donderdag 9 september 2010

Gedrogeerd

Het is weer een mooi verhaal, dat de boys van WAC Holland dan ook gulzig opschrijven: 'In de jaren vijftig heeft de CIA een compleet dorp in Frankrijk gedrogeerd….met LSD. Dit zou blijken uit oude CIA-documenten die een Amerikaanse onderzoeksjournalist heeft weten te bemachtigen. De drug zou verspreid zijn door het in het brood van de dorpsbakker te mengen. Door de LSD kregen tientallen mensen in het gehucht last van hallucinaties, velen sprongen uit hun ramen.' Kijk, dat willen de complottertjes graag horen. Een Amerikaanse inlichtingendienst die een heel onschuldig dorp drogeert. Met dodelijke afloop ook nog. En dat staat dit keer niet op een of andere vage site, nee, Radio 1 meldt het. De MSM dus. En dan moet het wel waar zijn!

Inderdaad, Radio 1 berichtte er over, maar de complottertjes van WAC laten zoals gebruikelijk weer veel essentiële informatie weg. Het bewijs dat de CIA er achter zou zitten is namelijk flinterdun. Dat zegt ook Radio 1. Om te beginnen moet je je al afvragen wat de CIA in godsnaam te zoeken heeft in een willekeurig Frans dorp, Pont-Saint-Esprit. Of is er eerder een relatie met een naburige fabriek van Sandoz die destijds LSD produceerde?

De Amerikaanse (complot)journalist Hank Albarelli heeft een CIA document op de kop getikt genaamd: 'Re: Pont-Saint-Esprit and F.Olson Files. SO Span/France Operation file, inclusive Olson. Intel files. Hand carry to Belin - tell him to see to it that these are buried.' De naam F. Olson verwijst daarin naar Frank Olson, een CIA wetenschapper die met LSD experimenteerde. Maar meer dan dit heeft de journalist niet boven tafel kunnen krijgen. Geen splintertje aanvullend bewijs. De enige die het kan navertellen is postbezorger Leon Armunier die zich de hallucinaties nog levendig kan herinneren. Maar niet weet wat de oorzaak is.

Toegegeven: in de jaren vijftig hebben wel eens geheime veldexperimenten plaatsgevonden met lichte chemicaliën, maar zeker niet met deze gevolgen. Dus is de verklaring niet veel eerder dat de LSD (of het onderdeel diethylamide) per abuis in de voedselketen is terechtgekomen en de CIA de zaak heeft onderzocht omdat ze ten tijde van de Koude Oorlog wellicht een chemische aanval van de Russen vreesden?

Maar het hoeft helemaal geen LSD geweest te zijn. De Amerikaanse hoogleraar Steven Kaplan heeft nog in 2008 een boek gepubliceerd over het Pont-Saint-Esprit incident en die sluit LSD zelfs uit omdat het goedje de oventemperaturen niet eens zou hebben overleefd. Daar komt bij dat het effect van LSD al na enkele uren weer verdwijnt en de symptomen in Frankrijk pas na ongeveer 36 uur waren verdwenen. Kaplan zegt hierover: 'It is absurd, this idea of transmitting a very toxic drug by putting it in bread. As for pulverising it [for ingestion through the air], that technology was not even possible at that time. Most compellingly, why would they choose the town of Pont-Saint-Esprit to conduct these tests? It was half-destroyed by the US Army during fighting with the Germans in the Second World War. It makes no sense.'

En wanneer gaan we dat nou eens lezen bij onze wakkere WAC boys?

169 opmerkingen:

 1. Lach de oorzaak van de hallucinaties niet mogelijk bij toxines in het brood, veroorzaakt door een bepaald type schimmel in het gebruikte graanmeel?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op bijvoorbeeld NCG zijn gewoon docu's te zien over de meest verschrikkelijke experimenten die in die periode door onder andere de CiA zijn uitgevoerd, tot het misleiden van eigen soldaten met de dood tot gevolg, of bijvoorbeeld het experimenteren met chemtrails, of aan heroine verslaafden gratis heroine verstrekken zodat ze bizarre experimenten op ze konden uitvoeren. Dus probeer nou niet de illusie te wekken dat het absoluut onmogelijk is, of dat het een nette organisatie zou zijn, dat is zeker niet het geval want ze zijn zo gek als een deur, ze zijn compleet geschuffeld, of ga je beweren dat NGC een complotterzender is? :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'Chemtrails? Bestaan die dan?'

  Ja, daar hebben ze in de jaren '50 of '60 mee geexperimteerd, is dat zo vreemd dan? Ik bedoel ze gooien toch ook bommen en napalm uit vliegtuigen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeker nog nooit van Operation Midnight Climax gehoord?

  http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,915244,00.html

  Much of the research was devoted to LSD and other hallucinogenic drugs, which the CIA wrongly thought could be used to squeeze information from enemy agents and discredit them by disturbing their memories or changing their sex drives, making them either extremely over-or undersexed.

  CIA-paid researchers conducted LSD experiments on prisoners at the federal penitentiary in Atlanta, the U.S. Public Health Service Hospital in Lexington, Ky., the New Jersey reformatory in Bordentown and Michigan's Ionia State Hospital.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. CIA mind control poison French food
  http://www.youtube.com/watch?v=FA5lR3fh1lc

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 'Ja, daar hebben ze in de jaren '50 of '60 mee geexperimteerd, is dat zo vreemd dan?'

  Jij bent echt wereldvreemd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. TH

  For decades it was assumed that the local bread had been unwittingly poisoned with a psychedelic mould. Now, however, an American investigative journalist has uncovered evidence suggesting the CIA peppered local food with the hallucinogenic drug LSD as part of a mind control experiment at the height of the Cold War.

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/7415082/French-bread-spiked-with-LSD-in-CIA-experiment.html

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Arminius, je leest het stukje weer niet eens. Allenaal herhaling van wat we al weten. Ga eens op zoek naar de tegenargumenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 'Jij bent echt wereldvreemd.'

  Dus jij ontkent het jos dat ze iig in de jaren '50 of '60 geexperimenteerd hebben met chemtrails?

  Ik denk dat jij wereldvreemd bent. jos :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik denk dat jij het niet gelezen hebt Jos. Als je het al weet, welke argumenten zoek je dan nog?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Er zijn er hier bij [ik noem geen namen] die hebben helemaal geen LSD nodig, die zijn hun hele leven al gedrogeerd. 0)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hier jos, speciaal voor jou;

  Verenigde Staten: kampioen in Biologische oorlogvoering!


  Door Luk Brusselaers

  De VS ontplooiden een heel biologisch en chemisch arsenaal tegen de Filippijnen, Puerto Rico, Viëtnam, China, Laos, Cambodja, Cuba, Noord-Korea, Haïtiaanse bootvluchtelingen en zelfs Canada. Aan een verbazingwekkende hoeveelheid biologische en chemische materialen werden honderdduizenden onwetende VS-inwoners blootgesteld, met als gevolg de dood van vele tientallen mensen.

  De VS-experimenten met biologische wapens gaan terug tot de verdeling van met cholera besmette dekens aan Amerikaanse indianenstammen in de jaren 1860. In 1900 besmetten VS-legerartsen op de Filippijnen vijf gevangenen met een variëteit van infectieziekten, terwijl 29 andere gevangenen besmet werden met beriberi. Tenminste vier gevangenen overleden als direct gevolg van de toegediende ziekten.

  In 1915 stelde een arts, die werkte met overheidssubsidies, in Mississippi 12 gevangenen bloot aan pellagra, een ziekte die onbekwaam maakt en die het centrale zenuwstelsel aantast.

