donderdag 29 juli 2010

Throw money!Wat zijn complottertjes toch drukke baasjes. De hele dag zitten ze plannetjes te bedenken die ze natuurlijk zo vroeg mogelijk met hun lezertjes willen delen. Een compleet nieuwe site, video, radio, hangsessies en wat al niet meer. Meestal worden de voornemens ingeleid met het 'goede nieuws' dat er erg veel aanloop is op de site. Alleen eindigt het altijd met slecht nieuws. Er is even geen geld en dus 'hebben wij jullie hulp nodig'.

Zou de retooling van WAC Holland echt iets gaan opleveren? Barracuda heeft er een hard hoofd in. Tot dusverre kwam WAC niet verder dan knippen en plakken van You Tube-video's en verhaaltjes waarin iedere diepgang ontbreekt.

Anarchiel is begonnen met de verkoop van schaamteloze merchandise (mousepad, mugs en t shirts), maar dat levert kennelijk te weinig op voor het ultieme masterplan, een documentaire over het onderwerp anarchie. Dat kan alleen maar als er betere hardware komt en of de lezertjes even willen dokken, want een beetje anarchist zoals Anarchiel gaat natuurlijk niet werken. Uit de reacties blijkt dat de animo niet bijster hoog is omdat ongeveer elke lezer van zijn blog zelf minstens even armlastig is.

Ook Micha Kat doet weer een oproep tot financiering van zijn site na zijn lezers te hebben gewezen op een reeks van mogelijke complotten, zoals de de plotselinge dood van Quest-hoofdredactrice Karlijn Overbeek ten gevolge van een natuurlijke ‘bacteriële infectie’ (moord na pogingen om de 'griepfraude' bloot te leggen?), Wikileaks ('Dat initiatiefnemer Julian Assange een puppet is, lijkt  te worden gesuggereerd door zijn houding inzake het 9-11 dossier') en Johan Friso als homo die het mafia-meisje Mabel trouwde als cover up. Meer van dit soort onzin? Throw money! Van het geld van jullie sukkels klimt 'uw webmaster' namelijk maar al te graag nog een keer nonstop naar de top van de heilige berg Fuji.

9 opmerkingen:

 1. Haha. Ok, deze is wel leuk. Een ouderwets zure en afgunstige Billy. Zolang het niet inhoudelijk is, zijn de verhaaltjes meestal wel amusant.

  Complotters zijn niet te verenigen. Nooit. Ze zijn per definitie tegen alles wat organisatie heeft. Zodra er ergens een 'movement' ontstaat, moet het wel een gatekeeping false flag whatever zijn en zullen ze zich er tegen keren. Het is een bak met kikkers, ze zullen ook nooit een rol van betekenis vormen. Het heeft dus ook geen zin je op hen te richten als je iets wilt bereiken. Self-destruct by design.

  En wie blijven er weer zoals gebruikelijk nuchter, stabiel en 100% übercool. Juist... De Zappies... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh hemel Savalle is terug en hij doet deze keer alsof hij nuchter, stabiel en 100% übercool is.

  Nog even oefenen jochie, het komt nog niet echt geloofwaardig over...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Patrick

  Vind het een beetje tegenvallen bij de Zappies. Blijven achter bij wat nodig is. Te veel inteelt. Te weinig actie. Te braaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die WAC boys kunnen niks. Man, wat een oppervlakkigheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, zo ken ik Barra weer! Gelukkig zeg. Veel te kort door de bocht, stikjaloers, slechts halve waarheden verkondigend en duidelijk weer de zure haring uithangen die hij altijd al heeft willen zijn.

  Hartelijk dank voor wederom wat extra publiciteit. De complotterscene is je eeuwig dankbaar. Kom anders eens langs bij zo'n gezellige hangsessie van ons, dan trakteer ik je op een biologisch verantwoord sapje. Gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het woord hangsessies is goed gekozen voor deze nietsnutten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. LOL @ Dat er grote dingen staan te gebeuren. Wat dan? Weer een proces wegens smaad. Geld nodig voor advocaten dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Anarchiel: Wil je een voorbeeld noemen van een halve waarheid? Daar ben ik eigenlijk wel benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vraag me af wat een "biologisch verantwoord sapje" is. En vooral hoe iemand vaststelt dat het verantwoord is. Aangezien Anarchiel niet blijk geeft van veel begrip van hoe dingen in elkaar zitten lijkt me dat voor hem een onmogelijke opgave.

  BeantwoordenVerwijderen