woensdag 8 september 2010

Klimaatneutraal?

Je zal voor je nieuwsvoorziening maar afhankelijk zijn van WAC Holland, toch al niet het slimste blogje van Nederland: 'De adviesraad voor klimaatkwesties van de Verenigde Naties, verantwoordelijk voor vragen (...) rondom de zogenaamde opwarming van de aarde, het IPCC, moet bij haar pogingen het sprookje over de door mensen veroorzaakte klimaatcatastrofe te verspreiden wederom een gevoelige klap incasseren. Bijna een jaar geleden geraakte (..) een groot deel van het interne e-mailverkeer van het Britse klimaatinstituut van de Universiteit van East Anglia in de openbaarheid en kwam aan het licht op welke manier het IPCC de kluit belazerde,' aldus ene Ivo.

De kluit belazerde? Laat dat nou helemaal niet de conclusie zijn van een zware onderzoekscommissie, die vorige week haar oordeel over de werkwijze van het VN-klimaatpanel presenteerde. Dat was een kritisch rapport, zeker. De lat voor de wetenschappelijke kwaliteit van de ingebrachte onderzoeken moet hoger en ook de organisatie zelf moet professioneler en het liefst moet er vervanging komen voor de huidige topman, de Indiër Pachauri, maar van klimaatfraude is nooit sprake geweest. En nu is de vraag: waarom meldt WAC Holland de conclusies van dat onderzoek gewoon niet? Mogen de lezertjes dat soms weer niet weten?

Al gauw blijkt dat Ivo helemaal niet de auteur is van het stukje, maar de tekst weer eens heeft gejat van het Belgische complotblog Zonnewind. En daar lezen we wel de context die WAC Holland weglaat, zij het al even ongenuanceerd. 'De klimaatleugens en het sprookje van de Peak Oil zijn onderdeel van een wereldwijd complot dat zo geraffineerd in elkaar steekt dat het bijna veertig jaar heeft geduurd voor de wereld maar begon te vermoeden wat er achter stak.'

Welke wereld wordt hier bedoeld? Van immer doorzeurende complotters die niet eens de moeite nemen om dat rapport eens goed door te lezen en alleen hun eigen conclusies willen terughoren? Of van domrechtse figuren die zich alleen maar lijken op te winden over 'linkse hobbies'? Een reaguurder bij Trouw: 'Linkse broeikaspsychoten maken op schandalige wijze misbruik van de angst die altijd wel heerst onder de kudde om de klimaatkongsi een uiterst lucratieve hobby,klimaatobscurantisme,door die brave sukkels te laten bekostigen.Laten we blij zijn met een partij als de PVV die de leugens van de broeikasmaffia steeds weer aan de kaak stelt.' Barracuda dacht al: waar blijft de Grote Blonde Leider.

30 opmerkingen:

 1. Welja joh, haal de global warming zwendel maar weer eens uit de kast. Is het jullie nu nog niet duidelijk dat het allemaal onzin is?

  Toen de Bilderbergers zich met Global Warming gingen bemoeien wist ik in ieder geval hoe laat het was. Hier valt geld, heel veel geld mee te verdienen.

  http://www.wnd.com/?pageId=40401

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hou toch eens op over die Bilderbergers. Lees je wel eens wat anders dan die domme complotsites?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welja joh, haal de global warming zwendel maar weer eens uit de kast. Is het jullie nu nog niet duidelijk dat het allemaal onzin is?.

  het is allang duidelijk dat de klimaatzwendel inderdaad onzin is..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Rick De Bilderberg groep is idd. een complot. De Bilderbergers zijn een groep van ongeveer honderdtwintig personen uit de top van de financiele wereld van West-Europa, de Verenigde Staten en Canada. Hun belangrijkste doelen - zoals geformuleerd door Prins Bernhard zelf - zijn een wereldregering en een wereldleger vanuit de Verenigde Naties.

  Maar dat wist jij natuurlijk al lang. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Bilderbergers zijn een groep van ongeveer honderdtwintig personen.

  met als hoofdkantoor een woonhuis in een stadje in nederland ;o)

  overigens begreep ik dat eenieder die ooit op een bilderberg-conferentie geweest is een bilderberger wordt genoemd..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 'De Bilderbergers zijn een groep van ongeveer honderdtwintig personen uit de top van de financiele wereld van West-Europa, de Verenigde Staten en Canada.'