  Na de Eerste Wereldoorlog gingen de VS over tot de productie van miljoenen vaten met o.a. mosterdgas. Duizenden VS-soldaten werden blootgesteld aan deze chemische gassen om de effectiviteit van de gasmaskers en de beschermende kleding te testen. Schadeclaims die als gevolg van deze experimenten werden ingediend werden nooit gehonoreerd. Het VS-leger gebruikte mosterdgas tegen anti-VS-betogers in Puerto Rico en de Filippijnen in de jaren 1920 en 1930.

  In 1931 introduceerde Dr. Cornelius Rhoads het weerzinwekkende Puerto Rico kanker-experiment. Tientallen onwetende personen werden ingeënt met kankercellen, tenminste 13 van hen stierven als een direct resultaat. Dr. Cornelius Rhoads stond toen onder contract van het Rockefeller Instituut voor Medisch onderzoek. Rhoads ging verder als hoofd van de biologische wapens van het VS-leger en werkte ook nog voor de atoomenergie-commissie, waar hij toezicht had op stralingsexperimenten op duizenden VS-burgers.

  In zijn memo's aan het ministerie van Defensie van de VS uitte Rhoads zijn mening dat Puerto Ricaanse dissidenten deskundig met ziektekiemen zouden kunnen worden uitgeroeid.

  In 1942 infecteerden VS-legerartsen van de zeemacht 400 gevangenen in Chicago met malaria in het kader van een experiment om de ontwikkeling van de ziekte en een mogelijke behandeling te kunnen bestuderen. De meeste van die gevangenen waren zwarten en ze waren niet geïnformeerd. Nazidokters hebben tijdens hun proces te Neurenberg deze Chicago-experimenten nog aangevoerd als onderdeel van hun verdediging.

  Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog zette het VS-leger op haar betaalrol Dr. Shiro Ishii, die tijdens de oorlog hoofd van de biologische afdeling van het keizerlijke leger van Japan was. Dr. Ishii ontwikkelde een reeks van biologische en chemische wapens die dienden tegen de Chinese en geallieerde troepen. Hij werkte ook in een groots opgezet onderzoekscentrum in Mandsjoerije, waar hij de biologische wapenexperimenten leidde uitgevoerd op Chinese, Russische en Amerikaanse krijgsgevangenen. Hij besmette gevangenen met tetanus, gaf met tyfus besmette tomaten te eten aan de gevangenen, ontwikkelde ziektekiemenverspreidende vliegen, infecteerde vrouwen met syfilis, verrichtte sektie op levende gevangenen en liet ziektekiemen verspreidende bommen exploderen bij aan palen gebonden mannen. In een overeenkomst die werd gesloten met de steun van generaal Douglas MacArthur, droeg Ishii meer dan tienduizend bladzijden over aan de VS-autoriteiten, betreffende zijn bevindingen over de door hem uitgevoerde experimenten. Daardoor voorkwam Ishii vervolging als oorlogsmisdadiger en zelfs werd hij uitgenodigd om les te geven in Fort Detrick, het VS-biologischwapencentrum in Frederick, Maryland.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Site doet af en toe vreemd :( DOS aanval?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. In 1950 sproeide de VS-zeemacht bacteriologische materialen over San Francisco, om een uitbraak te bevorderen van longziekten. Tenminste één persoon vond daardoor de dood. In 1951 beschuldigde de Chinese eerste minister Chou en Lai het VS-leger en de CIA ervan biologische wapens te gebruiken tegen Noord-Korea en China. Chou gaf ook de verklaringen uit van 25 VS-krijgsgevangenen die zijn beschuldigingen ondersteunden. Zo werden muggen gedropt die o.a. gele koorts verspreidden, pamfletten werden uitgeworpen besmet met cholera in Mandsjoerije en Noord-Korea.

  Tussen 1950 en 1953 werden chemische wolken 'losgelaten' (met zeer giftig Cadmium) boven zes steden in Canada en de VS zelf. Dit diende om verspreidingspatronen van chemische wapens te testen. In Winnipeg (Canada) leidde dit volgens talrijke rapporten tot ademhalingsproblemen.

  In 1951 besmette het VS-leger in het geheim het Norfolk Naval Supply Center in Virginia met bacteriën. Een bepaald type bacterie werd gekozen omdat men dacht, dat zwarten er meer bevattelijk voor zouden zijn dan blanken. Een gelijkaardig experiment werd nog in datzelfde jaar gedaan in Washington DC's nationale luchthaven. De verspreidde bacterie werd later als oorzaak aangeduid voor bloedvergiftigingsverschijnselen en ademhalingsproblemen.

  Savannah, Georgia en Avon Park, Florida waren doelwit van testen met biologische wapens in 1956 en 1957. Legerdeskundigen op het vlak van biologische en chemische oorlogvoering lieten miljoenen muggen los op de twee steden in het kader van een test om de mogelijkheden tot verspreiding van o.a. de gele koorts te kunnen bestuderen. Honderden mensen werden ziek, kregen koorts en ademhalingsproblemen, baby's werden doodgeboren. Legeronderzoekers deden zichzelf voor als gezondheidswerkers van de overheidsdienst met als doel de slachtoffers te onderzoeken en te fotograferen. Er werden veel doden gerapporteerd.

  In 1965 injecteerden het VS-leger en Dow Chemical dioxine in 70 gevangenen, waarvan de meesten overigens zwart waren, in de Holmesburg State Prison in Pennsylvania. De gevangenen ontwikkelden ernstige lichamelijke problemen die onbehandeld bleven gedurende zeven maanden. Een jaar later ging het VS-leger met de meest ambitieuze chemische oorlogvoering van start.

  Vanaf 1966 tot 1972 dropten de VS miljoenen tonnen Agent Orange (een dioxine-achtig product) over een oppervlakte van ongeveer 18.500 miljoen vierkante meters in Vietnam, Laos en Cambodja. De regering van Viëtnam schat het verlies aan mensenlevens daardoor alleen al op 500.000. Verder is er de nalatenschap van o.a. misgeboorten e.d. Tienduizenden VS-soldaten werden zelf ook slachtoffer van Agent Orange.

  In een nog steeds geclassifieerd experiment is sprake van de verspreiding door het VS-leger in de ondergrondse van New York van een onbekend bacteriologisch

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo, ben je weer lekker aan het googlen, Geendank? Kom je weer met Luk Brusselaers aanzetten. Ook weer een complottertje. En zo verwijzen de complottertjes telkens naar zichzelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb geen flauw idee wie die Brusselaers is, maar er staan zaken op waarvan iedereen weet dat ze voor 100% waar zijn, sommige zaken zijn onder het gewone volk waaronder ik ook behoor niet bekend maar dat betekent niet dat het niet waar is, het enige wat jij kan uitkramen is dat het allemaal onzin is maar dat is het zeker niet.

  Geef jij maar eens aan welke zaken in dat artikel correct zijn en welke zaken incorrect zijn, en vertel er dan meteen bij waarom ze incorrect zijn.

  En wat ik ook frappant vind, jij moet niets van 'complotters' en dat soort zaken hebben maar je kent je ze allemaal, en dat is ráááárrrr :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Arminius, het is geen toeval hoor dat bepaalde reacties verdwijnen.

  In 1950 sproeide de VS-zeemacht bacteriologische materialen over San Francisco, om een uitbraak te bevorderen van longziekten. Tenminste één persoon vond daardoor de dood. In 1951 beschuldigde de Chinese eerste minister Chou en Lai het VS-leger en de CIA ervan biologische wapens te gebruiken tegen Noord-Korea en China. Chou gaf ook de verklaringen uit van 25 VS-krijgsgevangenen die zijn beschuldigingen ondersteunden. Zo werden muggen gedropt die o.a. gele koorts verspreidden, pamfletten werden uitgeworpen besmet met cholera in Mandsjoerije en Noord-Korea.

