dinsdag 18 juni 2013

Transatlantisme

En Martin Vrijland, hij ploegde voort. Veel bekijks trekt zijn blogje tegenwoordig niet meer, getuige de zuinige reacties, maar dat is ook een beetje zijn eigen schuld: de stukjes zijn er (net als zijn grammatica) niet op vooruit gegaan. Ook zijn eerste poging als moeizaam formulerende G.B.J. Hiltermann nonchalant aan het stuur is niet voor herhaling vatbaar. Martijn babbelt kennis van willekeurige websites aan elkaar als een slecht gebreide trui.

En dan hebben we het over de inhoud nog niet eens gehad. Zo had Martin een dezer dagen weer eens bedacht dat de Bilderberg Groep wel degelijk een New World Order voor ogen moet hebben gehad toen Z.K. Prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld in 1954 en 1955 de eerste bijeenkomsten organiseerde. 'Uitgelekte (...) originele documenten laten nu zien dat er toch in het geheim overduidelijk aan een New World Order gebouwd werd (en nog steeds wordt).'

Dat lijkt Barracuda een tikkeltje overdreven, want de New World Order is toch vooral een hersenschim van elkaar napratende complotters. Maar nee, duidelijk terug te vinden in de documenten is de wens om een Anglo-Amerikaanse handelsbeleid als uitgangspunt voor 'partnerschip voor groei' te gebruiken. En dat men op wereldschaal toch echt bezig was met een imperialistische (koloniale) agenda. 'Zo wordt er reeds gesproken over de eenwording van West- en Oost Duitsland en over de Europese Gemeenschap.' Joh!

Het probleem: totaal gebrek aan historisch besef. Niet opgelet op school. Of gewoon aangeboren domheid. Dat er in de jaren van de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog werd gesproken over Europese eenwording weet iedere derde klas van de basisschool. De Europese integratie moest een herhaling van een verwoestende oorlog voorkomen,. Daar kwam de angst voor het communisme nog eens bij. De Amerikanen hadden niet voor niets het Marshallplan voor het geplunderde Europa geïntroduceerd om een communistische injectie tegen te gaan.

De houding tegenover het communisme, in landen als Frankrijk en Italië, de Korea Oorlog en de Europese integratie als antwoord daarop vormden derhalve de achtergrond van de Bilderberg conferentie, zoals nagenoeg ongeveer overal valt na te lezen. Geen New World Order, maar eerder een atlanticisme of transatlantisme -  de politieke doctrine die een verregaande samenwerking propageerde tussen de Verenigde Staten, Canada en de landen van Europa - beheerste de agenda's van Bilberbergers in die beginjaren. Haast was in hun ogen geboden, omdat in diezelfde jaren op voorstel van Sovjetpartijleider Nikita Chroesjtsjov het Warschaupact werd opgericht als militair bondgenootschap van communistische landen in Oost-Europa.

Maar weet Martin veel. Blijkbaar nooit van de Koude Oorlog gehoord. Of van de rooms-rode wederopbouw van vadertje Drees. Vermoedelijk ook niet van de Eerste stadhouderloze tijdperk. En de Slag bij Nieuwpoort is vast en zeker een nieuw format van John de Mol.

152 opmerkingen:

 1. Nou nou nou... Martijn komt tegenwoordig met zijn volle bakkes in beeld en schrijft erg tamme stukjes waarin hij de gedachten van andere complotters herkauwt. Zijn posts worden tenminste 40 keer geliked op facebook en hij trekt genoeg bekijks, ik ben dan ook alleen benieuwd hoe het met zijn SMS donaties gaat. Ik zou dan ook graag een stuk van Barra willen zien met als titel "DONATIES" want dat is toch enorm typerend aan dit soort sites.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ter verduidelijking. Ik zou wel eens willen weten wat er aan donaties binnenkomt zo bij al deze sites. Allemaal smeken ze om geld. Zo moeilijk kan dat niet zijn om uit te zoeken, maar ja wij zitten in zomerslaap en schrijven zo nu en dan topics over jezelf kapot zuipen op een vrijdag.

   Verwijderen
 2. 'Martijn babbelt kennis van willekeurige websites aan elkaar als een slecht gebreide trui'

  Die fragmentarische kennis die in een compleet ander perspectief wordt geplaatst is overigens wel kenmerkend voor complottertjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat me altijd weer verbaast aan complottertjes en in het bijzonder Martijn is die volledig gefragmenteerde en doorgaans ook onjuiste "kennis" gekoppeld aan de analytische vaardighheden van een junk met hersenschade. Zie hem daar met z'n hashhoogjes achter het stuur zitten.

   Nauwelijks reaguurders op zijn site, het boeit niemand wat, maar blijkbaar heeft hij de illusie dat als hij een dagje geen tijd heeft om te bloggen dat hij zichzelf maar moet filmen. Anders missen zijn anderhalve reaguurder en twintig alter ego's teveel, ofzo.

   Verwijderen
  2. Mja klopt niet helemaal Jeroen hij heeft tenminste 500 volgers en dat zijn de mensen die publiek op facebook hem adoreren. De rest van je betoog is juist. Hij waant zich inderdaad een reddende engel. Maar dat is typerend. Doet Micha ook, zo ook Bou, Vergeer en de rest. Zelfs (ex)crimineel Steve Brown waant zich een voorvechter van het recht.

   Verwijderen
  3. Hoeveel van die volgers zouden nou daadwerkelijk doneren? Bij Kat heb je in ieder geval nog de stille hoop dat je inleg in de claim mogelijk met een multiplier terugkomt...

   Bij Martijn is het gewoon foetsie... (vandaar dat hij aan het rijden was natuurlijk, hij had weer een tankje benzine aan donaties binnen geharkt...)

   Verwijderen
  4. die volgers kunnen ook nog zijn door zijn bemoeienissen destijds in de case Anass. Denk niet dat daar nog veel van over zijn.. maar zijn te lui om zich af te melden :)

   Verwijderen
  5. Volgers op Facebook zijn een slechte indicator. zo heb ik er meer dan 1000, de gevolgtrekking dat die me allemaal zouden adoreren is wat voorbarig. Ik bedoel... Joris Luyendijk staat er ook op zijn vriendenlijst.... Adoreert die Martijn?

   Verwijderen
  6. De pseudo wetenschappelijke en medische diagnosen vliegen hier letterlijk om de oren. Gelukkig wordt niemand gehinderd door enige kennis van zaken. Dat maakt het geroeptoeter uitermate vermakelijk. :-)

   U allen kunt met de beste wil van de wereld niet aantonen hoe iemand zichzelf ziet zonder dat daadwerkelijk en à priori feiten kunt overleggen. Het lijkt er meer op dat d.m.v. een niet heel erg geslaagde vorm humor probeert uw eigen angsten te voorzien van kaders waar u niet al te zenuwachtig van wordt.

   Verwijderen
 3. "Maar weet Martijn veel. Nooit van de Koude Oorlog gehoord."

  De realiteit heeft helaas al meer dan eens bewezen dat ieder systeem of regime wel zo zijn eigen redenen heeft of zoekt tot het vervalst weergeven van de eigen al dan niet stinkende historische rol in de geschiedenis. Als je dat nu met het informatie tijdperk nog niet in de gaten hebt leef je echt met je hoofd in de wolken. Er is helaas ook TE VEEL al dan niet bewust gepropageerde mis/des-informatie, maar een ieder heeft zo zijn eigen wijze waarop hij daarmee wil of kan om gaan! Dat is gewoonweg onvermijdelijk en nooit meer te voorkomen. Ik vrees dat Vrijland inderdaad nog zeer veel van hetgeen hij probeert te 'onderwijzen' niet begrijpt of maar halfbakken heeft bestudeerd. En dat hij daar dan ook met een stortingsknop goedzakken voor weet te strikken zou eventueel voor wie horen wil HIER mee te analyseren zijn.

  Ook jij moderator laat naar mijn bescheiden mening je visie nog te veel hangen naar de gekleurdheid dat je er zo in der loop van je schoolcarrière (africhtingsperiode dus!) is ingeramd. Jij deelt je visie anoniem met degenen die daar in geïnteresseerd zijn, maar omdat Vrijland wat meer met zichzelf ingenomen is en dat tijdens dat autoritje dan ook tot het irritante toe met zijn bodylanguage laat blijken, zou ik je toch wel willen aanraden wat zijn vorderingen betreft de 'realiteit' over een aantal jaren met je wel heel snel bepaalde oordeel over de man zal blijken te hebben gedaan. Give him some time en observeer eerst eens even waarover hij niet informeert dan wel bewust of in opdracht zijn ruis aan de man of vrouw probeert te slijten. Dan pas zal je de boom aan zijn eigen al dan niet verrotte vruchten kunnen herkennen. Ja toch? Kom er maar in tante bep...

