woensdag 25 februari 2009

Islamfoob


Dat Vrije Volkers tamelijk islamfoob zijn, is nauwelijks nieuws meer. Zo'n beetje iedere moslim is in de ogen van dit blogje een terrorist en anders wordt hij het wel. En dan is het vanzelfsprekend dat het Vrije Volk bijvoorbeeld op de bres springt voor het "schier ongrijpbare fenomeen" Geert Wilders en dagblad Trouw als zesde zuil van de Islam wordt genoemd. Trouwens, het ganse linkse journaille krijgt een oorvijg. "Want de meeste van deze linkse falsarissen, of preciezer dhimmitude claqueurs van Allah, zijn eigenlijk bezig de weg voor het meest bloeddorstige monster aller monsters te plaveien te weten, het Islamofascisme."

Maar je kunt ook overdrijven. Neem E.J.Bron, de chroniquer van vreemde islamberichten. Bron citeert onder meer een Duits bericht over de Zweedse stad Malmö, die veel islamitische vluchtelingen uit Irak heeft opgenomen. En nu gebeurt er iets wat niemand had vermoed: nieuwelingen uit islamitische landen voelen zich niet prettig in Malmö. De daar wonende moslims zijn veel te radicaal.

En Bron vindt nog een curieus berichtje: De moslims van het Australische stadje Rivervale willen nu een stadswijk bouwen, waartoe niet-moslims geen toegang zullen hebben. Een zuivere islamitische stadswijk, waarin apartheid bestaat en ”ongelovigen” buiten moeten blijven. Een parkeergarage alleen voor moslims, woningen alleen voor moslims, een zaal alleen voor islamitische bruiloften, een islamitisch godsdienstcentrum. Apartheid is weer helemaal terug.

Maar waarom haalt Bron die berichtjes aan? Eigenlijk hoofdzakelijk om te suggereren dat moslims nog barbaarser zijn dan we al gedacht hadden. Onderdrukken minder radicale moslims en straks ook niet-moslims, ja, zelfs hardwerkende Vrije Volkers. Dat
slechts 29 procent van de inwoners Malmö uit andere landen komen (waarvan het merendeel uit heel andere landen, als Hongarije tot Iran) laat je buiten beschouwing, net als het feit dat Riverdale zo klein is dat je het amper op de kaart kunt vinden. Islamfobie is vermoedelijk net zoiets als een obsessie voor een mee-eter op de kin. Dat wordt in de ogen van een hypochonder ook al gauw een kankergezwel.

8 opmerkingen:

 1. Je beto(o)gen rammel(t)en iets te vaak om ze serieus te nemen Barracuda, vooral als het gaat om de multikul. Jammer, want je schrijft wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Lezer

  Het zou mij niet verbazen wanneer jij die mafkees van Warp11 bent met een obsessie voor Billy.Ga lekker terug naar je digitale knipselkrant Zaplog.Barracuda schrijft uitstekend en ik lees hem met plezier.Warp11 heb ik nooit kunnen betrappen op 1 origineel artikel.Ga zo door Barracuda.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Je beto(o)gen rammel(t)en iets te vaak om ze serieus te nemen Barracuda, vooral als het gaat om de multikul. Jammer, want je schrijft wel leuk."

  Inhoudelijke kritiek is zeker te moeilijk ?

  "Het zou mij niet verbazen wanneer jij die mafkees van Warp11 bent met een obsessie voor Billy."

  Ik denk het toch niet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @freedomfiles

  Hoe weet je dat zo zeker?:)Dat moet je nu ook gaan uitleggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Hoe weet je dat zo zeker?:)Dat moet je nu ook gaan uitleggen."

  Da's heel simpel patmanneke, jij probeert hier een discussie over jouzelf uit te lokken door doorzichtig en over het paard getild met hoenderknupels te lopen gooien! Belangrijker zal je daarmee voor jou helaas wel nooit meer worden, maar wel gelukkig maar voor al je opgedane online vijanden... Ik wist wel dat je diep zat, maar zo laag ben ik zelfs nog nooit gegaan 'onze' wannabe creationiSSt. Ik durf overigens best wel te wedden dat ik beneden veel meer ben afgedaald dan jij ooit nog zal kunnen fotoneppen weet je dat wel gesubsisieerde parasiet? Met je foto-jok pipmpende pro-judeo poortwachterij uit de 4e generatie knil-sloofjes mentaliteit. Het is behoorlijk jammer dat je dat zelf nog niet zo door hebt! Useful-idiot hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Let even op de tijd dat dit geschreven is: 5.18. Waarmee maar weer is aangetoond dat complotgekken niet sporen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Eindelijk eens een stuk waar ik het 100% mee eens kan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen