maandag 18 mei 2009

Autosloop


De Zappies zijn even offline gegaan. Met een bloemlezing van stukjes die de afgelopen tijd op Zapruder zijn verschenen. Onder de noemer Hersengarage. "In dit boekje twijfelen de auteurs hardop (...) aan de waarheden die media, politiek, industrie, kerk en wetenschap claimen. Het zal je tot nieuwe inzichten dwingen. Een realitycheck en APK voor je hersenen."

En dat alles weer volgens het beproefde Zapruder-concept: een aaneenschakeling van feitelijke onjuistheden, denkfouten, hersenkronkels en verwijzingen naar dubieuze bronnen. Geen APK voor je hersenen, maar gewoon de autosloop.

In elk geval publiceren de twee samenstellers Patrick Savalle en Aziz Lamrani nu eens onder hun eigen namen, en niet als Patman en Antagonizer. Die laatste blijkt trouwens management adviseur te zijn. Let wel, diezelfde Lamrani beweerde ooit bij Zapruder dat "ongeveer 4% van de bevolking lijdt aan een dissociale (...) persoonlijkheidsstoring en het is bekend dat veel mensen die aan de top van het bedrijfsleven staan en hoge sociale en maatschappelijke functies bekleden, een psychopathische persoonlijkheid hebben." Je zal maar zo'n adviseur over de vloer krijgen.

De uitgever heeft kennelijk driftig recensie-exemplaren verstuurd, vooral aan lieden die nog enige empathie met Zapruder aan de dag leggen. Maar helaas, ook puberblog Retecool riep zijn achterban op om mooie recensies over het prachtboek bij online grutter Bol.com te schrijven. En dat was blijkbaar niet aan dovemansoren gezegd:

"Ik had nogal last van RSI in mijn nek en kreeg van een medeforumlid op niburu het advies om dit boek aan te schaffen en er mijn voordeel mee te behalen. En het wérkt echt. De klachten zijn in één keer verdwenen door de monitor hoger te zetten door toedoen van dit boek." "Lees geen boeken! Net als fluor aan het drinkwater, wordt aan de drukinkt een stofje toegevoegd om de bevoking eronder te houden" "Eindelijk een boek welke de complotdenken tegen de gewone burger genadeloos blootlegt. Er is een nieuwe wereldorde die ons allemaal tot willoze slaven wil maken. Vooral het hoofdstuk over het folievouwen onder de juiste reflecterende hoeken is erg nuttig!" "Mijn vrouw is overleden aan de chemtrails. Constant blijf ze maar naar de lucht turen zodat ze er een hernia aan over gehouden. Daarna is het snel bergafwaarts met haar gegaan door het inslikken van mobiele telefoons zodat ze niet van buitenaf bestraalt zou worden."

En geheel in stijl van een gemiddeld Antagonizer stukje: "De identiteit van NWO is een juridische fictie," zeggen Savalle & Namrani in het inleidende hoofdstuk, maar volgens Derrida, is het niet zozeer een juridische fictie, maar een dynamische stase. De bewering van de auteurs gaat dan ook ten onder aan de fatale fout van de assimilatieve egosynoniteit. De auteurs zijn wel zo innovatief om het gebruik van Baudrillardistische hyperrealiteit te wijzigen en maken de weg vrij voor een analyse van banken, de regering en andere postkoloniale constructen op quantumniveau. In zekere zin is dat de belangrijkste bijdrage aan dit discours: het predialectische objectivisme van de NWO dat Savalle & Namrani in dit boek blootleggen is immers een mythopoëtische werkelijkheid."

Toegegeven: het is een beetje flauw van Retecool en aanhang om Zapruder weg te zetten als aluhoedjessite, want onderwerpen als NWO, UFO's en chemtrails worden daar nou juist gemeden. Bij Zapruder geloven ze namelijk in ‘emergent gedrag’. Een ander woord voor ongestuurd groepsgedrag. Het gedrag van de massa. Vanuit die overtuiging wordt de hele wereld verklaard. Precies het soort denken dat je kunt verwachten van begin-veertigers die als puber helemaal in de ban waren van De Borg. Kennelijk ben je dan zo in de war dat je echt gelooft dat wetenschappers niet zelfstandig kunnen denken en HIV een verzinsel is van Big Pharma.

37 opmerkingen:

 1. Een reality check van Zapruder. Dat is met elkaar in tegenspraak.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn eerste gedachte was: welke uitgever publiceert dit soort onzin? Er blijkt een soor print on demand bedrijfje achter te zitten. Ze beginnen pas met printen bij 15 bestellingen, vraag me af of het boek dat haalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappige recensies op bol.com

  De Volkskrantredactie adviseert overigens iedere complottist onder schuilnaam te opereren om schade veroorzaakt door diagnoses door zelfbenoemde therapeuten in de vorm van satire (haatzaaien a la Nekschot) te voorkomen.

