dinsdag 26 mei 2009

Marsupilami


Dat de term NWO wordt misbruikt door verwarde aluhoedjes, hebben we hier meer dan eens betoogd, evenals het feit dat de benaming inmiddels al zo verwaterd is, dat geen mens meer weet wat ermee wordt bedoeld. Politici bedoelen gelijkheid en overleg tussen meerdere grootmachten en het eroderen van de hegemonie van de VS op meerdere fronten. Jeroen de Kreek van Het Zuur heeft echter bedacht dat hij ongeveer elk zelfstandig naamwoord door NWO kan vervangen.

De NWO is volgens De Kreek de realisatie van de grote christelijke droom om heel de aarde naar het eigen christelijke wereldbeeld gemodelleerd te hebben. Heerschappij van de Kerk, met mogelijk (...) het Vaticaan als centraal middelpunt.

Maar wacht even: de NWO is volgens De Kreek ook een bestuurlijk model wat mogelijk (...) tot wetgeving en zelfs constitutie leidt. Het is het model waarin met de mond democratie en mensenrechten beleden worden, maar waarin feitelijk achterkamertjespolitiek en rechtsstaat ondermijnend gedrag domineren.

Twee zinnen later is de NWO weer dat u op zondag niet mag winkelen, dat de zondagsrust gerespecteerd wordt, geen rock-’n-roll, geen voetbal op zondag, braaf naar de kerk, handen boven de dekens, geen Darwin in het onderwijs en netjes doen wat de ouderlingen zeggen. DFeitelijk dus een oude wereldorde of een middeleeuwse wereldorde.

Maar wacht even: De huidige oorlogen in Irak en Afghanistan, de overige internationale spanningen, de economische crisis, het is allemaal ‘georkestreerd’ om de macht van enkelen te versterken en burgers passief en afhankelijk te maken. Dat is ook weer de NWO. Net als de Europese Grondwet die u opgedrongen krijgt.

Kortom: de NWO is ongeveer alles dat De Kreek maar kan verzinnen. We adviseren Jeroen de term dan ook NWO te vervangen door Marsupilami. Al was het maar omdat hij er zelf op lijkt. Wij dienen ons immers te wapenen tegen gele zoolgangers met zwarte vlekken. Hoeba Hoeba.

49 opmerkingen:

 1. Volgens mij heeft de NWO voor lekkage gezorgd bij mij thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond de band 'New Order', voortgekomen uit 'Joy Division', altijd wel leuke muziek maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit land begint echt heel erg eng te worden...

  De GGD in Brabant heeft gedreigd met ontslag van een arts en een verpleegkundige, maar dat bleek volgens de huisjuristen niet haalbaar. Nu wordt gekeken naar andere sancties. Welke sancties in Zeeland zijn opgelegd, is onbekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Djohnny Boy, waarom is dit land dan eng? Omdat het mogelijk is dat individuele artsen inentingen voor hun patienten tegenhouden, of omdat de betreffende artsen daarvoor gestraft worden?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik denk dat hij het eng vindt dat artsen weigeren patienten die behandeling te geven waar ze zelf om vragen, in dit geval hen in te enten tegen baarmoederhalskanker.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Complotblogs die gezondheidsadviezen geven op internet, het is volgens een gesproken persvoorlichtster van het RIVM een zorgelijke zaak. De blogs zijn onbetrouwbaar en jagen nietsvermoedende internetgebruikers de stuipen op het lijf met allemaal indianenverhalen die veelal afkomstig zijn uit Amerika.

  ‘Het is niet te geloven wat voor een onzin er allemaal beweerd wordt op het internet door die complotblogs zoals onder meer Argusoog. Ze proberen een doorgeslagen anti-vaccinatie politiek te voeren via hun blogs en mensen af te raden om een prikje te halen. We krijgen daar veel vragen over en verwijzen de angstige mensen daarom naar de website Prik en Bescherm.’, aldus een gesproken persvoorlichtster over de anti-vaccinatie politiek die gevoerd wordt op de complotblogs.

