maandag 2 februari 2009

CrimineelWat de onvermoeibare Demmink-jager Micha Kat ertoe bewoog om opnieuw te gaan filmen bij de gebouwen van het Ministerie van Justitie in Den Haag blijft onduidelijk, maar het valt dan ook niet mee om je anti-Demmink blogje dagelijks te vullen met non nieuws.

Kat blijft trouwens maar in kringetjes draaien. Telkens doet hij voor nieuwe informatie een beroep op drugscrimineel Baybasin (die door toedoen van SG Demmink levenslang zou hebben gekregen), diens advocate (die van gekkigheid niet meer weet wie ze nu weer moet dagvaarden), of de toch al niet erg fris ogende Frank L, die beweert dat hij door de SG is 'misbruikt'. Maar echt overtuigend bewijs wil maar niet boven tafel komen.

Gelukkig is er dan altijd nog wel een groepje beveiligers dat Kat cs bij het ministerie met zachte hand van de stoep duwt. Waarover Kat dan natuurlijk weer beweert dat "de ’sterke arm’ van de macht er niet meer is voor de burger, maar ten dienste staat van "criminele en corrupte mafiosi zoals Joris Demmink die zich op kosten van diezelfde burger overgeven aan de meest weerzinwekkende delicten." En als de beveiligers op veilige afstand zijn, durft Kat zijn stem wel te verheffen: "Waar zit de ware crimineel? In die toren!" Schijnt trouwens ook nog eens de verkeerde toren te zijn.

Ene Ger verzucht op het blog van Kat: "De hele reportage over Demmink wordt steeds troebeler; kan er geen touw meer aan vast knopen. Tip: Haal alles eraf. Begin opnieuw en maak het inzichtelijker." Reaguurder Donkey heeft echter een beter idee: "Net het nieuwe programma van Raoul Heertje gezien? Zo'n eerlijk programma wil het vast wel eens over Demmink hebben." En dus heeft Donkey maar vast een draadje geopend op het blog van Heertje, wat hem bepaald niet in dank wordt afgenomen. "Ik vind jullie trollen. Is het nu echt zo moeilijk in te zien dat je hier op de verkeerde plek zit? Of ben je net zo verdwaasd als Maurice de Hond bij de klusjesman en moet de hele wereld overal weten van Jouw Zaak?"

Zondag was het draadje verwijderd. Actie beschadiging Demmink weer mislukt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten