vrijdag 10 september 2010

Weggejorist

Aart van Wijngaarden alias Aart Liberty wist het zeker: zijn blogje zou nooit gesloten worden. Van zijn dagelijkse rants tegen Joden en Israël was immers niks gelogen, dus hem kon helemaal niks gemaakt worden. Zo simpel was het eigenlijk. En Aart had altijd gelijk, vond Aart.

Van Wijngaarden ontwaakte de afgelopen maanden iedere ochtend in een Thais moeras met als voornemen om via zijn blog Aart Liberty de Joodse medemens te schofferen. Een soort Wilders, maar dan met een kaal pluizig hoofd en de joodse kolder in de kop. Sinds Van Wijngaarden naar eigen zeggen is 'bestolen' door 'de tweede bank van Israël', vermoedt deze pensionado achter iedere gebeurtenis een Joodse samenzwering. De boosheid van Aart groeide met de maand. De rants werden heviger. Je zag het einde aankomen: hardlopers zijn doodlopers.

Blogger, tevens de websponsor van dit educatieve blogje, heeft eindelijk ingegrepen. 'Deze blog wordt gecontroleerd omdat de servicevoorwaarden van Blogger mogelijk worden geschonden,' staat er nu te lezen. De kans dat Aart weer gewoon verder mag ranten acht Barracuda eerlijk gezegd niet zo groot meer.

Mocht Aart toch weer boven water komen, dan zal hij ongetwijfeld zeggen dat hij het slachtoffer is geworden van weer een groot boos Joods complot. Blogger is immers van Google. En laten de oprichters van Google Larry Page en Sergey Brin, zo wist Aart al eerder op zijn blog te melden, uitgerekend Joods zijn. Ook werden volgens Aart enkele Joodse werknemers bij Google binnengeloodst, 'zodat alles keurig binnen de eigen volksstam bleef'. En nu is het allemaal voorbij. Aart kwam, brulde en verloor.

Update: Aart is terug, maar het is niet zo slim om daarvoor Apple's Me te gebruiken. Apple hanteert nog stringentere voorwaarden.

61 opmerkingen:

 1. Dat Aart bij jewgle is weggejorist zegt helemaal niets of juist van alles barrack! Dat zou jij als filosemitische slijmbal die net zoals Aart om de gunsten van deze ingedeukte lawrence of chazaria maar blijft bietsen nu toch zolangzamerhand wel moeten weten!? Heb je wel eens gehoord van 'geloofwaardigheid' creëren door iemand als antidemoon weg te zetten, waardoor zijn achting bij het zogenaamd opponente krachtenveld van hun judeo criminele netwerk 'stijgt'? Dat bestaat weldegelijk en als je je wat meer in de jood Aart zou hebben verdiept, dan zou je n.l. al lang geweten hebben dat hij fysiek door de gorilla's van de coosjere-nostra daar in Laos is bedreigd, en op straffen van een judeostropdas moest voorkomen dat de belangen van de uitverkorenen van moloch verder nog benadeeld zouden worden. Hahaha in their wet dreams offcourse! Ik zou daar alleen maar de stimulans inzien om er een tandje extra bij te zetten, maar zoals altijf binnen de clan van de slachtoffermonopolisten weten ze via hun 'intimiderende' goyimmennende toneelstukjes, tot nu toe bij het laf geboren deel de mensheid (aan jou rantje hier te lezen) altijd wel wat drollenvangende angstzaaierij te bereiken. Hij is deze keer in zijn onbeduidende naïviteit er vermakelijk, 'stealth' onder water jagend maar vooral prosemitische slippendrager van de uitverkorenen molochs hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yep! De Zionistische tentakels reiken wat dat aangaat heel ver.

  http://zionismexplained.org/media/media.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In plaats van al deze onzin hier, zou Barra er een keer goed aan doen om eens uit te zoeken waarom een kerk met 50 volgelingen [The Dove World Outreach Center] voor zo veel heisa in de wereld kan zorgen. Dat zou pas onderzoek journalistiek zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zijn er meer mensen die de teksten van holohoax niet kunnen volgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 'Mooi, opgeruimd staat netjes.'