  Klopt weer niet, het gaat niet om een vaste groep, ieder jaar is de samenstelling volledig anders.

  'Hun belangrijkste doelen - zoals geformuleerd door Prins Bernhard zelf - zijn een wereldregering en een wereldleger vanuit de Verenigde Naties.'

  Welnee, dat hebben complottertjes zoals jij verzonnen. Of liever: ergens gelezen. En dat kom jij het hier weer napapegaaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. In begin ernstig te twijfelen aan aan de hersencapaciteit van sommige reageurders hier. :) Of jullie maken er gewoon een spelletje van en ontkennen alles en zullen dat blijven doen, zelfs als het bewijsmateriaal 1 meter uit je reet steekt.

  Complotten bestaan niet, en alles wat de Regering zegt is waar.

  Zo goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je bent een beetje heel erg lui, Arminius. Zelfs simpele feiten heb je al niet op orde en als we er wat van zeggen dan kom je weer met slappe teksten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De meest prosemitisch en goyimmennende site binnen de Benelux is die van Barracuda:

  De moderator en zijn aanhang aldaar zijn een stel paranoïde debunkclowns, die zich op hun blog meerdere malen schuldig maken aan prosemitische geconditioneerdheid, gecombineerd met het ontkennen van 'onze' volksmennende en daardoor schandalig misdreven synthetische staatsterreur. Truth 'Hurts', die ervan overtuigd is dat de schrijver van dit artikel gefinancierd wordt door het antidemonistisch gewapende verzet, blijkt toch ook nog als een prosemietische en holohoax-ontkenner van de meest gehersenbleekte soort bekend te staan! ‘De slavernij wordt door de joden via hun germaans onderworpen clans wereldwijd via synthetische terreur uitgelokt en prodemonisch uitgeparasiteerd, en van Afghanistan tot aan binnenkort Iran schandalig ten bate van hun monetaire monopolies allover ten koste van veel goyimbloed uitgevoerd!’, ‘De Holohoax, een complete leugen die als een holocaustindustrie door de gehele goyim populatie van met name Duitsland tot in den eeuwigheid betaald moet gaan worden?!’ en ‘PiSSraël organiseerde 9/11′, zijn slechts enkele schreeuwerige koppen van zijn ronduit misselijkmakend prodemonistische artikeltjes waar de goyimmenner zich o.a. van bedient op dat 'Barracuda'...

  De oud kinderachtige crimineel 'Billy' resideert op dit moment ergens onder in een van de vele safe houses der aivd (een bekend adres voor menig reactant aldaar op zijn langdradig en subliminaal desinformerend gesponnen draadjes) omdat hij het even heeft gehad met het steeds meer wakker wordende Nederland. Want volgens deze idioot worden de massamedia en de regering slechts gecontroleerd door trekpoppen van de slachtofferschapindustrtie - of zoals hij het zelf placht te noemen de ‘AIVD-VERRAAIERS-MAFFIA'. De complotters zijn namelijk volgens dit geschifte sujet verantwoordelijk voor de leugens omtrent de holohoax, hetgeen al eerder werd beweerd door mede debunkend en zwaar conditionerende desinformatie tuig.

  De Joden zijn volgens de complotdenkers aan van alles en nog wat schuldig en we vinden het daarom niet verrassend dat zij grote bewonderaars zijn van die andere complot guru Robin de Ruiter. Hoog tijd dat deze paranoïde idioot verdreven wordt van het internet, zo vinden alle weldenkende lieden van onze natie. Barracuda wil daar niks van weten, nee, hij gaat rustig door met het spuien van nog meer prosemitisme en het erkennen van de Holohoax.
  Bron...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Welke `feiten` bedoel je precies John?

  Het feit dat er nog steeds geen WMD`s in Irak zijn gevonden.

  Het feit dan Bin Laden nog steeds niet opgepakt is, omdat hij achter 9/11 zou zitten?

  Het feit dat Irakezen helemaal geen baby`s uit hun couveuse op de grond gooiden bij hun aanval op Koeweit, zoals de dochter van een Ambassadeur ons wilde doen geloven?

  Het feit dat zelfs explosieven deskundigen die dagelijks gebouwen opblazen van mening zijn dat WTC 7 is opgeblazen?

