maandag 9 augustus 2010

Es geht Loss!

Es geht Loss! Wekenlang was Geert het braafste jongetje van de klas omdat hij zo graag wilde regeren, en nu zijn status aparte verzekerd is, gaat hij weer als vanouds schoppen. En dus trekt Geert zich niets aan van de kritiek op zijn geplande toespraak in New York tegen de bouw van een moskee nabij Ground Zero. Hij gaat gewoon en ook gewoon zeggen wat hij wil en CDA-senator Hans Hillen die de toespraak riskant vindt voor Nederland moet er alvast maar aan wennen. Gotcha! 

Gaan we dit vaker meemaken? Ja, dat gaan we voortdurend meemaken. Barracuda voorspelt ook dat Geert het vijfde wiel aan de wagen van het aanstaande gedoogkabinet gaat worden. En wat zal Nederland blij met hem zijn. Zeker als op 30 oktober aanhangers van het English Defence League (EDL) - zeg maar het echte tuig van de richel - demonstreert vóór Geert, die nog steeds verdacht wordt van het aanzetten tot haat en discriminatie wegens godsdienst en ras.

Barracuda voorspelt ook dat het kabinet ten onder gaat aan de Nacht van Wilders. Dat is het moment waarop maanden opgekropte ergernis over Wilders zich zal ontladen, met name van CDA-zijde, en Wilders van de weeromstuit zijn gedoogsteun intrekt. Daarna zullen alle zure oude mannen roepen dat Geert van meet van aan nooit met die CDA had moeten praten. Lijst dit stukje maar vast in, Barracuda is scherper dan Nostradamus.

50 opmerkingen:

 1. Als Al-Qaida verantwoordelijk is voor de aanslagen van 911 dan zijn de aanslagen gepleegd door moslim extremisten die duizenden onschuldige mensen hebben vermoord op 911, ze zijn ook verantwoordelijk voor de oorlog die naar aanleding van 911 gestart is, ze zijn ook verantwoordelijk voor de ellende die de wereld over zich heen heeft gekregen naar aanleidng van die aanslagen, de wereld wordt al 9 jaar gegijzeld door die aanslagen, dat dit zou gebeuren dat hadden ze op hun vingers na kunnen tellen. Als Al-Qaida achter de aanslagen zat dan is het absoluut belachelijk en onbegrijpelijk en provocerend dat nabij ground zero een moskee geopend gaat worden, er zijn 1001 andere locaties.

  Maar was 911 een inside job dan is het terecht, door die aanslagen hebben de moslims het heel zwaar gehad en kan je dit zien als een klein goedmakertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je kunt niet elke moslim op deze planeet de daden van al qaeda aanrekenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee precies, maar waarom hoor ik jullie dan nooit over de onschuldige moslims die in A'stan en Irak afgeslacht worden door de westerse bezetters?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wilders is in Amerika in goede handen
  http://www.billwarnerpi.com/2010/04/new-fascist-leaders-of-stop.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dansen met het leven zelf!

  We staan er niet altijd bij stil, maar elke seconde van de dag ademen we in en uit. Per minuut stroomt er ongeveer tien liter lucht door je neus in je longen... Laten we beginnen met seks. Je kent het vast wel. Je verheugt je op een avondje romantiek en bij de eerste kus schiet het je te binnen dat de vuilnisbak niet aan de straat staat. Juist nu je er klaar voor bent nemen je gedachten een loopje met je. Je gaat het boodschappenlijstje nog eens na, de afspraak met de tandarts moet verzet worden, en niet te vergeten: de auto moet naar de keuring. Tijdens het liefdespel worden onze zinnen vaak door gedachten afgeleid. Je vraagt je af of je partner je niet te dik vindt, je baalt van die vetrol die in de weg zit, of je dwaalt zomaar af, terwijl je eigenlijk ergens anders mee bezig wilt zijn. Om in de stemming te komen is bewust ademen een goede manier om contact te maken met je lichaam. Probeer eens een klein experiment. Voordat je de volgende keer je lief in je armen neemt, volg je bewust iedere ademteug tot in je onderbuik en omhoog. Voel de lucht door je heen gaan. Richt je naar binnen en ga met je aandacht een paar keer heen en weer, van je voeten naar je hoofd en weer terug. Als je dat een paar keer doet, zul je merken dat je licht gaat tintelen. (om tot het hoogtepunt te geraken moet je bij Nexus zijn)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. waarom hoor ik jullie dan nooit over de onschuldige moslims die in A'stan en Irak afgeslacht worden door de westerse bezetters?.

