maandag 21 september 2009

BangmakersVanaf 15 oktober begint het Amerikaanse leger met de eerste ronde gedwongen vaccinaties tegen de Mexicaanse griep. Aldus een "uit de school klappende vrouwelijke technicus" bij het Amerikaanse leger. Ze plaatste een filmpje op YouTube en meldt daarin met trillende stem dat men niet gek moet opkijken als ze er straks niet meer is. "Ik moet jullie vertellen dat mijn vriend van één van de andere eenheden die daar waren foto's heeft genomen van het officiële papierwerk met daarbij de RFID-opsporings microchip. Ik zal die foto's aan het eind van deze video bijvoegen zodat jullie het zelf kunnen zien."

Dat filmpje werd natuurlijk overal doorgeplaatst, en vrijwel niemand nam eens de moeite uit te zoeken welke "opsporingsmicrochip" nu eigenlijk werd bedoeld. Per slot van rekening is dat "het bewijs" voor dat zogenaamde opsporingsprogramma.

Welnu: Op de foto staat vermeld Phoenix 1.5, en dat blijkt dus niks anders te zijn dan een infrarood marker beacon. Daarmee maken militaire eenheden zich in het veld kenbaar aan elkaar zodat ze elkaar niet beschieten. "Phoenix Jr. is the world standard for covert signaling and identification of military, law enforcement, SWAT and homeland security assets". Kennelijk zag de vrouw, die zich ook nog eens endtimes777 noemt, een paar flikkerende lichtjes aan voor een RFID chip. Terwijl het LEDs waren.

Binnenkort zal het trouwens wel weer gaan over de FEMA kampen, nu Alex Jones daarover weer eens een videodocumentaire heeft gemaakt. U weet: Complotters claimen een volledig uit de lucht gegrepen aantal van 800 kampen, waarbij ongeveer elk stuk kippengaas en iedere politiepost voor een detentiekamp is aangezien. Kampen voor ongehorige Amerikanen die bijvoorbeeld Bush beschuldigen van een inside job.

Hoofdredacteur James B. Meigs van Popular Mechanics heeft op verzoek van commentaror Glenn Beck onlangs een einde aan al deze domme speculaties gemaakt. Een kamp waarvan complotters absoluut overtuigd waren dat het bestond blijkt gewoon een hal voor de reparatie van Amtrak treinen. De bewuste getraliede draaideuren bestaan al niet eens meer en het filmpje dat ongeveer overal op internet te zien is blijkt 19 jaar oud. Een ander kamp in Wyoming bestaat helemaal niet. De complotters hebben een foto van een Noord-Koreaans concentratiekamp op internet gezet en daar het logo van Home Land Security aan toegevoegd. Weer een ander kamp is bedoeld voor de training van militairen.

Maar dat mogen de complotters niet horen: "Fox News disinfo operative par excellence Glenn Beck and his entourage of yellow journos from Hearst say FEMA camps do not exist. The Fox News kool aid drinkers, numbering in the millions but in steep decline as the truth goes viral, may believe Beck, however they are at odds with reality."

Want: "In the documentary, Jerome Corsi says the government is preparing for civil unrest of the sort predicted by trends forecaster Gerald Celente and others as the economy falls apart – as engineered by the bankster cabal – and millions of people lose their jobs and are reduced to penury. Corsi says he has contacted the Department of Homeland Security and they have admitted KBR has built concentration camps. Glenn Beck, please stick that in your pipe and smoke it"

Corsi? O jee, alweer een complotgek. Gerald Celente? Lopen complotters ook al mee weg. En welke Amerikaanse site plaatste als eerste de ontboezemingen van de "uit de school klappende vrouwelijke technicus"? Drie keer raden.

42 opmerkingen:

 1. Ik zat laatst naar NGC te kijken en er was een oude man aan het woord die in de jaren '50 of '60 in het amerikaanse leger zat en hij vertelde dat toentertijd op het prikbord gevraagd werd naar vrijwilligers om een vaccin of een middel tegen verkoudheid te testen, hij had zich vrijwillig gemeld als een echte patriot maar hij en andere mensen werden daar doodziek en/of paranoia van en er waren zelfs mensen aan gestorven, het was geen middel tegen verkoudheid wat ze testte maar ze testte een middel i.v.m. biologische oorlogsvoering, te bizar
  Omdat het 50 a 40 jaar geleden is kan het blijbaar uitgezonden worden.
  Zo is er ook een docu op NGC die vertelt over de experimenten in de jaren '50 of '60 die ze deden met chemtrailen, wat ze dus daadwerkelijk gedaan hebben.
  En zo zijn er nog meerdere docu's over wat de overheid cq het leger en de cia voor verschrikkelijke wanpraktijken hebben uitgevoerd op onschuldige mensen.

  Ik ben benieuwd wat NGC over 50 jaar uitzendt, houd je hart maar vast.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij de idioten van Endtimes: Drs. Russell Blaylock en Joseph Mercola spreken over de varkensgriep vaccin en geven advies wat u bij gedwongen vaccinatie kunt doen.

  http://endtimes.punt.nl/?id=552729&r=1

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Een kamp waarvan complotters absoluut overtuigd waren dat het bestond blijkt gewoon een hal voor de reparatie van Amtrak treinen. De bewuste getraliede draaideuren bestaan al niet eens meer en het filmpje dat ongeveer overal op internet te zien is blijkt 19 jaar oud. Een ander kamp in Wyoming bestaat helemaal niet. De complotters hebben een foto van een Noord-Koreaans concentratiekamp op internet gezet en daar het logo van Home Land Security aan toegevoegd. Weer een ander kamp is bedoeld voor de training van militairen."

  Hier val je door de mand, ouwe spindokter!

  Dat treinstation van jou is inderdaad geen Femakamp. Glenn CIA Beck kwam hiermee. Hij gaf zogenaamd oprecht aandacht aan dit onderwerp, en kwam vervolgens met jou treinstation om de boel te debunken, zonder bij de overige honderden site te zijn geweest natuurlijk.

  Het MOOIE is dat Alex Jones EXACT voorspelde dat hij met het Amtrack filmpje zou komen, aangezien toen al duidelijk was dat dit geen Fema camp was.

  Fema camps zijn oa sportstadions, winkelcentra of gewoon een stuk grond met een hek.

  Femacamps zijn een gedocumenteerd feit, net als werkkampen voor gevangenen, in het geheim uiteraard.

  ps 6 van de 10 911 commission leden verklaren dat hun 'onderzoek' bullshit was, dus je zit nu ECHT met lege handen.

  Kan je deze nou al verklaren:

  http://www.uspoolcorp.com/Numerous-multi-ton-meteorites-of-cooled-molten-metal-found-at-911-WTC-by-Bart-Voorsanger.jpg

  Billy Blaatstra en zijn trollen; het zal wel nooit wat worden....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op zich wel lachen:

  Eerst krijgt Barracuda van scheldend anoniempje op zijn kop omdat hij het 911-complot er bij trekt in een van zijn artikelen, en nu komt datzelfde anoniempje met enkele vragen over 911 op de proppen..

  Ach ja..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier val je door de mand, ouwe spindokter!.

  Eens even kijken:

  Dat treinstation van jou is inderdaad geen Femakamp..

  Maar er is dus wel geclaimd dat dat een femakamp was?

  Kijk, dat is het leuke met complotdenkers: ze zitten zo vast in hun complotgeloof, dat wanneer zo'n complotdenkerstheorie door de mand valt, ze toch blijven vastklampen aan het idee en gewoon de volgende strohalm vastpakken.

  Zo ken ik enkele complotdenkers die geheel zelfstandig tot de conclusie kwamen dat Loose Change, 911mysteries en 911 in plane site de kluit bedonderen.
  Maar reken er niet op dat ze daardoor ook maar iets zijn gaan afwijken in hun 911complotdenken: ze zoeken gewoon naar de volgende complotbron om hun geloof verder te ondersteunen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 6 van de 10 911 commission leden verklaren dat hun 'onderzoek' bullshit was, .

  Tja, dat roep je al een tijd, zonder dat je ook maar 1 moment durft te linken naar een artikel waaruit dat blijkt.

  Verder doet het er weinig toe, aangezien de 911-commissie niet onderzocht wie er achter 911 zat (dat is de taak van de fbi, die volgens jou na 72 uur al voldoende wist), maar over hoe de aanslagen konden plaatsvinden en met welke aanbevelingen dat in de toekomst kan worden voorkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Femacamps zijn een gedocumenteerd feit, net als werkkampen voor gevangenen, in het geheim uiteraard."

  Nou, laat maar zien, die "gedocumenteerde feiten". En nu niet aankomen met volstrekt nietszeggende lijsten van mafkezen die denken dat ze ergens een kamp hebben gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Fema camps zijn oa sportstadions, winkelcentra of gewoon een stuk grond met een hek""

  Dat bedoel ik dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "Fema camps zijn oa sportstadions, winkelcentra of gewoon een stuk grond met een hek."

  Fema camps zijn kinderwagens, het Kruidvat en kegelbanen. Ik kan ze ook zo uit de mouw schudden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is echt weer van het niveau: ik roep maar wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tim Dog zei:

  Tja, die vrouw vind ik maar een raar verhaal. Je hebt al onrust, en dan moet je die onrust nog eens gaan versterken met een semidodelijke prik met bigbrother apparatuur erin. Why?

  Gerald Celente's verhaal vind ik logischer: hij gaat er vanuit dat de fundamenten van dit economisch systeem volledig kapot zijn, dat dit voor sociale onrust gaat zorgen en dat de overheid anticipeert op deze onrust. Hij brengt zijn verhaal soms misschien wat doomsdayprophetachtig, maar hij heeft geen slechte trackrecord met zijn trend research institute. En hij beredeneerd helder.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Trut hut, er reageren meerdere mensen anoniem, okey omdat je het verstand van een doperwt hebt kan je dat niet bevatten.
  Maak je niet druk jongen, als het voor jou makkelijker is om te denken dat alle anonieme reacties van dezelfde persoon afkomstig zijn dan denk je dat toch lekker.
  Daar ga ik niet moeilijk over doen, ik ga je lego echt niet wegnemen, dat kan je een kind niet aandoen als het gewoon niet in staat is om te begrijpen dat niet alle anonieme reacties van dezelfde persoon zijn.

  En voordat je toch nog begint te schuimbekken 'anoniem bla bla bla', ga er lekker vanuit dat alle anonieme reacties door dezelfde persoon geplaatst zijn als het anders te ingewikkeld voor je wordt.
  Verledenkeer ging je ook al zo moeilijk doen, het ene moment deed je alsof je ervan uitging dat alle anonieme reacties van dezelfde persoon afkomstig waren maar het andere moment wist je zogenaamd niet meer welke anonieme reacties door wie geplaatst waren .. hahaha .. komdediant.

  En om dit soort pijnlijke situaties te voorkomen ga je er toch lekker van uit dat alle anonieme reacties door dezelfde persoon geplaatst zijn, daar ga ik niet moeilijk over doen.

  Tsja zo ben ik, ik ben de goodguy !!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is zeker weer schoolpauze, he anoniem?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Tsja @Lasalle, trut hurts.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Over 9/11 gesproken, de msm staat beetje bij beetje meer open voor de 'complottheorie', en let vooral op de uitslagen van de poll's die aan het einde gehouden worden.

  http://www.youtube.com/watch?v=qyzSSnNUWnE

  BeantwoordenVerwijderen
 16. "Alex Jones discussing Charlie Sheen calling for 9/11 on CNN"

  Whoehahahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je komt ook altijd weer met dezelfde nitwits aanzetten, nietwaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heb je de uitslagen van de poll's gezien @Freddel !!

  Jahaa dat is andere koek want die zender is geen complotzender.

  We hebben het over jouw geliefde mianstream media, nog effe en de 'complottheorie' is mainstream .. whoehoehahahaha ..

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Is dit ook een nitwit @Freddel ?
  En zo ja leg uit waarom.

  http://www.nujij.nl/nabestaande-9-11-leest-france24-de-les-over-de.6632006.lynkx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. "We hebben het over jouw geliefde mianstream media, nog effe en de 'complottheorie' is mainstream .. whoehoehahahaha .."

  Onzin, de MSN besteden wel vaker aandacht aan dit soort theorieen, dat wil nog niet zeggen dat ze het daarmee eens zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Nee @Freddel, het gaat om de poll's die gehouden zijn op een mainstream zender, heb je de uitslagen gezien ?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hey @Freddel Mac Deddel heb je die poll's nu bekeken ?

  Auw !!

  Ja dat doet zeer he @Freddel Mac Deddel, er wordt steeds meer getwijfeld aan de dogma's, de ontkerking is begonnen .. hahahahaha ...

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Over 9/11 gesproken, de msm staat beetje bij beetje meer open voor de 'complottheorie', en let vooral op de uitslagen van de poll's die aan het einde gehouden worden.

  Heb je ook gezien uit welk jaar dit filmpje komt? 2006! Even weer niet opgelet, anoniem?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ja, dat was 5 jaar na de aanslag, beetje bij beetje staat de mainstream meer open voor de 'complottheorie', dit was absoluut onmogelijk geweest in bv 2001, en wat vind je van de uitslagen van de poll's, ik denk dat jij niet opgelet hebt.

  En verder dan spijkers op laag water zoeken komen jullie niet, zoals gewoonlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Welnee, dombo, je hebt gewoon niet opgelet. Dat krijg je van te snel zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hey @Fred, je moet een keer inhoudelijk reageren en zo niet dan moet je je grote smoel dichthouden.

  Als die uitzending van voor 2001 was geweest dan had je een reden gehad om te gaan blaten, maar nu ben je enkel uit je nek aan lullen.

  Ook typerend dat je bij bepaalde vragen zogenaamd doet alsof niet thuis bent maar zodra je een reden denkt te hebben om te kunnen zeiken dan steek je direct die kop van je onder je steen vandaan om weer wat uit je nek te lopen blaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. heerlij weer die complotters met hun fantasieen. Het is altijd weer een genot om 35 na jaar dato te kunnen concluderen dat de fabeltjeskrant nog steeds bestaat. Niet meer met de bekende personages maar nu gevuld met complottertjes

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Trut hut, er reageren meerdere mensen anoniem.

  Je weet dat we hebben afgesproken dat elke anonieme reactie voor jou rekening is.

  Als je daar problemen mee hebt kun je gewoon een identiteit aannemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. http://www.nujij.nl/nabestaande-9-11-leest-france24-de-les-over-de.6632006.lynkx

  Ach, dat hele NYCCAN is volledig geflopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ja, dat was 5 jaar na de aanslag, beetje bij beetje staat de mainstream meer open voor de 'complottheorie',

  Yup, en in 2006 bereikte dat een hoogtepunt, waarbij de publieke omroepen in Nederland en Belgie Loose Change uit hebben gezonden, in bijna elk actualiteitenprogramma en talkshow op tv wel iets over het 911-complot belicht werd.

  Daarna werd het stiller en stiller en bereikt de hele complotdenkerbeweging jaarlijks een nieuw dieptepunt.

  De complotdenkers hebben in 2006 hun momentum gehad. De beweging is nu zo goed al dood. Alleen enkele diehards (vooral noplaners, zoals ons anoniempje hier) blijven volharden tegen beter weten in.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Die anonieme complottertjes hebben echt een bord voor hun kop!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Trut hut, ga nou niet meteen huilie huilie doen klein jongetje, ik zeg toch dat ik je lego niet zal afpakken, ik weet toch dat jij er niets aan kan doen dat je het niet kan bevatten dat er meerdere mensen zijn die anoniem reageren.
  Dus droog je traantjes nou maar want ome anoniem zal je lego niet afpakken zodat je gerust verder kan spelen, maar ik wil wel dat je ome anoniem belooft dat wanneer de grote mensen aan het woord zijn jij een keertje je mondje dicht houdt, okey, wel een keertje lief zijn.

  En wanneer de beheerder een keer zijn identiteit bekend maakt dan zal ik niet meer anoniem reageren maar zolang de beheerder anoniem blijft is er voor mij geen enkele reden waarom ik niet anoniem zou reageren.

  De 'complotbeweging' had in 2006 zijn hoogtepunt en is nu zo goed als dood ??
  Rare snuiters die zogenaamde debunkers, ze kunnen niet eens antwoord geven op de meest simpele vragen maar ze denken wel het grootste woord te kunnen voeren .. hahahaha .. das pas lachuh.

  De zogenaamde 'debunkbeweging' heeft nooit een hoogtepunt gehad en zal ook nooit een hoogtepunt krijgen omdat de zogenaamde 'debunkbeweging' een 'doodgeboren baby' is .. hahahaha .. oh oh wat een heerlijk tijdverdrijf.

  Waar zijn de linkjes waar op de foto's van het pentagon de vleugelsporen te zien zouden zijn ?

  Doet het westen (de VS en Europa) aan propaganda volgens jou ??

  " Ik noem het geen NWO."

  Hoe noem jij het dan wel ??

  Waarom reageer je niet op de woorden van Roosevelt ??

  Je kan niet eens toegeven dat een leugen die als doel had een oorlog te ontketenen met als gevolg honderdduizenden onschuldige doden zoals vrouwen en kinderen duister is.
  Je kan dat niet eens veroordelen maar wel zogenaamd sentimenteel doen over een theorie die Jackie Kennedy emotioneel zou kunnen schaden terwijl ze al 15 dood is, daar maak jij je dan wel druk om omdat je hart zogenaamd op de juiste plaats zou zitten maar vrouwen en kinderen die op de meest gruwelijke manieren sterven dankzij de imperialistische drang van het westen daar heb je schijt aan, dat doet je helemaal niets, en je hebt zelfs het lef om de mensen die zich daar wel druk om maken uit te maken voor 'complotters' of 'complotdenkers' m.a.w. die zouden van de pot gerukt zijn, zo gestoord ben jij, jij bent emotioneel zwaar verkreukeld als je uberhaupt in het bezit bent van zaken zoals emotie, empathie enz.

  De zogenaamde 'debunkbeweging' zijn een stelltje hele foute komedianten, en dan druk ik me heel zacht uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. wanneer de beheerder een keer zijn identiteit bekend maakt dan zal ik niet meer anoniem reageren.

  De identiteit van de beheerder is Barracuda, en de mijne is Truth Hurts.
  Beide bijnamen geven niets van de persoon er achter prijs, wat wel blijkt uit het feit dat je niet weet wie barracuda nu precies is.

  Je angst dus om een identiteit aan te nemen op dit blog is dus ongegrond.
  De werkelijke reden waarom je geen identiteit wilt aannemen ligt in het feit dat je dan niet meer zo vrijuit kunt lopen schelden, en je niet langer kunt claimen dat je bepaalde dingen niet gezegd zou hebben..


  De zogenaamde 'debunkbeweging' heeft nooit een hoogtepunt gehad en zal ook nooit een hoogtepunt.

  Klopt.
  Dat de complotbeweging op sterven na dood is kun je de debunkers niet aanrekenen. Het is vooral hun eigen stupiditeit die daarvoor gezorgd heeft.

  Verder pas je weer je b ekende rookgordijntactiek toe door er telkens zaken bij te slepen die niets van doen hebben met dit blog en te eisen dat men daar op reageert.
  Triest..


  Verder is het nogal triest dat je vindt dat je de goede naam van een weduwe die haar man op gruwelijke wijze is verloren mag beschadigen, puur omdat er andere mensen zijn die veel ergere dingen hebben meegemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Em mijn identiteit is anoniem, mijn nick is anoniem, dus wat loop je nou te kwijlen imbecieltje !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Jij blijft liegen, het lijkt wel een ziekte bij jou, een soort dangneurose of zo, netzo als dat je continu mijn woorden en termen gebruikt, wat ik wel als een compliment zie btw.

  Ik heb al diverse keren gezegd dat ik die theorie verwerp omdat het bullshit is.
  Ik zeg ook niet dat je zomaar iemand kan kwetsen omdat andere mensen ergere dingen hebben meegemaakt, dat maak jij er weer van, je verdraait echt alles, te ziek voor woorden.
  En buitendat, Jackie is al 15 jaar dood dus die kan sowieso niet meer gekwetst worden, dus het is een heel zwak argument, of geloof jij in leven na de dood ?

  Je moet niet zo slaplullen in de hoop je niet uit te hoeven spreken over de daadwerkelijke gruweldaden, want daar durf of kan jij je niet over uitlaten als volksverraaier zijnde.

  Als de persoon die met de theorie is gekomen dat Jackie jfk doodgeschoten zou hebben in die auto daar heilig van overtuigd is dan mag hij/zij dat uitspreken, maar Jackie is natuurlijk onschuldig zolang het tegendeel niet bewezen is.

  Het wordt natuurlijk een heel ander verhaal wanneer die persoon die theorie verzonnen heeft wetende dat het pure onzin is.
  Dan verwerp ik het niet alleen maar dan veroordeel het ook zeer zeker want dat heeft dan niets met het vinden van de waarheid te maken, het is ordinaire oplichterij en staat kompleet los van de mensen die jij 'complotdenkers' noemt, daarom ben ik ook nieuwsgierig wie die theorie bedacht heeft.
  Ik weet dat je een persoon die bewust leugens verzint graag over dezelde kam scheert als de 'complotdenkers' maar bv ik lieg niet bewust, integenstelling tot jou !!!!
  Het is ook absoluut onmogelijk om een hele groep mensen onder de noemer 'complotdenker' te plaatsen, je kan geen enkel persoon onder de noemer 'complotdenker' plaatsen, dan kan je wel zeggen dat het woord in de Van Dale staat maar het woord 'tovenaar' staat ook in de Van Dale.
  Maar ja je bent met een hetze bezig dus dan moet je de vijand kunnen benoemen, en dat betekent dus dat jij de daadwerkelijke Don Quichotte bent, jij denkt tegen iets te strijden maar het is er niet, dat speelt zich allemaal af in dat gedeelte van je hersens waar de mens ook zijn godsbeleving of uittreding ervaart.

  Het wordt tijd dat je en keer professionele hulp zoekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Overigens moet ik toegeven dat als ik mijn pilletjes slik, het allemaal een stuk beter gaat en ik veel minder opgewonden ben. Maar ja, de zuster heeft het erg druk met al die patiënten hier en dus komt ze niet altijd op tijd langs. Om dat te overbruggen, ga ik maar weer eens hier langs om lekker te schelden. Een mens moet toch wat, net waar?
  Maar goed, ik heb nu net mijn pilletje gehad, dus ik ben weer even rustig. Alvast mijn excuses voor straks, als het pilletje weer is uitgewerkt en ik weer ga schuimbekken.....

  BeantwoordenVerwijderen
 37. PS: jullie begrijpen natuurlijk wel dat ik geen woord meen van wat ik hiervoor geschreven heb. Dat is gewoon mijn dwangneurose, die is sterker dan mijzelf. Ik doe mijn best, maar de weg naar beterschap is lang.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. En tot slot: ik snap ook wel dat ik helemaal fout zat met die opmerkingen over stubblebine.
  Maar ja, als ik dat toegeef maak ik mezelf eindeloos belachelijk en neem je me nooit meer serieus, trutje..

  Snap je me?

  BeantwoordenVerwijderen
 39. He trut, waar zit je nou, ouwe volksverraaier!!!

  Reageer nou eens!!

  Ik zit hier niet voor niks jij teringlijer!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Hahahahaha .. iemand heeft zich weer voor mij uitgeven, dat is al een keer eerder gebeurd, nou dan ben je hopeloos hoor .. Whoehoehahahahaha .. een beter compliment had ik niet kunnen krijgen, dit streelt zwaar m'n ego, want nu weet ik zeker dat ik het niet voor niets gedaan heb, THNX !!!!!!

  En het feit dat Stubblebine er weer bij gehaald wordt weet ik zeker dat trut hut degene is die die reactis geplaatst heeft, hij is op, hij kan niet meer, hij is moe gestreden onze Don Quichotte .. WHOEHOEHOEHOEHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA......

  BeantwoordenVerwijderen