  Dat zeiden de nazi's ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "De Zionistische tentakels reiken wat dat aangaat heel ver."

  Zelfs zo ver dat de desinformanten van de wereldwijd op en omgekochte goyimmennende hoernalistenbende van DEZE(!) mensverlakkers er zelfs niet meer omheen kunnen dan wel mogen? De wal begint het schip weldegelijk te keren en let op mijn woorden want; "Binnen niet al te lange tijd zal het woord JOOD synoniem blijken te zijn aan alles wat er op deze planeet misdreven wordt ten bate van de judeoparasitaire belangen, tegen de nietjoodse mensheid in wordt brdrogen om op deze wijze alles en iedereen om te kopen, vermoorden dan wel verkrachten ter bevordering van hun antimenselijke JWO...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is ook een leuke

  Israeli PM Netanyahu How I destroyed the Oslo Accords and how easily Americans are manipulated

  http://www.youtube.com/watch?v=hkN1KMLZH4o

  BeantwoordenVerwijderen
 8. HOLOHOAXERKENNER

  zo gek als een deur, of speelt een gekke deur.

  AART LIBERTY

  opgeruimd staat netjes

  MICHA KAT

  maakt steeds gekkere sprongen, dus bijna total kierewiet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. In plaats van al deze onzin hier, zou Barra er een keer goed aan doen om eens uit te zoeken waarom een kerk met 50 volgelingen [The Dove World Outreach Center] voor zo veel heisa in de wereld kan zorgen..

  Als jij daar nu eens een mooi artikel over schrijft, wie weet is barracuda dan te porren om zijn 'mondsnoerende logica' er op los te laten...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. MICHA KAT

  maakt steeds gekkere sprongen, dus bijna total kierewiet
  .

  kom niet aan mischa, want die komt op de televisie en wat heb jij eigenlijk gepresteerd (of zoiets...)

  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat laat die vaste en standaard huisdrol met een slecht geweten die last heeft van bemoeizucht en van een jaloerse an afgunstige fantasie = truth hurts zich toch weer ongelooflijk kennen :o)

  Ga zo door :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. tja, ik moet wel, anders ga je me zo missen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja, als kiespijn.

  Ik zag dit net btw;

  http://news.yahoo.com/s/usnw/20100907/pl_usnw/DC60870

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Barracuda ontwaakte de afgelopen maanden iedere ochtend in een bed met als voornemen om via zijn blog barracuda de -in zijn woorden- 'complotterende' medemens te schofferen. Een soort Wilders, maar dan anoniem.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. "'Mooi, opgeruimd staat netjes.'

  Dat zeiden de nazi's ook."

  En dat zeg ík ook als het vuilnis buiten staat en de boel weer opgeruimd is.

  "In plaats van al deze onzin hier, zou Barra er een keer goed aan doen om eens uit te zoeken waarom een kerk met 50 volgelingen [The Dove World Outreach Center] voor zo veel heisa in de wereld kan zorgen. Dat zou pas onderzoek journalistiek zijn."
  Dat is niet zo heel moeilijk in deze multimediale tijden volgens mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. 'En dat zeg ík ook als het vuilnis buiten staat en de boel weer opgeruimd is.'

  We hebben het hier over een medemens, dat jij de vergelijking maakt met vuilnis, die weggewerkt wordt in verbrandingsovens, doet me nog sterker aan de nazi's denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Men heeft het over het blog van Aart en niet over Aart zelf. Althans, zo lees ik het.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gaan jullie eens lekker een boek lezen dit weekend, het wordt toch kutweer

  De schaduw van de ster · Een inleiding tot het antizionisme
  Peter Edel
  http://www.epo.be/uitgeverij/boekinfo_boek.php?isbn=9789064452642

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Na de stichting van de staat Israël in 1948 bleef het zionisme vasthouden aan de uitverkorenheid van het joodse volk. Het richtte dit principe tegen de autochtone bevolking in Palestina. Zionistische milities verdreven grote aantallen Palestijnen naar vluchtelingenkampen. In de jaren '60 maakten zionisten de holocaust tot boegbeeld van hun propaganda. Naar aanleiding van het proces tegen de nazi Adolf Eichmann werd de verantwoordelijkheid voor de judeocide op tegenstanders van de joodse staat geprojecteerd. Kritiek op Israël staat sindsdien voor zionisten op één lijn met de misdaden van de nazi's.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. 'Men heeft het over het blog van Aart en niet over Aart zelf. Althans, zo lees ik het.'