  Complotblog Argusoog spant uiteraard de kroon, zoals we inmiddels wel weten, want deze blog verspreid bewust valse informatie (mirror) (mirror 2) over hpv-vaccins aan letterlijk honderden goedgelovige internetgebruikers. De leider achter deze complotblog is er namelijk heilig van overtuigd dat de massa door middel van vaccins worden gechipt om van ons allemaal computergestuurde slaven te maken voor de Satanische Nieuwe Wereldorde.

  http://www.deresearcher.nl/achtergronden/complotblogs-verspreiden-valse-gezondheidsinformatie-op-internet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Politici bedoelen gelijkheid en overleg tussen meerdere grootmachten en het eroderen van de hegemonie van de VS op meerdere fronten.""

  Dit is de 'mondsnoerende logica' van het vissenblog? WAT EEN GRAP!!!

  Dus Poppi Bush hield op 9-11, 1991 een speech waarin hij het ideaal voorstelde om de macht van de VS te eroderen?

  Meen je dit nou serieus? CLOWN!!!

  ps van der Kreek die weet ook niets...het gristendom als wereld godsdienst?? NOT!!!

  Er komt juist een nieuwe religie vanuit de nieuwe tempel van solomon, die alle godsdiensten moet vervangen, hou je nou niet van de domme vissending!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oja, neem vooral je shotje, chills!

  Jullie komen als eerste aan de beurt!

  Of dacht je dat je nog nodig was als de elite hun nwo hebben geïnstalleerd??

  Je krijgt waarschijnlijk een vaccin met daarin een kanker-virus wat zich pas op latere leeftijd (als je niet meer bruikbaar bent) zal openbaren...sukkels...

  Ik zeg: Toereledoekie! jij liever dan ik. Jullie weten dat het nwo spel voorbij is als we gewoon weigeren ons te laten vaccineren!

  De nwo streeft tevens naar een , cashless-society en een microchippopulation. Dacht je werkelijk dat dit gaat lukken nu de waarheid op zo'n massale schaal is uitgelekt?

  We weigeren gewoon en daarmee is het 'game-over'. Uiteindelijk zullen alle verrader van de mensheid gestraft worden. Of dacht je onder je contract met lucifer uit te komen?

  ALLES DRAAIT OM VRIJE WIL!!!!

  Jullie kiezen ervoor om je mede mens te bedriegen, en verliezen daarmee je ziel. Jammer joh! of dacht je dat de hel niet bestond? The greatest trick the devil Pulles was to convince the people he didn't excist!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "Dus Poppi Bush hield op 9-11, 1991 een speech waarin hij het ideaal voorstelde om de macht van de VS te eroderen?"

  Je bent weer eens flink in de war, We hebben volgens mij niet over 1991, complotdomkop. We hebben het over het Obama tijdperk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. "De nwo streeft tevens naar een , cashless-society en een microchippopulation."

  Je gelooft dat echt he? Het is nog erger gesteld met je dan ik dacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Meen je dit nou serieus? CLOWN!!!

  Ik heb net binnen dat 'Omerta' (Juriste?) op het binnenhog is gearresteert toen ze politici met een bord waarop "Bakellende-Oorlogs-Criminelen-Cabinet" stond wilde aanvliegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Veel mensen zullen zich aansluiten bij Belzebub zonder dat ze het weten. Het zijn de nieuwe kamp-bewaarders, de nieuwe hitler-jugend en de lokale buurtspion.

  De elite gaat voor een volle aanval, naar verwachting nog voor het einde van het jaar. Waarschijnlijk een aanval op alle fronten, shock and aw!Oorlog economische implosie en wellicht een uitbraak van een gemuteerd vogelgriep-virus (uit een lab, uiteraard).

  Jullie stakkers weigeren naar de bewijzen te kijken! Luister naar wat John Perkins heeft te zeggen over het IMF en de wereldbank! Of de onlangs 'gemaakte fout' van Baxter (aka Bayer, aka IG-Fraben)door levende vogelgriep op te sturen naar 14 labs ipv een bestraalde griepvariant. Met expliciete instructie dezen te vermengen met de andere virussen. Foutje, oeps!

  H1N1 kwam uiteraard uit een lab. Griep ontstaat altijd in Azië en al helemaal niet buiten het griepseizoen. Tevcens insw H1N1 een mengeling van 4 soorten, OVERDUIDELIJK UIT EEN LAB. Een zeer mild virus qua effect, maar zeer besmettelijk en uiteraad in staat elk moment te muteren in een dodelijke variant!

