zaterdag 31 juli 2010

Bovendien

Nexus heeft woord gehouden. Amper een maand na zijn gedwongen vertrek bij Argusoog heeft hij een nieuwe site opgetuigd genaamd Bovendien. Eigenlijk een regelrechte kopie van Argusoog, met dit verschil dat Nexus het hier helemaal voor het zeggen heeft. Onder de gastschrijvers herkennen weer de gebruikelijke New Age-zwevers onder wie 'kennistechnoloog' Johan Oldenkamp, maar het is vooral Nexus wat de klok slaat. En het valt kennelijk niet mee, in je eentje zo'n grote site vullen. 'Er is een sterke verband tussen de BP olieramp en de veranderingen in de Golfstroom,' meldt Nexus ons, maar waaruit dat verband precies bestaat, dat komen we weer niet te weten, want 'ik ben er nog niet diep genoeg ingedoken'.

Voor het overige is Nexus gelukkig nog altijd zo gek als een haspel. Over chemtrails: 'Waarom mensen niet willen geloven dat de fin.elite dit soort praktijken uitvoert (...) zonder zich te bekommeren over de gezondheid van de burgers blijf ik vreemd vinden ook gezien de informatie die vele vele websites en onderzoekbureaus inmiddels bloot hebben weten te leggen (...) maar vooral ook omdat de meeste mensen zelf toch ook zien dat er zaken gebeuren zonder onze toestemming waarbij wel kinderen van ons om het leven komen zoals oorlogen in het Midden Oosten. Besloten vergaderingen door de top van de wereld zoals de Bilderbergervergaderingen waar onze koningin deel aan neemt en heel veel mensen uit de top van het bedrijfsleven, het militaire apparaat, de medische wereld, etc.etc.' 

Over de fin.elite (Nexus heeft kennelijk zoveel haast dat hij dit woord niet eens voluit kan schrijven): 'Als je het dan al niet wilt aannemen van de verslaggevers op het internet, in deze documentaire komen vele grote namen voorbij die het niet onder stoelen of banken steken dat er een fin.elite is die alles naar hun hand zet ten koste van de gewone man. Zelfs oorlogen met miljoenen slachtoffers worden er gevoerd enkel voor de winsten van deze groep psychopaten. Met de kennis van deze docureeks en de getuigenissen van vele grote namen waaronder een ex premier, minister van buitenlandse zaken, krantenmagnaat etc. zouden wij massaal een blok kunnen vormen en verlangen dat deze mensen aftreden opdat de samenleving vorm gegeven kan worden zoals de mensen het willen, en niet zoals de fin.elite dit wil.'

Maar wat Nexus als repeterende complotbreuk nou eigenlijk wil toevoegen aan de alternatieve media, anders dan verwijzen 'naar een werkelijkheid achter de sluier', wordt niet duidelijk. Dit is niks anders dan Argusoog met een nieuw behangetje. Oftewel: drie keer hetzelfde.

11 opmerkingen:

 1. Ach ja, chemtrails..... dan weet je het wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet alleen drie keer hetzelfde, ook drie keer niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil graag weten waarom de 'moderator' zonder opgaaf van redenen reacties wegdelete omdat ze niet binnen de schaamteloos gekoosjerde hersendode-pan van hem inpassen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Martha: Waarom lijkt voor sommige mensen de enige reden waarom iets word gedelete "omdat het niet in het straatje past" te zijn? Er zijn nog andere redenen.

  Daarnaast: Er zijn hier genoeg topics waarin wat mensen verkondigen niet overeenkomt met wat er in "de hersendode pan" van de schrijver zit.

  Wat je hier dus verkondigt is ronduit kul.

  Over dit bericht wil ik één ding opmerken, en dat is over het stukje over Chemtrails. Het verband is een beetje vreemd. Ten slotte: Dat De Elite tot dit soort dingen in staat is, zegt nog niet dat ze het per definitie ook doen.

  Ik ben ook in staat om op mijn kop te gaan staan of om ala Micha Kat met een toeter te gaan verkondigen wat ik van mensen vind. Maar dat zegt nog niet dat ik het doe.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. martha reageert nu als een klein vervelend kind wiens ratel door een volwassene is afgepakt.

  kweetnie of je de verwijderde reactie gelezen had, maar die ging alle grenzen van het fatsoen voorbij en was bovendien grievend voor de persoon wiens foto er bij gebruikt werd..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind argusoogradio en de website van argusoog juist één van de betere onthullende media, waarin de onderzoeksjournalistiek op hoog niveau staat.
  Nou maar hopen dat barracuda open staat voor andermans mening en niet gelijk dit berichtje delete omdat het niet in het denkbeeld van deze site past

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Barracuda doet niet aan denkbeelden, dat is een afwijking van complotters.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @de laatste anoniem: Zie mijn vorige bericht. Wat je nu uitkraamt is nonsens en dat had je kunnen weten.

  @given: Tja, sommige mensen kijken niet naar zichzelf maar schuiven de schuld graag direct op een ander af.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Deweb

  Ja hoor je hebt helemaal gelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I completely agree with you. I really like this article. It contains a lot of useful information. I can set up my new idea from this post. It gives in depth information. Thanks for this valuable information for all. And of course nice review about the application.
  vakantiehuis dordogne

  BeantwoordenVerwijderen