  Het stellen van diagnoses in de media is een ware hype. Dus zal het boek ook een hype kunnen worden.

  Boeken over complotten door de farmaceutische industrie, die zoveel mogelijk mensen aan de pillen wil krijgen (is geen complot maar winstbejag), gaan ook als warme broodjes over de toonbank.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoals te verwachten hebben onze Billie de Kidvis en de reagluurders van Retecool weer eens helemaal niets van 'Hersengarage' begrepen. De echte ingewijde weet dat het boek zijn geheimen pas prijsgeeft wanneer je het van achter naar voren en tussen de regels door leest.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach, gossie, een Zappie. Vooral het tussen de regels doorlezen klinkt weer reuze interessant. Zou dat een zwakte van de schrijvers zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ben jij dan Fred, een Barra ?!
  En weet je wat een barra is, een barra is een surinaamse snack, het is een soort hartige oliebol in de vorm van een appelflap .. hahaha .., echt waar, dat kan geen toeval zijn.. Phaaaaa..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn vibratieniveau is enorm omhoog gegaan na het lezen van de 'Hersengarage'. Het is een geruststellend idee dat er gedurende deze hachelijke eindtijd figuren als zoals Savalle en Aziz Lamrani op aarde zijn gereïncarneerd en belangeloos de leiding hebben genomen in de strijd tegen de perverse pedofielenmaffia van de illuminatie. Wij aardlingen zouden reddeloos verloren zijn zonder het licht dat deze twee visionairen laten schijnen op de intriges en machtspelletjes die er, zonder dat wij het in de gaten hebben, overal om ons heen plaats vinden. Na het lezen van het boek zie ik de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet, niet dat het enig zicht enig geeft op een ander scenario dan de dreigende catastrofes die de illuminatie ons bereiden. Tegen de NWO is niet veel tegen te beginnen begrijp ik na het lezen van de keiharde analyses, maar het is een geruststellend idee om te weten dat ik niet alleen staat in mijn verontrusting over alle negatieve energieën die ons omringen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Analyses over de nwo ?? Die Patman gelooft niet in het bestaan van de nwo, dat vermeld hamerbarracuda ook in het artikel, hoe kan hij de nwo dan analyseren ??
  Volgens mij heb je het boek helemaal niet gelezen en loop je maar wat te roepetoeteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Roepetoeteren is wat die gasten alleen maar kunnen, anoniem. Wat ze verzinnen wordt vanzelf de waarheid, beetje als stollende lava.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. 'Wij aardlingen zouden reddeloos verloren zijn zonder het licht dat deze twee visionairen laten schijnen op de intriges en machtspelletjes die er, zonder dat wij het in de gaten hebben, overal om ons heen plaats vinden.'

  Ja, natuurlijk...wat een bewondering voor die mennekes die een bundeltje bij elkaar verzonnen artikeltjes zonder enige waarde proberen te slijten...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je gelooft niet in de NWO, beste anoniem, wie de feiten met een onbevangen geest beschouwt weet dat ze bestaat. Savalle en Lamrani hebben uit tactische overwegingen hun relaas in deze vorm gegoten. Ze benaderen de mensen op een manier, die in overeenstemming is met het gedegenereerde bewustzijnsniveau waarop zij zich bevinden, na eeuwen van leugens, bedrog en onderdrukking. Louter uit tactische overwegingen vermijden Savalle en Lamrani begrippen als NWO, omdat ze weten dat de mensen nog niet klaar zijn om de verschrikkelijke waarheid over hun geschiedenis te geloven. Hoewel ze op het eerste gezicht lijken te ontkennen dat er zoiets bestaat als een NWO, maken ze intussen op tactische wijze de geesten rijp voor de bewustwording hierover en de onvermijdelijke paradigmaverschuiving die hier op zal volgen. Lees het boek maar tussen de regels door!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ga het denk ik maar eens aanschaffen, dat boek.

  Na deze berichten ben ik overtuigd dat ik het zelf wil lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Patrick Savalle is een desinfo-artist, van een geavanceerder soort. De Noami Klein van Nederland! Niet dat grove trollentuig dat je op deze site waar neemt.

  Patrick en zijn Zapruder vormen een "rattenval".

  Patrick zijn opa was de hoogste militair van Nederland, hij raced in porches, en laat zich graag omringen door Poolse hoeren die hij modellen noemt. Echt een coole dude, die iedereen een loser noemt die beweert dat er een schaduw regering bestaat met snode plannen.

  Patrick is een desinfo clown en dat weten ze hier ook, vandaar ook de altijd gespeelde oorlog tussen de 2 sites!

  maar slaap vooral verder...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een onzin weer, de uitgeverij noch wij hebben recensie exemplaren verstuurd.

