donderdag 5 augustus 2010

Chemtrail UFO!UFO, zonnestorm of gewoon Circus Renz? Donderdag hebben de autoriteiten een reeks officiële documenten over ongeïdentificeerde objecten (UFO's) vrijgegeven en omdat journalisten die blijkbaar al iets eerder mochten inzien, weten we nu dat er in het verleden geen groene mannetjes op de aarde zijn gepland die geheime afspraken met regeringen hebben gemaakt. Een Brit had 2 pond gewed bij Ladbrokes dat voor de eeuwwisseling er buitenaardsen 'dood of levend' op aarde gevonden zouden worden, maar helaas.

Toegegeven: die alle waarnemingen konden opgehelderd worden, maar opvallend is wel dat het aantal waarnemingen toenam ten tijde van de X-Files. Verder vroeg de Britse regering in de jaren 40 en 50 wekelijks een rapport over UFO's op. Premier Winston Churchill hield deze documenten angstvallig geheim, om zo 'massale paniek' onder de bevolking te vermijden. Dat of Churhill vermoedde de inzet van Russische wapens ten tijde van de Koude Oorlog. Veel waarnemingen in die periode hadden trouwens betrekking op Russische straalvliegtuigen. Een beroemde UFO-waarneming in Wales werd door het Britse Ministerie van Defensie afgedaan als een meteoriet, en dat zou het ook best nog eens geweest kunnen zijn. Meest interessant is een bijna ongeluk met een verkeersvliegtuig, maar daar horen we weinig details over:Tegenwoordig moet je voor UFO's niet in het perfide Albion, maar in China zijn. Daar werd het Xiaoshan Airport tijdelijk dichtgegooid en moesten vliegtuigen uitwijken naar andere vliegvelden na het zien van een vreemd vliegend voertuig die een vreemde lichtstaart achter zich laat. Toch niet de eerste chemtrail UFO?

15 opmerkingen:

 1. Toch niet de eerste chemtrail UFO?

  nee hoor

  http://i717.photobucket.com/albums/ww178/luminari_2009/circular_chemtrail_aircraft_lg.jpg

  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Just an other rocket , releasing the first stage and going on !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als het een raket is waarom noemen ze het dan een ufo? Ik geloof wel dat het een raket is maar ik meen gelezen te hebben dat het vliegveld gesloten was vanwege een ufo, waarom zeiden ze niet dat het gesloten was voor een overvliegende raket?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Komt via een vortex uit een andere dimensie of blue beam test.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @anoniem: kennelijk wist de luchthaven niet wat het was, ergo ufo..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe kan het dat de luchthaven niet wist dat een raket zou overvliegen, waarom hebben ze dat de luchthaven niet verteld? Waarom hebben ze uberhaupt niet verteld dat het een raket betrof?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Hoe kan het dat de luchthaven niet wist dat een raket zou overvliegen, waarom hebben ze dat de luchthaven niet verteld? Waarom hebben ze uberhaupt niet verteld dat het een raket betrof?"

  Je stelt je vragen aan het verkeerde adres. Daarvoor moet je bij de luchthaven en lokale autoriteiten zijn. Misschien dat die iets kunnen ophelderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als je het niet weet waarom reageer je dan? Of kan jij namens iedereen spreken?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Moet je maar geen achterlijke vragen stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Achterlijke vragen? Jij bent een beetje in de war.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ach, hij maakt alleen de fout om een retorische vraag te beantwoorden.
  Complotters stellen altijd vragen, maar willen geen antwoord horen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoe weet jij dat nou, jij geeft nooit antwoord heb ik ondervonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geef maar eens antwoord op de vraag waarom ik jou nooit gehoord heb over de onschuldige moslims die bij bosjes worden afgeslacht door het westen als gevolg van die aanslagen.

  BeantwoordenVerwijderen