vrijdag 6 november 2009

Impulsbijten


Soms kun je het vaccincomplotters niet kwalijk nemen dat ze zo om zich heen slaan. Deze week werd bekend dat een volstrekt onverwachte risicogroep in aanmerking komt voor besmetting met het H1N1-virus: de nagelbijters. Volgens het kenniscentrum voor de gezondheidsgevolgen van nagelbijten, het IPO te Venlo, zouden nagelkluivende Nederlanders ook in aanmerking moeten komen voor preventieve vaccinatie tegen de verraderlijke Mexicaanse griep.

Het IPO stelt dat het griepvirus overgedragen door een handdruk of bij het aanraken van een deurklink of een telefoonhoorn. En Nederland telt ongeveer twee miljoen frequente of hardnekkige nagelbijters, want ook dat schijnt weer eens onderzocht te zijn ("Dag mijnheer, mogen wij u iets vragen? Ach, ik zie het al"). Kenniscentrum voor de gezondheidsgevolgen van nagelbijten? Ja, bestaat ook al. Maar gelukkig, zelfs viroloog Osterhaus ziet geen enkele reden om nagelbijters als een extra grieprisico te beschouwen.

Directeur Alain-Raymond van Abbe heeft zijn Instituut voor pathologische onychophagie (IPO) blijkbaar met een simpel persbericht op de kaart gezet, want de media vinden zo'n onderwerp natuurlijk veel te mooi om te laten liggen. En laat Van Abbe nou het ideale middel voor nagelbijten ontwikkeld te hebben: een soort bitje dat het ziekelijke impulsbijten moet tegengaan. Het herstel van de vingertoppen kan desgewenst deskundig begeleid worden. Tarieven op aanvraag. Wat een zegen is die griep.

57 opmerkingen:

 1. Iedere deskundige vertelt dat het om een milde griep gaat die niet verschilt met een seizoen griep, dat werd gisteren nog een keer bevestigd door een huisarts bij P&W, hij vertelde dat er netzoveel (dodelijke) slachtoffers zijn bij de M-griep als bij een seizoen griep, alleen wanneer je aan een seizoen griep sterft dan komt dat niet in het nieuws, wel als je aan de M-griep sterft, dat waren de letterlijke woorden van die arts, en het is een feit.

  Het mag dus duidelijk zijn dat de M-giep al ruim een halfjaar gehyped wordt, in eerste instantie werd je voor complottertje uitgemmakt als je dit vermeldde maar ondertussen is het een feit en geen complottertjesonzin meer.

  Nu is de vraag waarom de M-griep zo gehyped wordt, waarom wordt de M-griep zo gehyped volgens de zogenaamde debunkertjes ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je glijdt nu wel heel erg snel af naar dit niveau Barack! Als je nog wat medeparticipanten voor en achter je wagentje wenscht te spannen, moet je toch echt wel verder 'bashen' dan je eendimensionale vermogens je dat mogelijkerwijs toestaan. Anders zie ik je comments-sectie dat dito blijven uitdragen karal...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. waarom wordt de M-griep zo gehyped volgens de zogenaamde debunkertjes ?.

  ik heb geen idee.
  Waarom komen al die complotdenkertjes toch met van die hypes als depopulisatie middels vaccinaties, het opzettelijk besmetten van mensen door gevaarlijke virussen aan vaccins toe te voegen, dat de griep uit een lab afkomstig is om de wereldbevolking via een pandemie de decimeren, dat vaccins gegeven worden om mensen een rfid-chip te geven die ze in zombies verandert, etc. etc..

  Misschien kun jij het antwoord geven?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moeilijk he, een keer je mening geven ?!

  En het is weer opvallend dat je het argument wat het meest genoemd wordt door de mensen die je probeert weg te zetten als 'complottertjes' niet noemt, namelijk big-farma heeft de M-griep misbruikt om daar een slaatje uit te slaan.

  Maar wat is volgens jou de reden dat de M-griep zo gehyped wordt, doe eens een poging.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dit is wel een goeie reactie elders op dit blog:

  Het is voorontrustend om te zien dat veel van de antivaccinatiewaan zijn oorsprong vindt in de anti-overheidscampagne van extreme groepen binnen de Amerikaanse samenleving; oath-keepers, radicale christenen, neo-nazi's militia's, kortom de door haat verteerde timothy-mcvey's. De zwarte propaganda die door deze mensen wordt geproduceerd wordt hier in Nederland door een aantal sites (argusoog, endtimes, xandernieuws, weeswaakzaam) klakkeloos overgenomen.

  Het lijkt mij, beste Barracuda, dat daar nog best een onthullend artikel over kan worden geschreven.

  hier alvast een linkje om je in te lezen: http://www.lvrj.com/news/oath-keepers-pledges-to-prevent-dictatorship-in-united-states-64690232.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maar wat is volgens jou de reden dat de M-griep zo gehyped wordt.

  elke nieuwe ziekte is een hype, of het nu aids, ebola, sars, bse of een nieuwe griepvariant betreft.

  de farmaceutische industrie speelt daar ongetwijfeld een rol in, maar is niet de enige oorzaak waarom nieuwe besmettelijke ziekten zo groot worden uitgemeten in de pers.

  Uiteraard heb je ook complotdenkers die een samenzwering van de farmaceutische industrie hierachter zien.
  Ik kan dat enkel zien als een te simplistische kijk op de realiteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is eerste keer in mijn leven dat een pandemie werd aangekondigd waar bv de spaansegriep bij gehaald werd, ik heb ook niet eerder meegemaakt dat de overheid uit voorzorg maar onterecht 34miljoen vaccins aanschaft.
  Dus het idee wat je probeert te creeren dat dit allemaal heel normaal en vanzelfsprekend is dat zit in jouw hoofd en is op niets gebaseerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is eerste keer in mijn leven dat een pandemie werd aangekondigd.

  een keer moet de eerste keer zijn :o)
  Pandemie is overigens gewoon een technische term die iets zegt over de verspreiding van het virus. Verder niet..
  Het is bovendien niet iets dat de farmaceutische industrie uit maakt..
  Dus ik zie het verband niet..


  waar bv de spaansegriep bij gehaald werd,.

  De spaanse griep is uiteraard het schrikbeeld op het gebied van griep en een van de redenen dat men nu deze maatregelen neemt is om te voorkomen dat die griepramp zich herhaalt..

  ik heb ook niet eerder meegemaakt dat de overheid uit voorzorg maar onterecht 34miljoen vaccins aanschaft..

  Was inderdaad een beetje veel.
  Maar dat komt weer doordat deze griep milder is dan verwacht.
  Het is hierbij kiezen uit 2 kwaden: 1 verspil je geld door vooraf teveel voorzorg te nemen, of risceer je duizenden doden door niet op tijd en adequaat te reageren.
  Verder is het niet zo dat 34 milj vaccins de kliko in kunnen: vele gaan richting risicogroepen en de rest kan wellicht in het buitenland worden verkocht.
  Verder zag ik op tv beelden van rijen mensen die zich wilden laten vaccineren...

  Dus het idee wat je probeert te creeren dat dit allemaal heel normaal en vanzelfsprekend is dat zit in jouw hoofd en is op niets gebaseerd..

  nu komt je zwartwit-redenatie weer om de hoek komen.
  Bij alle door mij genoemde ziekten was er in het begin sprake van een hype. Uiteraard niet exact hetzelfde als deze griephype, maar bijv. BSE heeft er voor gezorgd dat zelfs Nederlands kippevlees dat ingespoten was met nederlandse koeie-eiwitten uit de Britse schappen werden gehaald. Hele veestapels zijn vernietigd en rundvlees werd niet meer gegeten. Jarenlang was rundvlees dat zenuwen en dergelijke kon bevatten verboden, incl de befaamde T-Bone steak. Aan de ziekte veroorzaakt door BSE zijn in 20 jaar hooguit 170 mensen overleden in GB.
  En van elk voorbeeld van een nieuwe besmettelijke ziekte die ik aanhaalde zijn zulke verhalen bekend.

