zondag 27 september 2009

Jouw tekst hierU weet: geen woorden, maar daden. En dus werd er gisteren gedemonstreerd in Nederland. Enkele honderden demonstranten, onder wie leden van de Internationale Socialisten, hebben zaterdagmiddag in Amsterdam de Nederlandsche Bank omsingeld. Met sirenes, toeters en megafoons riepen ze op een eind te maken aan de bonuscultuur. Maar helaas, de bankdirecteuren gaven zich niet met opgeheven handen over. Die waren met vrouw en kinders elders in de stad aan het shoppen of zaten met de secretaresse te toepen in de Ardennen. Mission Unaccomplished.

En in Den Haag trokken ongeveer vierhonderd demonstranten door de Residentie om te protesteren tegen...pardon voor de Vrijheid. Vierhonderd, dus. Dat is meer dan waarop Barracuda had gerekend, maar een paar duizend minder dan de achterban had voorspeld.

Maar mijn God, zal ook maar een omstander hebben begrepen waar dit over ging? Voorop liep een enkeling met JDTV masker en een spandoek waarop het adres van de site van de Vrijheidsparade stond vermeld, en de rest leek wel het circus Jeroen Bosch van alternatief Nederland onder de purperen hemel in de bruine zon: een verzameling demonstranten met een banner genaamd Bankiers Gered, Burgers Geplet (moesten die niet in Amsterdam zijn?), reclame voor Het democratisch burgerkwartier voor inspraak in het parlement, Ad van Velsen met een plakkaat over Mijnpleidooi, de boys van WAC(KO) Holland, een half afgeschoren Hare Krishna, metalbashers, een paar verdwaalde 9/11 complotters en een man met de veelzeggende tekst Jouw tekst hier.

Ergens halverwege kwam de stoet in botsing met protesterende Achmedinejad-tegenstanders en pro-ashraf betogers en die besloten na het uitwisselen van V-tekens ook maar mee te lopen volgens de Zwaan kleef aan formule. In dat kader zagen we ook nog een paar gezinnen met kinderwagen en een paar fietsers. Daarna natuurlijk weer zo snel mogelijk naar huis om de filmpjes naar YouTube te uploaden en de NuJIJ berichtjes omhoog te klikken, want wat is het toch geweldig om je zelf terug te zien!

"Natuurlijk sla je met dit soort opkomsten nog geen deuk in een pakje boter, maar misschien volgende keer beter," merkte een deelnemer nuchter op. Tja, Mission Unaccomplished, zou je zo zeggen, maar nee, de Vrijheidsparade heeft alweer de volgende zaterdag-vierdaagse voor complotters, truthers, vrijsprekers, klokkenluideroneliners, zappies, xanders en anarchielen gepland. Met`s avonds natuurlijk zandgebak op het feestje bij Klaas Vaak.

63 opmerkingen:

 1. Wanneer organiseert Barracuda een demonstratie waar een dictatuur, het beperken van de burgerrechten en het verhogen van de graaicultuur door de hoge heren gepredikt wordt ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer, ik moet rond die tijd helaas naar mijn werk, want ik heb wel een baan. Volgende keer misschien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb je trouwens ook nog filmpje van de NVU vs. AFA betoging in Venlo ?

  PS: Ben je de titel vergeten bij je bericht, "Jouw tekst hier" ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ""Natuurlijk sla je met dit soort opkomsten nog geen deuk in een pakje boter, maar misschien volgende keer beter," merkte een deelnemer nuchter op. Tja, Mission Unaccomplished"

  Bij demonstreren is het hier in Nederland praktisch altijd 'mission unaccomplished', want er wordt toch niet naar geluisterd. Volgens mij is het enige voordeel een feel-good gevoel voor de deelnemers.

  Welke demonstratie, ook met massale opkomst, heeft nou enig nut gehad ? Wat dat betreft is demonstreren in Nederland een produkt van het poldermodel waar de regering geen boodschap aan heeft.

  Als mensen in Frankrijk bijvoorbeeld de straat op gaan, vragen ze echt geen vergunning aan. En ook kan je hen niet vertellen dat ze na 2 uur ofzo weer naar huis moeten omdat dan hun recht op demonstreren afloopt.

  Wat dat betreft stelt demonstreren in Nederland erg weinig voor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op de site van de Vrijheidsparade zie je een foto van een man met de tekst Jouw tekst hier. Ook iemand met Everything is OK.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Jez : Oki, ik snap het. Ik had die website van de Vrijheidsparade nog niet bekeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een zuur stukje weer, en oh wat is het toch makkelijk om alles af te zeiken. Wanneer houden jullie een manifestatie met duizenden deelnemers? Dat moet voor mensen met jullie verheven 'superieure' wereldbeeld toch een klein kunstje zijn, toch?

  Speaking of...wat voor wereldbeeld heeft barracuda eigenlijk zelf?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. " Morgen, Aduaderzijl, 05:00 uur start."

  Okey, dus morgen houdt Barracuda een demonstratie waar een dictatuur, het beperken van de burgerrechten, het verhogen van de graaicultuur door de hoge heren, geen vrede en liefde maar oorlog en haat gepredikt wordt ?!

  Ja, dat kan wel kloppen, want dat is Baggercuda ten voeten uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat volgens mij weer eens ontbrak bij die Vrijheidsparade is inhoud. Maar als je niks te vertellen hebt en gewoon maar wat gaat lopen is het resultaat dat niemand begrijpt waar dit over gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Maar als aan de zogenaamde debunkers gevraagd wordt wat zij te vertellen hebben dan komt er helemaal niets uit behalve .. eeuuhh .. eeuuhh .. eeuuhh .. eeuuhh ..

  Dus idd, als je niets te vertellen hebt hou dan je smoel dicht.

  " wat volgens mij weer eens ontbrak "

  Precies, volgens jou, maar ik heb er absoluut geen moeite mee om te begrijpen waar die demonstratie voor staat, maar sommige mensen zijn niet eens in staat om dat te kunnen begrijpen, maar dat ligt niet aan de demonstratie.

  Dus .. zogenaamde debunkers, vertel het eens, wat hebben jullie te vertellen ??

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "Precies, volgens jou, maar ik heb er absoluut geen moeite mee om te begrijpen waar die demonstratie voor staat, maar sommige mensen zijn niet eens in staat om dat te kunnen begrijpen, maar dat ligt niet aan de demonstratie."

  Ik denk het wel: geen petities, geen toespraken of uitleg enzoverder

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo, ziet er goed uit al die mensen!

  Veel lager dan dit artikel zal Billy niet kunnen zakken. Te triest voor woorden.

  Dus nu is het daadwerkelijk opkomen voor idealen ook al iets vies.

  Een on-ge-lo-ve-lijk zielige mannetje die Billy.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Rick, als je niet weet waarover het gaat hoe kan je er dan commentaar op hebben ?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. "Maar als aan de zogenaamde debunkers gevraagd wordt wat zij te vertellen hebben dan komt er helemaal niets uit behalve .. eeuuhh .. eeuuhh .. eeuuhh .. eeuuhh .."

  Dit heeft allemaal niks met debunkers te maken, maar met het niet kunnen overbrengen van een boodschap. De mensen mogen dan zelf allemaal goed weten waarvoor ze daar lopen, als je dat niet kunt overbrengen, schiet je er helemaal niets mee op.

  Kijk alleen maar naar die spandoeken. Dat gaat overal en nergens over. Als je vindt dat je vrijheden beperkt worden pik er dan een of twee dingen uit waarmee je dat duidelijk kunt maken. Sleep er niet van alles bij (9/11).

  Het was een optochtjes van en voor insiders.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Vertel jij dan eens waar je voor staat Rogier, dan kan ik kijken of jij het een beetje kan overbrengen.
  En ik ben sowieso nieuwsgierig waar de zogenaamde debunkers voor staan, maar daar krijg je absoluut geen antwoord op behalve .. eeuuhh .. eeuuhh .. eeuuhh .. eeuuh ..

  Dus Rogier, ik ben benieuwd of jij de eeuuhh .. eeuuhh .. eeuuhh .. eeuuhh .. fase kan doorbreken.

  Of zijn jullie het wel eens met de boodschap van de demonstratie maar hebben jullie commentaar op die demonstratie omdat de boodschap volgens jullie niet goed wordt overgebracht, m.a.w. jullie staan wel achter de demonstratie alleen de uitvoering had beter gekund, is dat het ??

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zoals gezegd: ik vind het veel te breed, sommige argumenten vind ik overdreven en te ver gezocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Vind jij, maar wie ben jij dan ??

  En waarom geef je niet jouw visie, waarom doorbreek jij niet de .. eeuuhh .. eeuhh .. eeuuh .. eeuhh fase ipv mensen met positieve intenties af te lopen zeiken, wat doe jij dan ??

  Je kan niet eens vertellen waar jij voor staat, hou toch op man.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Waar sta jij dan voor, anoniem? Je roept en tettert maar van alles, maar veel lijn zit er niet in.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik bekijk in elk geval elk aspect apart, en hol in elk geval niet als een kip zonder kop achter groepjes demonstranten aan.

  # herintroductie van het persoonsbewijs (met vingerafdrukken en gezichtsscan).

  geen duidelijke mening over

  # De omgekeerde bewijslast (U moet uw onschuld bewijzen).

  Onduidelijk. In welke gevallen?

  # Europese politiemacht, Europese grondwet (U had toch nee gestemd?)

  Twee dingen op een hoop gegooid

  # Exponentieel toegenomen centrale gegevensregistratie (controledrift, cameratoezicht)

  Dat heeft ook mijn zorg

  # Afbraak democratie, neutraal internet, arbeidsrechten, zorgstelsel, nutsvoorziening.

  Te vaag allemaal

  # Beperking van vrije meningsuiting.

  Idem

  BeantwoordenVerwijderen
 20. op de demonstratie waren ook de woonwagen bewoners aanwezig deze worden niet 'netjes' behandeld door de Gemeente Den Haag.

  artikel 1 van de Grondwet is blijkbaar een wassen neus.

  zou Barracuda hier een demonstratie voor willen organiseren?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoe zielig ben je ook als je 40 uur per week steek in het ontkennen van verhalen van mensen die volgens jullie in de war zijn..

  Wat kan jullie het schelen dat ik bepaalde ideeën heb?

  Vanwaar die obsessie? Je hebt geen eigen ideeën, slecht de obsessie, dat ik en mijn complo-vriendjes in de war zijn....sure...overtuigend hoor..

  Alleen dat bewijst al mijn gedachtes. Je bent een grote neppert Rogier! Uit jou mond niets dan onzin en de lucht van zuur bier...kots opwekkend figuur...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Rick nooit een vraag met een wedervraag beantwoorden, m.a.w. geef eerst antwoord op mijn vraag waar jij voor staat, en dan zal ik jou antwoord geven.

  En Rogier, eerst vermeld je dat het een demonstratie voor insiders is en nu suggereer je dat ze als kippen zonder kop achter een demonstratie aanlopen, dat is een contradictie vrind, dus wat is het nou ??

  En omdat jij je niet kan vinden in bepaalde punten moet daarom iedereen zich maar niet kunnen vinden in die punten, waar heb je het over, waarom heb je een probleem met die demonstratie, omdat je het niet met alle punten eens bent, ben je alleen op de wereld of zo ????

  BeantwoordenVerwijderen
 23. "Hoe zielig ben je ook als je 40 uur per week steek in het ontkennen van verhalen van mensen die volgens jullie in de war zijn.."

  Hoe zielig ben je als je 40 uur per week hier zit te reaguren? Wedden dat het merendeel van de opmerkingen van jou afkomstig zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. "Zoals gewoonlijk is 'onze' oproerkraaier weer eens over een van zijn natte droompjes uitgegleden... Perfect dat wat de moderator dezes hier ook besmuikend over zijn medelanders met initiatief voor elkaar 'tracht' te krijgen. Leer maar eerst eens uit dit vaatje te tappen, want dan pas hebben jullie barracudaanse stuurmannetjes aan de wal echt recht van spreken. Hebben julllie dat goed begrepen?"

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Rogier, er zijn meerdere mensen die anoniem reageren, die reactie waar jij op reageert is niet van de anoniem waarmee je in gesprek was, die reactie was dus niet door mij geplaatst.

  Ik begrijp ook niet zo goed waarom die anoniem op die manier reageert maar ik begrijp wel waarom jij er handig gebruik van maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wanneer haal je hem er nou toch eens uit Barrack?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. "Hoe zielig ben je als je 40 uur per week hier zit te reaguren? Wedden dat het merendeel van de opmerkingen van jou afkomstig zijn?"

  wedden van niet?

  Zelfs dat snap je al niet! Ik was scheldend anoniempje...

  Andere anoniem probeer serieus met jullie te discusssieren. Ik weet dat dit zinloos is...kom gewoon af en toe langs om wat poep naar je te gooien...that's all!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ano 2:

  Heb je nog hoop op een zinvolle discussie hier dan??

  hahahah!...wel ff bij de les blijven! Deze low level enforcers zijn zonde van je tijd....

