dinsdag 19 mei 2009

Griepbrouwsels


De alternatieve media riepen onlangs om het hardst dat het allemaal wel meeviel met die Mexicaanse grap eh....griep. Dat het aantal doden niks voorstelde en Big Pharma ons angst zat aan te praten om zoveel mogelijk tamiflu te kunnen verkopen.

Het blog Breinbrouwsels schrijft: "De Mexicaanse whatever-griep die zich zoals het een echt afleidingsvirus (...) betaamd, gevoed door de media en het internet, een gezonde groei doormaakte. Omdat de door de politiek en de media voorspelde verschrikking, zoals miljoenen doden per jaar bij malaria of tuberculose, echter tegenviel, is er nu een swine-flu-2-knuppel in het hoenderhok gesmeten. Iedereen moet straks 2 spuiten halen zodat het gekakel voortgezet wordt en door de verwekte angst alle jonge meiden misschien toch nog de spuiten tegen de baarmoederhalskanker zullen gaan nemen."

Ook elders regende het cynische commentaren in de blogosfeer: "Ik hoor in de verte kassa’s rinkelen. Kassa’s van grote farmaceutische bedrijven die steeds vaker en telkens harder gaan rinkelen. Hoort u ze ook?" "Stuur die griep maar gauw naar de varkens aan de top. Knor, knor, knor!!!!!." Maar ja, luie stukjes zijn zo geschreven op een zolderkamer.

Alleen hoe staan de zaken nu werkelijk? Niet zo best: Het aantal besmettingen met de Mexicaanse griep in Japan neemt in elk geval nog steeds hand over hand toe. Ook in Groot-Brittannië loopt het aantal griepgevallen hard op. In de Verenigde Staten heeft de ziekte een zesde leven geëist, een leraar uit New York. Wereldwijd zijn er intussen 9200 personen besmet. Officieel zijn al 76 mensen overleden aan de gevolgen van het virus, waarvan 70 in Mexico. Dat is wel wat anders dan een "Mexicaanse grap". Tenzij je een morbide gevoel voor humor hebt.

Toegegeven: de door sommigen voorspelde pandemie is tot nu toe uitgebleven. De Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) denkt dat de epidemie mogelijk over zijn hoogtepunt heen is en houdt de alarmfase op vijf. Onnodige paniek? Je kunt het autoriteiten niet kwalijk nemen dat ze groot alarm sloegen; het had erger kunnen aflopen. Aanvankelijk vertoonde de griep hetzelfde statistische verloop als de Spaanse pandemie van 1918. Een gemuteerde vorm van de griep kan een slachting veroorzaken. Bij de Aziatische griep van 1957 is dat ook gebeurd, die leek te gaan liggen en brak daarna toch in volle kracht uit met wereldwijd twee miljoen sterfgevallen.

Dat er in het begin verwarring was over het aantal doden, is ook nog wel te begrijpen, betrouwbare tellingen zijn lastig, zeker in landen met een minder verfijnde administratie, maar het definitieve sterftecijfer kan nog altijd flink hoger uitvallen en in Mexico nadert men de honderd waarvan eerst sprake was.

De griep een complot van Big Pharma? Dan is die behoorlijk slecht getimed. Met de aandelen van Roche (Tamiflu) en Biota Holdings (Relenza) gaat het crescendo, maar Roche heeft inmiddels wel 5,65 miljoen pakketjes medicijnen weggegeven en de verhoogde productie moet zelfs nog in gang worden gezet, als het er nog van komt. Tegen de tijd dat de medicijnen klaar zijn, is de griep mogelijk overgewaaid. En inmiddels zijn zelfs alweer goedkope kapers op de kust. Wie had het ook maar weer over rinkelende kassa's?

63 opmerkingen:

 1. Marieke Den Haag19 mei 2009 om 09:33

  "wie had het over geld verdienen?"

  Weet ik niet...Patrick Savalle zeker, van desinfochill @ Zapruder.nl!

  Typische Patrick S. verdraaingen.

  Expert beweren namelijk dat H1N1 alleen in een een lab ontstaan kan zijn! Griepvirussen ontstaan namelijk nooit in Zuid Amerika, en zeker geen virussen die opgebouwd zijn uit minimaal 4 soorten.

  Bovendien vondt de uitbraak plaats BUITEN het griepseizoen.

  Dit is een Beta-test voor de echte dodelijke uitbraak. H1N1 is namelijk zeer vatbaar voor muteringen. Het kan muteren met H5N1, en zo een dodelijkheid bereiken van 60%. AIRBORN!!!

