vrijdag 27 februari 2009

Complotterpikstraf

Het is nu officieel: Monkeyman wordt vermist. Onze analyse dat allerlei complotters van de ene dag op de ander in het niets verdwijnen, inclusief de favoriete "alphaprimaat" van Zapruder, was deze week wereldnieuws bij GeenStijl, als gevolg waarvan de bezoekersteller van dit blogje even door de 5000-grens schoot. Waarvoor dank.

Zoals gezegd: Bij Zapruder en het aanpalende Zaplog zorgde Monkeyman twee jaar lang bijna dagelijks voor de komische noot, maar sinds november wordt helemaal niets meer van hem vernomen. En nu blijkt dat ook niemand weet wie achter dat pseudoniem schuil ging: "Heeft niemand en een e-meeuw adres? Gozer moet toch op te sporen zijn?"

Ten minste een complotter heeft de moeite genomen om eens wat oude correspondentie van aapmans na te pluizen. "Laatste keer dat ondergetekende complotter hem sprak was er sprake van een kip in het spel, wat mij doet vermoeden dat hij complotterpikstraf heeft."

Kip is kennelijk Zappie-speak voor vrouw, waarvan het complotvolk toch al weinig begrijpt. "Ik schijn een uitzondering op de bank te hebben zitten (...) maar over het algemeen trekt het vrouwvolk niet dat hun wederhelft dient te worden gedeeld met de laptop en de vage youtube filmpjes waarin haarfijn uitgelegd wordt dat de bastaardzoon van Bilderbergbea, verantwoordelijk was voor de controlled demolition van het WTC door middel van hologrammen die met spacebeams Elvis Presley afbeeldden in Roswell om zodoende met HAARP de Tsunami van moslims over Nederland uit te storten en zo de zionistische orde van Israel firster, Wilders over Nederland te faciliteren en daarmee het verdrag van Lissabon te ratificeren en zo de Amero te introduceren om de komst van de anunaki te bevestigen."

De suggestie is duidelijk: Monkeyman moest kiezen tussen de computer of zijn vriendin, en heeft eieren voor zijn geld gekozen. Nu kijkt hij iedere week kaarsen naar beneden in een bistro, waarbij hij verplicht al haar leed en roddels moet aanhoren, onderwijl snakkend naar een nieuw complot van Alex Jones. Middenin de nacht sluipt hij nog wel eens naar zijn pc, maar omdat hij het aluminium kogelslot niet loskrijgt, kruipt hij maar weer eens tegen haar aan. Wie weet mag hij over een maand weer een uurtje.

4 opmerkingen:

 1. Volgens Niburu krijgen we de komende tijd te maken met nog veel meer plotselinge verdwijningen. Mensen, die niet kunnen of willen veranderen, maar krampachtig blijven vasthouden aan de oude normen en waarden van concurrentie en competitie, zullen massaal verdwijnen.
  Lees: http://www.niburu.nl/index.php?articleID=20385

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé Billy, braaf AIVD'ertje van me, leg eens uit: waarom plaats jij al je communicatieve incontinentie elke keer exact, maar dan ook exact, om 6.00u 's ochtends? Beetje onnatuurlijk, vind je ook niet? Pak je Stasi-handboekje er nog eens bij, om minder op te vallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Omdat ik het zo programmeer, slimmerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk dat Aapmans er achter is gekomen dat 9/11 helemaal geen inside job is geweest hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen