dinsdag 20 juli 2010

The Aart of the Fart

Het is nog lang niet tot iedereen doorgedrongen, maar het internet staat bijna volledig onder joodse controle. Schrijft natuurlijk weer Aart van Wijngaarden, die elke ochtend in een Thais moeras ontwaakt met als voornemen om de Joodse medemens te schofferen. Sinds Van Wijngaarden naar eigen zeggen is 'bestolen' door de tweede bank van Israël (Barracuda denkt eerder het omgekeerde) vermoedt hij achter iedere gebeurtenis een Joods complot en is zo ongeveer iedereen een Jood. Waarschijnlijk geldt dat zelfs voor zijn Thaise buurman.

En nu is dus ook internet 'bijna volledig onder joodse controle'. Immers, de oprichters van Google zijn Larry Page en Sergey Brin. De moeder van  Page, Gloria Page, is joods. Sergey Brin werd geboren in Moskou uit Joodse ouders, Michael en Eugenia, die om religieuze redenen naar Amerika vluchtten. Daarna werden er nog wat Joodse werknemers binnengeloodst, 'zodat alles keurig binnen de eigen volksstam bleef'. Grappig dat Van Wijngaarden de belangrijkste man van Google Eric Schmidt is vergeten, die niet van Joodse afkomst is.

En zo zijn er meer voorbeelden, hoewel die al helemaal vergezocht zijn: Facebook heeft bijvoorbeeld een Joodse oprichter en Joodse financier, Wikipedia is weliswaar van Jimmy Wales (geen Jood), maar werd hij geadviseerd (!) door een Joodse programmeur. De huidige directeur van Yahoo is geen Jood, maar zijn voorganger wel, dus dat zegt weer genoeg. Blijkbaar doet het er hier weer niet toe dat de beide oprichters geen Joodse achtergrond hebben. eBay werd opgericht door de niet-jood Pierre Omidyar, die toen hij in de problemen kwam hulp zocht bij Jeff Skoll, die een 'joods Frans-Canadese achtergrond' heeft. Dus.

Heeft Aart dat allemaal zelf uitgezocht? Welnee, daar is Aart veel te lui voor, gewoon weer gejat van een of andere vage site. En daar voegt hij dan nog dit toe: 'Daarnaast heeft Israël al enige tijd geleden een aanzienlijk bedrag uitgetrokken om zich meer en meer op internet te bewegen, voornamelijk met als doel de opinie over Israël voor hen positief te beïnvloeden.' Hoe dat precies gaat, dat 'meer en meer op internet bewegen', dat willen we hier bij Barracuda graag weten. Via eBay soms? Joodse veilingen? Google? Joodse zoekresultaten? Voor Google's Sergey Brin is er trouwens niets nieuws onder de zon. Al in 2007 zei hij: 'People harp on all media companies being run by Jewish executives, with the implication of a conspiracy.'

25 opmerkingen:

 1. Wanneer AartLiberty iets genuanceerder over Joden schrijft begrijpt Barracuda het wellicht ook. Er vallen bijzondere dingen te vertellen over Joden. Bijvoorbeeld dat de Zionistische tak van het Jodendom pro-actief heeft bijgedragen aan het opwekken van het anti-semitisme vorige eeuw en zelfs de holocaust. Het staat allemaal netjes gedoceerd op http://www.holocaustles.n

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat moet hij dan begrijpen, Het Zuur?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En dat noemt dekreek een nuancering :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Jos

  Hij zou dan kunnen begrijpen dat de Joodse (lees Zionistische) invloeden waar Aart Liberty zich druk om maakt, ook iets is om druk over te maken.

  @truth Hurts

  Dat is inderdaad een nuance. Tot vandaag gaat nagenoeg iedereen er vanuit dat vooral Duitsers alle schuld hebben aan de Holocaust. Dat is feitelijk onjuist. De Holocaust is in de eerste plaats een door Zionisten uitgevonden event om Joden in Europa voldoende verdrukt te krijgen dat zij gedwongen afreis naar het beloofde land zouden aanvaarden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach, als de joden maar de schuld krijgen toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Het Zuur

  Er is geen Zionistische tak van Het Jodendom en al helemaal niet met hoofdletters. Zoals de stelling gaat: wie beweert, bewijst! En daar gaat je bijdrage de mist in.

  Je redeneertrant is zoiets van: een mug is platgeslagen door een mens. Het is uiteindelijk de schuld van de mens want de mug veroorzaakte overlast. Muggen hebben daardoor bijgedragen aan hun eigen ondergang. Kulredenering zonder enige basis.

  Het zionisme is een erkende stroming die meer op nationalistische gevoelens is gebaseerd dan op religie. In die stroming is het van belang om zoveel mogelijk medestanders te vinden die het ideaal van een eigen Joodse staat onderstrepen. Jouw claim dat die medestanders bewust 'geconditioneerd' werden door de Europese joodse gemeenschappen gecoordineerd te verdrukken, grenst aan het waanzinnige. Bewijzen graag en dan feitelijkheden, niet de insinuaties die je met 'Holocaustles' aan het uitstrooien bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @NLCircle

  Wanneer jij eerst even je huiswerk maakt dan praten we verder. Lees http://www.holocaustles.nl en bekijk ook de video's. Dat duurt wel even voordat je alle bronnen gecontroleerd hebt. Ook de dagboeken van de founding father van het zionisme erbij pakken.

  @truth hurts

  Wat een bulshit opmerking. Joden hebben niet de schuld. Zionisten zijn het die schuld hebben. Mensen die alles op alles zetten om Israël in bezit te krijgen en zelfs bereid zijn daartoe Joden in Europa te brandofferen. Valse Joden zijn dat. Mensen die doen alsof ze Joods zijn en zionisme bedrijven. Zionisme en Jodendom staat mijlen van elkaar vandaan. Zionisme is meer een ideologische kanker.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Daarnaast heeft Israël al enige tijd geleden een aanzienlijk bedrag uitgetrokken om zich meer en meer op internet te bewegen, voornamelijk met als doel de opinie over Israël voor hen positief te beïnvloeden.' Hoe dat precies gaat, dat 'meer en meer op internet bewegen', dat willen we hier bij Barracuda graag weten. Via eBay soms? Joodse veilingen? Google? Joodse zoekresultaten?

  Zeker nog nooit van het programma 'Megaphone' gehoord? Google maar even.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hier de link http://en.wikipedia.org/wiki/Megaphone_desktop_tool

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Het Zuur
  Er zit wat in de stelling, dat ik het voor Barracuda wat meer uit moet spellen, maar als de interesse in de Zionistische joden en hun streken ontbreekt, heeft dat allemaal weinig zin. Met de gebruikelijke volgers uit eigen kring als truth hurts en NLCircle, de laatste ziet waarschijnlijk voortdurend molentjes draaien, is er weinig eer te behalen. Bewijs is bij hen alleen bewijs als het door Barracuda zelf als zodanig is vastgesteld. Voorts heeft het weinig zin dieper op de shit van Barracuda in te gaan, van jatten van andere sites is geen sprake als er nota bene de link naar die site wordt bijgegeven, mar uiteraard ligt radio Islam niet lekker in joodse kringen. Maar goed, schrijf wat over Aart Liberty en het aantal bezoekers van de site neemt weer toe, met de mijne erbij, alweer 10. En Anoniem gaf toch weer een leuke link, hebben we gelijk bewaard, daar hebben we tenminste wat aan. Heb nog even gezocht van nou "Fart" betekent in de kop "Aart of the Fart"???, maar daar kom ik niet uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Beste Aart,

  Dank voor je reactie en voor de ad-hominem argumantie stijl die je je nu ook eigen gemaakt lijkt te hebben. Dat komt toch niet doordat ik je in twee reacties alleen maar om bewijs van een ongerijmde stelling heb gevraagd ?

  Ik ken de hele Barracuda site niet, ben geen volger en heb slechts een enkele keer een reactie gegeven. Die gingen toevallig over jouw bijdragen en opeens ben ik ingedeeld in het Barracuda kamp. Zou je dat voor mij als leek even willen uitleggen, zodat ik ook begrijp wat je daarmee over mij probeert aan te geven ?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeps.. vingerfoutje: argumantie = argumentatie, uiteraard.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. 'maar daar kom ik niet uit'

  Dat verbaast me niks...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik bereid me maar alvast voor op een golf van autisten en manisch depressieven als ik met de stukjes van barack al af-druip of klaar-kom natuurlijk. Met dank aan al zijn afgerichte randpsychoten die hier maar kond moeten blijven doen van hun beperkte en geblokeerde antirealistische wereld-'visies'. ONGELOOFELIJK ZEG! Het gaat zeker erger worden zo te lezen helaas. We zullen nog meer geconditioneerde zombies zien rondkruipen en met meer bipolaire stoornissen bezwaard als het aan al dat hersendode tuig hier ligt.

  Bij dat laatste moet je denken aan manische depressiviteit waarvoor de laatste jaren veel subcategorieën zijn gevonden d.m.v. de desinformatie die er op dit propogandistische pornokanaal van de uitverkorenen van samaël wordt door gepropageerd. De criteria worden opgerekt naar de normaliteit van hun gehersenspoelden. Als je daar iets te kritisch van wordt, ben je al gauw antisemiet of wordt je maar snel in een van hun hokjes uitgesloten en/of ingedeeld.