  Welke `feiten` bedoel je precies John?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. 'Hun belangrijkste doelen - zoals geformuleerd door Prins Bernhard zelf - zijn een wereldregering en een wereldleger vanuit de Verenigde Naties.'.

  dat was hilarisch met alex jones: die kwam met een filmpje waarop trailers met VN-busjes in de VS waren te zien, en hij schreeuwde daarbij moord en brand dat de VN bezig was een invasie in de VS voor te bereiden :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Maar die Alex Jones heeft bijvoorbeeld wel opnames gemaakt van rituelen bij Bohemian Grove, wat heb jij ooit gepresteerd behalve dat 24/7 trollen en liegen op dit blog? Waar denk jij in godsnaam die grote mond vandaan te kunnen halen?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Om een land over te nemen heb je geen leger nodig

  ‘Reserve Accumulation and International Monetary Stability’.
  http://www.wanttoknow.nl/overige/bancor-aangenaam-de-nieuwe-wereldmunt/


  “Geef mij de controle over de geldstromen van een land, en ik geef er niets om wie de wetten maakt” Mayer Amchiel RothschildGrondlegger van de Rothschild bankiersdynastie.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Niet zo naief doen Arminius. Je weet best wat ik bedoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Maar die Alex Jones heeft bijvoorbeeld wel opnames gemaakt van rituelen bij Bohemian Grove.

  Yup, dat was ook hilarisch :o)

  Maar ik begrijp dat ik niet om Alex mag lachen als hij angst en paniek zaait vanwege een trailer met daarop VN-busjes?

  Dan heb ik een te grote mond?

  Da's ook best hilarisch :o)

  Doet me denken aan Desiree Rovers: die werd door complotters geroemd omdat ze het lef had een ander geluid te vertolken over de griepvaccins.
  Dat haar andere geluid liet zien dat ze totaal geschift was, dat mocht niet gezegd worden: Desiree was een held want ze ging tegen de algemeen geldende mening in :o)

  Zo dus ook met Alex Jones: je mag niet lachen om zijn angst voor een invasie in Amerika als hij VN-busjes op een trailer zien, want Alex doet goed werk met het filmen van de bohemia grove :o)

  Ik mag zeker ook niet glimlachen bij het artikel op de site van alex jones over de gevaren van de boeken over harry potter?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. 'Yup, dat was ook hilarisch :o)'

  Wat is daar hilarisch aan? Hij interviewde een persoon die de Bohemian Grove regelmatig bezocht en die vond het alles behalve hilarisch. Ik ben ook niet zo gek op Alex Jones maar toen ik dat interview gezien had kreeg ik toch wel wat waardering voor 'm.

  Maar vertel eens wat jouw prestaties zijn, en ga dan niet opscheppen over dat je altijd midden in de nacht als laatste reacties plaatst, en dan heb ik het ook niet over je ordinaire en keiharde leugens die je maar blijft herhalen zoals bijvoorbeeld;

  'Wat logisch is, want dit blog bestrijd het domdenken en zo in de (alternatieve) media.
  De onderwerpen die jij noemde vallen daar niet onder..'

  Ik zou maar een keer je hand in eigen boezem steken want jij hebt absoluut geen recht op het veroordelen van andere mensen, hoe haal je dat in je hoofd :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hij interviewde een persoon die de Bohemian Grove regelmatig bezocht en die vond het alles behalve hilarisch. .


  mja, dan gaat hij er toch niet heen?

  Maar vertel eens wat jouw prestaties zijn,.

  Waarom? Is dit soms een contest wie de langste heeft?
  Mag ik geen mening hebben over Alex Jones omdat mijn prestaties wat jou betreft lager zijn?

  Beetje vaag niet?

  en dan heb ik het ook niet over je ordinaire en keiharde leugens die je maar blijft herhalen.

  Zoals deze?


  geendank zei...
  De persoon die achter het pseudoniem barracuda schuil gaat stelt op geen enkele andere site onder geen enkele andere pseudoniem zaken aan de kaak die hij op deze site consequent ontwijkt dan wel bestrijdt.
  .


  Dit is ook hilarisch :o)


  jij hebt absoluut geen recht op het veroordelen van andere mensen,
  .

  O wee als iemand een mening geeft over jouw helden die jou niet bevalt :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. maar hoe denk jij eigenlijk over harry potter?

  ben je het met alex jones eens dat die boeken geschreven zijn om de jeugd bekend te maken met de occulten van de NWO?

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je bent de boel weer aan het verdraaien en het zogenaamd niet goed begrijpen, om te berginnen;

  Ik zei dit;

  'Maar wat doet barracuda, hij opent weer de aanval op de mensen die hij complotters noemt in plaats van zich te richten op de ware criminelen en de gewetenloze moordenaars die de leugens hebben bedacht dat Irak mvw zou hebben met als gevolg honderdduizenden onschuldige moslimmannen vrouwen en kinderen die afgeslacht zijn.'

  Waarop jij zei;

  'toon jij eerst maar eens aan dat barracuda geen blog heeft waarin hij dat soort zaken aan de kaak stelt...'

  En als ik aan je vraag waarom je dat zei dan kom je met veel pijn en moeite met dit antwoord;

  'heb ik al meerdere malen beantwoord: jij beschuldigt barracuda van iets, nou toon maar eens aan dat hij dat inderdaad niet doet.
  Jij kunt kennelijk niet aantonen dat barracuda buiten dit blog geen andere blogs heeft..'

  Zie je de leugen? Nee? Ik zal het nog even uitlichten;

  'Jij kunt kennelijk niet aantonen dat barracuda buiten dit blog geen andere blogs heeft..'

  Waar zeg ik in deze reactie -want daar gaat het over- dat barracuda buiten dit blog geen andere blogs heeft?;

  'Maar wat doet barracuda, hij opent weer de aanval op de mensen die hij complotters noemt in plaats van zich te richten op de ware criminelen en de gewetenloze moordenaars die de leugens hebben bedacht dat Irak mvw zou hebben met als gevolg honderdduizenden onschuldige moslimmannen vrouwen en kinderen die afgeslacht zijn.'

  Precies, helemaal nergens, in de verste verte niet!

  Dus nogmaals;

  'toon jij eerst maar eens aan dat barracuda geen blog heeft waarin hij dat soort zaken aan de kaak stelt...'

  Waarom zei je dat?


  En hier begreep je het zogenaamd niet;

  'mja, dan gaat hij er toch niet heen?'

  Die kerel vond het niet hilarisch dat Jones dat filmpje gemaakt had. Wat ben je toch een vreemd figuur :o)

  En vertel nou eens wat er zo hilarisch aan is dat Jones dat filmpje gemaakt heeft? Maar daar ga je natuurlijk geen antwoord op geven, liever je eeuwige kat en muis spelletjes, en natuurlijk diep in de nacht reageren :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Je bent de boel weer aan het verdraaien en het zogenaamd niet goed begrijpen.

  dus je hebt dit nooit gezegd?

  geendank zei...
  De persoon die achter het pseudoniem barracuda schuil gaat stelt op geen enkele andere site onder geen enkele andere pseudoniem zaken aan de kaak die hij op deze site consequent ontwijkt dan wel bestrijdt..
  .


  Wat er hilarisch is aan alex en zijn bohemian grove?

  Zijn paranoia blik op dat evenement..

  Net zoals zijn paranoia blik op de boeken van harry potter en zijn paranoia blik op blauwe VN-busjes in de VS is...

  Maar ja, dat mag niet, want Alex doet heel goed werk..

  Net als mischa kat :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. 'dus je hebt dit nooit gezegd?

  geendank zei...
  De persoon die achter het pseudoniem barracuda schuil gaat stelt op geen enkele andere site onder geen enkele andere pseudoniem zaken aan de kaak die hij op deze site consequent ontwijkt dan wel bestrijdt...'

  Ja nadat dit gezegd had;


  'toon jij eerst maar eens aan dat barracuda geen blog heeft waarin hij dat soort zaken aan de kaak stelt...'

  Maar je beweesrt dat je daarmee niets suggereerde, maar als ik aan je vraag waarom je het dan zei dan kom je met leugens, ik zal het nog een keer herhalen;

  Ik zei dit;

  'Maar wat doet barracuda, hij opent weer de aanval op de mensen die hij complotters noemt in plaats van zich te richten op de ware criminelen en de gewetenloze moordenaars die de leugens hebben bedacht dat Irak mvw zou hebben met als gevolg honderdduizenden onschuldige moslimmannen vrouwen en kinderen die afgeslacht zijn.'

  Waarop jij zei;

  'toon jij eerst maar eens aan dat barracuda geen blog heeft waarin hij dat soort zaken aan de kaak stelt...'

  En als ik aan je vraag waarom je dat zei dan kom je met veel pijn en moeite met dit antwoord;

  'heb ik al meerdere malen beantwoord: jij beschuldigt barracuda van iets, nou toon maar eens aan dat hij dat inderdaad niet doet.
  Jij kunt kennelijk niet aantonen dat barracuda buiten dit blog geen andere blogs heeft..'

  Zie je de leugen? Nee? Ik zal het nog even uitlichten;

  'Jij kunt kennelijk niet aantonen dat barracuda buiten dit blog geen andere blogs heeft..'

  Waar zeg ik in deze reactie -want daar gaat het over- dat barracuda buiten dit blog geen andere blogs heeft?;

  'Maar wat doet barracuda, hij opent weer de aanval op de mensen die hij complotters noemt in plaats van zich te richten op de ware criminelen en de gewetenloze moordenaars die de leugens hebben bedacht dat Irak mvw zou hebben met als gevolg honderdduizenden onschuldige moslimmannen vrouwen en kinderen die afgeslacht zijn.'

  Precies, helemaal nergens, in de verste verte niet!

  Dus nogmaals;

  'toon jij eerst maar eens aan dat barracuda geen blog heeft waarin hij dat soort zaken aan de kaak stelt...'

  Waarom zei je dat?

  Geef nou eens keer antwoord in plaats van dat eeuwige gewauwel, en als je er geen antwoord op kan geven houd dan gewoon je mond dicht :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. dus je hebt dit nooit gezegd?

  geendank zei...
  De persoon die achter het pseudoniem barracuda schuil gaat stelt op geen enkele andere site onder geen enkele andere pseudoniem zaken aan de kaak die hij op deze site consequent ontwijkt dan wel bestrijdt...'

  Ja nadat dit gezegd had;
  .

  je hebt het dus gezegd bevestig je nu.

  tja, toon dan eens aan dat dat zo is.

  Waarom doe je dat niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Geef nou eens keer antwoord in plaats van dat eeuwige gewauwel.


  Geweldig, jij vindt mijn antwoord op je vraag gewauwel..

  Ben benieuwd hoe je je epistel waaruit ik dit citeer noem :o)

  Ik zie in ieder geval geen antwoord op mijn vraag:


  kun je deze bewering hard maken met bewijzen?

  geendank zei...
  De persoon die achter het pseudoniem barracuda schuil gaat stelt op geen enkele andere site onder geen enkele andere pseudoniem zaken aan de kaak die hij op deze site consequent ontwijkt dan wel bestrijdt...


  Wat jouw vraag betreft: jij beschuldigt barracuda van het niet schrijven over bepaalde onderwerpen, zonder dat je lijkt te weten wie barracuda is.
  Tja toon dan maar eens aan of hij geen andere blogs heeft waarop hij wel over die onderwerpen schrijft.

  en dat kun je kennelijk niet..

  je zwamt dus maar wat...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. 'dus je hebt dit nooit gezegd?

  geendank zei...
  De persoon die achter het pseudoniem barracuda schuil gaat stelt op geen enkele andere site onder geen enkele andere pseudoniem zaken aan de kaak die hij op deze site consequent ontwijkt dan wel bestrijdt...'

  Ja nadat dit gezegd had;


  'toon jij eerst maar eens aan dat barracuda geen blog heeft waarin hij dat soort zaken aan de kaak stelt...'

  Maar je beweesrt dat je daarmee niets suggereerde, maar als ik aan je vraag waarom je het dan zei dan kom je met leugens, ik zal het nog een keer herhalen;

  Ik zei dit;

  'Maar wat doet barracuda, hij opent weer de aanval op de mensen die hij complotters noemt in plaats van zich te richten op de ware criminelen en de gewetenloze moordenaars die de leugens hebben bedacht dat Irak mvw zou hebben met als gevolg honderdduizenden onschuldige moslimmannen vrouwen en kinderen die afgeslacht zijn.'

  Waarop jij zei;

  'toon jij eerst maar eens aan dat barracuda geen blog heeft waarin hij dat soort zaken aan de kaak stelt...'

  En als ik aan je vraag waarom je dat zei dan kom je met veel pijn en moeite met dit antwoord;

  'heb ik al meerdere malen beantwoord: jij beschuldigt barracuda van iets, nou toon maar eens aan dat hij dat inderdaad niet doet.
  Jij kunt kennelijk niet aantonen dat barracuda buiten dit blog geen andere blogs heeft..'

