maandag 25 mei 2009

BiljartbalHet is Micha Kat eindelijk gelukt om de confrontatie aan te gaan met zijn obsessie, Joris Demmink. De hoogste man van justitie die volgens Kat tot over zijn oren in de pedofiele zit. Tot dusverre bleven de confrontaties beperkt tot bezoekjes aan de lobby van het Ministerie van Justitie, waar Kat tot zijn frustratie slechts een kopje koffie kreeg aangeboden of in het ergste geval streng werd toegesproken.

Dit keer wachtte Kat zijn prooi bij zijn huis op. Je ziet dat Demmink een moment totaal flabbergasted is, waarna hij zich in de dienstauto langzaam achter zijn krant verschuilt, terwijl Kat tegen hem tekeer gaat. Vervolgens zien we Kat, net als zijn held Alex Jones met scheepstoeter, bij het Ministerie van Justitie staan voor een soort after dinner show. Zij het dat er niemand maar dan ook echt niemand notie van neemt.

Wellicht omdat Kat meende dat hij met dit piece de resistance een brug te ver was gegaan, voor verbale bedreigingen kun je immers ook worden opgepakt, meldde hij zijn achterban ruim voor openbaarmaking van het bewuste YouYube filmpje dat hij naar Bangkok was vertrokken, waar een superior room 60 euro per nacht doet. En dan maar wachten totdat de woede van Demmink een beetje is gezakt? Of is Kat als een bange wezel in zijn kelder weggekropen?

De kans is groot dat Demmink ook deze aanval weer langs zich laat afglijden, zoals hij ongeveer alle aanvallen van Kat heeft genegeerd onder het motto als je geschoren wordt, moet je stilzitten. Kan ook best zijn dat Demmink geen idee heeft wie er naast zijn auto stond, behalve een biljartbal met een brilletje. Kat heeft nu het probleem dat hij nooit meer over dit hoogtepunt heen komt. Want wat moet je nu nog? Demmink eindeloos stalken tot je een keer wordt opgepakt? Hoewel, zo gek kun je Kat echt wel krijgen.

23 opmerkingen:

 1. ''Barracuda bestrijdt onzin- en domdenken in de (alternatieve) media met mondsnoerende logica''

  Bestrijden? Volgens mij geef je met het plaatsen van dit artikel hem juist een platvorm :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Anoniem, en ons de kans ontnemen om Micha Kat uit te lachen? Barracuda geeft een leuke selectie absurde complotdenkers, met inderdaad de prijs dat dit soort figuren aandacht krijgt. Maar ja, ik weet niet of dit de juiste soort aandacht is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joehoe vergeet het meest recente communicatiekanaal van Micha Kat niet!

  www.hpdetijd.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. klokkenluideronline.nl is in elk geval uit de lucht gehaald lijkt het.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What else is new?

  Donner is een volks-verkrachter (na ontslagrecht verlagen, komt hij nu met pensioenverlaging....eerst het zuur, dan het zoet)

  Herr Ballin is een drugsdealer...

  Maxime is een jezuïtische slang...

  Balkenbende is een briljant acteur..

  en Bos is een beroepsleugenaar...

  Joris D?

  Tja, een bewezen kindervekrachter en de hoogste baas over ons rechtssysteem!

  hahaha, ik zou bijna Bilderberg-Bea vergeten, onschenbare Bea, 3/4 Duitse en dochter van een ss-nazi-landverrader!

  Gelukkig is er nog dit blog die probeert uit alle macht de waarheid tegen te houden, hahahaha, what a joke! ik maak dagelijks mensen wakker! jullie? NUL!!!kom, noem me er 1!...Omerta, met zijn oproep tot het doden van truthers?

  of Bas, aka John, aka Jay, aka Bruut, aka Krek, aka truth hurts, aka, heilloze profeet, aka braad enz enz enz....

  oja, vergeet ook de vrouwlijke kant niet: Assi, Inanna, Bee, enz enz..de zogenaamde redelijke stem van de complot-ontkenners.