  Alles onderdeel van eugenics uiteraard.

  Baxter (Bayer) is onl;ang al gepakt toen zijn probeerder H5N1 in het griepvaccin te vermengen.

  Maar dat zeggen ze er natuurlijk niet bij op dit desinfoblog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar dat zeggen ze er natuurlijk niet bij op dit desinfoblog!.

  blij dat jij dat dan voor ons doet :)


  Vergeet niet je griepsspuit te halen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eindelijk eens een echt informatief en objectief stukje.

  Wat men vergeet is dat het virus hard kan toeslaan in het "noordelijk" griepseizoen. Het is hier nog geen winter en een griepvirus - al dan niet gemuteerd - laat zich niet zo maar wegblabla-en. Een virus wacht zijn kans af om hard toe te slaan, al moet het jaren duren.

  Ik zou willen dat er op blogs meer van dit soort stukjes zouden staan, maar ja... aangezien de Nederlander de grootste complotgelover is in Europa en misschien wel de wereld, kan je schrijven wat je wilt, ze geloven het pas als ze er zelf aan dood (dreigen te) gaan. Dan willen ze een "swinefluspuitje" of twee, drie, wel...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Anoniem:

  Zeg luister eens:

  http://www.lifegen.de/newsip/shownews.php4?getnews=2009-03-02-2412

  Baxter heeft onlang geprobeerd het vaccin te vervuilen met een dodelijk virus, ga maar lekker je spuitje halen vriend. Wetende dat ze al eerder bewust een lading producten heeft verscheept met aids erin.

  succes....

  Maar vertel eens vissending, hoe kon H1N1 ontstaan pannekoek? Een virus uit 4 delen? sure...desinfoclwons...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Marieke Den Haag19 mei 2009 om 10:04

  Waar is "viruskenner", Patrick van Oranje ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "Baxter heeft onlang geprobeerd het vaccin te vervuilen met een dodelijk virus"

  Die vervuiling was niet opzettelijk, wat moet je daarmee bereiken? Als het al opzet was is het compleet mislukt ook nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Baxter heeft onlang geprobeerd het vaccin te vervuilen met een dodelijk virus.

  Das natuurlijk heel goed voor je business: je producten opzettelijk voorzien van een dodelijk karakter.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Marieke Den Haag19 mei 2009 om 10:19

  Ooo...het was niet opzettelijk?

  Een nieuwe chill is op gestaan!

  Waar waarschuwen wij alu-hoedjes nou al 20 jaar voor?

  EUGENICS! Wat leg ik nou net uit? Hoe dom ben je?

  H5N1 kon muteren met H1N1 wanneer het virus in het vaccin had gezeten. Dan heb je een dodelijk pandemie (60 %)! H1N1 is zeer mild, maar zeer bemettelijk, H5N1 zeer dodelijk, moeilijk verspreidbaar. Snap je het nog?

  De gemuteerde variant ligt allang klaar in de labs om uitgezet te worden. Wie herinnnerd zich nog de "gelekte" Kont en Dauw zeer uitbraak in Engeland?

  Foutje, oeps! sorry. Jullie zijn nog stommer dan de duitsers uit 1939! Daarom zeg ik, neem je spuitje maar! zij het alleen al vanwege de verhoogde kans op alzheimer adhd enz enz enz door aluminium en kwik-zilver. Tast toe!

  Jullie "eforcers" of the sheeple komen als eerste aan de beurt! Eerst mag je je taak nog even vervullen voordat ze je familie van kant maken. Give your soul 2da darkside!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lees de Georgia Guidestsones maar even, beste trollekes!

  Dan snap je het! een werelpopulatie van 500 miljoen (wellicht minder). We zijn met te veel! De aarde kan het niet aan, volgens de CO2 propaganda! De elite moeten met hun wereld regering en wereld religie de macht overnemen voor onze eigen best wil.

  Volgens Engelse politici moet de bevolking met de helft worden gereduceerd binnen 20 jaar. Men heeft opblaasbare crematoriums! De Fema camps staan klaar, de graven zijn gegraven!

  Maar blijf je zelf in de maling nemen. Je bent geen elite, ook jou familie komt aan de beurt. Verander je nickname en sluit je aan bij de truthers, voordat je je ziel aan lucifer geeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waar waarschuwen wij alu-hoedjes nou al 20 jaar voor?.

  ben je hier al 20 jaar mee bezig?
  Wow!!


  Hoe dom ben je?.

  typische complotdenkerreactie.

  H5N1 kon muteren met H1N1 wanneer het virus in het vaccin had gezeten..