  Helaas is dat alles veel te complex voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nee, dit is echt niet te complex voor me, jij probeert het complex te maken alleen je verdwaald in je eigen hersenspinsels.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. complex?

  ik leg heel uitvoerig en duidelijk uit waarom deze nieuwe ziekte zo breed wordt uitgemeten.

  Dat gebeurt namelijk met elke nieuwe ziekte van betekenis.

  Dat jij niet snapt dat elke hype zijn eigen benadering kent, dat kan ik niet helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je legt niet uit waarom deze ziekte zo gehyped wordt, het enige wat je zegt is dat iedere nieuwe ziekte gehyped wordt, meer niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. tja, ik kan niet helpen dat het niet simpel genoeg voor je is om het te snappen.
  Eigenlijk geef je zelf het antwoord al in je reactie:
  iedere nieuwe ziekte van betekenis wordt gehyped.
  De Mexicaanse griep is daar geen uitzondering op.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ondertussen mogen de complottertjes zich afvragen waarom dit vliegtuig niet door NORAD is neergeschoten en zelfs niet onderschept, terwijl er al bijna 80 minuten geen contact meer mee was en het 230 mile van koers af was.
  Immers: NORAD kan in enkele minuten onderscheppen, en vliegtuigen die niet reageren worden zonder pardon neergeschoten..

  Of toch niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat noemt men 'van de hak op de tak'.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. complottertjes zijn daar over het algemeen wild van...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. "Je legt niet uit waarom deze ziekte zo gehyped wordt..."

  Het antwoord lijkt me voor de hand liggend. Media zijn commercieel en willen verkopen. Koppen als 'weer 4 doden door Mexicaanse griep' trekken de aandacht, omdat het iets engs is dat jou ook kan overkomen.

  De zorgvuldigheid in de berichtgeving omtrent bv de doodsoorzaak van een aantal mensen liet ook nogal te wensen over. Snelle berichtgeving ging boven nauwkeurigheid. Een kwalijke zaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ' Het antwoord lijkt me voor de hand liggend.'

  Ook dat is speculeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Media hebben een journalistieke plicht om mensen te berichten over zaken die enigszins van belang zijn.
  Aangezien de M-griep door zowel de WHO alsmede de Nederlandse overheid met zorg tegemoet wordt getreden, is het logisch dat daarover wordt bericht. Combineer dat met de commerciële plicht (daar moet de schoorsteen van roken) van de media en de conclusie ligt voor de hand: de M-griep is een belangrijk item voor de media.

  Maar je mag natuurlijk ook in een samenzwering geloven, want absoluut bewijs bestaat niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ja ja, en daarom moet bv Osterhaus angstzaaien ?

  Daarom moet de media berichten dat iemand is gestorven aan de M-griep om het daarna weer in te trekken ?

  Welk doel dient het om ieder met de M-griep besmette of een mogelijk besmette in de media te vermelden ?

  Vanwege economische belangen (de schoorsteen moet roken), wiens economische belangen ?!

  Als de media de M-griep gebruikt cq misbruikt vanwege commercieele cq economische belangen waarom is het dan zo vreemd om te denken dat de farma-industrie dat ook doet ?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ja ja, en daarom moet bv Osterhaus angstzaaien ?.

  hij moet niks..

  Daarom moet de media berichten dat iemand is gestorven aan de M-griep om het daarna weer in te trekken ?.

  Jij ziet daar een complot achter?


  Welk doel dient het om ieder met de M-griep besmette of een mogelijk besmette in de media te vermelden ?.

  geld verdienen.
  de mexicaanse griep is een hype, dus elk onderwerp erover trekt kijkcijfers, doet oplagen verhogen, etc.
  Dat geldt niet alleen voor de mexicaanse griep overigens. Je ziet van tijd tot tijd dat een bepaald onderwerp tot vervelens aan toe wordt uitgemolken door elk mediabedrijf...