  Nou succes, ga vooral zo door! ik lach me rot!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Complotters trekken zich weinig aan van het aanlijngebod in het Paterswoldsemeergebied. Dit blijkt uit een tussenrapportage in opdracht van het Meerschap Paterswolde. Het Meerschap heeft in de afgelopen maanden op diverse plekken metingen verricht; op werkdagen en in het weekeinde. Vaak werden er loslopende complotters aangetroffen, ook op locaties waar dat niet mocht. Eind 2007 ontstond grote ophef rondom loslopende complotters in het Paterswoldsemeergebied. Na een compleet aanlijngebod, koos het Meerschap uiteindelijk voor een middenweg: complotters mogen door de week vrij rondlopen, maar moeten in het weekend aan de lijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oja, waarom is de maker van deze site anoniem trouwens?

  Niets te verbergen zeker?

  Net zoiets als Bilderberg?

  Oogjes dicht en snaveltjes toe, ander komt Omerta je halen en dan stopt hij je in een gesticht...sure...keep on dreaming Omerta! Wacht maar tot al onze voorspelling betreft nwo uitkomen. Politie en justitie zullen uiteindelijk aan de kant van de truthers staan!! Heb je V for vendetta niet gezien ofzo?? haha! de waarheid zal zegevieren, dat weet ook jij......LOSER!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Boer ûût Gruun25 mei 2009 om 21:04

  Gast kom nou eens met bewijzen of argumente, kryzon, je bent namelijk niet grappig.

  Meer nutteloze beeldvulling als je het mij vraagt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "Oja, waarom is de maker van deze site anoniem trouwens?"Haha, kijk even naar je eigen 'nick'. Of geldt dat weer niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ja dus?

  lijkt me wat anders toch? ik ben de MAKER toch niet achter al deze ONZIN?

  Net alsof jij John heet!, ja John D zeker?

  neem je grootmoeder in de maling man!

  John is waarschijnlijk een karakter waar meerdere trollen aan knutsel, hier in de trollengrot.

  Je zitZOMAAR hier de boel aan te bewaken, 18 uur per dag? Grootmoeder zou zeggen: maak dat de kat maar wijs!, ik zeg: spoor jij wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "John is waarschijnlijk een karakter waar meerdere trollen aan knutsel, hier in de trollengrot."Nee hoor, toevallig heet ik echt John. Heet jij ook echt Anoniem?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heet sjaak, en heb schijt aan de overheid! hier ben ik met muh bro's uit da hood:

  http://www.youtube.com/watch?v=0NkMTXBKAWI

  of toch niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Maar sjonnie, leg eens uit, moet jij niet een swerken of zo?

  Wat vindt je zo leuk aan dit blog?

  De hele dag dat negatieve gelul over mensen die volgens jou niet sporen met een alu hoed?

  WAT DRIJFT JOU HIER 18 UUR PER DAG? sjonnie shampoo...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ps waar ging ditr artikel eigelijk over, tis van vissending, dus het zal vast niet boeiend zijn, net als de beeldvulling van ene kryzon die even wat kwam uitschijten, en toen weer weg was...

  Of was jij dat sjonnie? maak ook niet uit 1 trol, 2 trollen, een trollengrot...ik zeg: talk 2 da hand!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jullie doen je reputatie weer helemaal eer aan, complotters.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Waarom is de blog anoniem?
  Ik zal mijn mondsnoerende logica eens even toepassen:

  1. Omdat je baas mee kan lezen en dan krijg je misschien ontslag. 2. Of misschien word je besmeurd met pek en veren door anonieme postings. 3. Of misschien word je afgevoerd naar een isoleercel door een boosaardige zuster Sceptica, de zuster des doods, die "paranoide gezwets" als diagnose rapporteert aan haar leidinggevende.
  4. Of misschien heb je het helemaal mis en wil je niet afgaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een nadeel van een anoniem blog: Je mist free publicity.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het is ook mogelijk dat hij zijn privacy op prijs stelt, net zoals jij.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. als onze blogvis zo op z'n privacy is gesteld is het niet echt netjes van hem om anderen WEL met volledige naam te noemen...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Als die anderen zichzelf op hun eigen sites met volledige naam noemen heeft het weinig zin om ze hier anoniem te houden.

  BeantwoordenVerwijderen