  Tja, het zat er niet in he?

  Dan heb je een dodelijk pandemie (60 %)! H1N1 is zeer mild, maar zeer bemettelijk, H5N1 zeer dodelijk, moeilijk verspreidbaar. Snap je het nog?.

  Dus je voegt 2 griepvirussen samen in 1 vaccinspuitje, en je hebt gegarandeerd een dodelijke mix die zich als een pandemie zal verspreiden?
  Knap hoor!!

  De gemuteerde variant ligt allang klaar in de labs om uitgezet te worden..

  Maar als die variant al klaar ligt, waarom zit baxter dan te klungelen met een mengsel van 2 virussen?


  Wie herinnnerd zich nog de "gelekte" Kont en Dauw zeer uitbraak in Engeland?Gaat je kont zeer doen in de dauw?

  Daar is vast wel een spuitje tegen...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Voordat je je ziel aan lucifer geeft..

  Maak je maar niet ongerust, ik vind aanstekers een stuk handiger.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Marieke Den Haag19 mei 2009 om 10:49

  Wat voor werk doe jij Truth Hurt? Of is je dekmantel van het allerhoogst belang? waarom heb je nu tijd om hier te reaguren?

  Ik heb een dag vrij, wat is jou excuus, en ontwijk de vraag ook niet betreffende je beroep.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Als excuus, sukkel, als zometeen een dodleijke pandemie uitbreekt!

  Moet ik alles voor je uitspellen, of kan je zelf ook nadenken?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Marieke Den Haag19 mei 2009 om 10:58

  Daarom heet dit artikel ook "Griep-brouwsels".

  Dat weet de maker, Barra-vssending ook!

  Het zijn brouwsels uit labs! Ze zeggen zelf dat ze bv onlangs ook hebben zitten spelen met het DNA van Lijkn uit de Spaansegriep uitbraak. Deze brak overigens uit in een Amerikaanse leger basis, zoals gewoonlijk uiteraard!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat voor werk doe jij Truth Hurt?.

  IK ben op dit moment niet aan het werk, lekker dagje vrij.
  Zon schijnt, dus ik trek er zo op uit.
  Heb je de komende uren geen last van me :)

  Of is je dekmantel van het allerhoogst belang? .

  Het zou 18° worden, dus een mantel lijkt me wat overdreven. Zomerjasje is voldoende.

  Ik heb een dag vrij.

  Cool!
  Trek je er ook op uit vanmiddag? Wie weet komen we elkaar dan tegen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Bij Roche maakte het belangrijkste anti-mexicaanse griepvaccin – Tamiflu – vorig jaar 4,5% van de omzet uit.

  GlaxoSmithKline (GSK) produceert zowel het anti-baarmoerderhalskankervirus vaccin als het anti-mexicaanse griepvaccin en voert intensieve lobby bij overheden wereldwijd.

  To date, GSK has received interest from several governments aiming to stockpile the new candidate adjuvanted vaccine as a precautionary measure. These include:
  Supplying the UK Government with 60 million doses of the candidate A (H1N1) adjuvanted influenza vaccine.
  The French Government intend to purchase 50 million doses of the candidate A (H1N1) influenza vaccine.
  The Government of Belgium intend to purchase 12.6 million doses of the candidate A (H1N1) influenza vaccine in order to stockpile and to protect, when needed, the total Belgian population.
  An agreement with the Government of Finland to supply 5.3 million doses of H1N1 antigen, which is expected to be used in conjunction with the government’s existing stockpile of GSK’s adjuvant system.
  GSK has made substantial investments to expand capacity for its adjuvant system. As part of the company’s commitment to maximising global manufacturing capacity of a pandemic vaccine, GSK is ready to engage in discussions with companies and governmental agencies that can combine the adjuvant system with alternatively sourced antigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. "Bij Roche maakte het belangrijkste anti-mexicaanse griepvaccin – Tamiflu – vorig jaar 4,5% van de omzet uit."

  Niet echt een klapper, dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. " Men heeft opblaasbare crematoriums! De Fema camps staan klaar, de graven zijn gegraven!"