  Tussen 1950 en 1953 werden chemische wolken 'losgelaten' (met zeer giftig Cadmium) boven zes steden in Canada en de VS zelf. Dit diende om verspreidingspatronen van chemische wapens te testen. In Winnipeg (Canada) leidde dit volgens talrijke rapporten tot ademhalingsproblemen.

  In 1951 besmette het VS-leger in het geheim het Norfolk Naval Supply Center in Virginia met bacteriën. Een bepaald type bacterie werd gekozen omdat men dacht, dat zwarten er meer bevattelijk voor zouden zijn dan blanken. Een gelijkaardig experiment werd nog in datzelfde jaar gedaan in Washington DC's nationale luchthaven. De verspreidde bacterie werd later als oorzaak aangeduid voor bloedvergiftigingsverschijnselen en ademhalingsproblemen.

  Savannah, Georgia en Avon Park, Florida waren doelwit van testen met biologische wapens in 1956 en 1957. Legerdeskundigen op het vlak van biologische en chemische oorlogvoering lieten miljoenen muggen los op de twee steden in het kader van een test om de mogelijkheden tot verspreiding van o.a. de gele koorts te kunnen bestuderen. Honderden mensen werden ziek, kregen koorts en ademhalingsproblemen, baby's werden doodgeboren. Legeronderzoekers deden zichzelf voor als gezondheidswerkers van de overheidsdienst met als doel de slachtoffers te onderzoeken en te fotograferen. Er werden veel doden gerapporteerd.

  In 1965 injecteerden het VS-leger en Dow Chemical dioxine in 70 gevangenen, waarvan de meesten overigens zwart waren, in de Holmesburg State Prison in Pennsylvania. De gevangenen ontwikkelden ernstige lichamelijke problemen die onbehandeld bleven gedurende zeven maanden. Een jaar later ging het VS-leger met de meest ambitieuze chemische oorlogvoering van start.

  Vanaf 1966 tot 1972 dropten de VS miljoenen tonnen Agent Orange (een dioxine-achtig product) over een oppervlakte van ongeveer 18.500 miljoen vierkante meters in Vietnam, Laos en Cambodja. De regering van Viëtnam schat het verlies aan mensenlevens daardoor alleen al op 500.000. Verder is er de nalatenschap van o.a. misgeboorten e.d. Tienduizenden VS-soldaten werden zelf ook slachtoffer van Agent Orange.

  In een nog steeds geclassifieerd experiment is sprake van de verspreiding door het VS-leger in de ondergrondse van New York van een onbekend bacteriologisch

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De CIA is er voor onze veiligheid!

  CIA zou martelen in Polen
  http://www.volkskrant.nl/buitenland/article1417536.ece/CIA_zou_martelen_in_Polen?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+laatstenieuws+%28Volkskrant+Laatste+Nieuws%29

  BeantwoordenVerwijderen
 19. 'Ik heb geen flauw idee wie die Brusselaers is'

  Nee, dat dachten we al. Je koppiepeest maar weer wat en je weet zelf niet eens wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. 'En wat ik ook frappant vind, jij moet niets van 'complotters' en dat soort zaken hebben maar je kent je ze allemaal, en dat is ráááárrrr :o)'

  Nee hoor, ik heb even gegoogled naar die naam. Had jij ook kunnen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Weet je wat het is jos, het maakt mij niet zoveel uit wie wat schrijft, het gaat er mij om wat er geschreven staat.
  Want als bijvoorbeeld ene Alex Jones zegt dat 1+1=2 dan ga ik niet eerst zijn naam googlen en als er dan zou staan dat hij een 'complotter' is dan ga ik de zaak '1+1=2' niet afdoen als kolder omda hij een 'complotter' zou zijn, want als je dat doet dan ben je echt de weg kwijt.

  En ik heb z'n naam gegoogled van Brusselaers en ik zie niets bijzonders, link eens naar waar je op doelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. 'Weet je wat het is jos, het maakt mij niet zoveel uit wie wat schrijft, het gaat er mij om wat er geschreven staat.'

  Ik ben geen Jos, heb je ook al weer niet goed, sloddevos. En hoe weet jij dat wat er geschreven staat klopt? Dat neem jij gewoon aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. jos of john, whatever, julie zijn toch een eenheidsworst, verdiep je eens in bepaalde zaken ipv continu met je giechel in complotsites te turen.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. In 1950 sproeide de VS-zeemacht bacteriologische materialen over San Francisco, om een uitbraak te bevorderen van longziekten. Tenminste één persoon vond daardoor de dood. In 1951 beschuldigde de Chinese eerste minister Chou en Lai het VS-leger en de CIA ervan biologische wapens te gebruiken tegen Noord-Korea en China. Chou gaf ook de verklaringen uit van 25 VS-krijgsgevangenen die zijn beschuldigingen ondersteunden. Zo werden muggen gedropt die o.a. gele koorts verspreidden, pamfletten werden uitgeworpen besmet met cholera in Mandsjoerije en Noord-Korea.

  Tussen 1950 en 1953 werden chemische wolken 'losgelaten' (met zeer giftig Cadmium) boven zes steden in Canada en de VS zelf. Dit diende om verspreidingspatronen van chemische wapens te testen. In Winnipeg (Canada) leidde dit volgens talrijke rapporten tot ademhalingsproblemen.

  In 1951 besmette het VS-leger in het geheim het Norfolk Naval Supply Center in Virginia met bacteriën. Een bepaald type bacterie werd gekozen omdat men dacht, dat zwarten er meer bevattelijk voor zouden zijn dan blanken. Een gelijkaardig experiment werd nog in datzelfde jaar gedaan in Washington DC's nationale luchthaven. De verspreidde bacterie werd later als oorzaak aangeduid voor bloedvergiftigingsverschijnselen en ademhalingsproblemen.

  Savannah, Georgia en Avon Park, Florida waren doelwit van testen met biologische wapens in 1956 en 1957. Legerdeskundigen op het vlak van biologische en chemische oorlogvoering lieten miljoenen muggen los op de twee steden in het kader van een test om de mogelijkheden tot verspreiding van o.a. de gele koorts te kunnen bestuderen. Honderden mensen werden ziek, kregen koorts en ademhalingsproblemen, baby's werden doodgeboren. Legeronderzoekers deden zichzelf voor als gezondheidswerkers van de overheidsdienst met als doel de slachtoffers te onderzoeken en te fotograferen. Er werden veel doden gerapporteerd.

  In 1965 injecteerden het VS-leger en Dow Chemical dioxine in 70 gevangenen, waarvan de meesten overigens zwart waren, in de Holmesburg State Prison in Pennsylvania. De gevangenen ontwikkelden ernstige lichamelijke problemen die onbehandeld bleven gedurende zeven maanden. Een jaar later ging het VS-leger met de meest ambitieuze chemische oorlogvoering van start.

  Vanaf 1966 tot 1972 dropten de VS miljoenen tonnen Agent Orange (een dioxine-achtig product) over een oppervlakte van ongeveer 18.500 miljoen vierkante meters in Vietnam, Laos en Cambodja. De regering van Viëtnam schat het verlies aan mensenlevens daardoor alleen al op 500.000. Verder is er de nalatenschap van o.a. misgeboorten e.d. Tienduizenden VS-soldaten werden zelf ook slachtoffer van Agent Orange.

  In een nog steeds geclassifieerd experiment is sprake van de verspreiding door het VS-leger in de ondergrondse van New York van een onbekend bacteriologisch

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Dat Barracuda is inmiddels wel een guppie geworden zeg.

  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. In een nog steeds geclassifieerd experiment is sprake van de verspreiding door het VS-leger in de ondergrondse van New York van een onbekend bacteriologisch product in 1966. Het is onbekend of deze test ziekten e.d. veroorzaakte. In 1967 deed de CIA een chemisch product in de drinkwaterbevoorrading van het hoofdkwartier van de Food en Drug Administration in Washington DC. De test werd ontwikkeld om te zien in hoeverre het mogelijk was drinkwater te vergiftigen met LSD en andere middelen.