  Vanwege economische belangen (de schoorsteen moet roken), wiens economische belangen ?!.

  Die van de media.


  Als de media de M-griep gebruikt cq misbruikt vanwege commercieele cq economische belangen waarom is het dan zo vreemd om te denken dat de farma-industrie dat ook doet ?.

  ook bij de farma-industrie is geld een belangrijke drijfveer.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ze moeten niets maar ze doen het wel, en verder denk je zwart-wit.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ze moeten niets maar ze doen het wel.

  Dat is jouw zwartwit-redenatie..

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ze moeten niets maar ze doen het wel, en dat is feit.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. als ze niks moeten, dan doen ze het uit zichzelf..

  BeantwoordenVerwijderen
 25. 'Absurde complottheorieën rond griep kosten doden'

  Dat meldt de Volkskrant vandaag. Deze week beginnen huisartsen in heel Nederland met het vaccineren van bevolkingsgroepen die extra kwetsbaar zijn voor de griep. Ook zorgpersoneel wordt gevaccineerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. "Pandemie is overigens gewoon een technische term die iets zegt over de verspreiding van het virus. Verder niet.."

  Klopt, al is er dit jaar wel een significant verschil; in Mei heeft de WHO de definitie van een pandemie aangepast, waardoor enkel nog gekeken wordt naar de verspreidingssnelheid, en niet langer naar de mortality rate.

  Wat dat betreft zou de pandemie van vandaag een jaar geleden -geen- pandemie zijn geweest onder de toen geldende definitie.

  Al zal ik hier vast door Fredje, Truth Hurts en anderen als complotdenker worden gekenmerkt vanwege een totaal correcte constatering, doordat men hier niet de moeite neemt zich op de hoogte te stellen van dergelijke zaken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. 'Absurde complottheorieën rond griep kosten doden'

  Nou, voorlopig ligt het aantal doden nog steeds lager dan tijdens een 'regulier' griepseizoen, en enige onderbouwing voor de stelling ontbreekt ook.

  Hoeveel van de H1N1-doden in ons land zijn tot nog toe veroorzaakt door complottheorieen ?

  "Iedere deskundige vertelt dat het om een milde griep gaat die niet verschilt met een seizoen griep, dat werd gisteren nog een keer bevestigd door een huisarts bij P&W"

  Klopt, maar volgens Barracuda ga je dood als je je niet laat inenten. En bovendien ben je ook nog eens crimineel gezien de opmerking dat je verantwoordelijk zou zijn voor griepdoden.

  Hebben alle Barracuda fans zich al laten vaccineren ? Of gaan deze criteria voor jullie zelf niet op ?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Iedere deskundige vertelt dat het om een milde griep gaat die niet verschilt met een seizoen griep,.

  enig idee hoeveel doden elk jaar vallen door die seizoensgriep?
  Kennelijk niet genoeg om een vaccinatie ertegen te rechtvaardigen?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. In Nederland sterven per jaar 1000 mensen aan een seizoen griep.

  De M-griep is al een halfjaar in Nederland, en hoeveel mensen zijn er gestorven aan de M-griep, 500 ?

  Nee dus, en je kan je trouwens laten vaccineren tegen de seizoen griep.

  Typisch dat bij jou niet vraag opkomt waarom die M-griep dan zo gehyped wordt en dat je tot de conclusie komt dat die hype bullshit is.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. je kan je trouwens laten vaccineren tegen de seizoen griep..

  dat mag dan weer wel van je?

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Typisch dat bij jou niet vraag opkomt waarom die M-griep dan zo gehyped wordt.

  die vraag heb ik meerdere malen beantwoord.

  Maar helaas voor je bevat dat antwoord niet een groot complot, en dus accepteer je het antwoord niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik zeg nergens dat ik er wel of niet achter sta dat je je kan laten vaccineren tegen de seizoen griep, ik vermeld alleen een feit en daar raakt shape shifter cq reptiel TRUT HUT weer zwaar van in de war.

  En ik heb geen problemem met een uitleg die geen complot bevat.
  Jij hebt er een probleem mee dat mensen van mening zijn dat de farma-industrie misbruik maakt van de M-griep om daar een extra slaatje uit te slaan, want dat zou volgens jou een complot zijn en complotten zijn jouw grootste nachtmerrie omdat je dat niet kan bevatten vanwege je zwart-wit stramien, want dan moet je nadenken, shape shifter cq reptiel TRUT HUT kan enkel de hapklare brokken verwerken die opgediend worden door de autoriteiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Jij hebt er een probleem mee dat mensen van mening zijn dat de farma-industrie misbruik maakt van de M-griep om daar een extra slaatje uit te slaan.

  tja, dat laat maar weer eens zien dat je problemen hebt met begrijpend zen.
  Ik heb helemaal geen problemen met die stelling.
  Verder heb ik het idee dat je het artikel waaronder je nu post niet gelezen hebt..

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Oké, dus jij sluit de mogelijkheid niet uit dat de M-griep gehyped wordt met als doel de zakken van de farma-industrie te spekken !!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Oké, dus jij sluit de mogelijkheid niet uit dat de M-griep gehyped wordt met als doel de zakken van de farma-industrie te spekken !.

  Dat is te simplistisch gesteld.
  De farmaceutische industrie is slechts 1 schakel in het proces dat tot zo'n hype leidt..

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ja, dus de farma-industrie is wel een onderdeel van het proces die tot deze hype geleid heeft, en dat er nog meer schakels zijn geeft aan dat het om een complot moet gaan, en welke schakels zijn volgens jou nog meer verantwoordelijk voor het proces wat tot deze hype geleid heeft ?.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. en dat er nog meer schakels zijn geeft aan dat het om een complot moet gaan,.

  En dan vind je het gek dat mensen je een complotdenker noemen :o)

  Tja, antwoord hierop is nee: het hoeft geen complot te zijn als er meerdere schakels zijn.

  Bijv. de media is een schakel, die zijn omzet probeert te verhogen door het nieuws over de mexicaanse griep op alle fronten breed uit te meten.

  Maar dat betekent niet dat de media met de farmaceutische industrie aan het samenspannen is om een hype te creëren die beide geen windeieren legt..

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Dus jij denkt dat de media de berichten niet via de farma-industrie krijgt of dmv personen die gerelateerd zijn aan de farma-industrie ??

  En nu is het opeens geen complot als oa de farma-industrie mede verantwoordelijk zou zijn aan deze hype om zodoende een extra slaatje uit de M-griep te kunnen slaan ????

  En als de media en de farma-industrie samenwerken dan kan je idd van een complot spreken, en jij bent degene die suggereerde dat de farma-industrie en oa de media zouden samenwerken omdat je het over schakels hebt, en schakels vormen samen een ketting cq geheel, en de ketting cq geheel is zo sterk als de zwakste schakel !!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. en jij bent degene die suggereerde dat de farma-industrie en oa de media zouden samenwerken.

  nope, dat is jouw simplistische uitleg..

  omdat je het over schakels hebt, en schakels vormen samen een ketting cq geheel, en de ketting cq geheel is zo sterk als de zwakste schakel !!.

  klopt, maar niet relevant.
  De ketting is de hype, de schakels zijn de verschillende factoren die mee hebben gedragen in het ontstaan van de hype.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Dus jij denkt dat de media de berichten niet via de farma-industrie krijgt of dmv personen die gerelateerd zijn aan de farma-industrie ??.

  dat doet er niet toe.
  Stel dat ik herhaal wat een farmaceut heeft gezegd, dan betekent dat niet dat ik met die persoon aan het samenspannen ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. De ketting is de hype ??????

  Whoeohoehahahahahahahahahahahaha.....

  Jij bent kompleet de weg kwijt, je weet van gekkigheid niet meer wat je moet blaten.

  De ketting is de hype .. whoehoehahahahahahahaha......

  BeantwoordenVerwijderen
 42. dat je het niet zou begrijpen was te verwachten...

