zaterdag 7 augustus 2010

Columbo

De meppende rechter Wicher Wedzinga laat weer van zich horen.Ongelooflijk hoe een man met een ronduit dubieus verleden zich maar blijft presenteren als 'raadsheer'. Wedzinga doet tegenwoordig aan 'advies en second opinion' en aan 'mediavoorlichting' en moet ook zo nodig zijn mening over van alles en nog wat ventileren. Dit keer over de verdwijning van Natalee Holloway.

Weet Wedzinga daar soms meer van? Welnee. Hij was al rechter af toen die zaak echt begon te spelen en het viel niet eens onder zijn arrondissement. Maar omdat je rechter bent geweest, denk je kennelijk ook nog over Columbo-achtige gaven te beschikken. Volgens Wedzinga hebben de vele misdaadjournalisten, programmamakers en 'hoe ze ook mogen heten', niks boven water gekregen. 'Maar door gebrek aan intelligentie, het onvermogen om een goed onderzoek op touw te zetten en vooral de scoringsdrift en de zucht naar entertainment, slagen zij niet in hun missie.'

Gelukkig maar dat onze raadsheer kennelijk wel over intelligentie beschikt en ons de oplossing belooft. 'Ik denk met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te weten wat er in die vijf dagen van haar vakantie, maar vooral in de periode daarna is gebeurd.' En....? Het geduld van de lezers werd daaaaagenlang op de proef gesteld, want Wicher was er nog niet helemaal uit. Wel had hij inmiddels bedacht dat er een boek moest komen, in het Nederlands en het Engels. Wicher zag het kennelijk al helemaal voor zich: 'Former Dutch judge reveals the truth about Natalie.'

Vrijdagavond laat verscheen eindelijk deel 2, maar de ontknoping wordt ons nog steeds onthouden. Wel lezen we een hoop speculaties vervat in zinnen als 'dat zou kunnen duiden op', ' vervolgens zou', 'bewust lijkt te zijn gemanipuleerd'. Enkele reacties spreken boekdelen: 'U zou met feiten komen, maar u komt met opgesmukte geruchten. U legt verbanden die niet bestaan (bijv. Lorenzo van Rijn was pertinent geen vriend van Joran). Uw hypothese over de poging Ruth in een pornofilm te filmen is werkelijk te gek voor woorden.(ik ben nog niet verder gekomen). Dit is een grote teleurstelling. Ik had u hoger ingeschat.' 'Dit is een opsomming van feiten die een ieder al bekend is, mij wel in ieder geval. Er staan wel onjuistheden in maar dat komt omdat u Aruba niet bezocht heeft. De hele voorgeschiedenis is ook niet zo belangrijk, het gaat juist om wat er is gebeurd op het strand en door wie.' Barracuda vermoedt als ontknoping evenveel slagen in de lucht.

11 opmerkingen:

 1. Weer een heerlijk stukje over die licht verminderd toerekenbare lekkende rechter.

  http://www.sdnl.nl/wedzinga-lezing.htm

  Ga zo door Barra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Honderden Amerikaanse militairen en burgerpersoneel hebben kanker, ernstige ademhalingsproblemen of andere medische klachten nadat ze in Irak of Afghanistan hebben gediend.

  Was het wel afval en geen nucleaire munitie of moderne variant op Agent Orange?

  Welnee, ze zeggen dat ze zijn vergiftigd door zwarte dikke rook uit open ovens, waarin het afval van de militaire bases werd verbrand.

  http://www.spitsnieuws.nl/archives/raar/2010/08/militairen_irak_vergiftigd.html

  Die domme complottertjes toch :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En dat is vast en zeker wat complottertjes zoals jij voorspeld hadden. Nu nog een link naar de voorspelling.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk niet raar op als de complotters straks al het nieuws claimen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wilders gaat 11/9 naar Amerika om te protesteren tegen de bouw van een moskee

  een beetje Columbo vind al snel de echte facisten

  http://pibillwarner.wordpress.com/2010/04/02/new-fascist-leaders-of-stop-islamization-of-america-sioa-jihad-watch-blogger-robert-spencer-and-ex-mob-wife-and-blogger-pamela-geller-of-atlas-shrugs/

  zie ook bericht in Trouw

  Wilders is van plan te spreken tijdens een demonstratie die is georganiseerd door de beweging Stop Islamization Of America. Door de bijeenkomst bij te wonen, steunt Wilders naar eigen zeggen ,,het verzet tegen het bouwen van een moskee vlakbij de plaats waar de islam de ergste misdaad van de afgelopen jaren pleegde''.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is trouwens zowiezo weer genieten vandaag wat de MSM betreft

  AIVD runde eigen islamitische website
  http://nos.nl/audio/176936-aivd-runde-eigen-islamitische-website.html

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als de AIVD islamitische websites runt, wat voor sites zullen ze dan nog meer runnen?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik denk zapruder, zaplog, niburu, anarchiel, bovendien en klokkenluideronline..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nee, wij zijn Mossad. De AIVD bood veel te weinig.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Savalle heeft gelijk. Hij moet op het blok...

  BeantwoordenVerwijderen