donderdag 1 juli 2010

Imagoschade

Nog even en de aluhoedjes claimen het olieschandaal in de Golf van Mexico als hun onderwerp. Met koppen als 'Escalerende crisis op zeebodem', 'Gevaar voor enorme methaanexplosie', 'Massa evacuaties en cyber-aanval op financieel systeem aanstaande' zit de stemming er al goed in, net als die oproep voor een heuse omni level healing activation, maar waarom niet gelijk het hele verhaal gekoppeld aan Bilderberg en Trilaterale Commissie (TLC), de privé-organisatie van David Rockefeller, ook al zo'n naam die werkt als een rode lap op een stier.

Want: Er zitten altijd wel een paar BP oliebaronnen dan wel BP managers in commissie zusenmezo en dan kun je er donder op zeggen dat een Amerikaan genaamd Patrick Wood ons op samenzweerderige toon gaat vertellen dat er plannen worden bekokstooft voor een - zucht, niet weer!!! - Nieuwe Wereld Orde, de betrokken legal criminals daarover zeer geheimzinnig doen en het dus volstrekt logisch is dat BP probeert de pers zo weinig mogelijk te informeren over de ramp. Eigenlijk heel logisch.

Is de Nieuwe Wereld Orde soms op de bodem van de oceaan gevestigd? Of is het dat BP geen pottenkijkers wenst (journalisten en wetenschappers), aangezien men bang is dat elk nieuwtje kan leiden tot nog meer mega-schadeclaims, meer imagoschade en boycots door consumenten?

7 opmerkingen:

 1. "Nog even en de aluhoedjes claimen het olieschandaal in de Golf van Mexico als hun onderwerp. Is de Nieuwe Wereld Orde soms op de bodem van de oceaan gevestigd?"

  Eerste foto van DE planeet buiten ons zonnestelsel geschoten barrack! Dus kappen nou met je supremacistisch gelul OK?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Openbaringen lezen. Snap je meer: http://www.statenvertaling.net/bijbel/openbaring.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Verkeerde blog, repel, of gewoon de kolder in de kop?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik denk het laatste.

  Geldt overigens ook voor de kreek ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "ik denk het laatste.

  Geldt overigens ook voor de kreek ;)"

  Ja, als het maar haatzaaiend is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "als het maar haatzaaiend is."

  Waar slaat dat nou weer op?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het Zuur, ben jij degene die trut hut 'de kreek' noemt ?

  BeantwoordenVerwijderen