  Omdat dit blog niet daarover gaat, dit blog gaat over "het bestrijden van onzin- en domdenken in de (alternatieve) media met mondsnoerende logica"

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mark Rutte (VVD) en Maxime Verhagen (CDA) moeten als onderhandelaars een oplossing vinden met Wilders.

  Dat zegt CDA-prominent Hans Hillen. "Niet overal in het buitenland is men zo fijngevoelig om onderscheid te maken tussen een meerderheidskabinet of een minderheidsregering die niet verantwoordelijk is voor de uitspraken van Geert Wilders. Voor het oog van de wereld staat Wilders daar namens Nederland. Een kabinet van VVD en CDA zal er vertrouwen in moeten hebben dat hij niet ingaat tegen het landsbelang."

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Truth hurts, dit blog gaat daar niet over? Dit blog bestrijdt enkel onzin- en domdenken uit de alternatieve media door middel van mondsnoerende logica? Welke onzin- en domdenken uit de alternatieve media wordt in dit artikel dan bestreden door middel van mondsnoerende logica?

  Zeer laf en hypocriet dat je je daarachter probeert te verschuilen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 'Dit blog bestrijdt enkel onzin- en domdenken uit de alternatieve media door middel van mondsnoerende logica?'

  Waar staat nou weer 'enkel'?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Barracuda, vertel mij dan maar wat truth hurts bedoelt met zijn opmerking.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zeer laf en hypocriet dat je je daarachter probeert te verschuilen!.

  Hoezo? Ik verschuil me niet, ik geef keurig antwoord.
  Je vraagt immers niet om een mening over dat onderwerp, maar waarom dat onderwerp niet wordt aangesneden.

  Wel nu:
  Dit blog is van barracuda, hij bepaalt over welke onderwerpen hij het wil hebben, en op deze pagina kun je daarop reageren.
  Ik kan me niet herinneren dat barracuda een artikel schreef over afslachtingen door westerse bezetters in Irak en/of Afghanistan, dus dan kun je verwachten dat je op de reageerpagina daar niets over zult lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Truth hurts, je kan gewoon geen antwoord geven omdat je hypocriet bent, en dat weet je want anders had je gewoon antwoord gegeven, en het feit dat je het weet vind ik zeer bedenkelijk. Je probeert spelletjes te spelen.

  Zo probeer je me onder andere wijs te maken dat dit blog enkel onzin- en domdenken uit de alternatieve media betrijdt, terwijl dit artikel nota bene niet eens onzin- en domdenken uit de alternatieve media bestrijdt, wat ook nog een keer wordt bevestigd door barracuda zelf. Kortom, je probeert vals te spelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. met je reactie toon je maar weer aan wat ik eerder stelde: je stelt vragen, maar accepteert geen antwoorden.

  Zinloos dus, dus laat ik het hier bij (gun barracuda ook wel eens een dagje zonder dat hij tientallen van je reacties moet verwijderen om dit blog leesbaar te houden :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Waar staat nou weer 'enkel'?.

  nergens, dat is gewoon een poging van 'geendank' om de boel in zijn voordeel te verdraaien.

  Scherp opgemerkt, dus daar trappen we niet in.
  Hij gaat zijn spelletjes maar ergens anders spelen...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @ geendank
  Sinds wanneer denk jij de agenda van dit blog te kunnen bepalen? Als je zo graag bepaalde onderwerpen wilt belichten moet je zelf een blog beginnen en niet hier gaan lopen jammeren dat mensen niet doen wat jij wilt.
  Iedere keer blijkt weer door jouw puberale manier van reageren dat je mentaal onvolwassen bent.

  Ik reageer bijna nooit, maar vind het interessant om de artikelen en de reacties te lezen, maar door die kwibus is de lol er ondertussen wel vanaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vroeg aan je waarom je dan niets zegt over de onschuldige moslims die bij bosjes worden afgeslacht door het westen als gevolg van die aanslagen, waarop je anwoord met dat dit blog daar niet over gaat, dit blog gaat volgens jou over het bestrijden van onzin- en domdenken uit de alternatieve media. Waarom zei je dit in plaats van dat je antwoord gaf op mijn vraag? Waarom zeg je dat dit blog onzin- en domdenken bestrjdt uit de alternatieve media terwijl dit artikel geen onzin- en domdenken uit de alternatieve media bestrijdt! Je probeert spelletjes te spelen, en niet alleen dat, je speelt ook nog een keer zwaar vals. Je kan gewoon geen antwoord geven omdat je hypocriet bezig bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @graaggedaan

  Hoe kom jij erbij dat ik de agenda van dit blog wil bepalen, ik stel een relevante vraag die niet beantwoord wordt.

