vrijdag 1 mei 2009

Tin foil Kat


Het is nu officieel: Micha Kat is een aluhoedje. Hij heeft de Amerikaanse complotpaus Alex Jones ontdekt en nu staat zijn site Klokkenluideronline vol verhalen met maffe koppen als "Donald Rumsfeld vult zakken met Tamiflu", rechtstreeks overgenomen van Prisonwar.com, waarbij de stelling wordt neergezet dat de varkensgriep een sham is, bedoeld om de vernietigende (milieu) effecten te maskeren van de moderne agro-industrie.

Kat in weer een ander artikel: "De combinatie van de kredietcrisis en de ‘Mexicaanse griep’ - beiden moedwillig over ons uitgestort- breken de laatste restjes weerstand die nog bestaan tegen de NWO. Maar het eigenlijke offensief begon natuurlijk op 11 september 2001. Of eigenlijk nog eerder, op het moment dat George W. Bush in 2000 via fraude de verkiezingen won, een fraude die werd gepleegd door de Bilderberg/Trilateral/CFR-kongsi van political and corporate powers -geholpen door de MSM- met als doel het vestigen van de wereldhegemonie zoals reeds decennia geleden aangekondigd." Enzovoorts, enzoverder.

"Ik kan mij ook nog voorstellen dat een intelligent man als dhr. Kat, ongewild, wat wordt aangemoedigd om zich ook met deze onzin bezig te houden door een aantal reageerders op deze site die, naar mijn mening, op z’n minst enigszins de weg kwijt zijn. Aan sommige bijdragen is werkelijk geen touw vast te knopen," schrijft iemand op het blog, waar Kat druk doende is om zijn vroegere aanhang weg te jagen. "Sinds ik je schreeuwend en tierend op een aantal filmpjes heb gezien, heb ik het gevoel dat je in een negatieve spiraal wordt gezogen. Nu kom je met de totaal niet overtuigende Alex Jones aan…. Waarom kies je niet een leukere complottheorie? De “Paul is Dead” samenzwering bijvoorbeeld, dan kan je de hele dag plaatjes van de Beatles luisteren."

Een jaar of wat geleden was Kat trouwens nog "serieus journalist", maar de gekte was kennelijk al langer latent aanwezig. Zijn niet aflatende kruistocht tegen voormalig werkgever NRC wees al op een obsessief karakter, maar toen kwam Joris Demmink en liet de terriër al helemaal niet meer los. Het complot rond Demmink werd met de week groter en vooral idioter.

Kat moet ongetwijfeld iets van zichzelf hebben herkend in Jones: minstens even obsessief en volstrekt overtuigd van zijn eigen krankzinnige aannames. Al is er wel een cruciaal verschil: Jones heeft veel meer overwicht. Kat komt met zijn pimpam-petje niet eens voorbij de vriendelijke woordvoerder van het Openbaar Ministerie als hij op een doordeweekse dag een nauwelijks voorbereid diepte-interview met Super PG Brouwer komt opeisen.

Waar zou Kat tegenwoordig zijn brood mee verdienen? Niet meer met journalistiek voor kranten en tijdschriften, zoveel is zeker. Op zijn beurt doet Kat de kranten met veel dedain af als de main stream media. Volgens Kat is de MSM door en door corrupt. Maar toen hij zelf nog zijn brood verdiende met het schrijven van artikelen voor de 'bomenmedia' was Kat niet te beroerd om zich te laten betalen door ondernemers die belang hadden bij publiciteit. Dat alles in het kader van "hun strijd tegen een kongsi van samenspannende overheden die uit pure machtswellust een succesvol familiebedrijf ten gronde (willen) richten." Sindsdien is Kat de dwalende dorpsgek van de journalistiek geworden, bijna rijp voor de wambuis.

11 opmerkingen:

 1. Ach haaienbaai, zo lang als jij binnen je eigen on/be-perkte geconditioneerdheid in blijft spartelen, zal je nog lang en gelukkig met je zoutloze en vooringenomen stukjes de aandacht van moedige MANNEN als Micha blijven trekken... Jaloers omdat je niet kan studeren? (jew-gle of jew-tube toch eens wat gozertje!)

  http://judicial-inc.org/94so_who_benefits_from_a_pandemic.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zou de reden kunnen zijn dat Argusoog zo plots uit de lucht is gehaald? (door de aivd natuur-LIJK) Heeft Micha gisteren bij Argusoog-Radio dan toch teveel gevoelige konuunk-lijke snaartjes aangeraakt? Hahaha...

  Argusoog momenteel:
  Door een technische storing aan het SAN netwerk zijn mijndomein.nl en punt.nl tijdelijk niet beschikbaar. Het is mogelijk dat ook uw website bij Mijndomein het niet doet. Onze technici zijn op locatie in het datacentrum om alles zo snel mogelijk weer in de lucht te brengen. Onze excuses voor het politionele ongemak.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mocht je je binnen een paar uur een geestverruimende edoch complottheorierijke blik wensen, dan kun je altijd de "De Hersengarage van Zapruder Inc." ter hand nemen en lezen. Het boek beslaat vele kleine hoofdstukjes die allen een ander onderwerp toelichten, maar toch tezamen een rode draad vormen, en waarvan de meeste stukjes reeds eerder op het weblog van Zapruder.nl zijn verschenen.