  PS; Typo's of niet het gaat hier weldegelijk over mijn inhoud en niet over de veroordelende wijze waarop je mijn wijze woorden tot je wil/kan laten doordringen... OK?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Ook jij moderator laat naar mijn bescheiden mening je visie nog te veel hangen naar de gekleurdheid dat je er zo in der loop van je schoolcarrière (africhtingsperiode dus!) is ingeramd.'

   Ehhh...voor algemene ontwikkeling ben je niet aangewezen op het onderwijs alleen, slimmerd. Niet dat ik van jou enige serieuze geschiedeniskennis verwacht.

   Verwijderen
  2. Beetje jammer van dat Eric Hufschmid-linkje als onzekere afsluiter van je stukje commentaar @Adamas, want ik was het zomaar op een aantal punten met je eens.

   De body language sprak idd boekdelen, en het is idd maar de vraag of deze Martijn imago-wise goed doet.

   Al vind ik deze subliminal op 9m30s wel briljant: Aan je neusgat friemelen en dan je verspreken met: Osama bin Laden blah...opgepept...uhh..opgepakt.

   Hilarisch..

   Martijn snuift me overigens sowieso iets te vaak als een cocaine expert met zijn neus, terwijl hij als een vadsige luiaard in zijn stoel hangt te hakkelen.

   Qua presentatie is het allemaal wel heel erg mager voor een ex-International Sales Director.

   Verwijderen
  3. coke nee.. joints ja.

   hij is ook wat molliger geworden de laatste tijd, krijgt zelfs bijna tietjes :)

   Verwijderen
  4. @Xaraaaaaa

   Bijna tietjes? Ik zie daar twee hangende cupjes B en licht erecte tepels.

   Verwijderen
  5. En zulke oogjes.. dat is wiet. Kan niet missen.

   Verwijderen
 4. "Veel bekijks trekt zijn blogje tegenwoordig niet meer, getuige de zuinige reacties, maar dat is ook een beetje zijn eigen schuld: de stukjes zijn er (net als zijn grammatica) niet op vooruit gegaan."

  Heb verder geen ervaring met wordpress, maar zijn moderatiestijl hoeft volgens mij niets te zeggen over de hoeveelheid content dat hij met zijn narcisme genereert. Kat heeft daar ook last van door een dusdanige rigide afstelling van zijn spambak, dat hij absoluut veel meer participatie op zijn draadjes zou kunnen hebben bij een verandering van zijn afstelling. Weet niet wat de redenen van beide heren voor deze strapatsen zijn, maar of ze beheren de wordpress techniek te slecht om daar wat aan te kunnen doen, of het zijn echt een stelletje in opdracht handelende amateurs. Van Kat heb ik al zo mijn oordeel klaar, maar van Vrijland gaan we dat in de loop van de tijd nog wel eens even be of veroordelen. En over jou moderatiestijl wil ik alleen nog even kwijt dat die weldegelijk tot de tolerantste alhier in dit Hol-Le land behoort. Eerlijk is heerlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is schrijnend voor degene die zich nog steeds wensen te richten op cannabis gebruik, om daar vervolgens vrij achterlijke conclusies aan te verbinden, om te weten dat cannabis de afgelopen 5000 jaar als medicijn e.d. Werd beschouwd.
  En daarbij is het economisch voor sommige bedrijfstakken wat vervelend dat iedereen met een tuin het zelf kan verbouwen. En dus moest het verboden worden.
  Het gekke is dat er een tiental duizenden alcohol verslaafden bij komen. Deze aantallen staan in geen bebouwing met de zogenaamde probleem rokers. En toch was Bruinsma een crimineel, en Heineken, wereldse grootste dopedealer, een graag geziene gast bij bijvoorbeeld de Oranjes.
  Het kan verkeren.

  Een goede kennis van mij rookt 2 à 3 maal in de week een joint. Drinkt verder niet, leeft gezond, werkt en kende weinig problemen. Dit tot hij in een tijdsbestek van een jaar familie technisch een aantal stevige drama's voor zijn kiezen kreeg. Ziekten, overlijden van dierbaren en nog wat gekloot. Uiteindelijk resulterende in een burnout.
  Via de arts slikt hij sindsdien wat pillen waar hij inmiddels afhankelijk van is geworden. Geen groot probleem wat betreft dagelijks functioneren. Maar toch. Ook bezoekt hij regelmatig een psycholoog. Wat hem nu zo opvalt is dat het roken van cannabis als ernstig problematisch wordt gediagnosticeerd. Wij praten hier over hooguit 2 joint per week. Het feit dat hij al een jaar of wat farmaceutische rommel slikt, interesseert helemaal niemand. Sterker nog, aangezien hij wat moeilijk slaapt worden er additionele medicijnen gepropageerd. In zijn geval een quetiapine.
  Seroquel het betreffende middel is een van origine antipsychotica. Maar wordt bij nader onderzoek voor werkelijk alles en nog wat gebruikt.

  Resumé stelt u hier gebruik van cannabis gelijk aan het hebben van een verengde mindset met als gevolg het hebben van wanen.
  Maar zoals te doen gebruikelijk kunt u dergelijks niet met feiten onderbouwen.

  Wel leuk om waar te nemen dat gezien de diverse globale ontwikkelingen er in sneltrein plaatsvinden, u zo een beetje aan het verworden bent tot de aluhoedjes, de complotdenkers.

  De wijze waarop u maatschappij en wereld waarneemt wordt met de dag ridiculer. Zeker als er im frage wordt gestellt of Vrijland op de hoogte is van feit, hoe weinig volgens c.q. Respondenten hij heeft. Zet dit af tegen uw eigen bezigheden op het WWW, dan mag toch gesteld worden dat op dit blok in combinatie met blogs van gelijke strekking, het ook u moet opvallen dat u ten alle tijden maar met 5 à 10 personen elkaar op een ziekelijk kritiekloze wijze blijft bejegenen!!
  Het is tragikomisch hoe simpel sommigen van u denken.

  Opmerkingen als " en zulke oogjes...dat is wiet. Kan niet missen"! Zijn kortzichtige domme uitspraken. Zeker als men in ogenschouw neemt hoeveel aandoeningen er op te sommen zijn welke de stand, kleur en vorm van zogenaamde "oogjes" kunnen bepalen zonder dat daar wiet mee is gemoeid.
  En uiteindelijk kan alleen een urine test uitsluitsel geven. Maar geloof niet dat een ieder hier zijn handen daar aan vuil wenst te maken.
  Liever onhandig blijven speculeren in de hoop het eventueel bij het goede eind te hebben. Zeg maar de gebruikelijke modus operandi van de enkeling hier aanwezig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig @Niccotine dat jij hier conclusies aan verbindt als wij zeggen dat je kunt zien dat hij wat joints rookt. Wij hebben dat namelijk helemaal niet gedaan.

   Zonde voor al die tikken op het toetsenbord van jou :)

   Verwijderen
  2. "Zeg maar de gebruikelijke modus operandi van de enkeling hier aanwezig."

   Het valt mij inderdaad ook altijd op dat er door een aantal onherstelbaar gehersenspoelden hier als het naar voren gebrachte niet direct binnen hun perceptie past, er dan meteen allerlei vormen van drugsmisbruik uit de kast worden getrokken om daar de buiten de kudde grazende als geflipt en of gepsychiatriseerd mee te kunnen wegzetten. Moet je niet zo zwaar aan tillen want het is nou eenmaal een feit dat de van de wieg tot het graf tussen de lijntjes door huppelende schaapjes niet graag met moedige en dus buiten de kudde wel goed kunnen functionerende worden geconfronteerd. Worden ze meestal zeer afgunstig en of vervelend van want zelf ontbreekt het ze totaal aan de nodige inventiviteit of lef dat daarvoor noodzakelijk is. Vaak zijn dat tevens lieden die beroepsmatig binnen het raamambtenaarschap er geenszins belang bij hebben dat hun renderende veestapels tegen hun schaamteloze geparasiteer in opstand komen. En als klap op de vuurpijl kan je volgens mij beter naast Vrijland wonen dan dat je hierdoor je huis wordt uitgejaagd zeg!

   Verwijderen
  3. Niccolo, ik heb helemaal niets tegen jointjes roken, maar voor alles is een plaats en tijd. Dat is dus niet achter het stuur van een auto terwijl je jezelf zit te filmen, is trouwens even strafbaar als rijden met een glaasje op.

   Verwijderen
  4. allerlei vormen van drugsmisbruik uit de kast worden getrokken om daar de buiten de kudde grazende als geflipt en of gepsychiatriseerd mee te kunnen wegzetten.