  In 1969 vroeg Dr. D.M. McArtor, een leidende figuur van het technologisch onderzoekscentrum van het departement van Defensie, het Congres om zo'n 10 miljoen dollar ter beschikking te stellen, ter ontwikkeling van een synthetisch biologisch middel. In 1971 verschijnen de eerste berichten over de varkenskoorts op Cuba. Een CIA-agent gaf later toe dat hij instructies had gehad om een virus te leveren aan Cubaanse bannelingen in Panama, die het virus Cuba moesten binnensmokkelen in maart 1971. In 1980 ontwikkelden honderden mannelijke Haïtianen, die opgesloten zaten in een kamp in Miami en Puerto Rico, borsten nadat ze hormonale injecties hadden gekregen van VS-artsen.

  In 1981 beschuldigde Fidel Castro de CIA er van oorzaak te zijn van het uitbreken van ziekten met koorts op Cuba. Daardoor vonden 188 personen de dood, waaronder 88 kinderen. In 1988 gaf een Cubaanse banneling genaamd Eduardo Arocena toe, dat hij ziektekiemen Cuba had binnengesmokkeld. Vier jaar later treft een gelijkaardige ziekte Managua, Nicaragua. Bijna 50.000 mensen werden ziek en tientallen verloren het leven. Deze ziekte brak toen voor het eerst uit in Nicaragua. Het paste in de oorlogvoering tegen de Sandinistische regering.

  In 1996 beschuldigde de Cubaanse regering opnieuw de VS van biologische agressie. Deze keer ging het om een insect dat aardappelplanten, palmbomen en andere vegetatie vernietigde. Op 12 december 1996 manifesteerde het probleem zich op Cuba, nadat er vluchten op geringe hoogte waren uitgevoerd door VS-sproeivliegtuigen boven Cuba. De VS hebben een onderzoek door de Verenigde Naties over deze zaak niet kunnen tegenhouden en de rapportage van dit onderzoek wordt nog verwacht.

  Aan het einde van de Golfoorlog (Irak) bombardeerde het VS-leger een Iraaks depot van Chemische wapens te Kamashiya. In 1996 gaf het ministerie van Defensie van de VS uiteindelijk toe, dat daardoor meer dan 20.000 VS-soldaten blootgesteld werden aan onder andere Sarin-zenuwgas. Een resultaat dus van het opblazen door de VS zelf van dat depot. Dit is o.a. mogelijk één van de oorzaken van de ziekten bij de veteranen van de golfoorlog, naast het gebruik van verarmd uranium door de westerse legers. Een bijkomende oorzaak van de ziekten onder de veteranen van de golfoorlog moet onder meer gezocht worden bij de experimentele inentingen bij de onwetende militairen, meer dan 100.000 VS-soldaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. er staan zaken op waarvan iedereen weet dat ze voor 100% waar zijn,.

  tja, we weten inmiddels jouw criteria wel voor wat waar is en wat niet :o)

  overigens verzuim je om aan te tonen dat ze in de jaren '60met chemtrails bezig waren..

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Aan het einde van de Golfoorlog (Irak) bombardeerde het VS-leger een Iraaks depot van Chemische wapens te Kamashiya..

  hoe kan dat nou? saddam had toch geen MVW??

  BeantwoordenVerwijderen
 29. oh truth hurts denkt weer eens dat niemand 'm ziet, nou kiekeboe :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. 'hoe kan dat nou? saddam had toch geen MVW??'

  Hij heeft het over de eerste golfoorlog, slimmerik :o)

  En als dat het enige is wat je kon vinden, kan je nagaan ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. 'Vanaf 1966 tot 1972 dropten de VS miljoenen tonnen Agent Orange (een dioxine-achtig product) over een oppervlakte van ongeveer 18.500 miljoen vierkante meters in Vietnam, Laos en Cambodja. De regering van Viëtnam schat het verlies aan mensenlevens daardoor alleen al op 500.000. Verder is er de nalatenschap van o.a. misgeboorten e.d. Tienduizenden VS-soldaten werden zelf ook slachtoffer van Agent Orange.'

  Hier een mooi voorbeeld van chemtrailen, en dat was geen experiment :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Vanaf 1966 tot 1972 dropten de VS miljoenen tonnen Agent Orange (een dioxine-achtig product) over een oppervlakte van ongeveer 18.500 miljoen vierkante meters in Vietnam, Laos en Cambodja..

  mja, dat zijn geen chemtrails.

  je weet wel, contrails? witte strepen hoog in de lucht die eigenlijk geen contrails zijn maar chemtrails?

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hij heeft het over de eerste golfoorlog, .

  ooh, dus hij had wel MVW?

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Flink googelen, complotters. Stel je voor dat jullie niet geloofd werden.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Kan iemand mij misschien een telefoonnummer van wat tegenwoordig doorgaat als MK-ULTRA toespelen? Ik zou de bevolking van het dorpje waarin ik woon namelijk graag eens een keer volledig onder de LSD zien. Misschien dat mensen dan wel eens zelfstandig gaan nadenken. Bij voorbaat dank.

  De BBC heeft trouwens eens een hele positieve docu gemaakt over LSD:

  http://www.redicecreations.com/article.php?id=1863

  Een van de weinige "drugs" die ervoor zorgt dat mensen na 1 behandeling van hun heroineverslaving of niet te onderdrukken neiging tot het verkrachten van kinderen afkomen.

  Maar dat kunnen we natuurlijk niet hebben. In een wereld waarin de echte criminelen de macht hebben legaliseer je uiteraard zwaar schadelijke drugs als alcohol en tabak en ga je drugs die daadwerkelijk een positief effect zouden kunnen hebben verbieden. U weet ondertussen hoe het werkt; met dank aan de Barracuda's, de Jossen en de Johnnen van deze aardkloot.

  Fijn dat jullie deze wereld zo'n deprimerend en schandelijk drama maken om in te leven. Ons collectieve nageslacht is jullie bij voorbaat dankbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Nee joh, chemtrails bestaan helemaal nioet


  United States Senate Testimony before the Committee on Veterans' Affairs May 6, 1994
  Open Air Testing with Simulated Biological and Chemical Warfare Agents

  http://web.archive.org/web/20070224022146/http:/www.project-112shad-fdn.com/openair.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @ Jossepos

  Bij jou is het ook nooit goed he? Of er is niet genoeg bewijs, of er is teveel bewijs. Rare jongen.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. 'Misschien dat mensen dan wel eens zelfstandig gaan nadenken. Bij voorbaat dank.'

  Zou dat niet proberen. Van drugs ga je paranoia weblogs schrijven onder de naam Anarchiel.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. 'Nee joh, chemtrails bestaan helemaal nioet'

  Precies, Arminius. Het stukje waarnaar je verwijst gaat daar weer eens niet over. Lees je eigenlijk wel of kun je alleen maar googelen?

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Jos, of je het nu uit een vliegtuig dondert of uit een auto, het blijft chemisch.

  Ik denk dat jij ook een lichtelijk gedrogeerd bent, met spul van de legale dealers [lees Farmaceutische Maffia ]

  BeantwoordenVerwijderen
 41. @ Rick D.

  Dus iedereen die alcohol drinkt en rookt is een paranoïde gek zoals ik?

  Tering zeg... Dat zijn er dan nogal wat. Barra, je rookt of drinkt toch hopelijk niet? Dat zou Rick D. niet kunnen waarderen hoor, dan moet ie hier voortaan ook wegblijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Oja

  En dat staat dit keer niet op een of andere vage site, nee, Radio 1 meldt het. De MSM dus. En dan moet het wel waar zijn!

  Geef je nu in bedekte termen toe dat niet alles wat in de MSM staat waar is?

  me confuus

  BeantwoordenVerwijderen
 43. "mja, dat zijn geen chemtrails."

  Chemtrails wil zeggen dat chemicalien per vliegtuig op een gebied gedropt worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. 'ooh, dus hij had wel MVW?'

  Daarna iig niet meer, goh zware materie voor jou he?! Ach ja dan gooi je er toch weer gewoon een leugen tegenaan, wat kan jou het schelen, dan ben je in ieder geval weer een dag verder :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Jij bent echt wereldvreemd.

  Tjezus Jos, wat een argumentatie weer.

  Mensen die de ad hominem gebruiken zijn per definitie onkundig.

  Sukkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Grappig dat de anoniem van 14:58 na zijn wijze tekst afsluit met 'sukkel', dat zijn spelletjes :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Steekt nog maar eens een Jonko op, want gedrogeerd snap je toch een stuk meer van deze site. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Hoe subliminaal geconditioneerd zou de vaste 'debunkertjesgilde' die hier in opdracht van barackjuda hun gehersenbleektheid tot aan het bereiken van hun eigen staart demonstreren nou werkelijk zijn!? Ik vraag het mij werkelijk af... Of zouden ze deze meuk van de wieg tot het graf ondanks alles wat hier wordt geponeerd, toch nog voor zoete koek blijven weigeren in te nemen en er onverteerd weer uit te schrijven? Vermoeiend heurrr.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. gelooft een barracuda lezer uberhaupt wel in het bestaan van complotten?

  Ik krijg sterk de indruk van struisvogelgedrag wanneer ik reacties van th en jos lees.

  Natuurlijk wordt dit door de desbetreffende figuren meteen weer ontkracht maar het doet een beetje belachelijk aan.deze side met volgelingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Laten we Arminius koesteren. Wilde ooit die ge-wel-dige waarheidszoeker David Icke naar Nederland halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Zo, Anarchiel, weer een vage complotsite opgesnord vol verwijzingen naar David Icke en Conspiracy Archive? Ik had natuurlijk kunnen weten. Geen van die LSD filmpjes doet het trouwens. Daaruit leid ik af dat je ze zelf niet eens bekeken hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Barracuda, volgens de redenatie van jouw vaste en standaard huisdrol met een slecht geweten die last heeft van bemoeizucht en van een jaloerse en afgunstige fantasie = truth hurts, kan het zomaar zijn dat jij David Icke bent en dat je op andere sites en onder andere pseudoniemen hele andere verhalen vertelt dan dat je hier doet, dat kan zomaar volgens truth hurts, tenzij je natuurlijk kan bewijzen dat je David Icke niet bent en dat je op andere sites en onder andere pseudoniemen geen compleet andere verhalen verkondigt dan dat je hier doet :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Laten we Arminius koesteren. Wilde ooit die ge-wel-dige waarheidszoeker David Icke naar Nederland halen.

  LOL, en hij komt nog ook. 27 november a.s. in Amsterdam, net als vorig jaar overigens. :o

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Tering wat gaat de tijd snel :o

  Het is donderdag 11 september 2008, exact zeven jaar na de aanslagen van 9/11 en net iets meer dan twee jaar na de oprichting van dit blog, dat er vandaag definitief een punt achter zet.

  Op 15 juli 2006 begon Zapburu als Complotdenkers.blogspot.com uit ergernis over het vele gespam door 9/11 complotdenkers in forums. De inspiratie kwam van Screw Loose Change, de Amerikaanse site die dagelijks op vaak humoristische wijze de verwikkelingen rond 9/11 complotdenkers volgt. We namen zelfs hun Blogger-behangetje over.

  Het plan was om er hooguit een maand of twee mee door te gaan, maar nieuwe verwikkelingen in complotland - de opkomst en ondergang van de Partij voor de Waarheid, de ruzies tussen de Amerikaanse complotters, het plotselinge verdwijnen van de oorspronkelijke Ditkannietwaarzijn, Noplanes discussies bij Zaplog, Loose Change deel zoveel en recentelijk nog het langverwachte WTC7 rapport - bleven telkens weer om aandacht vragen. En naarmate de complotters hun aandacht verlegden - naar AIDS, chemtrails of NWO - deden wij dat ook.

  U hield van ons, ruim twee jaar lang, als ongekroonde cyber-Koning der Drogredeneringen met zijn 'zielige rukkers', held op sokken van het moderne westen, broekplassertje, debunkertje, billie het kindje, sekteleider, NWO bivakmuts, Billy Bollie, gompie, beroepsontkenner, billy de lamlul, betaalde desinformant, eeuwige aasgier in gebakken lucht hoog boven de waarheid, AIVD agent, of hoe u ons ook noemde. Wij waren resp. Eric Krebbers, Francisco van Cole, Pieter Broertjes, Drs J. Sikkel, Maarten Reijnders, van de Mossad, aan de paddo's of gewoon "langdurig, stelselmatig, ziekelijk en cynisch geobsedeerd". Wij moesten telkens van uw dansen, in onze handjes klappen (blij, blij), op prime-time op tv, bij de EO gaan werken, of juist weer niet.

  Maar het is mooi geweest, hoezeer u ons ook adoreeert of haat. De complotbeweging is zich steeds meer gaan verbreden, neemt steeds meer afstand van 9/11 en eindeloos herkauwen van complotten die al eens uitputtend zijn behandeld lijkt ons geen zinvol tijdverdrijf meer. We werden er een beetje moe van. Bovendien is het AIVD stipendium op (grapje, complotters!).

  Achter de schermen heeft het Zapburu team de laatste dagen echter in het diepste geheim koortsachtig gewerkt aan een heuse opvolger. Zapburu zoekt de breedte op en transformeert op een nieuwe webplek tot Barracuda: Het blog dat onzin- en domdenken in de (alternatieve) media met mondsnoerende logica gaat bestrijden. De complotters blijven we hinderlijk volgen, maar het zal minder vaak gaan over 9/11, chemtrails, Zapruder en de NWO. En omdat BillytheKid vooral daarmee wordt geassocieerd, nemen we vandaag afscheid van deze legendarische bandiet en daarmee ook van dit blog.

  Disclaimer: Barracuda moet zijn draai nog vinden. Noem het een soft launch. Duidt ons geen euvel als we in het begin wat zigzaggen. En dagelijks bloggen is er ook nog niet bij.

  Dit blog blijft nog even open voor het condoleanceregister, daarna gaan de commentaren op slot.

  Billy wenst zijn fans en zelfverklaarde vijanden nog vele gelukkige complotjaren. Het gaat jullie goed, koene toetsenbordridders, AIDS ontkenners, zappies, aluhoedjes, niburu's, UFO adepten, zwevers, Marcel Messing-aanbidders, no planers en plane huggers. Barracuda wordt uw volgende omroeper van dienst. Adios Amigos!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Is Aart van Wijngaarden trouwens ook naar de haaien over gegaan of zo? Had een paar weken geleden nog via wat onduidelijkheden over de persoonlijke-mail van deze sayaan uit mokum, nog wat correspondentie, maar dat het zo serieus werd overgenomen wist ik eigenlijk al wel, echter dat ze er zo fysiek bovenopzaten noopt weldegelijk tot tegenmaatregelen blijkbaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Chemtrails wil zeggen dat chemicalien per vliegtuig op een gebied gedropt worden..

  nope, chemtrails is een samenvoeging van contrails en chemicals en slaat op die mooie strepen hoog in de lucht die volgens complotters binnen enkele minuten moeten verdwijnen, maar dat doen ze niet altijd en dat is verdacht...

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Oh gut, nu ga je er een probleem van maken hoe de chemicalien uit het vliegtuig gepleurd zijn. En wie zegt dat in Vietnam niet van die strepen te zien waren? En wat maakt het verder uit, er leiden meerdere wegen naar Rome. Maar jouw geest is blijkbaar niet flexibel genoeg om dat te kunnen bevatten :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 58. nu ga je er een probleem van maken hoe de chemicalien uit het vliegtuig gepleurd zijn.

  tja, ik heb die complottheorie niet verzonnen en dus de bijhorende definitie ook niet.


  Chemtrails are a name in some circles for what are commonly known as contrails, white linear cloud-like formations that occur behind high-altitude aircraft. The term “chemtrails” refers to supposed covert illegal spraying of harmful chemicals by the government or by groups associated with grand conspiracies. The term is generally understood to exclude similar overt activities such as cropdusting, firefighting, and chemical warfare..

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Je ziet wat je wilt zien truthtje, vervolgens komt het er op aan wat je er mee doet. Wat doe jij om je EIGEN bijdrage te leveren aan de oplossing van het door jou geconstateerde 'probleem' hé? Lever jij je bijdrage aan een betere wereld door dan ook maar op geendank af te geven, op basis van je eigen onbegrepen emoties en vastgeroestheden? Laat duidelijk zijn dat je daarmee bijdraagt aan wat de puppetmasters van je willen, namelijk een volgend onovertroffen maar zeker grootschalig bloedoffer ter ere van hun satanische god die hun als uitverkorenen daarvoor heeft uitgepoept. Zo vader zo zoon zullen we maar gerust zeggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Wat doe jij om je EIGEN bijdrage te leveren aan de oplossing van het door jou geconstateerde 'probleem' hé?,.

  Tja, daarvan zie je de vruchten op dit blog :o)

  Verder wel lachen dat je het voor geendank opneemt..

  hij mag kennelijk doen en laten wat hi jwil, maar ik moet me inbinden :o)

  tja, zolang hij mij niet met rust laat doe ik dat ook niet..

  het is heel goedkoop om mij voor leugenaar uit te maken terwijl hijzelf de ene na de andere bewering doet en die niet onderbouwt met bewijs...

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Laat duidelijk zijn dat je daarmee bijdraagt aan wat de puppetmasters van je willen, namelijk een volgend onovertroffen maar zeker grootschalig bloedoffer ter ere van hun satanische god die hun als uitverkorenen daarvoor heeft uitgepoept.

  Kijk: daar doen we het allemaal voor :o)

  Ech, waar haal je de inspiratie vandaan om met zo'n tekst te komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Truth hurts wie zegt dat in Vietnam niet van die strepen te zien waren?

  'hij mag kennelijk doen en laten wat hi jwil, maar ik moet me inbinden :o)'

  Ik lieg niet zoals jij, jij verdraait echt alles, een grotere leugenaar dan jij ken ik niet, echt niet :o)

  'tja, zolang hij mij niet met rust laat doe ik dat ook niet..'

  Je draait het weer om, jij bemoeit je met alles op eider draadje, op ieder draadje probeer jj de boventoon te voeren, ik noem je niet voor niets de standaard en vaste huistrol met een slecht geweten die last heeft van bemoeizucht :o)

  Enne .. creeps come out at night :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Truth hurts wie zegt dat in Vietnam niet van die strepen te zien waren?.

  tja, zo gaat het altijd bij je: jij zwamt over van alles en anderen moeten maar laten zien dat je ongelijk hebt.

  Tja, zo werkt het niet: toon jij maar eens aan dat er het sproeien met agent orange resulteerde in chemtrails.

  moet niet moeilijk zijn denk ik, want de vietnamoorlog is aardig goed gedocumenteerd.

  ik wacht wel even...

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Ik lieg niet zoals jij,.

  tja, toch begin je te stuiteren als ik dit van je citeer:

  De persoon die achter het pseudoniem barracuda schuil gaat stelt op geen enkele andere site onder geen enkele andere pseudoniem zaken aan de kaak die hij op deze site consequent ontwijkt dan wel bestrijdt."..........

  terwijl je heel eenvoudig kunt aantonen dat bovenstaande niet gelogen is: onderbouw het eens met bewijzen. Toon eens aan dat barracuda inderdaad geen andere blog heeft...

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Hij is eindelijk wakker, maar ja dat is niet zo vreemd na z'n nachtelijk escapades op dit blog.

  'Tja, zo werkt het niet: toon jij maar eens aan dat er het sproeien met agent orange resulteerde in chemtrails.'

  Wat kan mij het schelen of er wel of geen strepen te zien waren, waar het om gaat is dat het gedaan is. En voor de zoveelste keer begrijp je zogenaamd de betekenis van het vraagteken(>?) niet;

  'Truth hurts wie zegt dat in Vietnam niet van die strepen te zien waren?''

  Ik beweer helemaal niets, ik stel een vraag. Wat mankeert jou toch?

  En verder;

  Ik lieg niet, jij liegt, dat heb ik al diverse keren aangetoond cq bewezen.
  Jij probeert mij ervan te beschuldigen dat ik lieg, en als "bewijs" citeer je deze reactie tot in het oneindige;'

  'De persoon die achter het pseudoniem barracuda schuil gaat stelt op geen enkele andere site onder geen enkele andere pseudoniem zaken aan de kaak die hij op deze site consequent ontwijkt dan wel bestrijdt."..........'

  Maar vertel eens wat daar aan gelogen is?

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Wat kan mij het schelen of er wel of geen strepen te zien waren.

  je kunt het dus niet aantonen.

  je voorbeeld van chemtrails is dus bogus...

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Maar vertel eens wat daar aan gelogen is?.

  je hebt niet aangetoond dat het waar is, dus is het volgens jouw eigen beredenering gelogen...

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Ik beweer helemaal niets, .

  nee, dit is uiteraard geen bewering van je:


  'Vanaf 1966 tot 1972 dropten de VS miljoenen tonnen Agent Orange (een dioxine-achtig product) over een oppervlakte van ongeveer 18.500 miljoen vierkante meters in Vietnam, Laos en Cambodja. De regering van Viëtnam schat het verlies aan mensenlevens daardoor alleen al op 500.000. Verder is er de nalatenschap van o.a. misgeboorten e.d. Tienduizenden VS-soldaten werden zelf ook slachtoffer van Agent Orange.'

  Hier een mooi voorbeeld van chemtrailen, en dat was geen experiment :o)
  .

  BeantwoordenVerwijderen
 69. 'je kunt het dus niet aantonen.'

  Ik heb ook nooit gezegd dat ik het kan aantonen, ik stelde deze vraag; 'Truth hurts wie zegt dat in Vietnam niet van die strepen te zien waren?', en daar raak je van in paniek waardoor je zogenaamd de betekenis van het vraagteken opeens niet begrijpt, ik zal het nog een keer vragen en probeer nu niet in paniek te raken;

  Truth hurts wie zegt dat in Vietnam niet van die strepen te zien waren?

  'je hebt niet aangetoond dat het waar is, dus is het volgens jouw eigen beredenering gelogen...''

  Die moet je even uitleggen want daar klopt geen moer van, de zoveelste leugen.

  'nee, dit is uiteraard geen bewering van je:'

  Wat wil je beweren dat het geen chemicalien waren?

  BeantwoordenVerwijderen
 70. je roept dit:

  Hier een mooi voorbeeld van chemtrailen.

  tja, als ik je dan vraag om aan te tonen dat dat chemtrails zijn, dan begin je te stuiteren....

  lijkt erop dat je gewoon weer een potje zit te liegen...

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Truth hurts wie zegt dat in Vietnam niet van die strepen te zien waren?.

  jij zegt dat ze wel te zien waren:

  Hier een mooi voorbeeld van chemtrailen.

  nou, toon maar eens aan dan...

  en dat doe je uiteraard niet, dus je zwamt maar wat.

  net zoals destijds over barracuda en wat hij zoal op internet doet..

