dinsdag 12 mei 2009

Roodkapjes


"De vrijheid van meningsuiting is een groot goed, maar niet bedoeld voor mensen met een verkeerde mening," zo staat er te lezen bij het Vrije Volk, waar hevig verwarde rechtsmenschen die absoluut niet kunnen schrijven hun frustraties mogen botvieren.

Zo meldt de 'redactie' dat de Vrije Universiteit een broeinest is van sympathieke linkse knoeiers, TBS-rijpe bloggers, terroristen en "andere moordende professoren". Met dat laatste wordt dan kennelijk de Amerikaanse gastdocent George M. Zinkhan III bedoeld, die onlangs in de VS drie mensen doodschot, onder wie zijn ex-vrouw, en daarvoor werd gezocht. Kennelijk heeft Zinkhan na deze daad ook maar een einde aan zijn eigen leven gemaakt, want zijn lichaam is inmiddels gevonden. Wat precies de reden is geweest voor dit drama moet nog blijken, maar een gastcollege aan de de VU kan toch onmogelijk de oorzaak zijn geweest, behalve in de verwarde hoofden van Vrije Volkers.

Een van hen noemt zich trouwens K.B. Wolf. K.B. ergert zich aan ongevraagde spam van de Postcodeloterij. De Postcodeloterij is namelijk opgericht om nog meer geld voor linkse hobby’s los te weken. Subsidies waren niet voldoende, dus hoe kunnen we het klootjesvolk nog meer geld afhandig maken? Door psychologische oorlogsvoering! Goed begrepen, K.B., de Postcodeloterij is er om rechtsmensen te pesten via een "manipulatieve psychologische truc".

Het geld van rechtse mensen komt dan namelijk terecht bij schandelijk linkse hobbies als Save the Children, het Oranjefonds, WWF, Terre des Hommes, het Rode Kruis en de Vogelbescherming. Want je mag geen kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden helpen, hulp bieden bij oorlogen en rampen, vluchtelingen en ontheemden helpen in arme landen in Afrika, Azië, Latijns-Amerika en Oost-Europa of de Wadden tegen verdroging beschermen.

Maar ja, de Het Vrije Volk weet K.B. zelf al raak te typeren: "Leeft in een sprookjesbos met Roodkapjes en Zwartniqaabjes, waar Staatsbosbeheer de weg kwijt is…" Dit is trouwens zijn mailadres: kbwolf11@yahoo.com. Joehoe, spammers in de wereld, grijp jullie kans!

10 opmerkingen:

 1. Waarschijnlijk heeft hij jaren meegedaan zonder iets te winnen en toen eindelijk de straatbonus in straat zijn viel, had hij een keer geen lot gekocht. Zou ik ook chago van worden. BTW een beetje kinderachtig om zijn e-mail adres te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Achterlijke mongool, natuurlijk zijn de loterijen bedoeld om het klootjesvolk te bestelen. Om het vervolgens naar allerlei zogenaamde goede doelen weg te sluizen. Waar bekende Nederlanders tegen een riante vergoeding een bezoekje brengt aan zielige Afrikaanse kindertjes.
  Maar om dat te begrijpen moet je een IQ boven de 100 hebben. En dat heeft BarraMongolida niet.

  Vervolgens mogen bekende Nederlanders laten zien hoe goed ze wel niet zijn terwijl juist zij verantwoordelijk zijn voor de ellende in Afrika met hun riante salarissen en dito leven.
  Maar acht, het is zo goede pr, met paar Afrikaanse kindertjes op de foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Achterlijke mongool, natuurlijk zijn de loterijen bedoeld om het klootjesvolk te bestelen."

  O jee, weer een verwarde Spuit 11. Er zal heus wel wat geld verdwijnen naar onnodige overheadkosten, maar 'bestelen' is een tikkeltje overdreven, he, Rolf? En daar heeft niemand een IQ van boven de 100 voor nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee, pas op, John is ook al bevangen door het getal 11.

  En heeft zo te zien een IQ van onder de 100.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. is dit soms de mongolensite? gewoon vraagje. bedoel er niets mee

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wie heeft hier een IQ van onder de 100? barracuda? mongoool, jeesusmina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt hem toch niet opgegeten in je vissekom, of wel?

  BeantwoordenVerwijderen