  Maar zoals ik al zij, neem vooral je spuitje, mijn tempel is heilig!

  Verdiep je in de conserveringsmiddelen in vaccins: aluminium, kwik: tast toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Sorry, ik bedoelde eigenlijk deze opnames van "onze" 'het niet meer zien zittende' en daardoor suicidaal de aandacht trekkende moderator...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb het al gezegd en ik zeg het nog eens: ik vind de NWO-leiders een stel domme sukkels. Zo veel macht en zo weinig bereikt, prutsers. Maar volgens complotters moet ik nog even wachten en kom ik straks(?) als eerste aan de beurt. Hilarisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oooh. had je het over Obama, sjonnie?

  Je weet toch uit welke broekzak Oblabla komt?? Juist! Kissinger en Brezinski!, hou je niet van de domme sjonnie-chill!

  Voordat Oblabla definitief door de mand valt voor het grote publiek, zullen zij hun aanval inzetten.

  Ook jou mmoeder is niet veilig! daarom snap ik jullie chills ook niet. Heb je I am legend niet gezien ofzo? De zombies stellen de mensen (schapen) voor, die zich als een beest zullen gedragen om het laatste potje pindakaas van je moeder te bemachtigen! Ik kan me niet voorstellen dat de familie van een goedkope internet trol een plaats in de bunker heeft....

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat is er hilarisch, "Bas"? dat je nu beseft dat ik wel eens gelijk kan hebben?

  Heb je al een paar shotjes gekregen jochie? Tja, dat hoort errbij...zoals ik je al zij:

  Alles draai om vrije wil!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oja, en negeer vooral mijn opmerking betreft John Perkins en het IMF!

  Of is dat te moeilijk voor je "Bas"?

  Laten we het daar eens over hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @Anoniem: John Perkins is een nogal controversiëel auteur. De zaken die hij aandraagt worden in vele andere publicaties in twijfel getrokken/bekritiseerd. Helaas ben je als complotter genoodzaakt 99.9% van alle publicaties van de hand te doen als afkomstig van de vijand/NWO/vul-maar-in. Vandaar dat je een willekeurig iemand op een blog vraagt om argumenten tegen zomaar een auteur aan te dragen. Heb je ooit van google gehoord? Dat is een zoekmachine waarmee je allerlei bronnen kunt vinden om de pennenvruchten van John Perkins op waarde te schatten. Probeer het eens, dan hoef je mij de weg naar Rome niet te vragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. zoals ik je al zij.

  hij, zij, wij, jij

  BeantwoordenVerwijderen
 20. daarom snap ik jullie chills ook niet. .

  Valt weinig aan te snappen: wij chills chillen graag in een bubbelbad.
  Werkt erg ontspannend

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dus Poppi Bush hield op 9-11, 1991 een speech waarin hij het ideaal voorstelde om de macht van de VS te eroderen?.

  Bush sr had het uiteraard over een eeuwenoude, uiterst geheime organisatie van verlichte elitaire personen die er op uit zijn om ons allen te veranderen in zombies.

  No way dat Bush sr het over een nieuwe orde in de wereldpolitiek die aan het ontstaan was na de ineenstorting van de sovjet-unie en het daarmee wegvallen van de koude oorlog, die tot dan toe een grote bijdrage leverde aan de wereldorde die er toen was..

  BeantwoordenVerwijderen
 22. We hebben volgens mij niet over 1991, complotdomkop. We hebben het over het Obama tijdperk..

  Tja, voor complotdenkers is het lastig voor te stellen dat al die politieke leiders door de jaren heen het niet over 1 en dezelfde wereldorde hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @Truth Hurts, Je kunt de complotterm "New World Order (NWO)" eenvoudig van de normale term "new world order" onderscheiden door het gebruik van hoofdletters in de eerste. Zonder hoofdletters kun je de term gebruiken om in nogal vage termen te spreken over internationale politiek, met hoofdletters heb je het over een schimmig gezelschap. Easypeasy.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. De elite gaat voor een volle aanval.

  Wie is die elite?


  naar verwachting nog voor het einde van het jaar..

  Dus als volgend jaar maart er niks gebeurd is, dan heb je het mis gehad?

  Waarschijnlijk een aanval op alle fronten, shock and aw!Oorlog economische implosie en wellicht een uitbraak van een gemuteerd vogelgriep-virus (uit een lab, uiteraard)..