  Daar heb je misschien wel een punt, alleen het artikel speelt nogal op de man en vandaar dat ik de reacties anders interpreteerde, maar zoals jij het stelt heb je wel een punt.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ofwel, de Zionisten doen nu met de Palestijnen het zelfde als wat de Nazi`s met de Joden deden.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. "Ofwel, de Zionisten doen nu met de Palestijnen het zelfde als wat de Nazi`s met de Joden deden."

  Daar moet echter wel bij opgemerkt worden dat zowel de nazi's als de altijd jankende en voor useful idiots doorgaande judeosemiten, achter de schermen door dezelfde geldsystheem monopolisten werden en worden aangestuurd d.m.v. moord, afperserij en machtsmisbruik Arminius. En onder die cabalistisch moneyprintende despoten heeft absoluut nooit een enkele 'zionist' dan wel een alleen onder het goyimrecht kunnen vallende nietjood medegecollaboreerd! Bovendien dienen de gogimmennende acties tegen de Palestijns/arabisch semitische volkeren er slechts toe dat ook zij onder het juk der wreldwijd 'regerende' antimenselijke judeodictator gaan dienen te vallen. Want daar ergens onder in een spelonk bunnen de muren van shitraël, is de JWO infrastructuur met degenen die ervan mee gaan profiteren en resideren/collaboreren al reeds lang een misselijkmakende realiteit HELAAS. But don't panick just be Hispanic...

  BeantwoordenVerwijderen
 23. "We hebben het hier over een medemens, dat jij de vergelijking maakt met vuilnis, die weggewerkt wordt in verbrandingsovens, doet me nog sterker aan de nazi's denken."
  Ik bedoelde het in ieder geval niet zo. Ik bedoelde ermee dat de nazi's dat zeiden, maar dat iemand die opruimt dat óók zegt. Dat je het zwaar en niet zwaar kunt zien. Als je begrijpt wat ik bedoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dat de site van Aart offline ligt, zegt veel over de ozo volprezen vrijheid van meningsuiting hier in dit land. Blijkbaar mag je hier in dit land heel veel over Moslims zeggen, maar niets over Joden/Zionisten. Triest eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Je mag zelfs oproepen de Koran te verbranden, maar moet je eens opletten als ik publiekelijk de Tora in de fik ga zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Dat de site van Aart van Wijngaarden eruit ligt heeft volgens mij ook te maken met het feit dat er wegens wantrouwen naar diegenen die tot nu toe omgebreideld misbruik hebben kunnen maken van let wel 'hun' (het mijne is het nooit geweest!) statusquo, ertoe heeft geleid dat ze tegelijkertijd als een ontmaskerde oplichter in blinde paniek om te redden wat er nog te redden valt, om zich heen zijn begonnen te slaan?! Zou het kunnen zijn dat we aan de vooravond staan van een omslag binnen de MSM? De officiële media hebben zich, zoals wij al lang weten door hun leugenachtige onbetrouwbaarheid onsterfelijk belachelijk gemaakt, door bij alle echt belangrijke gebeurtenissen in de afgelopen jaren steeds collectief de andere kant uit te kijken! Omdat de geloofwaardigheid van de media weg is ontdekken steeds meer mensen dat ze ook heel goed zonder betaalde hersenspoeling kunnen en vertaalt dat zich door in de nog steeds afnemende abonnee aantallen. Sterker nog een mol van onze organisatie binnen de mc'donnalds actief, weet te melden dat de bij hun junkfood 'gratis' weggeschonken televaag zelfs na sluitingstijd nog aan de straatstenen niet vergeven blijken te zijn!!! Het feit de AIVD secu joodsche-lobby nu met deze feiten aankomt, zou m.i. kunnen betekenen dat er barsten komen in het tot nu toe gesloten bastion van hun geconditioneerd overgepropageerde schijnwerkelijkheid. De gevestigde wanorde zal zich niet hebben laten leiden door nobele motieven als waarheidsvinding, maar door het opportunistisch beginsel van ‘de noodzaak tot voortbestaan’, toch ben ik er blij mee. De schaduwmachthebbers beginnen zich misschien toch nog wel te realiseren dat de burger minder dom is dan dat ze dat lang hebben gedacht. Wie weet wat voor leuks dit nog kan gaan opleveren. Positief blijven denken is een must, maar wantrouwend naar Aart blijven terugkijken is ook verplicht...