  Dit is geen onnozelheid, maar betreffen proffesionele debunk-charlatans...

  Zij geven geen antwoord op jou vragen, maar denken wel commentaar te kunnen geven op anderen. Zinlozen figuren hier....kansloos!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. er zijn meerdere mensen die anoniem reageren.

  Ach, de bekende schuiltactiek...


  Tragisch...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Andere anoniem probeer serieus met jullie te discusssieren. Ik weet dat dit zinloos is...

  Inderdaad, want:


  .kom gewoon af en toe langs om wat poep naar je te gooien
  .

  Dat is het enige waar scheldend anoniempje goed in is...

  BeantwoordenVerwijderen
 31. m.a.w. jullie staan wel achter de demonstratie alleen de uitvoering had beter gekund, is dat het ??.

  inderdaad.
  Je kunt beter 1 of 2 items pakken waarbij de vrijheid ernstig in het geding is, en daaromheen een demonstratie organiseren.

  Nu bereik je de massa niet, omdat de meeste mensen niet het gevoel hebben dat hun vrijheid in gevaar is oid..

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Trut hut staat achter de demonstratie, alleen vindt hij het jammer dat de boodschappen volgens hem niet goed doorgekomen zijn waardoor de grote massa niet bereikt werd .. hahahahaha ..

  Maar ik heb geruststellende woorden voor je, ik las net dat dit de eerste demonstratie is die door de betreffende personen georganiseerd is en ze hebben er veel van geleerd en zullen die bagage meenemen voor de volgende demonstratie zodat je dan tevreden zal zijn wanneer de boodschappen nog beter doorkomen, want dat vind jij namelijk zeer belangrijk, toch trut hut !!!! Hahahahaha...

  En aangezien je het zo belangrijk vindt dat de boodschappen goed doorkomen vat dan even kort samen wat jij de belangrijkste boodschap vindt die goed moet doorkomen bij de grote massa, ik weet zeker dat jouw input zeer op prijs gesteld zal worden wetende dat jij achter de demonstratie staat en dat je het zeer belangrijk vindt dat de boodschap goed begrepen wordt door de grote massa .. hahahaha ..

  Dus vat het even kort samen trut hut welke boodschap de grote massa moet bereiken die deze keer niet- of onderbelicht zou zijn geweest volgens jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik vind het jammer dat je demonstraties lachwekkend vindt, anoniempje.

  Toch ben ik verheugd dat de organisator van deze demonstratie geleerd heeft en wellicht een met een duidelijkere demonstratie in de toekomst komt.
  Als hij dan ook nog eens duizenden of zelfs tienduizenden demonstranten op de been kan brengen, dan zou het helemaal mooi zijn.

  Wat mijn input betreft: die heb ik al gegeven: pak 1 of 2 items die de burger echt in zijn vrijheid beperken en maak daar een issue van.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Je zou me negeren maar dat had je nog geen minuut volgehouden dankzij je dwangneurose, want je MOET reageren alleen wanneer er lastige vragen worden gesteld dan zeg je gewoon dat je me negeert zodat je wel gereageerd hebt maar geen antwoord op de vragen hebt gegeven, en dat vind jij slim van jezelf, he zielepoot ?!
  Je liep over vanalles te zeiken en te zieken maar wie is hier nu fout vals en vies bezig, wie is hier nu zwaar inconsequent en selectief bezig, wat een mongool ben je.

  Ja ik ga gewoon weer op die toer omdat jij ook weer op dezelfde voet verder gaat ;

  Je begint weer met verdraaien liegen en bedriegen, natuurlijk vind ik die demonstratie niet lachewekkend, ik vind jou lachwekkend, dat begrijpt een kind zelfs.

  Ken je dit liedje trut hut ;

  ' Vuile huichelaar ' !!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Toen ik vrijdagavond bepaalde dingen moest invullen bij vandervalk (dat bijna schijnt te draaien op "uurtjefactuurtje") heb ik overwogen mijn vrijwilligers werk af te zeggen en ook naar deze demonstratie te gaan....

  Ik wist echter wat voor mensen deze parade zou bevolken, en met alle respect maar daar wilde ik mij niet aan verbinden. Daarom ben ik maar gewoon met een stel andere mensen de benen uit mijn lijf gaan lopen op een evenement.

  Ik kreeg trouwens donderdag een flyer in mijn handen gedrukt voor dit gebeuren. Zowel tekst als persoon zeiden mij eigenlijk al genoeg om de aandrang te krijgen het ding ter plekke te verscheuren.