  En wat schiet zo'n elite daarmee op?

  Jullie stakkers weigeren naar de bewijzen te kijken!..

  Welke bewijzen?

  Luister naar wat John Perkins heeft te zeggen over het IMF en de wereldbank!.

  Sinds wanneer is iemands mening bewijs?

  Of de onlangs 'gemaakte fout' van Baxter (aka Bayer, aka IG-Fraben)door levende vogelgriep op te sturen naar 14 labs ipv een bestraalde griepvariant..

  Waarom weten we dat?


  H1N1 kwam uiteraard uit een lab. .

  Hoezo?

  Griep ontstaat altijd in Azië.

  Waarom specifiek in azie?


  en al helemaal niet buiten het griepseizoen..

  Zijn de seizoenen in midden-amerika dan gelijk aan die van azie?

  Tevcens insw H1N1 een mengeling van 4 soorten, OVERDUIDELIJK UIT EEN LAB..

  Hoeveel soorten komt dan niet uit een lab?

  Een zeer mild virus qua effect, maar zeer besmettelijk en uiteraad in staat elk moment te muteren in een dodelijke variant!.

  Waarom niet meteen dan?

  Maar zoals ik al zij, neem vooral je spuitje.

  Tja, als ik jou moet geloven heb ik geen andere keuze toch?
  Of kan ik beter het gemuteerde zeer besmettelijke en dodelijke virus afwachten?


  Verdiep je in de conserveringsmiddelen in vaccins: aluminium, kwik.

  Jij bent nog nooit in je leven gevaccineerd?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Als aanvulling: zonder hoofdletters is het niet eens echt een term, maar meer een zinsdeel.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. "Ik kan me niet voorstellen dat de familie van een goedkope internet trol een plaats in de bunker heeft...."

  Nou,eigenlijk wel. In mijn contract, overeengekomen met het internet-trollen-consortium, staat duidelijk vermeld dat de barracuda-trollen samen met hun familie een plaats krijgen toegewezen in de trollen-bunker.

  Waarheidsvinders zoals jij worden waarschijnlijk in een fema-kamp gegeïnterneerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Anoniem zei: "Ik kan me niet voorstellen dat de familie van een goedkope internet trol een plaats in de bunker heeft...."

  De nwo-god zij dank niet. Mijn familie zou verlangen naar een dubbele dosis van een vergiftigd vaccin om uit hun lijden verlost te worden als ze bij jou en je soortgenoten in een bunkertje moesten zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. "@Anoniem: John Perkins is een nogal controversiëel auteur. De zaken die hij aandraagt worden in vele andere publicaties in twijfel getrokken/bekritiseerd"

  Wat lul je nou? AUTEUR??

  prrffff, wat een figuur ben jij, HIJ WAS ZELF economic hitman, een zeer hoge INSIDER!

  Hier bewijs je dat je een chill bent! je kent de info van Perkins, maar besluit deze info aan te vallen met je goedkope, trollen debunk-techniek, ronduit zielig!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. "Tja, voor complotdenkers is het lastig voor te stellen dat al die politieke leiders door de jaren heen het niet over 1 en dezelfde wereldorde hebben."

  Tuurlijk, we hebben het natuurlijk niet over de wereldorde die tijdens Bilderberg wordt besproken, maar de andere nieuwe wereld orde...

  aha! juist...zeer overtuigend! JOKER!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. "De nwo-god zij dank niet. Mijn familie zou verlangen naar een dubbele dosis van een vergiftigd vaccin om uit hun lijden verlost te worden als ze bij jou en je soortgenoten in een bunkertje moesten zitten."

  Wij zitten niet in bunekrs sukkel! ik heb het over de bunker van je puppetmaster, waar jij uiteraard niet welkom bent.

  Je bent een low-lever-enforcer, een lachwekkende trol. Je bent eigelijk de slijtage aan mijn toetsenbord niet waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @ anoniem: dat Perkins een auteur is staat buiten kijf, dat hij een 'economic hitman' is niet. Vandaar dat je Perkins beter als auteur kun kwalificeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat lul je nou Bas.

  Perkins heeft aan tafel gezeten met oa zuid amerikaanse leiders. WIE ONTKENT DIT DAN? wat een figuur ben jij!