  Dit kan nog leuk worden, want je begint je steeds agressiever op te stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. " Vicoty again!!! "

  Heten de incontenentie luiers voor de bejaarden zo, nou dan zal je er wel heel veel van nodig hebben en de zuster conitnu vragen 'Vicory again Victory again' want shape shifter cq reptiel TRUT HUT heeft again een grote boodschap is z'n Victory luier gedaan !!

  Whoehoehahahahahahaha....

  BeantwoordenVerwijderen
 44. kijk maar uit, straks moet barracuda nog bij je ingrijpen..

  iets waarover je in het verleden nog flink gelogen hebt overigens...

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Op het moment dat ik zei dat Barracuda nog nooit bij mij had ingegrepen was dat ook zo, vlak daarna werd er ingegrepen door Barracuda, maar zeker geen twintig keer, en ik vroeg er ook om, LETTERLIJK !!!!

  Maar wat heb jij daar verder mee te maken, dat was iets tussen Barracuda en mij.

  Jij bent degene die al maanden continu aan het verdraaien liegen en bedriegen is, jij bent echt een teringlijer !!!!

  En het intersseert met echt helemaal niets wanneer Barracuda reacties weghaalt of me een ban geeft, dat laat me echt koud.

  En het feit dat Barracuda jou ongehinderd laat liegen en bedriegen, jou iedere keer de gelegenheid geeft om discussies te vernachelen door niet in te grijpen geeft aan hoe ziek jullie zijn op dit blog, jullie zijn een stelltje infantiele dwazen, levens gevaarlijk.

  Laat Baggercuda maar ingrijpen want dat is de enige manier hoe jullie mij de mond kunnen snoeren want de intelligentie hebben jullie daar niet voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. en ik vroeg er ook om, LETTERLIJK !!!!
  .

  yup, zo buiten zinnen was je.
  Barracuda deed eerst nog een waarschuwing, maar dat gooide kennelijk alleen maar olie op het vuur.

  Ik heb de hele discussie rustig kunnen nalezen omdat die mij al was toegestuurd voordat barracuda die heeft verwijderd..

  Wat je daar zoal in riep is niet mals...

  BeantwoordenVerwijderen
 47. "hoe ziek jullie zijn op dit blog, jullie zijn een stelltje infantiele dwazen, levens gevaarlijk."

  En toch ben je verslaafd aan dit blog en ga je met die gekken in discussie, kun je nagaan wat er allemaal mis is met jou geestesgesteldheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. En de reacties die niet geplaatst werden, de reacties waar ik echt te keer ging die werden niet geplaatst, hoe heb je die dan kunnen lezen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 49. En de reacties die niet geplaatst werden, de reacties waar ik echt te keer ging die werden niet geplaatst.

  het is voor mij niet na te gaan welk bericht wel en welk bericht niet geplaatst is, aangezien ik pas de mail las toen barracuda al had ingegrepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Precies, de reacties die weggehaald werden waren niet zo schokkend, de reacties die niet geplaatst werden die waren wel heftig, en er waren veel meer reacties niet geplaatst dan dat er reacties weggehaald waren.
  Jij hebt het over een stuk of 20 reacties terwijl er hooguit een stuk of drie reacties weggehaald zijn die jij gelezen kan hebben, want al die andere reacties werden niet geplaatst, hoe zit dat dan ????

  BeantwoordenVerwijderen
 51. als er 3 zijn verwijderd terwijl ik er minimaal 20 heb gelezen, dan heb ik dus ook de berichten ontvangen die niet geplaatst zijn.

  Dat is de conclusie die ik daaruit trek...

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Tja, je bevestigt dat je tekeer ging in die berichten, en je zegt dat ze niet geplaatst zijn.

  Dan zijn er volgens mij maar 2 mogelijkheden:

  1 - ze zijn geplaatst, maar onmiddellijk verwijderd

  2 - ze zijn niet geplaatst.

  Bij optie 2 lijkt het me sterk dat ik ze dan wel via e-mail ontvang.

  BeantwoordenVerwijderen