   Nou, in de strafzaken tegen complottertjes die ik teruglas, legden ze behoorlijk vaak zelf de relatie met hun druggebruik en/ of persoonlijkheidsstoornissen. Maar als dat door iemand geparafraseerd wordt mag dat ineens niet? Lazer toch op.

   Bovendien ligt het er nogal dik bovenop dat er bijvoorbeeld bij jou iets toch niet helemaal lekker gaat met de psyche. Zelfs al zou het een integere opvatting zijn, dan nog is het compleet bizar hoe je daar dag in dag uit, jaar in jaar uit mee geobsedeerd bent.

   Verwijderen
  5. Doet helemaal niets ter zake. Je gaat voorbij aan de het crimineel maken van iets wat in vele hedendaagse culturen en in de voorgaande 5000 jaar als medisch werd beschouwd.

   Jou bepaling van tijd en plaats is jou zaak. Gebaseerd op.....?? Gebaseerd op het feit dat een plantje kweken strafbaar is gemaakt, vanuit een economisch gedachtengoed. Dat daar vervolgens maatschappelijke zaken aan zijn gekoppeld zoals autorijden was niet te vermijden. Theoretisch zwakzinnig kolderiek geleuter.

   Jij gelooft natuurlijk ook dat als je te hard rijdt en je wordt op de bon geslingerd dat men dit doet voor jou veiligheid en die van anderen!
   Terwijl jij als techneut toch op de hoogte moet zijn hoe simpel het technisch is om een auto op een specifieke snelheid te begrenzen.
   Dan rijdt niemand meer te hard en zijn we allemaal zogenaamd veilig.
   Er is alleen een klein probleempje. De schatkist loopt een paar miljard per jaar mis aan geïnde boetes.
   Als de overheid dan al zo begaan is met ons lot met onze veiligheid dan is het wettelijk toestaan van het verkopen van auto's die niet harder dan 80 km/u kunnen een peulenschil.
   Echter verkoopt men ons liever auto's die ruim de 200 km/u halen, om vervolgens voor onze veiligheid bordjes met snelheidbeperkerende getallen te plaatsen. En doet ,en heel verbaast bij aanhoudingen, waarom iemand toch denkt zo hard te moeten rijden. De meest simpele verklaring is daarvoor afdoende. Omdat de auto dergelijke snelheden kan halen! Men is dan als overheid tot op het zwakzinnige verbaasd dat de mens zich zo hier en daar overgeeft aan THE need for speed.

   Bovenstaande kan men inhoudelijk ook toepassen wat betreft het gebruik van cannabis. 90% van de stellingen betreffende cannabis zijn onwaar!! Niets te maken met veiligheid, wanen, psychoses of andere aanverwante artikelen.
   Cannabis is gewoonweg niet gunstig gezien het pharmaceutische verdienmodel.

   Maar goed als je dat al niet snapt!! ;-)

   Verwijderen
  6. @Jeroen

   Dat in bepaalde strafzaken verbanden worden gelegd zegt meer over rechtspraak en hoe deze omgaat met zoiets als de huidige DSM classificaties t.à.v. Canna bid gebruik dan met realiteit.
   Cannabis gebruik wordt meer en meer als kapstok gebruikt om zaken welke men verstandelijk maatschappelijk en juridisch niet kan weerleggen aan op te hangen. De zogenaamde drogreden, welke weer wordt onderbouwd door de door de farmaceutische industrie en de verzekeraars ingevoerde DSM.
   Kwestie van cirkelredenering.

   Verwijderen
  7. Doet helemaal niets ter zake. Je gaat voorbij aan de het crimineel maken van iets wat in vele hedendaagse culturen en in de voorgaande 5000 jaar als medisch werd beschouwd.

   Wat lul je nou? Ik kocht gisteren nog wiet. Bovendien wordt het gebruik van wiet in het algemeen helemaal niet ter discussie gesteld, ik schreef goedver ooit nog voor de High Times en was betrokken bij de oprichting van de Lachende Paus in rotterdam.

   Maar voor alles is dus een tijd en plaats. Zo ga ik vanavond lekker achterover zitten met mijn compagnon en kijken we op ons gemakje nog eens door onze oplevering van morgen, gaan we even kicken op de architectuur die nu staat. En ja, daar steken we dan waarsschijinlijk wel een vegetarische sigaret bij op. Maar dan krijg ik daarna dus geen letter code meer uit mijn klauwen, gewoon omdat ik dan niet meer in staat ben om op een gestructureerde manier te denken. Dat zie je ook een beetje terug in het verhaal van Martijn, dat gebrek aan organisatie.

   Van het ottomaanse rijk naar de bilderbergers via de NWO naar de Annunaki en weer terug bij alle onrechtvaardigheid die hem aangedaan werd. zoiets. Voor mensen die niet zelf apestoned zijn is het een totaal onnavolgbare rollercoaster van halve feitjes, hele associaties, zuivere bullshit en heel veel van de hak op de tak springen.

   Niet helemaal onredelijk om te veronderstellen dat iemand stoned is als hij met kleine oogjes vage kudtverhaaltjes zit op te hangen. Ga ik vanavond ook doen. maar met dat verschil, dat ik me in ieder geval besef dat het vage kudtverhaaltjes zijn. Martijn verwart het met de realiteit.

   Verwijderen
  8. Ook jij misbruikt dus woorden als 'geobsedeerd' om hen die niet zoals jij willen of kunnen denken de mond mee te snoeren. Doet mij hoegenaamd helemaal niets meer want altijd wanneer mensen zoals jij en 'Ziva' te kennen geven ergens niet van gediend te zijn is dat meestal het teken van mijn gelijk waardoor de loze termen om je onkunde/macht mee te ventileren direct van stal 'moeten' worden gehaald. Er zijn trouwens meer alcoholische 'debunkers' dan jij zo met je rode alcoholisten gok op het eerste gezicht wil toegeven. Dus oplazeren?! Waar naar toe dan! De maan of zo?

   Verwijderen
  9. Dat in bepaalde strafzaken verbanden worden gelegd zegt meer over rechtspraak en hoe deze omgaat met zoiets als de huidige DSM classificaties t.à.v. Canna bid gebruik dan met realiteit.

   Nou, volgens mij voerde iemand als Vlunk zijn drugsgebruik (otrivin en wiet in zijn geval) en persoonlijheidsproblematiek zelf op als "verzachtende omstandigheid" of whatever. Zo kan ik je nog zes andere voorbeelden geven. Het lijkt me toch echt dat je dingen waar mensen zelf mee aan komen zetten niet op het conto van het OM of de rechtsspraak kan zetten.

   Verwijderen
  10. En overigens is wiet erg slecht voor mensen die van zichzelf a labiel zijn.

   Verwijderen
  11. Aha dat is dus het refentiekader. Omdat jij tijdens of na het nuttigen van de pretsigaret geen code meer uit de vingers krijg, moet dat voor een ieder gelden?

   flauwekul!!

   En wat ene Martin vaag dan wel niet vaag de wereld in slingerd is inderdaad onderhevig aan niets meer en zeker niets minder dan veronderstellingen. Jou geleuter waaruit zou moeten blijken dat dergelijks geen waarheid kent, is evenredig onzuiver gezien de niet feitelijke kaders waar jij alles in plaatst.
   Jou eigen proefondervindelijke gedoetjes in het leven maak jij ook tot waarheid.

   Zoals de stelling dat wiet erg slecht is voor mensen die van zichzelf al labiel zijn. Want met de kaders die jij stelt valt een ieder die het niet met jou eens is onder het kopje labiel.

   Ergo! Omdat jij na een aantal hijsjes te suf bent om uit de eigen ogen te kijken geldt dit perse ook voor anderen. tevens is het gebruik van cannabis voor jou DE oorzaak van eventuele verwardheid.
   Het zou natuurlijk ook kunnen dat jij geen mallemoer van de wereld om je heen begrijpt. Die nuance wordt gemist aan jou zijde.

   Vanavond zoals je weet Zomer St. Jan. Gezien het feit dat je gaat blowen, neem ik aan dat je het rituaal vanavond overslaat?

   Verwijderen
  12. Jij gooit altijd zoveel aannames in de mix of gaat in discussie over zaken die niemand stelde, dat het al snel gaat vervelen. Dat punt bereikte ik nu zo'n beetje.

   Verwijderen
  13. @Jeroen

   M.à.w. Je zit zoals te doen gebruikelijk feitelijk en moreel, geestelijk klem.

   Volstrekt begrijpelijk. Of mag ik nu de aanname doen dat je nu al stoned ben? Er komt namelijk niet veel zinnigs meer uit de vingers :-)

   Verwijderen
  14. Gaap. Dat ligt allemaal heel anders bij de OTO dan de geriatrische vrijmetselaren.