  Dit in mondsnoerende logica? :gewoon zeggen dat de aarde plat is. Best wel mondsnoerend dom als je het mij vraagt!

  gaat echt helemaal nergens over hier....

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Tuurlijk, we hebben het natuurlijk niet over de wereldorde die tijdens Bilderberg wordt besproken, maar de andere nieuwe wereld orde....

  Kiek, ze snappen er niks van :o)

  Maar wel fijn om te lezen dat jij in ieder geval weet wat er tijdens die conferentie besproken wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. "Of de onlangs 'gemaakte fout' van Baxter (aka Bayer, aka IG-Fraben)door levende vogelgriep op te sturen naar 14 labs ipv een bestraalde griepvariant..

  Waarom weten we dat?"

  Dat is je weerwoord, Truth Hurts?

  De aanval op Irak was ook een vergissing? Het gebruik van DU?

  Het bewust verschepen van miljoenen bloedprodukten met aids erin??

  En dan moeten wij maar geloven dat het vaccin je zal helpen, terwijl het vrijwel zeker is DAT ZIJ ook degene zijn die het virus verspreid hebben??

  Ook de spaanse-griep ontstond op een Amerikaanse legerbasis.

  Maar dat zal jij natuurlijk gewoon ontkennen. Net als Bas. Gewoon zeggen: niet waar!, het is slechts een mening, hahahahah!

  Stelletje clowns...

  oja Bas, lekker voor je dat je lekkage had! ik hoop dat je complete huis is ondergelopen!

  haha...

  BeantwoordenVerwijderen
 35. "oja Bas, lekker voor je dat je lekkage had! ik hoop dat je complete huis is ondergelopen!"

  Je wordt nogal driftig hê, als iemand jouw bizarre wereldbeeld niet deelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Nee hoor, niet driftig, gewoon amusant als een trol door god gestraft wordt.

  Ik zal er ook geen seconde van wakker liggen als jezelf zometeen onder de trein ligt!

  Ik denk dat de mensheid je niet zal missen!

  Dat zie je dan ook meestal: mensen die zich met duistere zaakjes bezig houden worden vroeg of laat gestraft voor hun keuzes, nogmaals:

  haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Jeroen de Kreek is toch een jurist, beroemd geworden door zijn aangifte tegen Balkenende? Daarmee maak je je al onsterfelijk belachelijk. Micha Kat stond ook al te schreeuwen op het Binnenhof tegen Balkenende volgens een filmpje.
  Balkenende is de minister president, voor degenen hier die dat niet weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Omerta, noemt zichzelf naar de geheimhoudingsplicht van de maffia!

  Vervolgens roept hij op tot et gedwongen opnemen van mensen die denken dat er meer schuilt achter bv Bilderberg!

  Wat denk je zelf Omerta?

  Kom je overtuigend over, of slecht als een trol met een andere taktiek dan bv Bas?

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Dat is je weerwoord, Truth Hurts?.

  Nope, dat was een vraag.
  Herken je het vraagteken niet?


  De aanval op Irak was ook een vergissing? .

  Waarom zou dat een vergissing zijn?


  Het gebruik van DU?.

  Lijkt me ook geen vergissing toch?
  Hoe kom je daar toch bij?

  Het bewust verschepen van miljoenen bloedprodukten met aids erin??.

  En waar haal je dat nu weer vandaan?


  En dan moeten wij maar geloven dat het vaccin je zal helpen.

  Hmm, een vaccin helpt niet omdat Amerika Irak is binnengevallen? Of omdat men wapens met veramd uranium gebruikt hebben?
  Wat is daar de logica van?
  Op welke uiterst creatieve wijze knoop je nu weer de eindjes aan elkaar?


  , terwijl het vrijwel zeker is DAT ZIJ ook degene zijn die het virus verspreid hebben??.

  Dus degenen die irak zijn binnengevallen hebben ook het virus verspreid?

  Ook de spaanse-griep ontstond op een Amerikaanse legerbasis..

  Ook?
  Welke griep nog meer dan?


  Maar dat zal jij natuurlijk gewoon ontkennen..

  Tja, leg eens uit: wat is er handig aan het verspreiden van een virus binnen je eigen leger?

  Stelletje clowns....