  Wanneer je relevante vragen stelt dan ben je op dit blog kinderachtig bezig, dan ben je een kwibus?

  Even voor de duidelijkheid, dit artikel bestrijdt geen onzin- en domdenken uit de alternatieve media, dus hoe komt iemand op het idee wanneer aan de hand van het artikel een relevante vraag gesteld wordt daar geen antwoord op denkt te hoeven geven met als excuus dat dit blog onzin- en domdenken uit de alternatieve media bestrijdt? Of de persoon heeft het artikel niet gelezen of bezigt zelf onzin- en domdenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vroeg aan je waarom je dan niets zegt over de onschuldige moslims die bij bosjes worden afgeslacht door het westen als gevolg van die aanslagen.

  klopt.
  en vervolgens geef je toe dat ik die vraag heb beantwoord:


  , waarop je anwoord met dat dit blog daar niet over gaat, dit blog gaat volgens jou over het bestrijden van onzin- en domdenken uit de alternatieve media..

  precies.
  barracuda bepaalt de onderwerpen, wij reageren daarop.
  Mocht je willen praten over een ander onderwerp, dan kan dat gerust, bijv. in een eigen blog of hier dat onderwerp aansnijden.
  Maar dat doe je niet. In plaats daarvan vraag je je af waarom anderen daar niet over beginnen....

  Verder is je vraag waarom hier niet over afslachtingen in irak wordt gesproken alles-behalve relevant.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jij hebt de vraag niet beantwoord waarom je niets zegt over de onschuldige moslims die bij bosjes worden afgeslacht door de westerse bezetter, je moet niet liegen, waarom doe je dat?

  Eerst kom je met het excuus dat dit blog onzin- en domdenken uit de alternatieve media bestrijdt om geen antwoord op die vraag te hoeven geven terwijl dit artikel nota bene geen onzin- en domdenken uit de alternatieve media bestrijdt, wat ook nog een keer wordt bevestigd door barracuda zelf, met andere woorden je verkondigt onzin en leugens! Plus dat die vraag zeer relevant is want waarom ben je vóór het plaatsen van een moskee nabij ground zero terwijl de nabestaanden het te pijnlijk vinden omdat er genoeg andere locaties zijn maar hoor ik je niet over de onschuldige moslims die bij bosjes worden afgeslacht door de westerse bezetter dankzij die aanslagen? Je wilt zogenaamd humaan overkomen door de moslims daar een moskee te laten bouwen maar tegelijkertijd heb je schijt aan de onschuldige moslims die bij bosjes worden afgeslacht door de westerse bezetter dankzij die aanslagen. Wat is nou erger, geen moskee bouwen nabij ground zero of het bij bosjes afslachten van onschuldige moslims door de westerse bezetter naar aanleding van die aanslagen?!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ij hebt de vraag niet beantwoord waarom je niets zegt over de onschuldige moslims die bij bosjes worden afgeslacht door de westerse bezetter,

  heb ik wel: omdat dit blog daar niet over gaat..

  Uiteraard negeer je dat antwoord.

  Als je wel wilt dat ik het daarover heb, vraag dan gewoon om mijn mening over de situatie in irak en afghanistan, ipv te vragen waarom ik daar op dit blog niet over begin...

  Wat is nou erger, geen moskee bouwen nabij ground zero of het bij bosjes afslachten van onschuldige moslims door de westerse bezetter naar aanleding van die aanslagen?!.

  kennelijk vind je het eerste erger, want jij bent tegen de bouw.
  Ik vind het afslachten van onschuldige moslims erger en ben dus voor de bouw...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Okéééé, nu geef je toe dat je het afslachten van onschuldige moslims erger vindt en daarom ben je voor de bouw van die moskee op die locatie, juist op die locatie als een goedmakertje, met andere woorden jij bent tegen de inval in Afghanistan en tegen de inval in Irak!!

  Hehe, eindelijk zijn we eruit!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. met andere woorden jij bent tegen de inval in Afghanistan en tegen de inval in Irak!!.

  Heb ik ooit anders beweerd dan?