  Dat gaan we eind van deze week doen.

  Geen idee waar hetzuur dat exemplaar vandaan heeft. Gewoon gekocht dus. ;)

  En ja, we halen de 15. De eerste week waren er al 200 exemplaren besteld, we gaan de komende maanden wat reclame maken enzo.

  Patman

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Pools hoeren? Was het maar zo'n feest. :)

  De rest klopt wel aardig.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ach wat toevallig, Patman is er ook...

  fijn dat je eerlijk bent! Leuk ook dat groene alziende oog op je site. Zeer overtuigend ook dat je je site noemt naar de man die de moord op JFK filmde.

  Dat was natuurlijk ook geen complot van de schaduwregering, toch?

  De magic bullit was echt?? hahaha Patrick wat een clwon ben je toch!

  Maar je speelt het slim, eerlijk is eerlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Patrick is ook een grote fan van Michael Moore, het propaganda varken uit de VS. That figures, right?

  Volgens Michael was 911 het gevolg van niet goed opletten. Bush golfde teveel, lette ff niet op, en BOEM!!! Familievriend Osama sloeg toe.

  Begint het plaatje duidelijk te worden? Patrick is een briljante leugenaar van het soort Balkenbende...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De beer Savalle is niet alleen in dienst van de gevestigde joodse wan-orde, HET is ook nog eens bezig met het elimineren van zijn aanhang d.m.v. zijn ip-bestands registratie a-la geenstijl! Nooit vertrouwen dat zapruder blogje, want de cosjer-nostra gebruikt lieden als pat altijd maar vooral goedkoop voor haar geslepen observatie-doeleinden hahaha. Pat is de wannabee alex-jones van de polderrr...

  "Hufschmid believes that Abraham Zapruder was filming the Kennedy assassination to document that event for Israel. The chapters of Hufschmid's book that discuss the Warren Report about JFK assassination and have a few remarks about Zapruder are on-line for free here:"
  www.erichufschmid.net/PainfulQuestionsTOC.html

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @Zap-truther:

  Zeerzeker!

  Volgens Patrick bestaat er geen zionazi-link met 911. Das allemaal roddel en achterklap. Patrick verhaalt liever over emerging-blabla, internet2 open your mind 2 the propaganda...

  ps, ben geen huffschmid fan..de zionazi's spelen een belanrijke rol, zeerzeker, de tempel van solomon! Kaballa, mystery religion!

  het konijnen gat gaat dieper dan de zionisten Zap-truther. Het zijn niet ALLEEN de zionazi's of ALLEEN de jezuïten. Allen onderdeel van de pyramide. Bloedlijnen en mystery religion, Lucifer-aanbidder, moloch, en weet ik wat allemaal. Berhard was een Nazi EN een jezuït. Een puppet van het militair industrial complex. Hhahaha, ik hoorde ook dat Savalle een bastaard kind is van Bernhard! hahaha, verry funny!

  Al het ontkennen van de trollen hier haalt niets uit!! Niemand weet exact hoe de piramide in elkaar zit. OOK Rothschild is een puppet, van de hoogste puppeteers heeft niemand waarschijnlijk gehoort!

  1 ding is zeker:

  Het worden interresante tijden! Ik hoort berichten over 4 juli en over september dit jaar. De waarheid zal zegevieren met of zonder mij of Patrick Savalle..

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Of moet ik zeggen Patrick van Oranje?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heeft pat ook een radioshow waarin we in kunnen bellen? Volgens mij gaat hij dan net zo tekeer als hiero...

  http://www.youtube.com/watch?v=KgiH2BkwdX4

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Standaard procedure nummer 1 hier.

  Geef NOOIT gelijk antwoord, wacht een paar uur, en kalk het dan vol met je denkbeeldige trollenvrienden. Ontkennen en ontwijken. Maarja, ik bedoel WAAR GAAT het hier ook over? hier komen geen normale mensen, of bezoekers, slechts "hardcore-truthers" en "Propaganda chills".

  Heb je al een plaats in de bunker naast Bea gereserveerd Pat?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. OMFG wat een retards. Moet je voorstellen dat dat soort kneuzen denken dat ze enig verschil kunnen maken.

  Ik ben de bastaard zoon van Bernhard toch?

  Of is het nu weer iets anders.

  Wat een tokkievolk zit er onder die complotters, daar heeft Barracuda dan wel weer gelijk in.

  Patman

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik ben overigens wel blij dat die vis ze hier verzamelt. Zijn wij er vanaf. Trekt het collectieve IQ van Zapruder omlaag. En van elk collectief for that matter.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. En het collectieve IQ van Zapruder was al niet erg hoog.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Dat hele idee van emergent gedrag is een belachelijke karikatuur. Maar ja, simpele jongens, simpele gedachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hufschmid believes that Abraham Zapruder was filming the Kennedy assassination to document that event for Israel..