  BeantwoordenVerwijderen
 27. 'Dat de site van Aart offline ligt, zegt veel over de ozo volprezen vrijheid van meningsuiting hier in dit land. Blijkbaar mag je hier in dit land heel veel over Moslims zeggen, maar niets over Joden/Zionisten. Triest eigenlijk.'

  Er is een groot verschil tussen iets zeggen over en haat opwekken. Van Wijngaarden deed vooral het laatste. Bovendien zijn de regels van Blogger overduidelijk op dit gebied.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Oproep tot haat? Ik heb het niet gezien? Nee, oproepen tot haat dat recht hebben alleen de Zionisten.

  Netanyahu gedoogt oproep tot genocide
  De Palestijnse president Abbas moet 'van de aardbodem verdwijnen', aldus rabbijn Ovadia Yossef

  In zijn wekelijkse preek zegt rabbijn Ovadia Yossef dat hij hoopt dat de Palestijnen getroffen worden door een plaag. Premier Netanyahu distantieert zich van de afspraken, maar keurt deze niet af. Donderdag beginnen de vredesonderhandelingen tussen de Palestijnen en Israël. De gesprekken staan al onder druk doordat premier Netanyahu het moratorium op nieuwe nederzettingen niet wil verlengen.

  http://www.joop.nl/wereld/detail/artikel/geestelijk_leider_shas_partij_roept_op_tot_genocide_tegen_palestijnen/

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik zag dit net btw;.

  ach, dat is zooo 2006...

  BeantwoordenVerwijderen
 31. 'ach, dat is zooo 2006...'

  Er staat toch echt dat het bericht van 07-09-2010 is :o)

  Enne, is yahoo een complotsite? :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Trouwens, gister bij P&W waren beelden van diverse Amerikanen te zien die Wilders steunen, het waren allemaal joden cq zionisten, dat stond letterlijk zo vermeld. Maar je kan natuurlijk niet zeggen dat die joden cq zionisten xenofoben, racisten en fascisten zijn want dan maak je je uiteraard schuldig aan anti-semitisme volgens dit blog, toch :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Er staat toch echt dat het bericht van 07-09-2010 is :o).

  yup, maar zoals barracuda aantoont in zijn nieuwe artikel zijn de argumenten die Cage gebruikt vooral afkomstig uit 2006.

  Er is helemaal niks nieuws gepresenteerd op die persconferentie...

  De beweging is failliet...

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Maar je kan natuurlijk niet zeggen dat die joden cq zionisten xenofoben, racisten en fascisten zijn want dan maak je je uiteraard schuldig aan anti-semitisme volgens dit blog, toch :o).

  ach jee, ben je verontwaardigd dat barracuda de loftrompet uit heeft gestoken omdat Aart zijn blog offline is gehaald?

  BeantwoordenVerwijderen
 35. 'De beweging is failliet...'

  Ja, in jouw jaloerse en afgunstige fantasie, maar die staat absoluut los van de waarheid :o)

  'ach jee, ben je verontwaardigd dat barracuda de loftrompet uit heeft gestoken omdat Aart zijn blog offline is gehaald?'