   Zoals geschreven staat in Liber al vel Legis:

   To worship me take wine and strange drugs whereof I will tell my prophet, & be drunk thereof! They shall not harm ye at all. It is a lie, this folly against self.

   Tel uit je winst.

   Verwijderen
  15. Haha, ja hoor nisnollo tot-taal klemgeluld.

   Nee hoor, gewoon niet interessant genoeg.

   Verwijderen
  16. @Jeroen

   Je veilige mantra als je het even niet meer weet. Of beter gezegd als ook jij begint te begrijpen dat je nu wat sullig begint te kleppen.

   "niet interessant genoeg"!!

   Om vervolgens ongevraagd jezelf weer wijzer voor te doen dan je bent! Jij een OTO. Een crowley adept?
   Over niet helemaal snuf gesproken! Hahaha

   Geeft niets Jeroentje! Laten wij je gezever maar aan de hitte van de dag toekennen. Tenminste nog een geloofwaardige leugen om bestwil in jou geval. :-)

   Verwijderen
  17. "Jij gelooft natuurlijk ook dat als je te hard rijdt en je wordt op de bon geslingerd dat men dit doet voor jou veiligheid en die van anderen!"

   Nee! Helemaal niet! Zou je denken?? Bizaar gewoon, hoe komen ze d'r op?

   Verwijderen
 6. Grappig is ook dat zonder er eerder verbaal contact is geweest jij direct begint met het verbasteren van Nicknames! Een "tell" waarbij wederom de indruk ontstaat dat ik wat al te optimistisch ben geweest toen ik stelde dat er misschien wel 10 respondenten hier dagelijks hun ding doen.

  En waar komt bij jou de behoefte vandaan om in de wij vorm te spreken? Ben je de aangewezen woordvoerder? Of is er behoefte om Een aantal van je persoonlijkheidskenmerken te duiden?

  Anyway. Je klets onzin. Er worden uiterlijke kenmerken benoemd welke zouden moeten duiden op gebruik van middelen. Er is echter no way dat zulks hier feitelijk kan worden aangetoond.

  Ben het overigens niet met je eens dat mijn bijdrage zonde is! Zeker niet in het licht van jou volstrekt nietszeggende berichtje. Vergeleken met jou gereutel lijkt mijn bijdrage een literair meesterwerk. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Omdat we morgen met HAARP het hitterecord gaan breken, morgen even geen Barracuda.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij deze wens ik je een welgemeende Complot vrije dag toe.

   Verwijderen
  2. Shit is dat morgen?


   *afspraken verzetten gaat*

   Verwijderen
 8. Ah eindelijk is het hier ook mooi weer aan het worden. Morgen warm mooi zo. Voor de rest zal het mij een zalige zorg zijn of iemand zich suf blowt, dan wel zich een rotte lever zuipt. Zolang hij/zij er maar geen anderen mee lastigvalt en dat netjes thuis doet of in de kroeg.

  En nee......ik gebruik geen jointje. Ooit eens geprobeerd, maar ik vond er geen moer aan. Voor de rest vind ik mannen zowel vrouwen die een slok ophebben en dan de opgekropte emoties losgooien vrij hinderlijk. Ik prefereer wel een goede sigaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaja Dorothy zolang het maar op jou voorwaarde gebeurd! Netjes thuis of in de kroeg!
  Misschien is het toch nog een idee om een waterpijp aan te schaffen en eens flink de boel de boel te laten. Het zou zo maar kunnen dat het je nooit eerder verschafte inzichten oplevert.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Niccolo. Het zijn niet alleen op mijn voorwaarden hoor. Dronkemans gebral is zelden leuk of zinnig. Bovendien als ik op mijn fiets ga zie ik dagelijks wat aandenken in de vorm van kruisjes en bloemen op een plek waarbij degenen die de wijsheid in pacht hadden met een flinke slok op achter het stuur kropen, de afloop laat zich raden. Waterpijp,pillen en anderen middelen daar ben ik niet in geïnteresseerd. Waarom zou ik? Als jij het fijn vindt doe je het,maar ik ben zelden iemand tegen gekomen die na inname van de geestverruimende middelen verschaffend bezig was.

  Behalve dat ze eerder de moed hadden om na inname of het jointje tot zich namen opeens alles durfden. Goh, nou, wouw. Of na elke dag een paar jointjes en alcohol ergens zijn opgenomen wegens het wonderschone Korsakov. prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. *aan de discussietafel schuift met pint bier*

   Verwijderen
  2. * Ik hou het even op een lekker Italiaans ijsje.*

   Verwijderen
  3. Dororthy mag ik zeggen dat je een bevooroordeeld moppie bent?

   Hoezo dronkemans gebral is niet leuken zelden zinnig? Ligt er maar aan met wie je omgaat. Je refentiekader lijkt een tragische.

   Jullie hier gebruiken alleen en enig het eigen referentiekader om over zaken en personen te oordelen. Dat jij zelden iemand bent tegengekomen die........... Zegt meer over jou dan over anderen.
   Voor de rest klets te onzinnig wat betreft eventuele gedragingen na gebruik. Je bent onwetend en toch moet die mening weer aan het blog worden toevertrouwd. Hoe kan het toch zijn dat mensen zoals jij een mening hebben over anderen, die vermoedelijk realistischer in het leven staan dan jij en degene met jou?

   Verwijderen
  4. Gelukkig maar dat jij zo ruimdenkend bent

   *kots*

   Verwijderen
  5. @Jeroen

   Het lijkt je verdacht veel moeite om je ergens niet mee te bemoeien! Ergens eens geen stupide mening over te hebben.

   Er wordt je niets gevraagd, maar daar ben je weer. Te pas en te onpas. Nooit instaat gebleken in daadwerkelijke zinnigs tersprake te brengen.

   Verwijderen
  6. Nooit instaat gebleken in daadwerkelijke zinnigs tersprake te brengen.

   Het probleem is een beetje dat je je eigen nogal misvormde perceptie daarbij als maat neemt en je zulk soort dingen blijft roepen in weerwil van een veelvoud aan zinnige argumenten en de eigenlijk unanieme feedback die je krijgt. Beetje zinloos op die manier. Het is ook geen echte dialoog, want daarvoor zit je dus teveel opgesloten in je eigen belevingswereldje en je hebt niet helemaal door hoe je je eigen perceptie daarmee filtert, terwijl iedereen je vierkant uitlacht.

   Je wereldje is echt heel klein, Niccolo.

   Verwijderen
  7. @ Niekje.

   Mijn referentiekader is niet tragisch hoor. Maar misschien loop ik wat langer mee dan jou.

   Ik kan me geen vrouw voorstellen die het heerlijk vindt om bepoteld te worden door een kerel die straal bezopen is.
   Of een kerel tegenkomt die zich eerst even vol moet hijsen om vervolgens in onduidelijk gebabbel verteld dat hij ´zjoveel van je houuuuuuddddddddddddddt`.
   Dan hebben we het nog niet gehad over de afwezigheid van bepaalde prestaties onder invloed van.

   Of als een man volkomen stoned is als een garnaal niet verder komt dan: heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

   Het is een verschil als je uit eten gaat, samen een fles wijn nuttigt en de volgende morgen een bos bloemen krijgt, leuk mailtje of wat dan ook. En een gentleman die je gewoon kan vertellen ( en niet in bezopen staat naar je voorgevel kijkt en vervolgens zegt:´wat flirten we leuk he´? Dat zijn echt de no-go´s als je ooit nog wat bereiken wilt.


   Verwijderen
  8. @Jeroen

   Jaja gozer! Je neemt me zo niet serieus, maar je kan je maar niet inhouden om te blijven reageren op zoiets als mijn misvormde perceptie, mijn belevingswereld.

   Vanuit je hoge toren blaat je vrolijk in de rondte terwijl jou woorden als waardeloos kunnen worden beschouwd. ' je zou hier nooit meer terugkeren Jeroentje'!!!
   En dat vanwege moreel zeer zwaar wegende redenen, om maar niet te spreken over je gezwets elders betreffende de leugen genaamdde gepredestineerde reden van jou vertrek alhier.

   En wat blijft er over van jou moraliteit als jij je eigen woorden nog geen week gestalte kunt doen geven??
   Oh oh wat wogen je moraliteit wat betreft vertrek toch zwaar! Een bloody week!! Dat is hoelang het duurde voordat je ego het weer overnam.

   Een grote waffel tegen alles en iedereen, maar uiteindelijk een lafaard achter een toetsenbord. Te laf om weg te gaan, te laf om IRL zijn woorden gestalte te geven!
   Daar kan je duizend met dure mooie woordjes omklede excuses tegen aan gooien, je bent en blijft onbetrouwbaar. En dat heb je zelf veroorzaakt door moreel hoogspel te spelen, om na een week je diarree weer terug te nemen, en te doen alsof je het nooit gezegd hebt.