  Die Hufschmid is ook volledig doorgeslagen..

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Dat je een bastaard zoon bent van Benno, was een grap Patrick...

  Noem me tokkie, noem me retard, je weet dat ik gelijk heb betreffende jou desinfo-blog. Je bent de Naomi Klein van Nederland! met je eigen verzonnen theoriën, over emerging bla bla.

  Loopt Monkey Man nog steeds achter je aan, of heeft ook hij ingezien dat je een leugenaar bent Patrick?

  Dacht je werkelijk dat je de truthers kan sturen met je propaganda team? NOT!

  je bent een verdachte knakker, en JIJ bent de gene die niets zal uit halen, LOSER! Denk je werkelijk dat mensen nog geloven dat er geen schaduw regering bestaat, als zometeen de banken crashen en de nieuwe wereld bank wordt aangekondigd?

  Je bent al 100 x door de mand gevallen savalle. IK ben niet de gene die de wereld gaat veranderen, dat gaat de waarheid doen!

  Ga lekker praten over mierenhopen, of een school met vissen als je weet dat Obama bv uit de broekzak van Brezinski komt, en dat Bea laatst weer aan de stok heeft geslobberd van Kissinger. eat shit Patrick!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Zo, die heeft kennelijk een ban opgelopen bij Zapruder. Deed het zeer?

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Tja dat is precies de 'methode-Savalle'.

  Als Herr Patrick wordt tegengesproken, krijg je een Ban! Zo werkt de vrijheid van meningsuiting in de ogen van chills als Savalle. Internet 2, daar werkt meneer aan. Het vebannen van het vrije woord op internet. Lijkt me wel duidelijk hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Heerlijk toch wel het met pek en veren exposéren van 'onze' altijd zo 'gelijkhebbende' patjankert. Ga zo door mijn lieve mensen, want dat kan nooit meer lang genoeg worden gedaan. Heel goed... Weet er nog iemand waar ik DE foto-graag kan bewonderen die met zijn leuter in de achterste van een van zijn 'goedgelovige' onderdanen aan het werk was? Met vooral zijn hippe zonnebril dacht hij dat toen nog wel als een verklede poortwachter ongegeneerd/gechanteert te mogen/MOETEN (!) doen hehehe!!! Prachtig dit shill bashen alhier. Het gedrocht kan/mag wegens te veel imagoschade voor zijn zap-trollenvangende roversnest al niet eens meer despotisch reageren van zijn koelega's. Patje oehoe waar bentgé?

  Afz: Events exposerende shill/basher Zaptruther...

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Haha die Patman

  Wat een onzin weer, de uitgeverij noch wij hebben recensie exemplaren verstuurd.Geen idee waar hetzuur dat exemplaar vandaan heeft. Gewoon gekocht dus. ;)Je denkt toch niet dat hetzuur jouw boeken kóópt?

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Is onze Klaas wedergekomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Jongens, jongens willen jullie wel eens snel ophouden, met het zo gemeen naar onze bakellende fotograferende (zonder de terrorist aan te vliegen!) patshill uit te halen? AUB?jullie Verdrietige Bananna

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Zozo, die Patman heeft jullie er toch wel helemaal onder, getuige de enorm gefrustreerde reacties. Pwned zou ik zeggen. Waar kan ik dat boek lezen? Ik ben wel nieuwsgierig nu. Alles wat dat jullie soort lui zo wordt afgeserveerd moet wel keihard heerschen. Simpele pyschologie. Is er ergens een online versie?

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Let wel, diezelfde Lamrani beweerde ooit bij Zapruder dat "ongeveer 4% van de bevolking lijdt aan een dissociale (...) persoonlijkheidsstoring en het is bekend dat veel mensen die aan de top van het bedrijfsleven staan en hoge sociale en maatschappelijke functies bekleden, een psychopathische persoonlijkheid hebben."

  Die uitlating is gewoon afkomstig van gerenommeerde wetenschappers die onderzoek hiernaar hebben gedaan. Maar dat zullen wel 'plotters' zijn omdat ze door Aziz worden geciteerd ;)

  Managers vertonen psychopatische trekjes.
  http://www.zibb.nl/10111955/Nieuws/Nieuwsbericht/Managers-vertonen-psychopatische-trekjes.htm
  http://www.guardian.co.uk/news/2005/apr/18/medicineandhealth

  Je zal maar zo'n adviseur over de vloer krijgen.
  Mja, ik denk dat ik liever Aziz over de vloer krijg dan iemand die wanhopig zoekt naar (onzinnige) argumenten om anderen belachelijk te maken.

  BeantwoordenVerwijderen