  Het lijkt hier wel Sinterklaas: 'iedereen (tot aan zelfs Aart?) krijgt een etiket...' Het is gelukkig allemaal tamelijk oppervlakkig waardoor leken het ook zijn gaan misbruiken door het als useful-idiots verder over het net te verspreiden. Waardoor vrouwen/partners hun levensgezel met de handen in het haar bij de psych moeten afleveren met de vraag of het geen autisme van barrack heeft opgelopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Na een hete dag weer bij je positieven, Hoax? Lees je reactie nog eens over en vertel ons vervolgens in HELDER NEDERLANDS en niet in dat onnavolgbare koeterwaals van je wat je bedoelt. Ik vrees alleen dat het weer niet gaat lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het tegendeel van de stelling dat het internet onder joodse controle staat wordt geleverd door alle antisemitisch gespuis dat dag in dag uit zijn leugens de wereld in zwiert.

  pwi

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een bulshit opmerking. Joden hebben niet de schuld. .

  Mja, wat zei je ook alweer?

  Er vallen bijzondere dingen te vertellen over Joden. .

  En vervolgens begin je over hoe die hebben meegewerkt aan het opwekken van antisemitisme en verantwoordelijk zijn voor de holocaust...

  Dus doe nu niet net alsof je enkel de zionisten bedoelde: als dat zo is, dan had je gewoon uitsluitend van zionisten gesproken en niet joden.


  Zelfde geldt overigens voor Aart: als je het alleen op zionisten hebt gemunt, dan moet je het niet continu over joden hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @ truth hurts
  Wellicht moet je telkens over Zionistische joden spreken, maar de artikelen, die vandaag en morgen op mijn Blog verschijnen geven eens te meer aan, dat het beperken van hetgeen aan Zionistische joden moet worden toegeschreven, kan worden omschreven als tunnelvisie. Onthullende informatie over rabbijn Evers, die een boekje open doet over hetgeen orthodoxe joden onder democratie en vrouwen-emancipatie wordt verstaan. Blijf bij de les.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @ Liberty. Ga lekker wieberen met die zieke obsessie van je.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @truth hurts

  Stel je niet zo aan met jouw flauwekul reactie.

  @Aart Liberty

  Alle religies hebben afwijkingen. Zionisme is evenwel groots kwaad waar vooralsnog geen enkele religie aan tippen kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @ Het Zuur

  De afwijkingen van het Zionisme is niet alleen groot kwaad, het ergste is, dat de joden zelf niet door hebben, dat de intentie van de Zionistische joden alleen maar het aanwakkeren van antisemitisme is. Maar Barracuda vindt, dat we moeten gaan wieberen met die mening, wat hij daar ook onder moge verstaan. Hij vertaalt dat in een obsessie, maar ik denk, dat Barracuda last heeft van een fobie en denkt dat joden het beste met ons voorhebben. En die Truth hurts neem ik al lang niet meer serieus.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @Aart Liberty

  http://www.jewsagainstzionism.com

  Verder is de hele wereld getrapt in de scam van het Zionisme. Joden zijn het slachtoffer. Verder ben ik het met Barra eens dat jij geobsedeerd lijkt door Joden.
  .

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @ Het Zuur

  Die link over Jews Against Zionisme kende ik reeds.
  Maar ik zou niet weten, wanneer iets een obsessie is, in die visie zou voor jou het Zionisme een obsessie betekenen. Als je intensief bezig bent met een bepaald onderwerp, wordt dat al gauw vertaald als een obsessie. Terwijl ik mij met het Zionisme en de daarmee samenhangende problemen pas sinds september 2009 heb bezig gehouden. Misschien heeft de holohoaxerkenner dan wel gelijk als hij stelt, dat iedereen een etiket krijgt opgeplakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ach, jullie hebben beide een obsessie :o)

  En aart: ach zolang je berichten van satirische websites als 'De Speld' en DeVerwardeMan maar serieus neemt..

  Verder leuk te zien dat je nu niet onder een andere bijnaam net doet alsof je hier voor het eerst bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Het tegendeel van de stelling dat het internet onder joodse controle staat wordt geleverd door alle antisemitisch gespuis dat dag in dag uit zijn leugens de wereld in zwiert..

  Ook daar hebben aart en het zuur een oplossing voor: antisemitisme wordt opgewekt door de joden zelf..

  Kijk, dat is het mooie van complotdenken: je kunt alles zodanig draaien dat het op je theorie aan sluit..

  BeantwoordenVerwijderen