   Zo serieus neem ik jou ongeveer. En daarbij hoef ik mij niet te verschuilen achter anderen!! Ik ken niet de behoefte om jou te vertellen dat "iedereen" je uitlacht. Dit simpel omdat ik, dit net als jij in geen velden of wegen kan aantonen. Je hoopt alleen dat het je leugens wat meer cachet geeft.
   Alsof je voor een zogenaamde community spreekt. Denk dat het weer tijd is dat je gewichtig gaat doen. Zou zeggen citeer Crowley, Bardon, Agrippa, Levi etc etc etc
   Maak je zelf maar weer wijs dat je meer bent dan je ooit zult worden. À tragedy called your life!

   Verwijderen
  9. @Dorothy

   Dat je wat langer meeloopt zal best. Zulks is echter niet af te lezen aan de voorbeelden die jij denkt te moeten gebruiken als zijnde je refentiekader.
   Als jou voorbeelden daadwerkelijk tot je referenties in de sociale omgang behoren dan wordt het misschien tijd om je in een ander sociogroep te gaan begeven. Je gebruikt namelijk excessen als referentiekader. En dat noem jij niet tragisch?? Zeker geen zin daaromtrent een weddenschap over af te sluiten? :-)

   Verwijderen
  10. waarom denk je dat ik jou serieus moet nemen, of dat ik ermee zou moeten zitten dat jij mij niet serieus neemt? Ik neem mezelf nog niet eens helemaal enstig.

   Verwijderen
  11. Nou nee, Niekje lezen is moeilijk. Ga eens met een stel vrouwen praten over wat de misstappen zijn van mannen en versieren. En heus, je zal versteld staan. Maar misschien als jij een jointje draait en dezelfde fout maakt, dat het je misschien ontgaan is. Then again, niemand zit te wachten op een figuur dat zichzelf zo hoog aanslaat en met allerlei onzin aankomt. Excessen hoef ik niet als referentiekader te nemen. Toen ik uit ging toen ik een tiener was, werd er af en toe een jointje gedraaid en dronken zijn gebeurde ook.

   Alleen het is nu veel meer en bingedrinken is uitgegroeid tot een nationale zorg.
   Tel daarbij op dat in mijn buurt wij het gezelschap hebben van hangjongeren die dag, dag uit sinds een jaar of 5 zich sufblowen. En het zijn er geen 2 maar 20.

   Maar als jij dat prima vindt is dat geen probleem. Alleen ik niet. Ik hoef geen weddenschap af te sluiten met jou waarom zou ik? Voor mij ben je niet interessant, je zou niet tot mijn gezelschap behoren en ik zou zeker niet met jou op een terrasje pikken.

   Verwijderen
  12. @Jeroen

   Ik denk niets. Jij bewijst! Je maakt eerst zaken belachelijk om er vervolgens tot aan het ziekelijke op te blijven reageren. Dit terwijl je tussendoor quasi nonchalant gaat gapen, en tot vervelend toe blijft melden niet geïnteresseerd te zijn. Dat is dan je verbale gedrag. In werkelijkheid blijf je maar reageren en je mening verkondigen en dat ondanks het gegeven dat het volgens jou allemaal zo slaapverwekkend oninteressant is.

   Hetgeen je denkt te moeten zeggen, wordt vervolgens onwaar door het feit dat je handelt zoals je denkt te moeten handelen.
   Of te wel als je wordt gewezen op de eigen imperfectie, dan ga je slap lullen, beledigen of net doen dat je ergens moreel of qua intelligentie bovenstaat!

   Lekker doen! Zit al weer te wachten op je volgende "drama queen" momentje. Kijken of je het hier vanuit je o zo zwaar wegende moraliteit, weer eens genoeg vindt. Misschien dat je het nu wel langer dan een week durft vol te houden. :-)

   Verwijderen
  13. @Dororthy

   Potdorrie Dorothy! Wat heb je toch een hoop woorden nodig om helemaal niets relevants te zeggen!

   Verwijderen
  14. Liefje, je gebruikt er meer dan ik. Ik weet nou niet of je een pseudo-intellectueel wilt zijn. Maar de nonsens die jij met dure woorden wilt verkopen zijn on amusant, rooien nergens naar en zijn verre van origineel.

   Verwijderen
  15. Laat ik daarbij toevoegen dat papi in zijn meest doorgedraaide staat nog meer lezenswaardig is, dan wat jij ooit ten berde hebt gebracht.

   Verwijderen
  16. @Dororthy

   Je bent zowaar ter zake doende bezig. Zie wel dat leeftijd geen moer zegt wat betreft je leerbaarheid.
   Breng ik iets ter berde, en zie Dororthy, je voegt de daad onmiddelijk bij het woord.

   Je geschreven woorden zijn als je dure woorden wilt gebruiken een. Contradictio in terminis. Geeft niets!! Zal de Alzheimer light zijn! :-)

   Verwijderen
  17. @ Niekje alzheimer light valt altijd te prefereren boven het gezwets van een uitgerangeerde miep, die het niet kan verdragen dat het niet serieus genomen wil worden. En bovendien een grote duim heeft. Ik schrijf maar even HET want in je pogingen dan wel een man of een vrouw te zijn, ben je ook niet erg geslaagd. Contradictio in terminus gelukkig wel!

   Verwijderen
  18. Haha Dorothy

   De wens is weer eens de vader van de bedachte!
   Maa het blijven leugens. Want het simpele gegeven is dat jullie de neigingen om te blijven reageren terwijl jullie vermoeid raken van... Het niet interessant vinden of alzheimer light prefereren jullie er maar niet toe aanzetten om gewoon je mond dicht en de vingers stil te houden!
   Het ego wint altijd! :-))

   Verwijderen
  19. @ Ik vind het eerder ten hemel schreiend hoe jij je overschat. Welk ego wint? Hoe ego? Jouw ziekelijke drang om alles vol te kalken en je narcistisch geneuzel. Je hebt in ieder geval gelijk, je moet een flinke joint op hebben om nog ergens in jouw gestoorde gedrag mee te gaan. Soms vraag ik me af, waarom deze site een aantal reaguurders aantrekt die duidelijk niet in het maatschappelijk verkeer kunnen verkeren.

   Verwijderen
  20. @Dororthy

   Je opmerking zegt meer over het verengde brein waarmee je moet leven dan over een ander.
   Je speculeert en diagnosteerd er weer vrolijk op los. Jij en jou soort worden daarbij niet gehinderd door zoiets als de feiten.

   De vraag is en blijft waarom jij en jou soort het maar niet kunnen laten om op mijn ziekelijke nijgingen en mijn narcistische geneuzel te moeten blijven reageren?
   Wat zegt dat over jou Dorothy?
   Maakt dat jou niet een in en in triest figuur?
   Volgens jou en vele anderen hier lijdt ik aan een geestesziekte. Dat zou eventueel kunnen betekenen dat ik het gewoonweg niet kan helpen als ik doe wat ik hier doe.
   Wordt volgens jou veroorzaakt door ziekte.
   En daar blijven jij en anderen tot in lengte van dagen quasi serieus op reageren.

   Volgens jou zou ik zelfs moeite hebben om mij in sociaal opzicht te manifesteren. En toch Dorothy blijf je reageren op mijn zogenaamde vreemde hersenspinsels.

   Nogmaals Dorothy, wat zegt dergelijks over jou. Volgens jou wordt mijn gedrag gestuurd door ziekte. Wat is jou excuus??

   Verwijderen
 11. Niccolo,je gaat kompleet aan het feit voorbij dat de cannabis/plantjes die je nu koopt niet t gepropageerde natuurprodukt is, maar een richting harddrug opgekweekte plant. Met de bijbehorende "bijwerkingen".

  Typisch blowersexcuus.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Afgang??

   Of heb jij gewoon echt geen gevoel voor humor??
   Misschien wordt het tijd dat er hier eens wat meer geblowd wordt!! Dat zou een hoop slap geleuter voorkomen en tegelijkertijd verklaren!
   :-)

   Verwijderen
  2. Wow.. rielekste gast... ja man, wij zijn allemaal volkomen humorloze straight edge antidrugs fanaten. Echt bizar wat voor soort rol je jezelf aan zit te meten hier.

