dinsdag 17 augustus 2010

Bubbels

Het raadsel rond de Bermuda Driehoek is eindelijk 'opgelost'. De Duivelsdriehoek, een denkbeeldige driehoek tussen Miami, de Bermuda-eilanden en Puerto Rico, is de plek waar schepen en vliegtuigen op mysterieuze wijze zijn verdwenen. Dat werd in de loop der tijd toegeschreven aan aliens, tijdsverschuivingen of onderzeese Atlantische piramides.

Volgens professor Joseph Monaghan van de Monash Universiteit in het Australische Melbourne, is vrijkomend gas (methaan) de schuldige. De gigantische bubbels werken zich omhoog, naar het wateroppervlak, en laten schepen kansloos omdat het water ze niet langer kan dragen door de bubbels. Sommige bubbels zouden dermate hoog gestuwd worden, dat ze de 'lift' van vliegtuigen kunnen verstoren.

Nou, Niburu en Grenswetenschap kom er maar in. Maar nee, 's lands grootste UFO-site zwijgt in alle talen, wellicht omdat ze liever een andere verklaring hadden gehoord? Iets met onderzeese ruimteschepen soms? Of gewoon weer te druk met de chemtrails? En Grenswetenschap zit nog midden in de bijgelovige waanideeën. Al moet Barracuda toegeven dat ook hij zich moeilijk een voorstelling kan maken van bubbels die een vliegtuig naar beneden trekken. Temeer daar die bubbels nog nooit gezien zijn. Dat geeft een onbehaaglijk Loch Ness-gevoel.

53 opmerkingen:

 1. Zoals de eerste reactie bij de Gazet al aangaf: deze oplossing van het Bermuda-mysterie is al vrij oud. Op Discovery werd zeker 10 jaar geleden al een documentaire hierover uitgezonden waarin heel helder werd uitgelegd hoe dat precies in zijn werk gaat met het methaangas.
  De oplossing komt overigens uit de off-shore industrie: waarbij het plotseling vrijkomen van opgehoopt methaangas op ze zeebodem bij boorplatformen in het verleden er voor gezorgd hebben dat deze platformen hun drijfvermogen verloren en wegzonken in het mengsel van zeewater en methaangas...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wacht tien minuten en er komt weer een totaal gestoorde gek langs. Zeg holo, kom je wel eens buiten de deur? Niet echt, he?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeg johnyboy!?:

  Kom jij met die bruine gok ook nog wel eens buiten de alles gehersenbleekte conditionering (lees: de diareefabriek van barrackjewda!) van je stinkende judeokak producerende überpimp? Zo niet dan hebben we nog wel een functie vacant hier bij het antijudeoverzetsleger, waarbij je de drollenvanger van de moderator dezes niet meer hoeft uit te hangen! Gehersenspoelde judeo-knecht...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gebeuren er werkelijk meer ongelukken in de driehoek dan je op basis van kansverwachting mag verwachten?

  Is dat al eens overtuigend aangetoond? Pas dan heeft het zin om met eventuele verklaringen hiervoor te komen.(ufo's, gas, aliens, vulkanen, whatever)

  Zo niet, dan valt er niets te verklaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @holohoaxerkenner

  Ah jij bent er weer eentje die onder het masker van een complottheorie gewoon een ordinaire anti-semiet is. Maar iedereen heeft dat door hoor. Behalve jij, jij hebt niet door dat iedereen dat door heeft.

  Bizar trouwens dat dit topic aanleiding geeft voor twee puisterige pubers om hun zieke gedachtes hier te posten. Maar ja hun hersenen zijn nog niet volgroeid dus je kan het ze moeilijk kwalijk nemen. Wel de ouders natuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. misschien heeft aart een deel van zijn reaguurders hierheen getrokken.

  Ach, het laat goed zien wie wel antisemiet is en wie niet, de usual suspects die overal tegenin gaan blijven altijd doodstil als er antisemitische uitspraken op dit blog gedaan worden.
  Zegt genoeg...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mondsnoerend:

  http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=9187

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 'Al moet Barracuda toegeven dat ook hij zich moeilijk een voorstelling kan maken van bubbels die een vliegtuig naar beneden trekken.'

  Maar ondanks dat wist barracuda in die bubbels toch een aanleiding te vinden om weer even ongeremd zijn frustraties af te reageren op bepaalde mensen. En de usual suspects die hier altijd en op ieder draadje het laatste- en het hoogste woord denken te moeten voeren die zwijgen weer als het graf wanneer mensen voor zoiets onschuldigs en onbenulligs door hun hoge priester en guru op de virtuele brandstapel gegooid worden.
  Zegt genoeg....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het ging toch over de bermuda driehoek en niet over antisemitisme?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. 'Maar ondanks dat wist barracuda in die bubbels toch een aanleiding te vinden om weer even ongeremd zijn frustraties af te reageren op bepaalde mensen.'

  Goh zeg, en op wie wordt er nu weer afgereageerd?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Anarchiel. Als alles een 'misverstand' was in een boekje, hadden Australische onderzoekers hun wek niet hoeven te doen. Begrijp je wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het ging toch over de bermuda driehoek en niet over antisemitisme?.

  klopt, dus waarom #2 en @4 dat aangrijpen om hun antisemitische geluid te laten horen is mij een raadsel.

  maar zoals voorspeld: het laat wel mooi zien welke vlag er wappert bij de reaguurders hier, gezien het feit dat sommigen hier anderen aanvallen, maar niets zeggen over de antisemitische reacties alhier..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit blog valt continu mensen en/of blogs aan, waarom hoor ik daar niemand over? Vervang op dit blog een keer het woord 'complotter' door het woord 'jood' en moet je kijken wat je krijgt, daar kunnen de reacties van holohauxerkenner niet aan tippen, als iets anti is dan is het dit blog wel, waarom hoor ik mensen zoals truth hurts daar nooit over!!

  Het is wel duidelijk hoe hier de vlag wappert, hypocricie viert hier hoogtij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @geendank:
  Jij weet heel goed dat ik het altijd van je zal blijven winnen daar waar het om de laatste letters moet gaan die er hier bij mijn geliefde Barracuda ingetikt zullen gaan worden. Zeg moderator kan je bijn blogger.com niet een methode aanvragen voor het weren/verbannen van deze antisemietjes met hun ondankbare anhang? Je weet toch zeker wel dat het anders zo niets meer wordt met onze prestatiecontracten die we wekelijks bij onze bazen van de AIVD moeten indienen? Anders moet ik helaas wel negatief over je gaan rapporteren hoor Barracuda. Je weet wat ons motto is en altijd zal blijven toch? Voor de kruimels van onder de tafel bij onze woekerende pooiers, verraden wij al zou het nog mogen, vrijwillig en al onze bloedeigen kinderen aan de Satan nog wel...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Grappig, dat boekje van Charles Berlitz heb ik toevallig wel in mijn kast staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @geendank

  Ach ja als je een topic over de bermudadriehoek moet aangrijpen om een complotverhaal over joden te plaatsen dan kan er gesproken worden van antisemitisme.

  Maar jij legt (ons) dus even uit wat de bermudadriehoek met de theorie van dat pubertje te maken heeft. Jij ziet het, in tegenstelling tot anderen dus schijnbaar wel.

  Brand maar los

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik zal je wat zeggen, normaal gesproken lees ik de reacties van holohauxerkenner etc niet eens, maar ik heb ze nu wel gelezen en ik geef toe dat ze in mijn optiek netzo weinig met het onderwerp te maken hebben als barracuda met een wittehaai.

  Verder wil ik erbij zeggen dat ik niet het anti-semitisme zie, vertel eens wat er anti-semitisch aan is.

  Kijk, ik kan we kritisch zijn, nu jullie nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. het gaat mij niet zozeer om de inhoud van het verhaal als wel de reden waarom dit geplaatst is. Dat stinkt naar antisemitisme.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dat zeg jij, ik zeg van niet, en zo kunnen we aan de gang blijven.

  Wat ik al eerder zei, vervang op dit blog eens het woord 'complotter' door het woord 'jood' en kijk eens wat je dan krijgt, dan krijg je pas het echte anti-semitisme, dan zie je pas hoe dit blog en de aanhangers geobserdeerd en gevuld zijn met haat.

  Wat heb je daar op te zeggen @nwo?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Vervang op dit blog een keer het woord 'complotter' door het woord 'jood'.

  waarmee maar weer bewezen wordt dat complotdenken en anti-semitisme hand in hand gaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @nwo: je had toch niet verwacht dat geendank een antisemiet op dit blog zou af vallen?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. De Visafslag:
  Een visafslag (in Vlaanderen vismijn genoemd) is een instelling die bemiddelt in de verkoop van gevangen vis aan de handelaar. Dit gebeurt door middel van een veilingsysteem waarbij de afslager begint met een te hoge startprijs en deze steeds laat zakken, totdat iemand akkoord gaat en de partij vis voor die prijs koopt.
  Welkom op de Visafslag!
  Welkom, welkom, beste bezoeker. Moet u ook altijd zo hard lachen om de stukjes die Barracuda publiceert? Krijgt u van de opmerkingen van Truth Hurts ook direct aandrang in uw darmen? Vaart u wel eens rondje in uw omgekeerde aluhoedje? Dan zit u goed op de Visafslag. Een dedicated blogje om de zeer mondsnoerende logica van Barracuda en de zijnen eens nader toe te lichten. Wat Barracuda kan, kan tenslotte iedereen. Vist u hier lekker mee verder?

  PS: De heulende anti-goyisten incluis medecollaboranten van de moderator dezes, zijn wegens hun TE bruin uitgewoonde pro-barracudanisme op het gelinkte blog al bijvoorbaat uitgesloten. Dus probeer het maar niet eens want ik heb Patman er als mijn persoonlijke poortwachter neergezet! Mijn samenwerkingsverband met de ervaringsdeskundige is n.l. in deze extreem exposerende dagen wegens ons buitengewoon succes op dit gebied maar weer eens uitgebreid d.m.v. het gestarte initiatief. Waarvan acte...