  Verder zie ik de bouw van het ontmoetingscentrum niet als goedmakertje.
  Ik vind gewoon dat de bouw ervan niet gestopt kan worden omdat de aanslagen gepleegd zijn door terroristen die dat zogenaamd in naam van de islam deden, en het te bouwen ontmoetingscentrum islamitisch is.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Okéééé, jij geeft dus toe dat de VS het westen gewetenloze moordnaars zijn!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heb ik ooit anders beweerd dan?
  Sla een willekeurig geschiedenisboek open om te leren hoe Europa en de VS hebben huisgehouden in de wereld over de afgelopen eeuwen.

  Maakt overigens niet dat de overige bevolkingsgroepen en mogendheden heiliger zijn dan de westerlingen..

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Waarom veroordeel jij de VS en het westen dan niet voor hun gewetenloze daden?

  En ik dacht dat jij het onzin- en domdenken uit de alternatieve media bestreed, de msm is het niet met jouw stelling eens dat de VS en het westen gewetenloze moordenaars zijn, zij zijn namelijk van mening dat wij de goeddoeners zijn die vredes- of humanitaire- of met wederopbuw missies bezig zijn, maar op dit punt ben je het dus met de alternatieve media eens? Met andere woorden jj bent het dus met de alternatieve media eens dat de zogenaamde vredes- of humanitaire- of wederopbouw missies leugens zijn die worden gebruikt voor propaganda?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. ik dacht dat jij het onzin- en domdenken uit de alternatieve media bestreed, .

  heb ik nooit beweerd.

  de msm is het niet met jouw stelling eens dat de VS en het westen gewetenloze moordenaars zijn,.

  Dat beweer jij.
  Kun je dat onderbouwen?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Aha, ik dacht dat jij netzo als dit blog denkt de onzin- en het domdenken uit de alternatieve media te bestrijden, maar dat ontken je?

  Waar ben je op dit blog dan wel continu mee bezig?

  En kan jij me dan vertellen waar ik de termen vredesmissies of humanitairemissies of wederopbouwmissies vandaan heb als ik ze niet uit de reguliere media heb?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. ik dacht dat jij netzo als dit blog denkt de onzin- en het domdenken uit de alternatieve media te bestrijden.

  Nee dus.
  Sterker nog, dat doet dit blog ook niet.

  Waar ben je op dit blog dan wel continu mee bezig?

  met reageren, dat zie je toch?


  En kan jij me dan vertellen waar ik de termen vredesmissies of humanitairemissies of wederopbouwmissies vandaan heb als ik ze niet uit de reguliere media heb?.

  Het feit dat je bepaalde termen uit bepaald mediakanaal hebt wil niet zeggen dat dat kanaal dat dicteert.
  Je tracht te beweren dat de mainstream-media liegt over missies in afghanistan?
  Dan zul je toch met betere argumentatie moeten komen..

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat zeg je nou, dit blog bestrijdt niet de onzin- en het domdenken uit de alternatieve media door middel van mondsnoerende logica?

  Wat zei je dan in je reactie van 10 augustus 2010 00:48?

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Dit staat met grote letters bovenaan de site nota bene:

  'Barracuda bestrijdt onzin- en domdenken in de (alternatieve) media met mondsnoerende logica'

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Dit staat met grote letters bovenaan de site nota bene:.

  klopt, maar begrijpend lezen is ook een vak...


  'Barracuda bestrijdt onzin- en domdenken in de (alternatieve) media met mondsnoerende logica'


  let op: alternatieve staat tussen haakjes.
  dus het betreft gewoon de media in het algemeen, met enige nadruk op de alternatieve media.

  Probleem is dat je alles naar zwartwit omzet. Jij maakt hiervan dat alles in de alternatieve media onzin en domdenken moet zijn in de ogen van barracuda en dat de overige media daar geen last van heeft...

  BeantwoordenVerwijderen
 32. En daarom is het belachelijk om met het excuus te komen dat barracuda en dus blijkbaar ook jij zich niet met Afghanistan of Irak zouden bezighouden. Dat dit blog daar niet over zou gaan, waarom zou dit blog daar niet over gaan?

  Je haalt je eigen excuus zwaar onderuit.

  Waarom gebruik je datsoort onzinnige excuses terwijl je ze later zelf onderuit haalt, waar gaat het over, wat denk je daarmee te bereiken? Het enige wat je laat zien is dat je zo inconsequent bent als je maar zijn kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. waarom zou dit blog daar niet over gaan?.

  laat maar eens een artikel van barracuda zien dat daar over gaat.