  Je loopt achter, dombo. Die flauwekul is allang gedunked. Ik weet niet wat het is, maar jullie gasten komen nooit verder dan idiote complotsites, waar je de hele nacht naar zit te turen. Best zielig, eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ja hoor, goede maar oh zo vreselijk domme kortzichtige vriend Hendrik, en vriendinnetje Marieke en alle andere zweefkezen/teven die internet vervuilen met hun diarree aan walgelijke domheid en onzin... ik ga elk jaar trouw mijn griepprik halen en dat al vanaf dat het ding bestaat. Al zit er een kwikrivier in en de meest vervuilende stoffen, en alle dodelijke virussen die een lab kan maken(EN DAT ZIT ER NIET IN!), feit is wel dat ik sinds ik elk jaar die griepprik haal nooit meer ziek ben, terwijl ik daarvoor elk jaar een paar keer per jaar met antibiotica de complicaties van griep moest bestrijden. Ik heb namelijk een longziekte en elke infectie, ontsteking of wat dan ook opgelopen via het griepvirus kan mijn laatste zijn.

  Gaan jullie maar lekker door met complotdenken en achterlijk blijven, ik haal m'n levensreddend prikje wel en als het moet twee, zelfs drie! Ik neem zelfs jullie dosis dat al klaar ligt om je leven te redden er graag bij.

  Want wees alsjeblieft ook zo consequent als de griepdood bij je op de stoep staat en neem in vredesnaam geen injectie. Kortzichtige, onzinlullende mensen hebben we zat. Ik zou haast willen...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Anoniem, je zegt zelf dat je niet gezond bent, dat is heel wat anders.
  Ik ben vanaf mijn kindertijd niet meer bij de huisarts geweest.
  Ik heb zelfs heel zelden een griepje, toevallig had ik afgelopen maart een griepje en de laatste daarvoor is iets van 7 jaar geleden, het enige wat ik gedaan had was twee dagen in mijn bed liggen en het was weg.
  Mijn vader is 74 en zolang ik hem ken (mijn hele leven dus) is hij nooit ziek geweest op een enkel griepje na die vanzelf overgaan, en hij heeft nooit de griepprik genomen.
  Vertel mij nu eens waarom ik preventieve vaccins nodig zou hebben, moet ik helemaal in paniek raken omdat er een pandemie op komst is, waar is die pandemie dan ?
  Het is ook niet te vergelijken met de spaansegriep omdat de mensen er toen veel en veel slechter aan toe waren dan vandaag de dag door oa de eerste wereldoorlog, de meeste mensen stierven aan longontsteking enz als gevolg van weinig of geen weerstand.
  En dat de farma-industrie een industrie is als iedere andere industrie, gebaseerd op winstmaximalisatie, heeft het softenon schandaal bewezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb zelfs heel zelden een griepje, toevallig had ik afgelopen maart een griepje en de laatste daarvoor is iets van 7 jaar geleden, het enige wat ik gedaan had was twee dagen in mijn bed liggen en het was weg.Daarna ben je zeker werkeloos uit je bed gevallen, want iedere collega die je verder nog overhad werd WEL ziek van je slaapverwekkende NWO-praatjes? Of niet soms! Hoe kom je aan zoveel 'werktijd'! Onder 'eigen' verspilde werktijd zeker? Of moet ook ik daar ook nog eens via mijn belastingafdracht je uitkering voor ophoesten... (Patman kom eens helpen?)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Bij elke nieuwe pandemie worden er in verhouding veel meer jonge mensen dodelijk ziek dan ouderen.

  De betere medische voorzieningen, hygiëne etc. gaan niet op bij een virus, wel bij bacteriën, die mits niet resistent, goed te bahandelen zijn met antibiotica. Doordat veel (jonge) mensen nog nooit een influenzavirus hebben doorgemaakt hebben ze ook geen of weinig natuurlijke weerstand tegen griep. Welke griep dan ook.

  Een verkoudheidsvirus met wat koorts en een algeheel malaisegevoel is nog geen influenzavirus. Maar veel mensen denken al dat ze griep hebben als ze een keertje niezen en denken dan dat een influenza niks voorstelt. Terwijl het infuenzavirus één van meest dodelijke virussen is dat we kennen. En niet afdoende kunnen bestrijden.

  De meeste gezonde mensen gaan niet dood aan de griep, behalve als ze een longontsteking krijgen - dat niet veroorzaakt wordt door het griepvirus maar doordat bacteriën hun kans schoon hebben gezien de verzwakte slijmvliezen aan te vallen - dan bestaat er ook voor hun de mogelijkheid dat ze het niet overleven.

  Een longontsteking als complicatie van de influenza is van een heel andere orde als van een verwaarloosde kou of bronchitis.
  Het lichaam moet dan én het virus én de bacterie bestrijden en met niet voldoende afweercellen die in snel tempo aangemaakt kunnen worden, is het lichaam vaak kansloos en heel erg ziek.

  Als je sterk bent dan overleef je het wel, ook al heb je al een chronische ziekte onder de leden, maar als je afweer toch al verminderd is door stress, verdriet, woede o.d. wordt het een hele klus voor je lijf.

  Ik heb twee pandemieën meegemaakt en overleefd. Samen met de jaarlijkse griepprik zing ik het nog wel wat jaartjes uit. Mits er geen calamiteiten opdoen zoals een pandemie waartegen niemand beschermd is. Ook niet de gezonden en degenen die nog nooit ziek zijn geweest. Juist zij zijn extra vatbaar.

  Ik wacht wel af...

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Big-Farma .. HELP, anoniempje van 17:00 uur heeft kalmeringsmiddelen nodig .. Whoehahahaha..

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik weet ZEKER! dat Marieke Den Haag deze jongen wel zal kunnen waarderen en geloven. Dat is heel belangrijk toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Een andere Anoniem zei: "Big-Farma .. HELP, anoniempje van 17:00 uur heeft kalmeringsmiddelen nodig .. Whoehahahaha."

  Zo te lezen aan jouw reactie kan ik ze wel van je lenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Nou, wat een gemene rot opmerking zeg...boehoe..snik..snik..

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Bij Roche maakte het belangrijkste anti-mexicaanse griepvaccin – Tamiflu – vorig jaar 4,5% van de omzet uit. tamiflu is geen griepvaccin en ook niet speciaal ontwikkeld voor de mexicaanse griep.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. "tamiflu is geen griepvaccin en ook niet speciaal ontwikkeld voor de mexicaanse griep."De pillenmaffia - Farmaceuten: rijk over onze rug:Ach, denk je nu misschien: Daar zitten toch allemaal goeie mensen bij. Dat houdt elkaar wel in balans. Op papier lijkt dat inderdaad zo, maar er is iets geks aan de hand. Soms zijn vier van de bovenstaande vijf partijen namelijk stiekem één en dezelfde ‘wolf’ – al dan niet in schaapskleren. Hoe dat kan? Dat heeft te maken met commercieel gewin. Alle spelers hebben namelijk hun eigen belangen, maar met de farmaceutische industrie is verreweg het meeste geld gemoeid (zie kader). Alleen al in Nederland verdienen farmaceuten een slordige 5 miljard euro per jaar. Het onderzoek naar een nieuw medicijn kost de industrie al gauw 800 miljoen euro. Dat geld moet worden terugverdiend.
  ( link )

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wow, zit menno tegenwoordig op niburu.nl?

  Dat verklaart veel...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ach, denk je nu misschien: Daar zitten toch allemaal goeie mensen bij.

  Tja, ik kan alleen maar constateren dat je op een creatieve wijze de eindjes aan elkaar probeert te knopen.

  Ik krijg het idee dat je wilt doen geloven dat Roche de mexicaanse griep heeft ontwikkeld om meer tamiflu te kunnen verkopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik heb zelfs heel zelden een griepje, toevallig had ik afgelopen maart een griepje en de laatste daarvoor is iets van 7 jaar geleden, het enige wat ik gedaan had was twee dagen in mijn bed liggen en het was weg. Daarna ben je zeker werkeloos uit je bed gevallen, want iedere collega die je verder nog overhad werd WEL ziek van je slaapverwekkende NWO-praatjes? Of niet soms! Hoe kom je aan zoveel 'werktijd' Truth-Hurts? Of moet ik ook nog eens via mijn belastingafdracht je arbeidsongeschikten-uitkering ophoesten...(hihihi bij jou wel ja...)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Moet ik alles voor je uitspellen, of kan je zelf ook nadenken?.

  Jouw denkwijze is onnavolgbaar, dus kun je het beter uitspellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Een vaccin voor een wereldwijde griepepidemie vind ik wel zinvol, maar een vaccin voor de pasgeboren baby (zoals vermeld in een artikel in de Telegraaf) tegen een seksueel overdraagbaar virus dat in zeldzame gevallen baarmoederhalskanker kan veroorzaken, vind ik te ver gaan. Er zijn bijvoorbeeld nog steeds veel HIV-patienten in de wereld, ook lijders aan een virus, waar geen vaccin tegen is en waar de laatste tijd weinig over wordt geschreven in de media. Inmiddels is daarvoor wel medicatie, maar er wordt nog druk geexperimenteerd op proefpersonen in derde wereld landen. Over de experimenten door de farmaceutische industrie op proefpersonen in de derde wereld landen wordt in de Nederlandse pers niet geschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Een vaccin tegen hiv is in ontwikkeling.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Over de experimenten door de farmaceutische industrie op proefpersonen in de derde wereld landen wordt in de Nederlandse pers niet geschreven..

