dinsdag 13 juli 2010

Complotgevaar

De Stichting Stralingsarm NL heeft een WOB-procedure aangespannen om inzage te verkrijgen in met name de AIVD-rapportages over Joris Demmink en zijn vermeende kindermisbruik. Goed, denk je nog, kan nooit kwaad, al vallen AIVD-stukken niet onder de WOB, dus kansloos. Doch waar staat die stichting ook maar weer voor?

Ooit ging het over stralingsgevaar van UMTS masten, maar daar hoor je de laatste tijd niemand meer over, dus heeft de stichting haar terrein maar verbreed. Het clubje bemoeide zich in het verleden ook al met de griepprik en de nanochip, en vorige maand werden WOB verzoeken ingediend over Bilderberg 2009 en chemtrails. Men wil 'alle documenten, die betrekking hebben op overleg, afspraken of contracten tussen Uw inspectie en (Europese) luchtvaartorganisaties en wetenschappelijke geo-engineering instituten inzake geplande en/of geaccordeerde chemtrail-vluchten, de (e-mail) correspondentie van Uw inspectie en het ministerie van Defensie over de  (praktische) uitvoering van chemtrail-vluchten door militaire toestellen en alle (e-mail) correspondentie van Uw inspectie en het ministerie van VROM over de risico-analyse(s) van chemtrails/geo-engineering/solar radiation inzake de volksgezondheid.'

Met andere woorden: dit clubje dat ongeveer ieder complot known to man wil onderzoeken is gewoon niet serieus te nemen. De zaak Demmink is zo langzamerhand sowieso afgezakt naar het domein van aluhoedjes en complotgekken, die elkaar dagelijks zitten op te hitsen bij Klokkenluideronline en elkaar wijsmaken dat de ontknoping aanstaande is.

De vraag is of dat nog gaat lukken met mafkezen die zelfs achter een spaarlamp nog een complot vermoeden: 'De reden waarom men wil dat er overgestapt wordt op spaarlampen heeft natuurlijk niks te maken met “het klimaat” of “muljeu”, maar met electro-magnetische mind-control en DNA manipulatie vanaf satellieten, die via UMTS masten(ground amplifier), mobieltjes(personal amplifier), TV, computer, enfin het integrale electriciteitsnetwerk de onnozele burger beinvloedt. Spaarlampen zijn daarvoor een veel betere geleiding dan de goeie ouwe gloeilampen. Ik heb wijselijk een aardige voorraad gloeilampen in mijn keukenkastje.'

8 opmerkingen:

 1. Misschien moeten ze het onderhand maar accepteren dat we domme schapen zijn die zich zullen laten ringeloren. Dat heb ik ook gedaan, hoewel er natuurlijk wel een grens is en als ze díe overschrijden dan ga ik de barricade op.

  Maar vooralsnog berust ik mij en leef mijn leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou kan Barracuda wel grote stukken schrijven over complotgevaar, je loopt daarbij het risico behoorlijk op je bek te gaan. Ook aan mijn kritische Blog besteedde hij meerdere artikelen, o.a. over de Detroit aanslag, die door Osama Bin Laden werd opgeëist, die overigens al in december 2001 is overleden. Maar nu blijkt, dat de CIA dit heeft bevestigd en staat Barracuda met een bek vol tanden. Lees het artikel hier: http://www.zonnewind.be/terrorisme/osama-bin-laden/hoe-dood-is-dood.shtml
  Foutje, bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Aart,

  Enigzins 'off topic' maar ik heb je verwijzing naar Zonnewind bekeken vanwege je opmerkingen over Barracude, maar ik mis het 'kritische' daar in.


  Zelfs volgens je eigen woorden (neem even aan dat Zonnewind van jouw hand is), is er geen snipper bewijs van het overlijden. Je stelt zelfs letterlijk 'bewijzen duiden er op...', hetgeen uiteraard logsicherwijze onjuist is. Iets duidt op een effect (dus met onzekerheid) of er is bewijs voor een effect (definitie bewijs: GEEN onzekerheid meer).


  'Afwezigheid van bewijs' is nog steeds niet hetzelfde als 'bewijs van afwezigheid', dus zolang er geen lichaam is, is niet aan te tonen dat OBL dood is. Barracuda heeft het dus toch bij het rechte eind gehad, terwijl jouw schrijfsels het zoveelste alu-hoedje verhaal lijken te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De anti-Demmink brigade pedojagers houden zich - volgens zichzelf - ook bezig met slachtofferhulp aan slachtoffers van medische missers, dus hun terrein is verbreed naar alles wat maar met chantage te maken heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ NL Circle

  Heb even een paar dagen niet gekeken, omdat er toch voornamelijk mafkezen op Barracuda reageren. Nee, Zonnewind is niet van mijn hand, bovendien verwijst die site naar het originele bericht van Gordon Duff, nou niet de eerste de beste als het over duidelijke informatie gaat, zie deze link:
  http://www.veteranstoday.com/2010/07/10/gordon-duff-classified-cia-transcript-counters-bin-laden-terror-role/#respond
  Dus als je Osama Bin Laden ben tegengekomen, dan hoor ik het wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ NLCircle
  Het valt natuurlijk niet mee om gewoon toe te geven, dat Osama Bin Laden al lang in het hiernamaals vertoeft. Maar voordat je denkt, dat ik dezelfde ben als Gordon Duff, hier nog een link:
  http://www.youtube.com/watch?v=UnychOXj9Tg
  Deze Youtube video is een interview met Benazir Bhutto, maar misschien denk je, dat ik het ben, verkleed als Benazir. En tenslotte nog mijn eigen artikel op mijn eigen Blog: http://aart-liberty.blogspot.com/2010/07/osama-bin-laden-defintief-met-pensioen.html
  Allemaal Aluhoedjes verhalen zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beste Aart,

  Dank voor je reactie, ik deel je mening niet vwb het type mensen dat op Barracuda rondkijkt. Ik ken ze niet, weet niets van ze en om er dan meteen het label 'mafkees' aan te hangen is ook weer zo on-onderbouwd. Doe ik liever niet dus.

  Verder vroeg ik je iets van bewijs te tonen en daar ben je weer niet in geslaagd. Je herhaalt zetten van eerdere postings, zoals het bijna random verwijzen naar snippers (on-)zin op andere sites of naar mensen die dezelfde mening zijn toegedaan, maar daar heb ik niets aan. Jij beweert, maar je bewijst niet en zolang je niets bewijst, heb ik moeite om je als serieuze 'gespreks-'partner te zien.

  Natuurlijk kan ik het verschil zien tussen Bhutto en jou, met name door op de inhoud te letten. Het nadeel is echter dat ik Bhutto ken als politica en niet als forensisch onderzoeker en ik daardoor niet weet hoe bedreven ze is in het vaststellen van de dood. Kortom: twee reacties van je en beiden even onbruikbaar. Ik hoop op meer en beter van jouw kant, maar ik vrees het ergste.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @nlcircle: lees voor de aardigheid de commentaren bij de artikelen op zijn eigen blog.

  Dan krijg je een idee welk type bezoeker hij prefereert en waarom hij het type bezoeker op barracuda liever niet tegen komt...

  BeantwoordenVerwijderen