  Maar: Ere wie ere toekomt, het is beter dat ze iets doen dan een beetje op internet lopen te mopperen. Al weet ik niet of ik daar nou zo blij mee moet zijn.

  Btw: mijn portie complotten heb ik ondanks de isolatie die ik deels genoot van alle media wel gekregen toen ik ergens infowars.com gekalkt zag.
  ...zucht...

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik denk dat die mensen met alle respect blij zijn dat jij van de vrijheid gebruik hebt gemaakt niet aan die demonstratie deel te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik snap het niet. Je noemt jezelf barracuda maar hebt een plaatje van een haai.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Tsja, en dat terwijl hij in werkelijkheid een stekelbaarsje is.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Je zou me negeren.

  Best grappig, als ik je dan toch niet negeer en gewoon antwoord geef op je vragen, dan word je zenuwachtig en roep je bovenstaande..

  Tja....

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Antwoorden hebben geen inhoud als het slap gelul is.

  Grappig om te zien dat je mij al maanden probeert te betrappen op inconsequent zijn terwijl jij zo inconsquent bent als het maar kan, je hebt bord voor je kop die dikker is dan de klaagmuur, totaal geen zelfreflectie, de overeenkomsten met een kleinkind worden steeds zichtbaarder.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. @annoniem: Tegen wie heb je het nou?!

  Lastig al die mensen die zichzelf annoniem noemen. Geef je zelf op zijn minst een getal of een letter om je een beetje te onderscheiden. Da's ook makkelijk voor de mensen om je heen die hier geen touw aan vast kunnen knopen...zoals ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Antwoorden hebben geen inhoud als het slap gelul is.

  Mja, vroeg je om inhoud dan?

  Nope, je vroeg om een antwoord.
  En dat heb je gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Geef je zelf op zijn minst een getal of een letter om je een beetje te onderscheiden.

  Dat is vergeefse moeite tom, hij wil geen identiteit aannemen, omdat hij nu de luxe heeft dat hij kan claimen dat het een ander anoniem persoon betreft als hij gewezen wordt op eerdere uitspraken.
  Die luxe heeft hij niet meer zodra hij een onderscheidbare nick aanneemt.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. de overeenkomsten met een kleinkind worden steeds zichtbaarder.,


  Ach, die waren bij je vanaf het begin al zichtbaar hoor.

  Barracuda heeft al meerdere malen moeten ingrijpen om je reacties op te schonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. @ Tom, maanden geleden stelde ik al een keer voor om mijn anonieme reacties af te sluiten met 'de groeten van pietje puk', en dat deed ik dan ook een paar keer maar wat denk je, iemand anders die anonoiem reageerde sloot opeens ook af met 'de groeten van pietje puk', die persoon gaf zich dus voor mij uit, zo ziek zijn sommige zogenaamde debunkers, bv trut hut reageert regelmatig anoniem, zo was er van de week weer een persoon die mijn manier van schrijven probeerde te kopieeren dus dat was ook weer een copycat, er wordt vanalles geprobeerd door sommige zogenaamde debunkers behalve een keer een serieus en objectief gesprek aan te gaan, op Fassbinder na maar als dat gebeurt dan grijpt trut hut in met zijn zielge en gefrustreerde reacties, die trut hut spoort echt niet, dat is een maniak.

  Wat jij voorstelt daar had ik allang aan gedacht alleen dat wordt direct gesaboteerd, zo zijn sommige zogenaamde debunkers, ze zijn ziek in hun hoofd met trut hut in het bijzonder

  En trut hut, zielig mannetje, Barracuda heeft zich nog nooit met mijn reacties bemoeit, NOG NOOIT !!!!

  Dat moet ik Barracuda wel nageven, hij cencureert niet snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Barracuda heeft zich nog nooit met mijn reacties bemoeit, NOG NOOIT !!!!.

  Zoals voorspeld doe je net alsof dat een ander anoniempje was.

  Kijk, je kunt wel huilen dat anderen anoniem reageren en reacties plaatsen die op de jouwe lijken, maar dat is vrij eenvoudig op te lossen door gewoon een identiteit aan te nemen.

  Maar ja, dan kun je niet langer ontkennen dat iets gezegd hebt...

  En dat wil je niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Brracuda heeft zich nog nooit met mijn reacties bemoeit, NOG NOOIT SUKKEL !!!!

  Leer daar maar mee leven.

  En ga jij je maar weer voor een ander uitgeven, viezerik.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Mja, zal ik je geheugen maar weer eens opfrissen?

  Barracuda zei...
  @ Anoniem, dit gaat weer de verkeerde kant op met je. Berichten weggehaald. Schelden en tieren doe je maar ergens anders. En anders gaat dit draadje op slot.
  26 september 2009 10:45
  .

  Tja, nu ga je uiteraard roepen dat dat een ander anoniempje was.

  Niet dat iemand daar in trapt: jij bent de enige anoniem hier die loopt te schelden en tieren..

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Barracuda heeft zich nog nooit met mijn reacties bemoeid, NOG NOOIT SUKKEL !!!!!!

  Ik weet dat het je pijn doet maar leer er maar mee leven.

  Als die opmerking voor mij bedoeld was dan had ik niet meer kunnen reageren want ik heb mijn manier van reageren nooit veranderd.

  Dit had je ook zelf kunnen bedenken maar die mondsnoerende logica is niet voor jou weggelegegd, en dat was allang duidelijk.

  Dus ga maar weer verder met spijkers op laag water zoeken, en ga vooral heel diep graven, doe net alsof je een spindocter bent van Republikeinen tijdens een verkiezingscampagne die de tegenstander moet zien uit te schakelen, dat vind je toch spannend dat soort spelletjes, triest figuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Mja, zal ik je geheugen maar weer eens opfrissen?

  Barracuda zei...
  @ Anoniem, dit gaat weer de verkeerde kant op met je. Berichten weggehaald. Schelden en tieren doe je maar ergens anders. En anders gaat dit draadje op slot.
  26 september 2009 10:45.  Nergens staat dat jij dan niet meer zou kunnen reageren, dus je zit ook nog eens te liegen over dit voorval.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Ik moet je toch teleurstellen, die reactie was niet aan mij gericht.

  Barracuda heeft zich nog nooit bemoeid met mijn reacties, NOG NOOIT !!

  Ik weet dat het je pijn doet maar ik heb ook nooit gezegd dat het leven een rozentuin is.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Tja, was te verwachten he?

  Je verschuilt je van je eigen daden..

  Zielig hoor...

  Maar ga vooral door, jij laat heel mooi zien wat voor types de complotdenkers nu eigenlijk zijn....

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Nee jongen ik verschul me niet want daar heb ik geen enkele reden voor, ik ben geen zogenaamde debunker.

  Barracuda heeft zich nog nooit mt mijn reacties bemoeid, NOG NOOIT !!!!

  Zeg jij van wel, kom dan maar met bewijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Het bewijs:


  Barracuda zei...
  @ Anoniem, dit gaat weer de verkeerde kant op met je. Berichten weggehaald. Schelden en tieren doe je maar ergens anders. En anders gaat dit draadje op slot.
  26 september 2009 10:45.
  ..

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Ik moet je teleurstellen, die reactie was niet aan mij gericht, dat heb ik je al diverse keren verteld, maar je hebt stront in je ogen en stront in je kop, vandaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald haar wel.

  Dat is de pijnlijke realiteit van http://barracudanls.blogspot.com/2009/09/paniekvirus.html , alwaar Barracuda bijna 20 reacties van je heeft verwijderd..

  Tja, uiteraard ga je wederom beweren dat dat een ander scheldend anoniempje was..

  En zo maak je de complotdenkers almaar meer belachelijk en ongeloofwaardig..

  BeantwoordenVerwijderen
 57. een verzameling demonstranten met een banner genaamd Bankiers Gered, Burgers Geplet (moesten die niet in Amsterdam zijn?)
  In Den Haag kan men niet lezen?

  Natuurlijk sla je met dit soort opkomsten nog geen deuk in een pakje boter, maar misschien volgende keer beter
  Er zijn in elk geval meer mensen komen opdagen dan Barracuda van te voren vermoedde. Niet dat we hem daar over horen, maar toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Tja, ooit komt de vraag: liever toevalligheidsdenker of complotter.

  Zit je vaak in het Casino, Trutje?

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Er zijn in elk geval meer mensen komen opdagen dan Barracuda van te voren vermoedde. Niet dat we hem daar over horen.

  Lezen is kennelijk moeilijk:

  En in Den Haag trokken ongeveer vierhonderd demonstranten door de Residentie om te protesteren tegen...pardon voor de Vrijheid. Vierhonderd, dus. Dat is meer dan waarop Barracuda had gerekend,

  BeantwoordenVerwijderen