  Althans, niet dat jij weet.
  Maar dat wil niet zeggen dat het wordt doodgezwegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Dan maar zo? Truth Hurts?.

  Beetje onzinnig filmpie.
  De maker is wellicht vergeten dat er jaarlijks wordt gevaccineerd tegen de gewone influenca, dat er van alles wordt gedaan om gezondheidsschade door vervuiling tegen te gaan (mooi voorbeeld is de strijd tegen fijnstof die de laatste jaren is losgebarsten) en vele andere voorkombare gezondheidsproblemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @Truth Hurts

  Das natuurlijk heel goed voor je business: je producten opzettelijk voorzien van een dodelijk karakterProbeer je nou weer lekker slim ironisch te doen zonder na te denken?

  Als je je producten enkel geeft aan mensen waarvan verwacht wordt dat ze aan iets dodelijks leiden, terwijl je er bij zegt dat jouw producten hen zullen beschermen dan is dat bijvoorbeeld inderdaad slim. Komen ze te overlijden dan geef je de ziekte de schuld, overlijden ze niet dan heb jij daar mooi voor gezorgd. Deze zwendel werkt natuurlijk enkel op voorwaarde dat je niet voor de 100% overlijdensscore gaat, maar dat lijkt me een kleinigheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Als je je producten enkel geeft aan mensen waarvan verwacht wordt dat ze aan iets dodelijks leiden.

  Sinds wanneer worden terminale patienten gevaccineerd?


  terwijl je er bij zegt dat jouw producten hen zullen beschermen dan is dat bijvoorbeeld inderdaad slim. Komen ze te overlijden dan geef je de ziekte de schuld.

  En geen hond die zich afvraagt waarom juist degenen die gevaccineerd zijn tegen een bepaalde ziekte daar juist aan dood gaan, en anderen niet?

  Deze zwendel werkt natuurlijk enkel op voorwaarde dat je niet voor de 100% overlijdensscore gaat.

  En waar is zo'n zwendel precies goed voor?
  Waarom zou Roche chronisch zieke mensen, die zolang ze nog in leven zijn voor een fortuin aan medicatie slikken, om zeep helpen door ze een dodelijke injectie te geven?

  maar dat lijkt me een kleinigheid..

  Uiteraard.
  En voor het gemak vergeet je in je speculaties dat de oorspronkelijke posting ging over het mengen van een mild maar zeer besmettelijk virus met een gevaarlijk, doch moeilijk te verspreiden virus, met als doel dat ze in de gastlichamen zich omvormen tot een zeer besmettelijk gevaarlijk virus..

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Marieke Den Haag20 mei 2009 om 08:23

  Ongelovelijk hoeveel tijd die Truth Hurts heeft om hier zijn onzin te planten!

  Ga lekker werken ofzo joh!

  Net alsof dit blog bedoelt is om mensen te overtuigen! hahaha

  Dit is gewoon een speeltuin voor hardcore-trutehrs die zin hebben om desnfo-chill te bashen en te testen!

  verry funny!

  Geef het op truth hurts!

  Je hebt de discussie nu al 20 x verloren, het gaat er niet m hoeveel woorden te typt!

  P.s. Relaxte snuiter die Menno, van spiritueel cafe...die durft tenminste met zijn gezicht op de buis, die zo'n trietse anonieme landverrader als truth hurts!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Spiritueel cafe? Ach, we hebben weer iemand van Argusoog onder ons. Type zweverig en niet goed bij het goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Marieke? Heeft die Klaas nu een sexoperatie ondergaan? Van lelijke troll naar lelijke snol. Tja.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Miquel Ekkelenkamp betwijfelt of een nieuwe grieppandemie ooit zoveel doden zal maken als de Spaanse griep van 1918 (Opinie & Debat, 9 mei). Volgens hem stierf 95 procent van de patiënten toen aan een longontsteking die nu met penicilline goed te behandelen is. Hij neemt het de ‘mediavirologen’ kwalijk dat ze dat er niet bij zeggen. Het worstcasescenario is dan de Hongkonggriep in 1969 met 1.019 doden in Nederland. Dat lijkt veel, maar is minder dan 1 procent van de normale sterfte in 1969

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Dit is gewoon een speeltuin voor hardcore-trutehrs .

