, economische en ecologische instabiliteit. Dit is blijkbaar nodig geweest, zodat wij wakker werden! Doordat wij wakker worden en gaan onderscheiden wat klopt en wat niet volgens onze intuitie, verandert het energetisch en zal het ook zichtbaar worden in ons leven! Onze tijd is nabij om te scheppen vanuit ons bewustzijn en ons Goddelijk Zelf! Mensen worden steeds wakkerder. Er komt gigantisch veel kosmische energie naar de Aarde. Dit is ook de reden dat er mensen in de war kunnen raken en 'rare dingen' kunnen gaan doen omdat ze de energieverandering nog niet begrijpen en aankunnen, vergeef en help hen, tegelijkertijd proberen anderen hun bewustwording om te zetten in nieuwe initiatieven. Waarschijnlijk en hopelijk dit jaar (2009) zullen ze zich officieel aan ons bekend maken. En voor wie er open voor staat zal al kleinere lichtshuttles kunnen zien.
  Zoals jullie allemaal kunnen zien zijn er bepaalde bewegingen in ons, ons Zonnestelsel en maatschappij zichtbaar die mijn inziens wijzen op een naderende doorbraak, op weg naar een al- omvattende VREDE. In de wereld lijkt het chaos, het is slechts een veranderingsproces op weg naar nieuwe werkelijkheden op basis van een nieuwe ordening. Dit is 1 van de betekenissen van 2012. Ook is de IGLF al jarenlang betrokken bij het scheppen van de talloze graancirkels (zie www.dcca.nl) en helpen ze ons met het schoonmaken van de lucht, het stabiliseren van de Aarde, het neutraliseren van alle onnatuurlijke straling en helpen ze ons met ons proces om ons bewustzijn te verruimen en aan te passen om te transmuteren naar een fijnere energietrilling en bijpassende samenleving. Alleen wij dienen het initiatief te nemen, niemand komt ons redden, we vergaan niet, we hoeven alleen maar te doen wat ons hart en onze intuitie ons ingeeft. Dus kom voor uw eigen bestwil en begeleiding naar Groningen toe! Voor een meeting van slechts 9-11 Eurotjes is er licht aan de horizon en voor wie telefonisch reserveert is er kans op een vrije toegang...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeg Dorpsvrek, bent u misschien familie van Marcel Messing?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geachte Fassbinder hieronder mijn gratis consult:

