zaterdag 2 mei 2009

Toeval


Wat het motief van Karst T. is geweest, zullen we wel nooit meer achterhalen, al zijn er enkele indicaties: hij kon de huur niet meer betalen en zou op straat komen te staan. Misschien dat je dan je frustratie wilt afreageren op al die vrolijke feestvierende mensen die zich niet willen bekommeren om jou of dat je wilt afrekenen met het 'systeem'. Hoe dan ook, onze complottertjes hielden hun hart vast. Want stel je voor dat de man uit de "doorschoten complotterhoek" afkomstig was. Johnito: "Dan lijkt me dat we héél wantrouwend naar de berichtgeving moeten gaan kijken, zowel mainstream als alternatief. En zouden we morgen in een heel ander land leven."

Yep, want dan gaat alle complotsites meteen op slot, en wie weet was dat zelfs wel de bedoeling. Opvallend was overigens wel dat ervaringsdeskundige Jeroen de Kreek (die Balkenende ooit bedreigde, daarvoor werd veroordeeld en nog dagelijks zijn gal daarover spuwt) daags na de aanslag twee dienders met pet en holster op bezoek zou hebben gekregen om uitgebreid gehoord te worden over de aanslag. Of was dat omdat ze dachten dat de Kreek T. toevallig kende?

De geruchten van een "Swift op aftandsbediening" bleken gelukkig niet waar, al is het incident volgens complotters natuurlijk weer per definitie verdacht: "Is dit misschien een ‘zogenaamde aanslag,’ gepleegd door een geestelijk gemanipuleerde drone met als doel de beveiligingsmaatregelen verder te verscherpen?". En dan blijkt de aangereden obelisk - want niets in toeval, zoals u weet - ook nog afkomstig uit 1901. "1901 is een 11 (1+9+0+1=11) 2009 is ook een 11. 30-04-2009 is een 18, dus een 9. Waar hebben we getallen 11 en 9 vaker gezien? Achter op de bus waar de koninklijke familie in zit staat een 11, waarom?". En dat zijn er nog de kogelgaten die alleen figuren als Micha Kat menen te hebben gezien, en de vermeende ‘hulp van buitenaf’, in de vorm van medeplichtigen die versperringen zouden hebben opgeruimd of ervoor hebben gezorgd dat Suzuki en Oranjemobiel op hetzelfde moment bij ‘de Naald’ zouden zijn.

En nu we toch bezig zijn: de Mexicaanse griep was afgelopen week ook weer een complot. Een door mensen gefabriceerd pathogeen. Een Amerikaanse onderzoeksjournalist beweert dat een belangrijke wetenschapper gelieerd aan de VN hem dat heeft verteld. En ja hoor, de journalist heet Wayne Madsen en blijkt toevallig weer eens actief binnen de 9/11 Truth beweging.

Ook een leuke: je licht een willekeurig citaatje uit het "hartverwarmende jaarverslag" dat het Japanse Chugai Pharmaceutical Co. Ltd., de producent van Tamiflu, vorig jaar uitbracht. "Voor het jaar 2009 voorzien wij dat de verkoop van Tamiflu zal stijgen met 531 procent. Dit naar aanleiding van de verwachte aanleg van nieuwe voorraden door de regering en de voortgaande stijging van het aantal recepten bij seizoensgebonden griepepidemieen." En wat toevallig nou dat die griep uitgerekend nu op grote schaal uitbreekt en oud-minister van Defensie en Abu Ghraib regisseur Donald Rumsfeld toevallig de rechten van Tamiflu heeft gekocht.

Alleen weet geen complotter antwoord op deze vraag: hoe regisseer je dat, het opzettelijk verspreiden van een dodelijke griep zonder daarvan zelf het slachtoffer te worden? En hoe gaat dat, een geestelijk gemanipuleerde drone achter het stuur van een kaduke Swift zetten?

14 opmerkingen:

 1. mainstream denker , ja hij lag in coma maar hij zei dat ie het gedaan had

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is die obelisk een vrijmetselaars symbool ??

  http://www.cherada.com/articulos/illuminatirothschild-symbols-the-devils-footprints-in-jerusalem

  http://www.abidemiracles.com/555701.htm

  Volgens de schrijver zouden de complotters blij zijn dat de dader geen complotter is.
  Dat zou kunnen, ik weet het niet want ik heb het nergens gelezen. Maar om eerlijk te zijn denk ik eerder dat de anti-complotters het jammer vinden dat de dader geen complotter is i.v.m. hun virtuele heksenjacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en een complotter ben je al snel volgens de vaste reaguurders van dit prachtige blog ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik Kat was zou ik maar niet zo triomfantelijk doen en eerst eens natellen of al die megaquerulanten, die zijn blogje volplempen met wartaal, er na koninginnedag nog steeds zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Die auto kwam van links"