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Maar naast 'The Bermuda Triangle' van Charles Berlitz hoort altijd een boek te staan zoals 'The Bermuda Triangle Mystery - Solved' van Lawrence Kusche.

  Die laatste verklaart de vele mysteries gewoon doordat dat deel van de Atlantische Oceaan simpelweg het drukst bevaren deel is. Bovendien is het weer daar volstrekt onvoorspelbaar zodat volbeladen schepen al snel in de problemen kunnen komen en onervaren piloten verdwalen kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. @ antibarracudaan:

  pssst: anarchiel houdt er niet van dat je hem met zijn verleden (dus wat hij gister of daarvoor gedaan heeft) confronteert :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. 'Vervang op dit blog een keer het woord 'complotter' door het woord 'jood'.

  waarmee maar weer bewezen wordt dat complotdenken en anti-semitisme hand in hand gaan...'

  Nee truth hurts, nee jochie, dat bewijst dat complotters en joden hand in hand gaan, als je zo graag op die manier wilt redeneren, en dan ben jij de nazi die de complotter cq de jood bestrijdt.

  Tsja het is wat het truth, alles wijst erop dat jij netzo geobserdeerd en gevuld bent met haat als de nazi's.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. dat bewijst dat complotters en joden hand in hand gaan,.

  nee, dat bewijst dat jij joden voor complotters uit maakt..

  en dat zegt genoeg..

  BeantwoordenVerwijderen
 27. om de logica van hoebedoelje te herhalen: complotters bestaan niet, het zijn personen die zeggen dat ze de waarheid op het spoor zijn, terwijl in werkelijkheid ze te kluit bedonderen. Net zoals sinterklaas gewoon een verklede kerel is en een paragnost gewoon de kluit bedondert..

  En jij stelt joden gelijk aan dat soort mensen...

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Nee truth hurts, nee jochie, dat bewijst dat complotters en joden hand in hand gaan, als je zo graag op die manier wilt redeneren, en dan ben jij de nazi die de complotter cq de jood bestrijdt.

  Tsja het is wat het truth, alles wijst erop dat jij netzo geobserdeerd en gevuld bent met haat als de nazi's.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. dat bewijst dat complotters en joden hand in hand gaan.

  precies.

  jij stelt dus joden op 1 lijn met mensen die de boel belazeren...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Nee, dat stel jij als anti-semiet zijnde!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ach, aart vindt jou leuk en mij niet..

  zegt genoeg :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ook nog jaloers, wat zal truth hurts het zwaar hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. nee hoor, ik hoef geen vriendjes te zijn met een jodenhater als aart.

  bij jou ligt dat uiteraard anders...

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Niet altijd alles ontkennen truth hurts, je bent gewoon jaloers.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. je bent er nog trots op ook dat je in de smaak valt bij een anti-semiet :o)

  maar je mag hem hebben hoor..

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Truth hurts wordt link en agressief wanneer hij jaloers is :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 37. dus als ik zeg dat je aart mag hebben ben ik link en agressief :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Oeps, truth hurts is zwaar jaloers, hij kan er maar niet over ophouden:o)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Arme trtuh hurts, hij is verliefd tot over z'n oren en hij kan Aart maar niet uit z'n hoofd zetten ondanks dat hij weet dat Aart hem maar een dwaas vindt, love hurts and truth hurts.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Ach, ik vind het geweldig hoe trots jij bent dat je in de smaak valt bij Aart :o)

  Antisemieten steunen elkaar uiteraard...

  BeantwoordenVerwijderen
 41. In tegendeel zelfs: ik gun je alle genot met hem..

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Doe toch niet zo jaloers, laat het vallen laat het los, daar word je veel gelukkiger van. Probeer eens een dating site in plaats hier continu je jaloersheid tentoon te spreiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Probeer eens een dating site.

  goed idee ,want tussen jou en Aart kom ik toch niet :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Kut he! Maar ga nu niet huilen aub, wees een kerel.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. aii, ik zie dat aart concurrentie krijgt van holohaux-erkenner, jij vindt die antisemiet ook wel leuk :o)

  het is maar in welke kringen je je graag beweegt...

  BeantwoordenVerwijderen
 46. je wou weten wat volgens mij jouw visie op 911 is?

  gezien je trots op aart en holohaux denk ik dat je hun theorie aanhangt.

  begrijpelijk dat je die niet expliciet wilt uitdragen, want je probeert de schijn op te houden dat je geen antisemiet bent...

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Truth hurts is verliefd tot over zijn oren, achterstevoren..

  Btw, ik weet niet welke theorie zij aanhangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. trutje hutje is gewoon een shape shiftende loozer die op antisemieten valt!!!

  BeantwoordenVerwijderen