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Met chemtrailen doelde ik op het geruik van chemicalien die uit vliegtuigen gepleurd werden, en of dat nu wel of geen strepen veroorzaakt zou hebben is totaal onbelangrijk. Maar natuurlijk niet voor een trol zoals truth hurts, die gaat daar weer een punt van proberen te maken, hoe vreemd kan je zijn. Helemaal als je deze vraag niet eens kan beantwoorden;

  Truth hurts wie zegt dat in Vietnam niet van die strepen te zien waren?

  En beantwoord deze eens;

  'De persoon die achter het pseudoniem barracuda schuil gaat stelt op geen enkele andere site onder geen enkele andere pseudoniem zaken aan de kaak die hij op deze site consequent ontwijkt dan wel bestrijdt."..........'

  Vertel eens wat daar aan gelogen is?

  En deze;

  'je hebt niet aangetoond dat het waar is, dus is het volgens jouw eigen beredenering gelogen...''

  Die moet je even uitleggen want daar klopt geen moer van, de zoveelste leugen.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. @ Barracuda

  Ik heb de filmpjes als 1 geheel op mijn documentairedisc staan. Mijn nederige excuses dat ze het niet doen.

  Zie anders hier ff, had je ook zelf best kunnen Googlen aangezien je daar anders wel enorm bedreven in bent, lekker ding van me:

  wikipedia over LSD

  Zoek naar "LSD: The beyond within". Het is niet de meest recente docu van de BBC en erg trots zijn ze er volgens mij ook niet meer op, maar interessant is ie zeker.

  Hier kun je de torrent vinden:
  http://lsd-the-beyond-within-3256928.cooga.net/

  Hier kun je deel 1 vast bekijken, mr-ik-google-alleen-als-ik-mensen-kan-kleineren-en-beschimpen:

  http://video.google.com/videoplay?docid=-978009422965092359#

  Zo goed, meneer Barra?

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Met chemtrailen doelde ik op het geruik van chemicalien die uit vliegtuigen gepleurd werden, en of dat nu wel of geen strepen veroorzaakt zou hebben is totaal onbelangrijk..

  grappig, jij komt met een voorbeeld van chemtrails, en als ik je vraag aan te tonen dat dat inderdaad chemtrails waren (dus contrails in combinatie met chemicals) dan is dat opeens onbelangrijk :o)

  verder zeg jij dat het chemtrails zijn, dus kom niet aan met de vraag of er iemand is die zegt dat er geen strepen boven vietnam waren.

  je moet niet continu anderen opdragen jouw gezwam te onderbouwen, danwel te weerleggen...


  Vertel eens wat daar aan gelogen is?
  .

  volgens jouw eigen maatstaven is het gelogen, aangezien je niet in staat bent het aan te tonen..

  je hebt er meer dan 100 berichtenaan geweid, in geen enkel daarvan staat hoe je er bij komt..

  je liegt dus..

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Die moet je even uitleggen want daar klopt geen moer van, de zoveelste leugen.
  .

  bovenstaande lijkt me voldoende uitleg.

  het is volgens jou dus een leugen.

  is het toch de waarheid?

  toon dan maar eens aan dat het klopt..

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Chemtrails zijn sporen van chemicalien die je achter een vliegtuig ziet, wie zegt dat je dat niet bij het besproeien in Vietnam zag? En wat maakt het verschil wanneer je het spoor van chemicaliën achter het vliegtuig nu wel of niet ziet?

  'Agent Orange is een mix van de chemicaliën 2,4,5-trichloorfenoxyazijnzuur (2,4,5-T), 2,4-dichloorfenoxyazijnzuur (2,4-D), kakodylzuur en picloram. Bij de productie van 2,4,5-T ontstaat er ook dioxine. Deze chemicaliën worden dan ook nog gemixt met kerosine of diesel.'

  En verder..

  'aangezien je niet in staat bent het aan te tonen..'

  Ik zeg dat kabouters niet bestaan maar ik kan het niet aantonen cq bewijzen. Lieg ik dan wanneer ik zeg dat kabouters niet bestaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Chemtrails zijn sporen van chemicalien die je achter een vliegtuig ziet, wie zegt dat je dat niet bij het besproeien in Vietnam zag? .

  Wat doet dat er toe?
  Jij zegt dat die vliegtuigen chemtrails maakten.

  Nou, toon maar aan dan.  En wat maakt het verschil wanneer je het spoor van chemicaliën achter het vliegtuig nu wel of niet ziet?
  .

  Mja, je komt met een chemtrail-voorbeeld, maar kunt niet aantonen dat het inderdaad om chemtrails gaat, dus nu maakt het opeens niet uit of je wel of niet witte strepen ziet?

  Je zit dus weer te zwammen zonder enig bewijs?

  BeantwoordenVerwijderen
 78. 'Je zit dus weer te zwammen zonder enig bewijs?'

  Daar gaan we weer, het eeuwige kat en muis spelletje, héééérlijk, daar zullen de barracudaianen weer blij mee zijn, maar daar heeft truth hurts schijt aan, die is alleen met zichzelf bezig :o)

  Ik vertelde dat op NCG docu's uitgezonden zijn waarin wordt verteld dat ze in de jaren '50 of '60 geexperimenteerd hebben met chemtrailen. Dan vraag jij natuurlijk om bewijs zodat het kat en muis spelletje kan beginnen. Ik toon je als bewijs dat ze in Vietnam met vliegtuigen tonnen chemicalien gesproeid hebben met heel veel doden, verminkingen en miskramen tot gevolg. Nu denk jij het te "weerleggen" door te vragen om bewijs dat wanneer die chemicalien uit de vliegtuigen gesproeid werden er ook strepen te zien zouden zijn, zouden er geen strepen te zien zijn dan zou ik ongelijk hebben, dus jou gaat het enkel om de strepen en niet om het feit dat ze chemicalien vanuit vliegtuigen over gebieden uitsproeiden. Geloof me, als je dit serieus meent dan heb je een heel groot probleem, dan is er iets essentieels mis in die bovenkamer :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 79. http://www.gva.be/nieuws/wetenschap/aid835531/agent-orange-bezorgt-canadese-proefkonijnen-kanker.aspx

  BeantwoordenVerwijderen
 80. http://translate.google.nl/translate?hl=nl&langpair=en%7Cnl&u=http://cybersarges.tripod.com/AOphotos.html

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Daar heb je je strepen, wat een figuur ben jij, truth hurts de vaste en standaard huisdrol met een slecht geweten die last heeft van bemoeizucht en van een jaloerse en afgunstige fantasie :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 82. die is alleen met zichzelf bezig.

  nee hoor, ik ben met jou bezig.

  en weer probeer je de discussie bij het onderwerp vandaan te halen.

  jij hebt dit gezegd:

  Vanaf 1966 tot 1972 dropten de VS miljoenen tonnen Agent Orange (een dioxine-achtig product) over een oppervlakte van ongeveer 18.500 miljoen vierkante meters in Vietnam, Laos en Cambodja.

  [..]

  Hier een mooi voorbeeld van chemtrailen, en dat was geen experiment
  .

  tja, je slaagt er niet in om aan te tonen dat het sproeien van agent orange op de manier van chemtrails gebeurde.

  je weet wel, door hoog in de lucht dunne witte strepen te tekenen, waarbij die strepen dan die agent orange bevatten...

  BeantwoordenVerwijderen
 83. wat een figuur ben jij, truth hurts de vaste en standaard huisdrol met een slecht geweten die last heeft van bemoeizucht en van een jaloerse en afgunstige fantasie :o).

  tja, verder dan anderen beledigen kom je niet.

  ik wacht nog op je chemtrail-bewijs...

  zou dat er komen?