  En daar reken je jezelf ook onder zekers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 44. het gaat er niet m hoeveel woorden te typt!.

  en het gaat er blijkbaar ook niet om of je goed Nederlandse zinnen kunt vormen.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. sceptica, voorheen Anoniem20 mei 2009 om 14:49

  Wat mij opvalt is dat de grootste schreeuwlelijkerds de meeste spelfouten maken. Ik zie het op allerlei fora waar ik regelmatig kom. Blijkbaar zijn ze minder ontwikkeld en intelligent dan ze zelf denken.

  Het is trouwens frappant dat de domme mens met de grote mond het meest vatbaar is voor complotten en doemdenkerij en niet zien hoe de werkelijkheid in elkaar steekt. Dat is logisch, want ze kunnen niet vooruit denken en al helemaal niet vooruit plannen. Hun kleine straatje en korte neusje is hun enige leef- en denkwereld.

  En dan lijden ze ook nog eens aan een geestelijk Napoleoncomplex.
  Als ik er goed over nadenk zijn ze eigenlijk heel zielig.

  Ach, ze sterven vanzelf wel uit. Ze zijn te dom om de medische wetenschap en farmaceutische wereld te begrijpen en van de aangeboden hulpmiddelen en medicatie gebruik te maken. Als ze tenminste eenduidig in hun opvattingen blijven en geen draai naar de andere kant maken om hun leven te redden.

  Wat uiteraard wel zal gebeuren, laf als ze zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 46. "Ze zijn te dom om de medische wetenschap en farmaceutische wereld te begrijpen."

  Dan heb jij zeker nog nooit van het softenon schandaal gehoord, en dan heb jij nooit iets van de mens begrepen.

  Hoe moeilijk kan het zijn om jouw wereldbeeld te begrijpen, het enige wat je hoeft te doen is de Telegraaf te lezen om te weten wat jouw wereldbeeld is, en let vooral op de prive sectie, uiterst interessant.

  En dat je over spelfouten begint, jij leest blijkbaar de reacties van de zogenaamde debunkers niet, die staan ook vol met spel- en grammaticale fouten, maar wat de fok maakt dat uit ?!
  Wil je zeggen dat als iemand niet foutloos nederlands kan schrijven dat die persoon dan niet intelligent is ??
  Kennis en intelligentie staan los van elkaar sukkel, jij bent alles behalve intelligent en je hebt absoluut geen kennis van zaken.
  Dat blijkt uit jouw onzinnige en degenererende, ridiculiserende en stigmatiserende opmerking.
  Je opmerking is alles behalve inhoudelijk, jij bent dus te stom voor woorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Dan heb jij zeker nog nooit van het softenon schandaal gehoord.


  De vraag is echter: wat is jouw beeld van het softenon-schandaal?

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Anoniem, zijn je kalmeringspillen op?

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Wat mijn beeld is van het softenon schandaal ??
  Die vraag begrijp ik niet, je bedoelt of ik weet wat het softenon schandaal inhoudt ?
  Dat lijkt me sterk want wat heeft dat met mijn beeld over het softenon schandaal te maken, als ik daar uberhaupt een eigen beeld over zou hebben.
  Nee, ik begrijp de vraag niet, ik weet niet wat je bedoelt met 'jouw beeld' aangaande het softenon schandaal.

  Sceptica, je bent niet origineel.
  Maar goed, Big-Farma heeft dan ook nog geen snuggertjes op de markt.
  Dus tot die tijd moet Sceptica het maar hebben van het napapagaaien .. lorre lorre ..

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Die vraag begrijp ik niet, je bedoelt of ik weet wat het softenon schandaal inhoudt ? .

  Nee, ik wil graag weten wat jouw interpretatie van dat schandaal is.

  Je hebt daar een bepaald beeld bij, anders haal je het niet aan in deze discussie.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Anoniem zei: Maar goed, Big-Farma heeft dan ook nog geen snuggertjes op de markt.Jammer, want jij kan wel wat een onsje snuggers gebruiken als je zelfs een simpele vraag van truth hurts niet eens begrijpt.

  Over intelligentie gesproken...

  Maar ik ben benieuwd naar je antwoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Jij wilt weten wat mijn interpretatie van het schandaal is ??
  Je weet dus niet wat het softenon schandaal inhoudt, tsja dan moet je maar even gaan googlen want het internet staat er vol mee.
  Hier en tip; google 'softenon schandaal'.
  Verder staan er op diverse draadjes diverse vragen die je ondertussen al tig dagen ontwijkt en niet beantwoord, dan moet je toch echt een bord voor je kop hebben om aan mij te vragen wat het softenon schandaal inhoudt terwijl je het zelf kan opzoeken.  Oh, sceptica is weer aan het papagaaien .. lorre lorre ..