  Wel grappig dat je nu deze vraag stelt: eerst vroeg je je nog af waarom dit blog het daar niet over heeft.

  je begint weer te draaien.

  eigenlijk is deze discussie het bewijs waarnaar je zocht: je accepteert geen antwoorden op je vragen.
  Dat maakt deze discussie over afslachtingen in irak wel duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Precies, je bevestigt dat dit blog niet enkel het onzin- en domdenken uit de alternatieve media besrijdt, waarom gaat het hier dan nooit over die gewetenloze moordenaars die bij bosjes onschuldige moslims afslachten waarvoor jij vindt dat de moslims een moskee nabij ground zero vediend hebben als een soort goedmakertje?

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik heb nergens gelezen dat truth hurts de bouw als een goedmakertje beschouwt of dat ze het verdiend hebben. Dat zou namelijk een beloning inhouden. En dat is niet het geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. reactie van truth 15.16

  "Verder zie ik de bouw van het ontmoetingscentrum niet als goedmakertje."

  Lijkt me duidelijk.
  Je verzint er zelf van alles bij om zo een ander een bepaalde mening in de mond te leggen.
  Dan moet die ander zich daar weer tegen gaan verweren enz.
  Eigenlijk ben je dus slechts een ordinaire ruziezoeker. Een twistziek mannetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Jij bent degene die nu ruzie zoekt, en hoezo kom jij op voor truth hurts, waar slaat dat op? Zeer verdacht. En zoals je kan zien staat achter 'goedmakertje' een vraagteken! Met je vooringenomen grote smoel.

  Vertel jij me dan maar waarom truth hurts van mening is dat die moskee juist nabij ground zero gebouwd moet worden.

  Wedden dat je niet met dat argument gaat komen, wedden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. je bevestigt dat dit blog niet enkel het onzin- en domdenken uit de alternatieve media besrijdt,.

  Klopt, barracuda bestrijdt ook de onzin en domdenken uit de reguliere media.
  En daarnaast komt soms een onderwerp langs dat barracuda kennelijk interessant vindt..

  waarom gaat het hier dan nooit over die gewetenloze moordenaars die bij bosjes onschuldige moslims afslachten.

  Dat zul je barracuda moeten vragen.
  Het valt iig niet onder de noemer van dit blog, en kennelijk vindt barracuda een zijstap naar dat onderwerp niet interessant of geschikt voor dit blog.
  Wellicht wel voor een van zijn andere blogs..


  waarvoor jij vindt dat de moslims een moskee nabij ground zero vediend hebben als een soort goedmakertje?.

  Kijk, daarmee bewijs je dat je een complotter bent: je probeert continu mijn argumenten te verdraaiien.

  Een typische complotdenkertactiek..

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Eigenlijk ben je dus slechts een ordinaire ruziezoeker. Een twistziek mannetje..

  precies, maar barracuda weet vaak wel raad met hem, en dan houdt hij zich weer enkel weken/maanden koest..

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Vertel jij me dan maar waarom truth hurts van mening is dat die moskee juist nabij ground zero gebouwd moet worden..

  oh, dat kan ik zelf ook wel hoor...

  omdat ik van mening bent dat je het de moslimgemeenschap niet kunt aanrekenen wat een stel gekken op 911 hebben gedaan.

  Dus zelfs al zou nergens ter wereld door wie ook een moslim worden afgeslacht, dan nog zie ik geen bezwaar in het bouwen van dat islamitisch centrum nabij ground zero.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Dan hou ik me wel weer een paar weken/maanden zoet?

  Waar heb je het over? Jij bent zwaar in de war!

  Je bent een doorgedraaide complotter, een fascist en een racist en een anti-semiet, dat blijkt uit alles hoe jij je gedraagt.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. kiek, het gescheld begint al..

  kan niet lang meer duren dus...

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Schelden? Dus je geeft toe dat je vanaf dag één aan het schelden bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Lijkt me duidelijk.
  Je verzint er zelf van alles bij om zo een ander een bepaalde mening in de mond te leggen.
  Dan moet die ander zich daar weer tegen gaan verweren enz.
  Eigenlijk ben je dus slechts een ordinaire ruziezoeker. Een twistziek mannetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Je bent een doorgedraaide paranoia complotter.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Eigenlijk ben je dus slechts een ordinaire ruziezoeker. Een twistziek mannetje.

  BeantwoordenVerwijderen