  BeantwoordenVerwijderen
 6. (sorry) Als ik Kat was zou ik maar niet zo triomfantelijk doen en eens natellen of die megaquerulanten, die zijn blogje volplempen met wartaal, er na koninginnedag allemaal nog zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De varkensgriep .. eeuuhh .. mexicaansegriep.
  Op 24-4 wereldwijd 45 dodelijke slachtoffers, op 26-4 81 dodelijke slachtoffers, op 27-4 103 en nu zijn er opeens nog maar 16 dodelijke slachtoffers wereldwijd.
  Ondertussen zitten we wel in fase 5 en nog maar 1 stap verwijderd van een pandemie.
  Over wartaal gesproken.
  Maar ik ga ervan uit dat de anti-complotters inclusief gezin vanavond met de mondkapjes op naar de buis turen om al het "nieuws" te absorberen.
  De mondgesnoerde logica.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geen idee waarom de politie langskwam. Er werd veel gevraagd naar de aanslag op het Koninklijk Huis en er werd 'gevist' of er sympathie was voor de aanslag en dergelijken.

  Overigens staat die vermeende bedreiging van Balkenende en de veroordeling nog ter discussie. Daar wordt nog over gerecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. " Wat zijn anti-complotters? "

  Duh !!

  Als je denkt te weten wat een 'complotter' is dan zou het niet zo moeilijk moeten zijn om d.m.v. de mondsnoerende logica uit te vissen wat een 'anti-complotter' is.
  Maar dan moet je eerst weten wat een 'complotter' is, dus wat is een 'complotter' ?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. "Hoe regisseer je dat, het opzettelijk verspreiden van een dodelijke griep zonder daarvan zelf het slachtoffer te worden? En hoe gaat dat, een geestelijk gemanipuleerde drone achter het stuur van een kaduke Swift zetten?"

  Ik ben geen complotter maar ik vind wel dat je de juiste vragen stelt.

  Volgens mij kun je er bij welke nieuwe griepvariant vanuit gaan dat er belgd wordt in een medicijn, daar is geld me te verdienen. Dus zou het kunnen dat de griep er gewoon al was maar nu pas aan de grote klok wordt gehangen? Is het toeval dat uitgerekend Meneer Rommelveld hieraan verdient?

  We hebben gekke koeien, vogelziekte en de varkenspest gezien, dus het is bekend dat hier grote financiele belangen mee gemoeid zijn. Dat bewijst verder niets trouwens.

  "En hoe gaat dat, een geestelijk gemanipuleerde drone achter het stuur van een kaduke Swift zetten?"

  Je zou het aan de Irakezen kunnen vragen daar schijnt dit ook weleens te gebeuren.

  Wacht eerst de resultaten van het technishch onderzoek af zou ik zeggen. In principe zou technish gezien het gaspedaal vastgezeten kunnen hebben. En de vraag is ook of de stuurinrichting naar behoren functioneerde.

  Verder is het niet uit te sluiten dat er iemand is die Karst hiertoe bewust danwel onbewust heeft aangezet.

  Wat mij verbaast:

  - Het huis was nagenoeg leeg bij aankomst van de politie en er was geen huurachterstand.
  - Waar zijn de spullen heen?
  - Is er inderdaad geschoten of niet zoals ooggetuigen beweren
  - Ook was er sprake van iemand die beweerde (op twitter) dat er iemand de auto was uitgesprongen.
  - Dat de man die als eerste bij Karst was niet op P&W ofzo verschijnt om een publieke verklaring af te leggen over zijn laatste woorden; ik heb nog steeds geen bewijs gezien dat hij daartoe in staat was omdat hij totaal bewusteloos lijkt te zijn.

  Overigens vind ik het totaal voorbarig dat iedereen in discussies zoals bij Rondom 10 al zit te discussieren over 'mensen zoals Karst' alsof ze hem konden.

  Gek genoeg gaat zijn historie niet verder dan 2 jaar. Heeft hij bijvoorbeeld in het leger gediend? Wat deed hij zoal tussen zijn 18e en 36e levensjaar?

  Dat 'hele aardige keurige man' hoe weet men dat allemaal zo zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Als je denkt te weten wat een 'complotter' is dan zou het niet zo moeilijk moeten zijn om d.m.v. de mondsnoerende logica uit te vissen wat een 'anti-complotter' is.
  Maar dan moet je eerst weten wat een 'complotter' is, dus wat is een 'complotter' ?
  .

  Kort samengevat: jij weet niet wat een anti-complotter is?
  Hoezo dan "duh!" ?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. 911 is voor sommige mensen net zoiets als het getal 23 waar sommige paranoide geesten van alles in zien. Daar is trouwens nog een interressante thriller over gemaakt met Jim Carrey in een aardige serieuze rol.

  "en een complotter ben je al snel volgens de vaste reaguurders van dit prachtige blog ;-)"
  Volgens mij valt dat nog wel mee. Maar zekerweten doe ik het ook niet, hier ik deze weblog slechts sporadisch bezoek.

  @truth hurts: anti-complotters hebben meerdere namen: trollen, aivd-ers, debunkers en nog wel een lijstje waarvan ik geen zin heb 'm op te zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen