zaterdag 19 september 2009

Kopvoddentaks

Dit was natuurlijk de week van de hoofddoekjes, of liever gezegd: de kopvoddentaks. Volgens PVV leider Wilders werd het hoog tijd voor 'een grote schoonmaak van onze straten'. Onder het motto 'de vervuiler betaalt' wilde hij moslima's voor duizend euro per jaar een vergunning geven. Inmiddels is het voorstel afgewezen door Balkenende, onder het mom "U haalt er één groep uit. Dat is geen methode van werken. We moeten niet één bepaalde groep zomaar in de hoek zetten, dat is niet de manier waarop we met elkaar omgaan." 

De PvdA schold Wilders daarop geheel in GeenStijl uit voor ‘vrouwenhater, mysogeen, gefrustreerde y-gen drager, gemankeerde Indo of Wacko Jacko' en slimlinks hoopte eigenlijk dat Nederlandse moslima’s in alle vrijheid hun hoofddoek zullen afwerpen, maar vond de suggestie van Wilders natuurlijk verder verwerpelijk.

Het was even wachten hoe de fanclub van Wilders, het Vrije Volk, hierop zou reageren, maar gelukkig, gisteren deed H. Numan (opvallend hoeveel auteurs van het Vrije Volk hun voornaam niet willen gebruiken) dan toch eindelijk een duit in het zakje, onder het motto: "Hoe praten we dit weer recht?": "Wilders gooide een flinke voetzoeker in het parlement met zijn 'kopvoddenbelasting'. Natuurlijk was dat een aardigheidje. Als hij serieus was, had hij het heus wel een andere naam gegeven. Je kunt een hoop zeggen over Wilders, maar niet dat hij dom is. Wat je wel over Wilders kunt zeggen is dat hij een politiek virtuoos is. Welke andere partij weet een dergelijk belangrijk debat volledig te domineren?"

Een aardigheidje dus. Verder maar vergeten. Hoewel: "Is die kopvoddenbelasting nou zo'n raar idee? Op zich exact hetzelfde wat men in mohammedaanse landen al sinds jaar en dag toepast. Probeert u maar eens naar een kerk te gaan in Marokko, Saudi Arabië of Afghanistan. Het land waar onze jongens hun leven offeren zodat een knettergekke mohammedaanse regering vrouwen legaal kunnen uithongeren als ze geen zin in een beurt hebben. Dat is pas opbouwwerk!"

En het valt toch al niet mee met de oprukkende moskeeën. Bomen groeien niet tot in de hemel, minaretten wel. Numan: "Een bescheiden gebedshuis dat past in de omgeving? Welnee, waarom iemand in z'n gezicht boeren als je er ook over braken kunt? Een moskee moet als het even mee zit de grootste van Europa worden. Niet alleen in Rotterdam of Amsterdam. In Londen moet ook zo'n geval komen. Overal, eigenlijk. En allemaal de grootste van Europa. De simpelste dorps moskee moet minimaal het meest herkenbare gebouw in de wijde omgeving worden. De recente moskee in Ede is groter en hoger dan de brandweerkazerne met slangentoren."

Een moskee die hoger is dan de brandweerkazerne? Onacceptabel. Barracuda stelt voor om per direct de hoogte van minaretten te gaan belasten. Wegens horizonvervuiling. Zoals het ook hoog tijd wordt voor een waterstofperoxidehaar of blondjestaks. Slecht voor het milieu. Of een stropdassentaks. Slecht voor de mentale benauwdheid. En niet te vergeten een legging-tax voor alle vrouwen boven de Sonja Bakker norm, vanwege de esthetiek. Of wat we verder maar kunnen verzinnen.

2 opmerkingen:

 1. Toch wel vreemd om een zionist en een grote vriend van Israel af te beelden als Hitler.

  Of was Hitler ook een zionist ?
  Hitler kon iig geen grote vriend van Israel zijn want Israel bestond toen nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoe bedoel je hypocriet?

  http://i35.tinypic.com/213k5jt.jpg

  BeantwoordenVerwijderen