  Je kan volgens dit blog dus gewoon zeggen dat die joden cq zionisten xenofoben, racisten en fascisten zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Hoe dichter je bij de waarheid komt, hoe bozer die Zionistische joden worden. Ze kunnen mijn Blog verwijderen bij Google, maar ik ben zo weer terug.
  Dat zal niet meevallen om de waarheid, dat Zionisme een bedreiging voor de wereldvrede is, te ontlopen. En dat begon op 11 september 2001, toen de door de Mossad georganiseerde aanslagen op de Twin Towers plaats vonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. 'Ze kunnen mijn Blog verwijderen bij Google, maar ik ben zo weer terug.'

  Wedden dat dat nieuwe blogje van je ook weer offline wordt gehaald?

  BeantwoordenVerwijderen
 38. @ John

  Nou wat dan nog, ik zeg het toch, dan ben ik zo weer terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. @aart

  Het sluiten van je blog was het probleem niet. De vervelende bureaucratie zat tijdelijk tegen.

  Doe vooral stoer over je nieuwe me.com productie.

  Shalom

  BeantwoordenVerwijderen
 40. ook weer een grappige conclusie van je:

  Je kan volgens dit blog dus gewoon zeggen dat die joden cq zionisten xenofoben, racisten en fascisten zijn?.

  tuurlijk, daarom is barracuda zo blij dat aart zijn blog van blogspot.com af is...

  Je weet echt niet meer waar je het moet zoeken...

  BeantwoordenVerwijderen
 41. je introtekst is een beetje raar aart:

  de zionisten willen een heerschappij in israel vestigen?

  BeantwoordenVerwijderen
 42. @ Ziva
  Hou eens op met die stomme afsluiting van Shalom, in Nederland zeggen we goede morgen, goede middag of goeden avond.
  @ Truth hurts
  Effe goed lezen, in mijn introtekst staat, dat de Zionistische joden in Israël trachten een wereldheerschappij te vestigen. Zionisme is geen geloof, maar een politieke beweging, als je dat nog niet doorhad.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. @aart

  Wat maak je je druk?
  Nederland kom je niet meer in. Althans niet met je import bruid. (spreekt ze al een beetle Nederlands? Zo oud is ze immers niet)

  Maar goed, leef je eigen tranentrekkende eenzaamheid. Vergeet alleen niet dat je pensioentje niet vanuit het jouw zo triomfantelijk omschreven 'freedom of speech' Thailand wordt betaald.

  Leer van de fouten die je eerder hebt gemaakt Aart, met je drukkerijtje/print studio en je immigratie perikelen.

  בהצלחה

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Even een mailtje sturen naar abuse@me.com of abuse@apple.com

  BeantwoordenVerwijderen
 45. 'Je weet echt niet meer waar je het moet zoeken...'

  Hoezo, waar baseer je dat op? :o)

  Enne .. je hebt maar weer gewacht totdat het donker was, creeps come out at night :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 46. waar baseer je dat op?.

  op je wel heel onzinnige opmerking..

  BeantwoordenVerwijderen
 47. de opmerking waarmee je aantoonde dat je niet meer weet waar je het moet zoeken...

  overigens wel lief van je dat je aart impliciet ondersteunt..

  BeantwoordenVerwijderen
 48. 'de opmerking waarmee je aantoonde dat je niet meer weet waar je het moet zoeken...'

  Die opmerking zit alleen in jouw jaloerse en afgunstige fantasie maar het heeft niets met de werkelijkheid te maken :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ben blij dat je zelf door hebt dat je opmerking niets met de werkelijkheid te maken heeft...

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Ik had het over deze opmerking;

  'de opmerking waarmee je aantoonde dat je niet meer weet waar je het moet zoeken...'

  maar dat had je zogenaamd weer niet door he vaste en standaard huisdrol met een slecht geweten die last heeft van bemoeizucht en van een jaloerse en afgunstige fantasie truth hurts :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 51. vaste en standaard huisdrol met een slecht geweten die last heeft van bemoeizucht en van een jaloerse en afgunstige fantasie truth hurts.


  zegt genoeg lijkt me...

  BeantwoordenVerwijderen
 52. 'zegt genoeg lijkt me...'

  Zeker weten, die omschrijving is op jouw lijf geschreven :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 53. je hebt er dan ook veel werk in gestoken...

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Wat voor de één veel werk is, is voor de ander weinig werk :o)

  BeantwoordenVerwijderen