   Verwijderen
  3. Omdat ik niet helemaal humorloos ben, uit de oude doos.

   http://youtu.be/pOIzXiceauw

   Verwijderen
  4. Nou vooruit dan maar, ik ben ook niet humorloos uit de trailertrash doos - http://www.youtube.com/watch?v=yijnovLmap4

   Verwijderen
  5. @ Jeroen

   Je leest maar weer hoe je het lezen wil. Relaxed ben al mijn hele leven. Waar jij uit opmaakt dat dit niet het geval zou zijn is mij een raadsel. Jou natuurlijk ook! Je doet alleen graag alsof je iets weet en begrijpt wat betreft een ander. De praktijk toont echter dat dit geenszins het geval is!

   Verwijderen
  6. Hahahaha, Nitrollo rielekst... Je komt hier anders aardig opgefokt over.

   Verwijderen
  7. @Jeroen

   Tuurlijk Jeroentje. Externaliseren dat het lieve lust is. Omdat jij vindt dat een ander opgefokt overkomt, zou dat eventueel ook waarheid kunnen zijn.
   Je vergeet alleen de variabele "hoe jij iets leest, en denkt op te moeten vatten" puur voor het gemak.

   Zoals gezegd. Het ligt altijd eerst aan de ander. Het is gelukkig niet jij die zaken leest c.q. Opvat die er niet staan of zijn.

   Lamlul Jeroentje zit moreel en cognitief weer eens klem. En dus komt hij tot de zelfstandige gedachte dat de buitenwereld, gestoord, opgefokt, stoned of rijp voor opname is!
   En maar blijven roepen dat anderen hulp nodig hebben. Zo begint het meestal! :-)

   Verwijderen
 12. aboriginal

  Mocht je al gelijk hebben, wat je niet hebt, dan moet jij je op de eerste plaats maar eens afvragen waar de behoefte om met natuurproducten te rotzooien door wordt ingegeven!

  Mensen zoals jij die de harddrugs mantra zonder nadenken en zonder te worden gehinderd door zoiets als kennis nablaten zouden er goed aan doen eerst eens de kern van het geheel proberen te begrijpen.

  Alcohol is vele male schadelijker en maatschappelijk gevaarlijker. Maar altijd geascioceerd met gezelligheid, lol, reizen, het goede leven.

  cannabis daarentegen wordt gebruikt door antisociale mafkikkers, welke gevoelig zijn voor geestesziekten, complotten er etc. Tevens zijn zij vaak werkeloos en kunnen waarheid en schijn maar moeilijk scheiden.

  Blowersexcuus? My ass! Je kletspraat is radicale onzin. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga je weer dom lullen. Volgens mij lust aboriginal ook heus wel een jonko op z'n tijd. Niks mis mee. Maar dus wel achter het stuur, of als je psychische kwetsbaarheden hebt.

   Verwijderen
  2. Niccolo, Jeroen heeft gelijk ja, ben er af en toe ook niet vies van.

   Wat betreft kennis lul ik je zo onder tafel met m'n werkervaving in de verslavingszorg en de maatschappelijke opvang. Als je de wereld wil verbeteren moet je van je luie stoel afkomen!

   Verwijderen
  3. @Nilieccola
   Je slaat weer door in de @Lieke modus, denk aan je goede naam en faam.

   Verwijderen
  4. Als je veronderstelling betreffende de hobbies van aboriginal juist zijn dan is het helemaal zwakzinnig wat hij denkt te moeten meedelen.

   Over dom lullen gesproken! Je kunt zoals gewoonlijk in geen velden of wegen aantonen wat feiten en wat fictie is.

   Je stellingen zijn gewoonweg niet waar. Het geldt misschien voor sommigen. En zoals te doen gebruikelijk maak jij ervan dat de excessen welke gekoppeld zouden zijn aan cannabis gebruik door de meerderheid zo zou worden ervaren.
   Je kunt het alleen niet aantonen. Want tegenover iedere link door jou aangevoerd om je gelijk te halen, zijn er duizenden die jou woorden tot onzin maken.

   Verwijderen
  5. Je voert alweer een discussie met beweringen die helemaal niet gedaan werden, Niccolo. Meanwhile bekenden aboriginal en ik ons tot "the herb", dus waarschijnlijk zal het wel niet om principiële of categorische bezwaren tegen reefers gaan. Dat heel algemene verhaal waarop je maar blijft terugkomen is dus eigenlijk niet aan de orde, you're preaching for the choir.

   Wat we vooral lastig vinden is stoned autorijden en stoned onsamenhangende verhalen vertellen. Daar richt de kritiek zich een beetje op. Het ziet er niet uit en levert slechte verhalen op. Als Martijn lekker thuis op de bank een joint opsteekt hoor je me daar niet over. Maar dus wel als ik een hashhoofd vage zaadverhaaltjes hoor vertellen terwijl hij zijn mede weggebruikers in gevaar brengt.

   Dat ligt weer lastiger.

   Verwijderen
  6. "Je kunt het alleen niet aantonen. Want tegenover iedere link door jou aangevoerd om je gelijk te halen, zijn er duizenden die jou woorden tot onzin maken."

   En het aantal linkjes telt! Wetenschap is gewoon democratie en iedereen mag stemmen? haha :)

   Verwijderen
  7. @Jeroen

   Hou toch op met je als redder der verstandige mensen te gedragen. Jij die zelf verklaart zogenaamd in het IDF heeft gediend als "kampbewaker" betreffende de grootste openlucht gevangenis ter wereld, te weten de Palestijnse gebieden, gaat zich hier quasi druk zitten maken over de veiligheid van zijn medemens.
   Had je toen moeten doen lamlul!!! Dan had je getoond ballen te hebben.

   Maar je hier als de eerste de beste schijnheilige moraalridder druk te gaan maken betreffende andere weggebruikers e.d. Is als argumentatie bijna zwakzinnig te noemen.
   Jij en anderen doen beweringen welke je niet kunt staven met zoiets als feitelijk bewijs.

   Verwijderen
  8. Blijkbaar heb ik daar andere afwegingen in, Nisnollo.

   Verwijderen
  9. @Jeroen

   Dat zal best. Blijkt nergens uit. Maar als jij het zegt! Oh nee das helemaal niet waar. Je bent een eenkennige fantast, met het moreel besef van een weekdier!!

   Dat blijkt m.i. uit de totaal niet grappige verbasteringen van nicknames. Niet gevat en ontdaan van elke vorm welke als humoristisch zou kunnen worden beschouwd.
   Jij kan niet eens instaat worden geacht iemand normaal aan te spreken. Dit kent als enige reden o de eigen onzekerheid en lafheid te verbloemen.
   Dan maar slap lullen en totaal niet grappig zijn is het adagium.

   Verwijderen
  10. He is not that into you. Get over it and move on.

   Verwijderen
  11. Het wordt steeds gekker en gekker hier. Dus nu weet Dororthy ook al wat de beweegredenen van anderen zijn?
   Spannend. Het gekke alleen is dat de handelingen van Jeroen strijdig zijn met de woorden zoals door Dorothy gesproken.

   Natuurlijk probeert Jeroentje zich nu koest te houden! Maar het recente verleden leert ons dat zoiets niet al te lang zal duren. ;-)

   Verwijderen
  12. @ Je gejengel om aandacht van Jeroen doet anders vermoeden. Bovendien heb je toch bot gevangen toen je hem irl wilde ontmoeten? Nou dan! Zeik niet, zelfs in je zielige pogingen om indruk te maken,slaag je er niet in.

   Verwijderen
  13. Lieve Dororthy

   Gejengel om aandacht?? Die moet je me even uitleggen.
   Je bedoeld natuurlijk mijn reacties op jullie pathetische poging om de wereld om je heen te verklaren?

   Actie geeft reactie.
   En als je zo dom klets als menigeen van jullie doet, dan mag of misschien moet daar wel reactie op komen.
   Daarbij wees blij dat iemand nog de moeite neemt om te reageren op je gefrustreerde gepunnik met woorden.
   Doe je het in ieder geval niet helemaal voor Jan Lul.

   En moppie volgens mij ben jij degene die wat gepreoccupeerd is met Jeroentje. Je blijft hem te pas en te onpas benoemen. Dat doe ik niet! Dat doe jij!
   Het zou mij enorm verblijden als hij zijn eerdere belofte nu eindelijk eens gestalte zou geven. Maar dat is een gedachte tegen beter weten in.

   Verwijderen
 13. Je doet net of we de makers van reefer madness zijn, Niccolo. En dat is dus niet zo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Jeroen

   Je lult in ieder geval wel even dom! :-)

   Verwijderen
  2. @Nicoco
   Als je niet bijster slim bent, komt het vaak als dom over, geheimpje dus niet verder vertellen. º•º
   ~

   Verwijderen
  3. Ik weet het geen. Het was mij al bij je opgevallen. No worries !! Zal het aan niemand vertellen. Jou geheim is veilig. Wel dapper van je dat eindelijk blijk geeft van zoveel zelfkennis! Je komt er wel!