  Tja, het moet zwaar voor je zijn. De waarheid ligt voor onze voeten, iedereen kan het zo de verbanden zien. Maar helaas ben jij de enige die het echt door heeft.
  gut o gut.


  oja Bas, lekker voor je dat je lekkage had! ik hoop dat je complete huis is ondergelopen!.

  Uiteraard.
  Zo ben je dan ook wel weer...

  BeantwoordenVerwijderen
 40. "Nee hoor, niet driftig, gewoon amusant als een trol door god gestraft wordt.
  Ik zal er ook geen seconde van wakker liggen als jezelf zometeen onder de trein ligt!
  Ik denk dat de mensheid je niet zal missen!
  Dat zie je dan ook meestal: mensen die zich met duistere zaakjes bezig houden worden vroeg of laat gestraft voor hun keuzes, nogmaals:
  haha!"

  Zie hier de geest van een psychopaat.

  Dat hij niet spoort zal hijzelf nooit inzien, want dat is een onderdeel van het lijp zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Hé mensen, geef die ziekelijke dwaas die andere forumbezoekers dood wenst toch niet zoveel aandacht. Die gozer is compleet gestoord en kan niet in de maatschappij functioneren.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Anoniem zei: "Wij zitten niet in bunekrs sukkel! ik heb het over de bunker van je puppetmaster, waar jij uiteraard niet welkom bent.

  Je bent een low-lever-enforcer, een lachwekkende trol. Je bent eigelijk de slijtage aan mijn toetsenbord niet waard.
  "


  Ik heb medelijden met je, stumperd.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Virtueel ramptoerisme, gezellig hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 44. @ Boom, virtueel ramptoerisme inderdaad. De link naar de trollen van Wikipedia werkt niet. Wat is Wikipedia eigenlijk en hoe werkt dat?

  Iemand vroeg wat Omerta betekent:
  Het betekent "Zwijg".
  Mondsnoerende logica brengt een ieder tot zwijgen, dus het leek mij wel toepasselijk.

  "Spreken is zilver en zwijgen is goud" Ook heel mooi, vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Tjemig Omerta, heb je dan nog nooit van kopiëren en plakken gehoord? Moet alles je op een gouden presenteerblaadje aangereikt worden?

  Hier een kleine uitleg van Wikipedia hoe je dan moet doen: Kopiëren en plakken ('copy-paste') is een handeling om geselecteerde gegevens op computers eenvoudig van de ene plaats naar de andere te kunnen kopiëren.

  Om gegevens te kopiëren gebruikt men op de meeste systemen met een grafische gebruikersinterface de toetscombinatie Ctrl+C* of een alternatieve methode, zoals kopiëren via een contextmenu of een knop op de werkbalk. Zodra de (geselecteerde) gegevens gekopieerd zijn, komt de informatie in het computergeheugen (RAM) te staan (in Microsoft Windows het klembord genoemd). Vervolgens kunnen de gegevens op de gewenste bestemming "geplakt" worden met de toetscombinatie Ctrl+V[1].
  Als je iets wilt weten kan je er ook een beetje moeite voor doen anders ben je gewoon een trol die trekt en zuigt.


  Hier ook nog even een kleine uitleg wat zoeken is, b.v. via de zoekmachine Google.nl en dat ook allemaal weer volgens Wikipedia:
  Googelen of googlen is volgens de Dikke van Dale het zoeken naar informatie op Internet. De werkwoorden worden met een kleine letter g geschreven. Het Amerikaanse bedrijf Google is het echter niet eens met deze uitleg en stelt dat het alleen kan met gebruik van de zoekmachine Google. Omdat Google de meestgebruikte zoekmachine is, wordt googelen sterk gerelateerd aan Google, waar het werkwoord zijn herkomst aan dankt.Als je in Google Trol intikt krijg je direct een link naar Wikipedia.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. comlotters zijn dan ook de meesters van de copy & paste techniek. Ze verfijnen die al jaren....

  BeantwoordenVerwijderen
 47. De link naar de trollen van Wikipedia werkt niet..

  Klopt, gek genoeg wordt hij wel onderstreept alsof het een hyperlink is, maar je kunt hem niet aanklikken.

  Oplossing is de hele tekst te selecteren door erop te trippelklikken en dan via de rechtermuisknop te kiezen voor de optie "http://nl.wiki.. openen"

  BeantwoordenVerwijderen