  Ze lichten fijntjes en soms met humor toe wat een ongezouten en tegengestelde mening aan de thans heersende trends behelst. Het is niet alleen met intelligentie geschreven, maar doet ook een appèl op het nuchtere verstand van de lezer. De schrijvers willen aantonen dat mensen eerder geneigd zijn om een algemene universele consensus, het-uit-het-doosje-denken, te bereiken dan dit verstandelijk te weerleggen gebaseerd op ware feitelijkheden. De bedoeling van dit naslagwerk is dat de lezer hieruit wordt wakker geschud en zich bezint op de sensatiezucht van de overvloedige 'mainstream media' en een eigen mening -door hun gestaafd met talrijke feiten- op te bouwen.

  Het is allemaal bijvoorbeeld niet bijster positief gesteld met de temperatuur op deze aardkloot, maar het feit wil dat het eigenlijk alleen maar kouder wordt. Met andere woorden, we gaan weer een ijstijd tegemoet. Dit, en zovele andere gegevens over zoal de prehistorie, de evolutietheorie, religie, wetenschap, gezondheid, dinosaurussen, 9/11, oliecrisissen, elektrische auto's, mysterieuze artefacts etc. bieden de lezer een interessant perspectief.

  Ondanks dat ik na tachtig pagina's ongeveer de strekking van het gehele boek al doorhad, noopte het me toch om verder te lezen. Waarschijnlijk omdat elk hoofdstuk iets of iemands handelen toelicht in het verleden of in deze tegenwoordige tijd, waarna twijfel ontstaat bij de lezer of er inderdaad met somtijds financiële achtergronden geschiedvervalsing is geschreven. Naarmate ik meer las, werd ik steeds geïnteresseerder in de noodzaak achter dit geschrift. En des te meer ik las, des te meer viel het me op dat er vanuit het oogpunt van de verschillende auteurs ook daar geen totale eensgezindheid heerst. Dat houdt de lezer wel scherp.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn beste, je denkt hier anderen te ridiculiseren. In werkelijkheid maak je van jezelf een bespottelijke vertoning.

  Uit de reacties zou je moeten kunnen opmaken dat mensen meer en meer doorzien dat ze hier te maken hebben met een wat sneu, door en door naïef en vooral obsessief schrijvertje dat werkelijk geen flauw benul heeft van de realiteit. Alleen je discipeltjes kakelen je nog blindelings na.

  Maar goed; krijs met je zelfingenomen sarcasme vooral verder als een kip zonder kop. Er is helemaal niets, noppes, nada aan de hand. Welnee! Alle ontwikkelingen zijn immers enkel en alleen voor jouw veiligheid!

  Veel succes verder met deze bezopen schertsvertoning. We blijven lachen.

  M.P.  (Ps: Even een complotje: Is het waar dat het Ministerie jou betaalt om IP-gegevens te verzamelen van 'staatsgevaarlijke bloggers' van wie jij hier de reacties uitlokt naar aanleiding van jouw commentaar op hun stukjes?).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh God, wat een verzameling complete gekken hier weer. Geconditioneerdheid? En hoe moeten we die gekte van jullie eigenlijk noemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zie http://www.wired.com/techbiz/people/magazine/17-05/st_kia
  voor de gebruiksaanwijzing van wired.com over hoe om te gaan met complotters.

  Komt er op neer dat hoe meer je ze probeert te overtuigen, hoe meer ze zich vastbijten in hun geloof.

  Maar ja, misschien is dit blog ook niet bedoeld om complotters op andere gedachten te brengen, maar juist om niet-complotters te vermaken. Daarom ben ik hier in ieder geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. een bonte verzameling van gefrustreerde debunkerers en doorgedraaide complottertjes, het blijft leuk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Moedige Mannen, Haai? Wat 'onthult' die Kat dan allemaal en heb je je wel eens afgevraagd of al die informatie zelfs maar een beeeeetje is geverifieerd? Nee he? Als je het maar gelooft.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De reacties zijn nog hilarischer dan het geneuzel van Kat.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wacht vol spanning op je topic over een samenzwering op internet v.w.b. 30 april. Was het een mind control actie of gewoon een dwaze gek. En wat is er met die 'naald van Apeldoorn" is het een vrijmetselaar symbool? vragen, vragen, vragen...

  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @John : Sektarisch of religues denk ik.

  Verder zal ik hier niet ingaan op de reacties van bepaalde mensen. Ze willen toch niet aan enige vorm van goede zelfreflectie heb ik de indruk.

  BeantwoordenVerwijderen