  Zie je de leugen? Nee? Ik zal het nog even uitlichten;

  'Jij kunt kennelijk niet aantonen dat barracuda buiten dit blog geen andere blogs heeft..'

  Waar zeg ik in deze reactie -want daar gaat het over- dat barracuda buiten dit blog geen andere blogs heeft?;

  'Maar wat doet barracuda, hij opent weer de aanval op de mensen die hij complotters noemt in plaats van zich te richten op de ware criminelen en de gewetenloze moordenaars die de leugens hebben bedacht dat Irak mvw zou hebben met als gevolg honderdduizenden onschuldige moslimmannen vrouwen en kinderen die afgeslacht zijn.'

  Precies, helemaal nergens, in de verste verte niet!

  Dus nogmaals;

  'toon jij eerst maar eens aan dat barracuda geen blog heeft waarin hij dat soort zaken aan de kaak stelt...'

  Waarom zei je dat?

  Geef nou eens keer antwoord in plaats van dat eeuwige gewauwel, en als je er geen antwoord op kan geven houd dan gewoon je mond dicht :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Waar zeg ik in deze reactie -want daar gaat het over- dat barracuda buiten dit blog geen andere blogs heeft?;

  'Maar wat doet barracuda, hij opent weer de aanval op de mensen die hij complotters noemt in plaats van zich te richten op de ware criminelen en de gewetenloze moordenaars die de leugens hebben bedacht dat Irak mvw zou hebben met als gevolg honderdduizenden onschuldige moslimmannen vrouwen en kinderen die afgeslacht zijn.'

  Precies, helemaal nergens, in de verste verte niet!
  .


  Je neemt dus afstand van deze opmerking:

  Op deze site en op geen enkele andere site stelt de anonieme persoon die schuil gaat achter de nick barracuda datsoort zaken aan de kaak..
  .

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Natuurlijk neem ik daar geen afstand van, toon jij maar eens dat ik barracuda vals zou beschuldigen :o)

  Wedden dat je dat nooit en te nimmer gaat aantonen :o)

  Rara hoe kan dat :o)

  En vertel eens, waarom zei je dit;

  'toon jij eerst maar eens aan dat barracuda geen blog heeft waarin hij dat soort zaken aan de kaak stelt...'?

  Dat vraag ik omdat je die opmerking plaatste nadat ik deze reactie geplaatst had;

  'Maar wat doet barracuda, hij opent weer de aanval op de mensen die hij complotters noemt in plaats van zich te richten op de ware criminelen en de gewetenloze moordenaars die de leugens hebben bedacht dat Irak mvw zou hebben met als gevolg honderdduizenden onschuldige moslimmannen vrouwen en kinderen die afgeslacht zijn.'

  en ik zie basoluut geen verband tussen de mijn reactie en de opmerking die jij plaatste, dus nogmaals waareom plaatste jij deze reactie;

  'toon jij eerst maar eens aan dat barracuda geen blog heeft waarin hij dat soort zaken aan de kaak stelt...'?

  Jij liep ook al te roepetoeteren dat is barracuda vals beschuldig, toon aan dat ik barracuda beschuldig :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Natuurlijk neem ik daar geen afstand van.

  Nou, toon dan maar eens aan dat je gelijk hebt. Waar zijn je bewijzen?  toon jij maar eens dat ik barracuda vals zou beschuldigen .

  Waarom?

  jij beweert, dus jij moet aantonen.
  Doe je dat niet: prima, maar dan concludeer ik dat je aan het zwammen bent, en naar jouw eigen logica ook nog eens aan het liegen en valselijk aan het beschuldigen bent..

  Is ook prima hoor, maar kennelijk kun je niet tegen die conclusie en probeer je er continu onderuit te komen.

  Tja, oplossing is simpel: onderbouw gewoon wat je beweert.
  De je dat niet: tja, dan kun je verwachten dat anderen concluderen dat je bewering op lucht is gebaseerd.

  gezwam dus..

  BeantwoordenVerwijderen
 28. 4 dagen na dato, goh jij moet je echt eenzaam voelen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. alsof jij binnen 1 dag reageert..

  maar reageren durf je niet meer, dus dit is het laatste bericht...

  BeantwoordenVerwijderen