  Ik zag dat ik mee kon praten met Geert Mak. Ik wilde hem zelf al eens een email sturen,maar schijnbaar vind hij zichzelf te goed. Ik heb al een paar keer zijn afleveringen bekeken over het europa en ik vind het gewoon onzin,leugens en misleiding. Dat jullie als VPRO zich daarmee inlaten is me een raadsel. Kennen jullie zelf wel de feiten,of als iemand een leuk verhaal verteld wat leuk in de mond klinkt het acceptabel is. Ik ken de geschiedenis ook. Ik heb heb me er zelfs de laatste 6 jaar constant mee bezig gehouden. En die geschiedenis is echt anders dan wat G Mak presenteert. Ik ga niet alles opnoemen wat er verkeerd is aan zijn verhaal. Ik noem even wat hoofdpunten. Het europa zelf. Wie heeft dat echt gecreeerd. Dat waren de Rotshilds met zijn steenrijke eliteclubje wat onderhand de Carnegie-industrie beheerst. Dankzij deze industrie is europa rijk geworden. En zij zijn ook degene die alle monarchieen van de troon afwierpen en er een soort republiek van maakte wat we vandag de dag hebben.
  Er zitten dan wel wat koningen op de troon,maar die hebben geen bal meer te vertellen. Deze superelite de Rotshilds is onderdeel van een clubje steenrijke fabaten,die ook de economie en bankierenwezen controleren. Ik had graag gezien dat jullie eens een onderwerp daarover maakte in tegenlicht. Niet die onzin over Rusland en Iran en venuzelua. Want de echte crooks zijn degene die het westen en de wereld beheersen met al hun invloeden en die ook deze maatschappij zo naar de donder helpen. De opkomst van de Rotshilds begon rond 1776. Alles is terug te vinden op het 1 dollar biljet,wat hun occulte tekens zijn.
  Vaaf die datum ook leende zij in plaats van aan de burgerij,geld uit aan regeringen om oorlogen te voeren. De franse revolutie was de eerste. Toen de frans/britse oorlog. Daarna de rest zoals de frans/duitse,amerikaanse burgeroorlog,wo1,wo2,Russische revolutie,turkse revolutie,Irak,afghanistan,vietnam,korea,enz en enz. Daar zitten ook cia operatie's bij. De CIA heeft naar schatting 2000 operatie's op zijn naam staan. Denk aan pinochet,Iran,staatsgrepen in zuid-amerika,Irak,afrika,Rusland,europa.
  Teveel om op te noemen. De creatie van het zionisme is de ware boosdoener. Dat zielige gezever over de joden,wat hen is aangedaan.
  Gedaan door de zionisten en hun superelite. Ook jullie onderwerpen op tegenlicht zijn nooit de echte waarheid. Alleen maar lul er maar omheen verhalen. De zionisten zijn de oorzaak van het alles,omdat zij de staat Israel wilde creeren en zelf superieur wilde zijn tov de rest van de wereld. Ga nu niet denken dat het joden zijn,want een zionist is geen jood. Het heeft alleen ideeen voor een joodse staat. Het zijn voornamelijk gristelijken en askhernazi's uit zuid-rusland wat kazharen waren.
  Geen spatje joods bloed hebben ze in zich. Dat soort lieden hebben de joden wat een klein aantal was destijds in europa van ca 15% en hun eigen askhernazi's opgeofferd voor het israel. WO2 was bedacht door de steenrijkste elite. Die financierde adolf Hitler. Ik heb daar glashard bewijs voor. Ook G Mak klets uit zijn nek. Over WO1 liegt hij ook de boel bij elkaar.
  De oorlog was oorspronkelijk al afgelopen in 1916. Gewonnen door de duitsers. Die boden een vredesverdrag aan. Geen ene geallieeerde was nog op duits grond gebied geweest. De Russen,fransen en britten hadden geen voedsel en munitie meer. De russen trokken zich terug. De duitsers zeiden dat ze niks hoefde wat ze gewonnen hadden. Ze wilden gewoon doorgaan zoals het was voor wo1. Maar duitse zionisten gingen naar de britten en zeiden dat ze dat verdrag niet moesten ondertekenen. Ze konden die oorlog winnen. Maar op 1 voorwaarde. Dat palastina van de zionisten werd. En toen haalde ze er de amerikanen bij en wonnen die oorlog. Lees het balfourverdrag maar eens. Daar stond het al in op 1917. De oorlog was in 1918 afgelopen. Amerika is allang van de zionisten. Die hebben daar al 4 eeuwen lang gewoond in vrede. Zij ownen daar alles met hun economie. Niet voor niks zijn dde steenrijkste elite askhernazi's. En het ant-semitisme was al bedacht door het zionisme voor wo1. Om het israel leefbaar te maken met joden. Geen ene jood uit europa wilde daar naartoe gaan.
  Dus hebben ze maar een zetje gegeven om de joden te verjagen uit europa. Die hele holocaustfabel zijn leugens tot en met. Naziduitsland wilde helemaal niet de totale uitroeing van de joden. De media heeft ons dat gehersenspoelt. Ik kan ook het bewijs aanleggen wat er allemaal niet deugde aan die onzin. Ik zeg niet dat er geen joden zijn omgekomen. Ik zeg dat ze niet alle joden wilde uitroeien. De zionisten heeft ze opgeofferd. Holocaust=brandoffer. 160.000 zionisten vochten mee met nazi-duitsland. Dat vergeet G Mak er maar bij te vertellen. Ook dat de opa van de huidig president,Preston Bush een bank had de Unionbank die geld witwaste wat verdiend werd aan de nazi's. Werd zelf veroordeeld in 1942 wegens trading with the enemy. Ook de VS wilde in 1934 een coup plegen in de VS en er een naziregime instaleren. Ook gedocumenteerd. G Mak weet leuk een heleboel onzin te vertellen en bepaalde patsy's met een vergrootglas uit te vergroten,zodat het lijkt alsof het allemaal waar is wat hij zegt.
  Hij liegt dat het gedrukt staat.
  Ook over Turkije staat hij een partij te liegen. Maar ach we moeten de bevolking maar een lap voor de ogen houden. Vind het ook niet zo gek dat de meeste niet eens snappen wat ik bedoel. Totaal gehersenspoelt door de media.
  Door lieden als G Mak. Ook jullie progamma's lusten er kaas van.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor het consult! Ik heb er veel van geleerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Ik heb er veel van geleerd."

  Goed zo want dan heb ik er ook nog pleisier van... (2e consult onderrrr)

  Are you with me?
  Crawling
  From the inside
  To the other side
  Fighting
  For the people
  Reuniting
  So come on, come on
  Let it all out, let it all out
  I know you can
  Together, together
  We’re stronger as one
  Are you with me?
  Together, together
  We’re stronger as one
  Are you with me?
  We are opening
  Up the future
  From the chaos of the past
  Living
  In the moments
  Leading everyone
  So come on, come on
  Let it all out, let it all out
  I know you can
  Together, together
  We’re stronger as one
  Are you with me?
  Together, together
  We’re stronger as one
  Are you with me?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hoop dat deze week bij Albert Heijn de aluminiumfolie in de aanbieding is.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "...aluminiumfolie in de aanbieding is..."

  Hoop is er slechts voor de geconditioneerde hulp-narren van de synachogem van satan. Hetgeen er hierboven slechts gedaan wordt, is om via het goyim (jew-wise) verzet judeo/talmudische detoxificerings processen over de imbeciliteit van mensverraders en goedkope hersendode pratende dieren (zoals jij 'ano'), met waardigheid en kracht van zich af te slaan dan wel te werpen/wassen... OK?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. "... goedkope hersendode pratende dieren..."

  Het woord dat je zoekt is "sheeple"

  Waarom haat je Joden?

  BeantwoordenVerwijderen