  En als je de vraag zo simpel vindt, vertel dan eens wat jouw beeld cq interpretatie is aangaande het softenon schandaal.
  Ik ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Nee sceptica, het is 'beantwoordt' in dit geval, toch ?! haha ..

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Nee sceptica, het is 'beantwoordt' in dit geval, toch ?! haha ..Heb je het tegen mij of praat je tegen jezelf?

  Zucht... zo zielig.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Jij noemt jezelf toch sceptica, dus als ik het tegen sceptica heb dan heb ik het tegen de persoon die zichzelf sceptica noemt.

  En geef eens een inhoudelijke reactie;
  Vertel eens wat jouw beeld cq interpretatie is aangaande het softenon schandaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Vertel eens wat jouw beeld cq interpretatie is aangaande het softenon schandaal..

  Daar krijg je toch geen antwoord op.
  Anonieme complotdenkers komen altijd met allerlei andere zaken aanzetten, maar als je ze vraagt hoe die zaken in de puzzel passen, dan geven ze niet thuis, omdat ze dan opeens zelf moeten gaan nadenken.
  En dat blijft een probleem bij complotdenkers.
  Verwacht dus niet dat het anoniempje dat met het softenon-schandaal aan kwam zetten gaat uitleggen waarom hij dat doet en hoe hij dat schandaal ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Misschien zou het fijn zijn als anonieme figuren hun naam of desnoods een fakename gebruiken. Dan weten we wie het tegen wie heeft en wie er aan wie een vraag moet beantwoorden.

  Ik ben sceptica en heb eerder drie reacties als anoniem geplaatst (19 mei 2009 9:53 en 19 mei 2009 15:48 en 19 mei 2009 17:08), een vierde reactie (20 mei 2009 14:49) waarbij ik kenbaar maakte dat voorheen Anoniem sceptica is en daarna heb ik alleen nog maar onder mijn nickname sceptica gereageerd.

  Ik wil graag van Anoniem de vraag die jij, truth hurts eerder aan Anoniem stelde over het softenondrama, beantwoord zien. Maar wat doet goede vriend(in) laffe anoniemer: Hij of zij kaatst de bal terug omdat hij/zij te dom is om zelf een antwoord te formuleren/verzinnen/weten. Hij/zij verwacht zijn/haar antwoord van een ander te krijgen zodat hij/zij zijn/haar vermeende slimheid kan tonen door een antwoord te geven dat van een ander afkomt.

  Over napapegaaien gesproken... lorre, lorre...

  Lui van geest en loos geblaat.

  Ik stel Anoniem voor dat hij/zij eerst zelf de vraag beantwoord voordat hij/zij van een ander eist diezelfde vraag te beantwoorden. Want dat terugkaatsen is een zwaktebod en heel herkenbaar bij onkundige en uit de nek zwetsende figuren.

  Mits ik een duidelijk en afdoend antwoord krijg op die vraag zie je mij hier niet meer terug, in deze inmiddels tot niets leidende non-discussie.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Waarom ik het softenon schandaal erbij haalde, omdat we het over de farma industrie hebben, ongelooflijke dweil dat je bent.
  En wat mijn beeld en mijn interpretatie over het softenon schandaal en de farma industrie over het algemeen is, daar had ik ook al antwoord op gegeven, het is een industrie zoals iedere andere industrie, gebaseerd op winstmaximalisatie en de rest komt daarna, dus tel uit je winst.
  En weet je hoeveel geld er in die industrie omgaat per jaar, ik meen iets van 250 miljard dollar, vetpot dus.

  En kom jij nu maar eens met antwoorden op de andere draadjes ipv hier een grote bek op te zetten, sukkel.

  En sceptica, ik heb jou op nog geen inhoudelijke reactie kunnen betrappen, dus wat moet jij dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. En wat mijn beeld en mijn interpretatie over het softenon schandaal en de farma industrie over het algemeen is, daar had ik ook al antwoord op gegeven, het is een industrie zoals iedere andere industrie, gebaseerd op winstmaximalisatie en de rest komt daarna, dus tel uit je winst..

  Lijkt me niet echt winstgevend, dat softenon-schandaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. En weet je hoeveel geld er in die industrie omgaat per jaar, ik meen iets van 250 miljard dollar, vetpot dus..

  Blijkbaar is dat niet genoeg, aangezien de complotindustrie allerlei samenzweringen bedenkt inzake giftige vaccins, verzonnen ziektes zoals aids, etc. etc...

  BeantwoordenVerwijderen