   Verwijderen
  4. @Nnnicooloo
   Ik heb aardig wat zelfkennis in huis, al zeg ik het zelf.

   Verwijderen
  5. @Geen

   Dat blijkt tot op heden nergens Geen! Geeft niets!! Dat bord voor je kop is dikker dan zelf gedacht.

   Verwijderen
  6. @Niccolo
   Nergens? Heb jij daar kijk op?

   Verwijderen
  7. @Geen

   Ik wel Geen. Sommige patronen zijn overduidelijk geen Geen. Of is het handiger om je bij je echte naam te noemen? Wat jij wenst. :-)

   Verwijderen
  8. @Niccolo
   Dus een nick diagnosticeer jij, @Lieke whatever, om vervolgens anderen de maat te nemen. Dat heet in eigen staart bijten , wijsneus. Onbetrouwbare prietpraat.

   Verwijderen
  9. @Niccolo
   Ik kan er ook @Roelvink van maken, of @Manitas , i.p.v. @Geen. Helpt dat? Maar niet over muziek gaan zwetsen, oke?

   Verwijderen
  10. @Geen

   De grote filosoof "Bassie" zei het meerdere malen: "Ik snap het wel, maar ik begrijp het niet!"

   Zo geldt dat ook voor jou Geen. Maar altijd leuk dat je meedoet. Wordt op prijs gesteld! Het valt wel op dat jij altijd met 2 zinnen klaar bent. Heeft dat een reden?

   Verwijderen
  11. @Geen

   De grote filosoof "Bassie" zei het meerdere malen: "Ik snap het wel, maar ik begrijp het niet!"

   Zo geldt dat ook voor jou Geen. Maar altijd leuk dat je meedoet. Wordt op prijs gesteld! Het valt wel op dat jij altijd met 2 zinnen klaar bent. Heeft dat een reden?

   Verwijderen
  12. @Niccolo

   @Bassie heeft toch meer bereikt dan jij ooit kan bevatten. Hij is niet van de eggie,wist je dat? Spat jouw droom nu uiteen?

   Verwijderen
  13. @Geen

   Wat Bassie in relatie tot mijn persoontje meer of minder heeft bereikt daar kan je alleen maar over speculeren. En raadt eens wat? Daar ben je een meester in! Je doet namelijk niets anders dan er lustig op los speculeren. Of het als zinnig kan en mag worden beschouwd wat je doet, laat ik graag aan professionals over.

   Verwijderen
  14. @Niecontrollo
   Ga even lekker doen wat @Adriaan je ook al aangaf. Kop onder de koude kraan, en effe wat anders gaan doen of zo.

   Verwijderen
  15. Ah vertel Geen. Ga je weer een aanname doen? Een diagnose stellen?

   Ben benieuwd of je nu wel verder dan 2 zinnen gaat komen. Doe eens gek en ga ervoor!

   Verwijderen
 14. Reacties
  1. @geen: ik heb er normaliter geen problemen mee als mensen een wietje roken. Genoeg vrienden van mij die dat doen.

   Maar als je iemand even ergens heen moet rijden (in zijn auto) en die rookt een vette joint.. OMG. Ik werd zelfs bijna wagenziek :)

   Ik blow al jaren niet meer, was er op mijn 17e wel klaar mee, maar iedereen moet lekker doen wat ze willen doen. Ook ik heb een plantje in mijn tuin, evenals mijn ouders. Het is 2013, als je daar nog lullig over moet doen.

   Nicotine gaat echter alles voor mensen invullen, gebrek aan betere dingen te doen, denk ik.

   Verwijderen
  2. @xaraaaaaaaas
   Bier stinkt ook , mooie tieten zijn verleidelijk. Alles waar "te" voor staat gaat fout. Overigens denk ik een markt te zien voor de wifi-joint, geurloos danwel. De techniek is er helemaal klaar voor.

   Verwijderen
  3. het stotteren lijkt wel een beetje op drankgebruik. Zou me ook niets verbazen, dat hij een lekker wit drankje door zijn koffie heen gooit in de ochtend. Maar goed, dat zijn speculaties :) :)

   Verwijderen
  4. Prachtig om te zien hoe de pseudo doktoren hier hun diagnose stellen betreffende wat zij denken waar te nemen. Om daar zonder gene een ziektebeeld wat betreft gedrag aan te koppelen.

   Dit lijkt op dat, en wordt misschien veroorzaakt door zus, met als gevolg het 1 of het ander.
   De beknopte versie van jullie manier van het diagnosticeren van de zogenaamde patiënt. En iedere morgen uiteraard vergeten om de zelf Gecreëerde ellende genaamd de eigen ik te onderzoeken als je in de spiegel kijkt. Het is natuurlijk wat makkelijker lullen als het de ander betreft.

   Verwijderen
  5. Behalve dat niemand een diagnose stelde. Maar dat zal wel een onbelangrijk detail zijn in jouw wereldje.

   Verwijderen
  6. @nicolette: speculaties en diagnoses stellen zijn twee verschillende dingen. Maar goed, dat punt was al gemaakt.

   Verwijderen
  7. @Jeroen

   Jullie doen niet anders dan pseudo diagnoses stellen wat betreft iemands geestesgesteldheid.

   Je doet het zelfs in het stukje waarin je het ontkent. Tenzij de opmerking "in jouw wereldje" niet als pseudo diagnose kan worden betiteld. De doelstelling van een opmerking als " in jouw wereldje" zou moeten impliceren dat er wat mis met mij is. En kan en mag daarom worden gezien als een pseudo diagnose. Nogmaals, zeker jij, doet niet anders.

   En dat Jeroen, kan je in geen velden of wegen aantonen. En daarom toon je je hier te pas en te onpas je fraaie persoonlijkheid. Hopende dat Het niemand opvalt dat ook jij behoorlijk gemankeerd bent.

   Verwijderen
  8. mijn broertjes gooien ook altijd een lekker koffiemelkje door mijn koffie als ik bij ze op bezoek kom. Met een creamlikeurtje is ook niets mis. Lekker!

   Maar ik hoef dan ook niet meer het halve land door de reizen in de auto. Dat is het verschil, snap je Nico?

   Verwijderen
  9. @Nicosia: volgens mij weet Jeroen echt wel waar zijn zwaktes liggen, zoals elk mens dat heeft. Het verschil met jou en hem ligt echter in het feit dat jij dingen voor mensen invult. Dingen die hij noch wij ooit hebben geconcludeerd, of hebben geschreven. Dat maakt jouw tikwerk een beetje jammer. Waste of time zeg maar...

   Verwijderen
  10. Gezien jou onbegrijpelijk suffe reacties lijkt het mij erg voorbarig om over een "waste of time" te spreken!

   Het feit dat jij ontkent dat er zaken worden geschreven of beweerd door jullie soort is lachwekkend. Jullie soort diagnosticeert een ieder met een niet op jullie lijn uitkomende mening als een blowende psychiatrisch patiënt. Dit terwijl jullie overduidelijke eigen ervaringen op willekeurige PAAZ afdelingen, inmiddels wat inzichten zou hebben moeten opgeleverd. Zulks is helaas niet merkbaar.

   Verwijderen
  11. Soms moet je zelf dat inzicht krijgen, Niccolo.
   Verdiep je er eens in en onderzoek eens wat een ander zegt.

   Is moeilijk, weet er als eigenwijze leeuw alles van, maar je kan er van leren. Daar geef je echter weinig blijk van.

   Verwijderen
  12. Aboriginal ouwe koekenbakker. Zolang je niet weet wat mijn achtergrond is moet je niet zo slap en quasi interessant kleppen.

   Ben jaren verbonden geweest aan centrum maliebaan te Utrecht. Alle disciplines doorlopen. Zelfs nog een een jaar op de gebruikersruimte "de stek" gewerkt. Op de Europalaan rondgelopen tussen de heroïnedames.
   Tel daarbij op de jarenlange zogenaamde zelfmedicatie en je zou kunnen stellen dat ik niet alleen de scholastieke kennis bezit, maar tevens een ervaringsdeskundige ben.
   Weet wel waar ik over praat! Daarom durf ik te stellen dat sommigen hier volstrekt uit hun nek kletsen.

   Verwijderen
  13. Hahaha, ex junk en dat dan als "unique selling point" verkopen. Het kan verkeren.

   Maar als je aan de Maliebaan werkte, ken je dan wellicht ene Nanette D.?

   Verwijderen
  14. Hoe deal je met de hersenbeschadigingen die je als junk opliep, Niccolo?

   Verwijderen
  15. Het korte termijngeheugen lijkt een beetje kaduuk. Triest al die onschuldige drugs.

   Verwijderen
 15. wat ik ook wel opmerkelijk vind is dat iemand die zo tegen de MSM is wel een abonnement heeft (of hij koopt ze los) op de dode bomen krant Telegraaf. Vind ik dan weer opmerkelijk.. Toch burgelijker dan wij denken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sidekick-journalistiek zonder een zielige dubbele agenda, is goed voor de echte gedegen onderzoeksjournalistiek.

   Verwijderen
 16. Offtopic, maar wil iemand een gokje wagen over hoe het morgen met Micha afloopt?

  Kat lijkt in ieder geval helemaal door te draaien...


  http://www.klokkenluideronline.is/artikel/24017/interview-met-marco-juffermans#comments

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soms denk ik ook "nu is die Kat echt helemaal uit de rails", maar dan realiseer ik me dat dat een typsiche Micha-insteek is. Hij roept immers al sinds jaar en dag dat de MSM/pedocratie/Zwarte Mafia nu ECHT totaal instorten, zonder dat er werkelijk schokkende wijzigingen in het bestel volgen. Micha is gewoon altijd volslagen knetter, alleen merk je het af en toe (af en toe!) iets minder.

   Verwijderen
  2. ja, ik had het ook gezien vanochtend. Ik vond wel dat Juffermans erg beleefd bleef, heel duidelijk en correct.

   Verwijderen
  3. Mja, maar de vraag is of Micha niet totaal instort. Dat Micha als eenzame Don Quichotte tegen windmolens vecht is mij al een hele poos duidelijk maar wanneer hij aan zijn eigen waanzin bezwijkt niet. Vaak denk ik oeh oeh die stort nu helemaal psychisch in.

   Verwijderen
  4. Juffermans was inderdaad beleefd, correct en duidelijk. Eigenlijk is bijna iedereen die door Micha op z'n stupide treitertelefoontjes wordt getracteerd dat. Micha is blind voor het feit dat hij vooral zichzelf als moreel minderwaardig 'exposed', en dat hij keer op keer ten toon spreidt wat een 'sorry excuse for a brain' er onder zijn schedeldak huist. Op zich triest, megalomanie is a bitch. Alleen vrees ik dat Micha op niet veel mededogen meer kan rekenen, dat heeft hij er bij iedereen hoogstpersoonlijk uitgezwaveld.

   Verwijderen
  5. @Swap: daar heeft hij pilletjes voor. Net als de twee keer dit jaar dat hij moest voorkomen. Neemt hij wat anti-angstpilletjes en blijft lekker in bed liggen.. Moet nog zien of hij daar morgen is :)

   Verwijderen
 17. Kat zit ze massaal te fucken:

  'Micha wat staat er voor symbool op je t-shirt, links naast het woord MAG, het lijkt mij een oranje doodshoofd met twee botjes, het symbool van skull and bones, nee toch he, daar zijn we hier met zijn allen toch allergisch voor. Je hebt vast wel een mooier t-shirt in de kast.'

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, maar ook dat hij zijn eigen server verneukte en dan random mensen gaat stalken met de beschuldiging dat zij hem wel gehackt zouden hebben. Ze laten het zich braaf op de mouw spelden, de schaapjes.

   Verwijderen
  2. Dat heet 'sheeple' Jeroen, 'sheeple'


   Verwijderen
  3. https://www.youtube.com/watch?v=Pe2bi7TDwsc :)

   Verwijderen
 18. Castellare di Castellina Vin Santo San Niccolo 375ml @Lieke toch, en dat met deze temperatuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @Geen

  Je gaat mij toch niet vertellen dat je dergelijks pas nu door hebt!!
  Anderen voor jou hebben die conclusie al lichtjaren terug getrokken.

  Mocht je de behoefte hebben om geprezen te worden voor hetgeen je ontdekt hebt. Gewoon even laten weten. Planten we veertjes bij je, op een plek waar de zon niet schijnt. Jij ook weer blij.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wie is "we" en "anderen" @ Niesnappo ?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @Nicccccolllllooo
  Ga je roes uitslapen, en zoek hulp.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @Geen

  Tuurlijk. Het wordt inhoudelijk lastig voor je, en daarom moet een ander hulp gaan zoeken!

  Je komt werkelijk niet verder dan het constant verbasteren van een nickname. Niet eens gevat of humoristisch! Je doet het om dat je voor jou gevoel toch iets nuttigs aan het beeldscherm wilt toevoegen. En daar slaag je tot op heden niet in!

  Ik zou jou dezelfde raad als die je mij geeft kunnen geven. En dan zijn jouw woorden ineens wel toepasselijk!
  Je hebt het er maar moeilijk mee hè, Geen! Geeft niets ook jou soort is welkom.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @Nicollo
  Gewoon doen . Waarom? Omdat ik het zeg. Zit geen kwaad achter. Krijg je geen spijt van. Korter kan niet. Maak je anderen alleen maar blij mee, als het je lukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Beste Geen,

  Ik doe meestal iets om mijzelf of dierbaren blij te maken. Waar jij of anderen hier blij van worden is in zijn geheel niet interessant. Als je hier komt om blij te worden gemaakt dan heb je ergens een verkeerde afslag genomen.
  Dus Geen....morgen naar de dierentuin om te kijken hoe apen stront naar elkaar gooien. Wedden dat je daar wel blij van wordt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Nicolalllalla
   Daar kan ik om lachen ja, echter niet om strontsaaie dronken sherrywijven. Dus dat was ie weer voor vandaag. Trusten.

   Verwijderen
 25. @Geen

  Wat de dierentuin betreft. Ik vermoedt dat jij zeker in aanmerking zal komen voor 1 of andere vorm van korting. Portemonnaie ook weer blij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. En toen was het stil! Precies zoals het moet zijn hier! :-))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeg, spacecakebakker ... heb je nog wel een beetje lol in het leven ?

   Verwijderen
  2. Helemaal happy komt hij inderdaad niet over.

   Verwijderen
  3. Lol in het leven?? Waar blijkt volgens jou, jullie uit dat zulks niet het geval is?

   Is de wens weer eens de vader van de gedachte?
   Dan wordt je een keer van repliek gediend, en dan komt jullie soort weer met dergelijk gezever!
   De ander zal wel geen lol hebben in het leven. Of was dit wederom een staaltje onnavolgbare humor?

   Verwijderen
  4. Nou gewoon.. niet helemaal lekker in je vel...

   Verwijderen
 27. Micha en Martin hebben weer iets gevonden waar de MSM, de Telegraaf, JD enz. absoluut zeker een duivels verwijt over te maken valt.

  http://www.klokkenluideronline.is/artikel/24023/dit-is-de-wereld-van-de-pedograaf

  Dat dit evenement zich in Antwerpen (BE) afspeelt lijkt niet te deren. Als in Zimbabwe de verkeerslichten niet goed werken is dat ook de schuld van Veilig Verkeer Nederland toch?

  http://www.atv.be/item/ouders-beschuldigen-leerkracht-de-blokkendoos-van-seksueel-misbruik

  En Martin vertelt er uiteraard niet bij dit bij de buren speelt, dat zou het effect maar bederven. Wie van de lezertjes-complottertjes neemt de moeite om even te Googlen?

  http://martinvrijland.com/2013/06/18/kinderen-misbruikt-op-oppascentrale/

  Halve waarheden zijn erger dan hele leugens!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @nicolette: Gezien jou onbegrijpelijk suffe reacties lijkt het mij erg voorbarig om over een "waste of time" te spreken!


  Mmm volgens ben ik een stukje ouder dan jij, gezien ook jouw zwaar slecht taalgebruik.

  We praten over een jaar over 10 wel even verder oke? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het eventuele feit dat je qua leeftijd ouder bent dan mijn persoontje zegt natuurlijk helemaal niets.
   Deze stelling wordt onderbouwd door de nietszeggende reacties welke door jou hier worden gedeponeerd.

   Jullie soort kent alleen de tinten zwart en wit. Daarom begin je ook over taalgebruik. Dit toont volgens jou soort een bepaalde vorm van intelligentie aan. Terwijl het natuurlijk ook gewoon een simpele vorm van luiheid kunnen zijn. Om nog maar te zwijgen over de veelheid aan redenen waarom iemand schrijft zoals hij schrijft.

   Het idee dat je over 10 jaar verder wenst te praten is een optimistische van jouw
   kant.
   Denk je werkelijk dat je over 10 jaar wel wat zinnigs te melden hebt? Vermoedelijk sla je dan nog meer wartaal uit, met als toevoeging hier en daar wat kwijl!
   Al is het vermoeden dat zulks heden ten dage ook al wat problematisch voor je wordt.

   Verwijderen
  2. Nou, het zegt toch wel iets hoor, zo'n leeftijdsverschil.

   Verwijderen