  BeantwoordenVerwijderen
 84. 'ik wacht nog op je chemtrail-bewijs...'

  Hierzo;

  http://translate.google.nl/translate?hl=nl&langpair=en%7Cnl&u=http://cybersarges.tripod.com/AOphotos.html

  BeantwoordenVerwijderen
 85. ik zie op die pagina nergens iets over chemtrails staan..

  maar ik weet het goed gemaakt: je mag nog een poging doen..

  ik wacht wel..

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Ik ben blij dat je dit doet want nu kan iedereen zien wat een freak je bent, en dan druk me heel netjes uit :o)

  Jij ziet op deze link http://translate.google.nl/translate?hl=nl&langpair=en%7Cnl&u=http://cybersarges.tripod.com/AOphotos.html geen vliegtuigen met witte strepen daarachter?

  Ik vind het echt prachtig wat je nu doet want mensen kunnen nu goed zien hoe jij zaken denkt te "weerleggen", dan kunnen ze goed zien hoe het op barracuda werkt :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 87. die zie ik wel, maar er staat nergens dat dat chemtrails zijn.,

  je weet wel, lange dunne strepen die urenlang hoog aan de hemel te zien zijn..

  dit ziet er uit als brede korte strepen..

  en er staat niks over chemtrails.

  tel daar bij op dat je niet met een site bent gekomen die spreekt over chemtrails tijdens de vietnamoorlog....

  tja, tot nu toe lijkt het er dus op dat je zwamt.

  maar je kunt het nog goedmaken, ik wacht wel...

  kom maar op met die link...

  BeantwoordenVerwijderen
 88. want mensen kunnen nu goed zien hoe jij zaken denkt te "weerleggen", .

  ik weerleg niks, ik vraag je enkel om aan te tonen dat je bewering ergens op is gebaseerd.

  en dat isie blijkbaar niet, want eerst begin je te sputteren en roep je dat het niks uitmaakt of er nu wel of niet strepen waren, en nu reageer je blij dat je iets met strepen gevonden hebt..

  met andere woorden, voordat je die link had gevonden wist je niet of er chemtrails gebruikt zijn in vietnam of niet.

  je zwamde maar wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Gelukkig, je gaat door met je bedrog, ideaal, dan kan iedereen zien hoe het hier op barracuda te werk gaat :o)

  Chemtrails = chemicaliensporen.

  De witte srepen die je op die foto's achter de vliegtuigen ziet zijn chemicaliensporen = chemtrails :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Wel leuk gevonden van je:

  Chemtrails = chemicaliensporen..

  je verzint een compleet eigen definitie rond chemtrails :o)

  geeft mooi aan hoe complotters de waarheid verbuigen om zo hun eigen theorieen te ondersteunen.

  Ik wacht overigens nog op je bewijs dat het sproeien van chemicalieen boven vietnam met behulp van chemtrails gebeurde.

  Waarom kom je daar niet mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Aha, je gaat nu ijskoud beweren dat chemtrails geen sporen van chemicalien zijn :o)

  Dat vind ik schitterend, want dan kan iedereen tenminste zien hoe leugenachtig het hier op barracuda te werk gaat :o)

  Ga vooral zo door, maak me blij :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 92. je gaat nu ijskoud beweren dat chemtrails geen sporen van chemicalien zijn .

  Dus elk spoor van chemicalien is volgens jou een chemtrail?

  Dit kan nog wel eens interessant worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 93. want dan kan iedereen tenminste zien hoe leugenachtig het hier op barracuda te werk gaat.

  Tja, daar is heel dit blog aan gewijd....

  BeantwoordenVerwijderen
 94. 'Dus elk spoor van chemicalien is volgens jou een chemtrail?'

  Hahaha .. wat maak je me weer blij, hoe stompzinniger je doet des te vrolijker je me maakt, ik hoop zó dat heel veel mensen ditsoort opmerkingen lezen, dan kunnen ze heel mooi zien hoe leugenachtig mensen zoals jij te werk gaan :o)

  Wil je beweren dat chemtrails geen chemsporen zijn? :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 95. je weet dus geen antwoord op mijn vraag?

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Nee, je geeft geen antwoord op mijn vraag;

  Wil je beweren dat chemtrails geen chemsporen zijn? :o)


  Héérlijk, ga zo door :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Wil je beweren dat chemtrails geen chemsporen zijn? :.

  nope, heb ik nooit beweerd.

  maar je kunt mijn vraag dus niet beantwoorden?

  BeantwoordenVerwijderen
 98. 'maar je kunt mijn vraag dus niet beantwoorden?'

  nope, heb ik nooit beweerd.

  maar je kunt mijn vraag dus niet beantwoorden? :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 99. en ondertussen nog steeds geen bewijs voor je bewering dat heet sproeien van agent orange boven vietnam gebeurde met behulp van chemtrails.


  de zoveelste leugen dus van je..

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Vertel eens vaste en standaard huisdrol met een slecht geweten die last heeft van bemoeizucht en van een jaloerse en afgunstige fantasie truth hurts, zijn de strepen die je achter de vlieguitgen op dit linkje ziet geen chemsporen cq chemtrails? :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Ik was het linkje vergeten, hier heb je het linkje;

  http://translate.google.nl/translate?hl=nl&langpair=en%7Cnl&u=http://cybersarges.tripod.com/AOphotos.html

  Vertel eens, zijn de strepen die je achter de vliegtuigen ziet geen chemsporen cq chemtrails? :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 102. eens kijken:

  Chemtrails are a name in some circles for what are commonly known as contrails, white linear cloud-like formations that occur behind high-altitude aircraft. .

  je hebt niets in die richting laten zien en ook niet aangetoond dat het sproeien met agent orange in vietnam gezien wordt als chemtrailing..

  BeantwoordenVerwijderen
 103. 'in some circles'

  Dat is hetzelfde als wanneer iemand zegt 'ik vind' :o)

  Nu maar weer even naar de realiteit;

  Vertel eens, zijn de strepen die je achter de vliegtuigen ziet in dat linkje (http://translate.google.nl/translate?hl=nl&langpair=en%7Cnl&u=http://cybersarges.tripod.com/AOphotos.html) geen chemsporen cq chemtrails? :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 104. ach jee, ik moet weer het tegendeel bewijzen?

  jij beweert iets, dus jij moet aantonen.

  jij beweert dat dat chemtrails zijn, terwijl ze niet voldoen aan de definitie die ik hier gegeven heb en je geen bewijs hebt getoond dat die sporen chemtrails worden genoemd..

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Je ziet ze weer vliegen :o)

  Je hoeft helemaal niets te bewijzen, ik vraag enkel of de wiite strepen achter de vliegtuigen die op dat linkje getoond worden chemsporen cq chemtrails zijn, maar om de een of andere reden heb je van die vraag al een paar dagen last van de dunne :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 106. ik vraag enkel of de wiite strepen achter de vliegtuigen die op dat linkje getoond worden chemsporen cq chemtrails zijn,.

  eerst kom je met bewijs voor chemtrails en dan ga je mij vragen of dat nu wel of niet chemtrails zijn?

  je bent dus niet echt zeker van je zaak?

  Ik merk dat je terugkrabbelt van je eerdere bewering dat het besproeien van vietnam met agent orange chemtrailen was..

  begrijpelijk, want je hebt dat tot nu toe niet aangetoond..

  dus mag ik je huiswerk doen...

  tja, zo werkt het niet: jij beweert, dus jij toont aan..

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Vertel eens, zijn de strepen die je achter de vliegtuigen ziet in dat linkje (http://translate.google.nl/translate?hl=nl&langpair=en%7Cnl&u=http://cybersarges.tripod.com/AOphotos.html) geen chemsporen cq chemtrails? :o)

  Jahaa, daar heb je toch echt een heel groot probleem want je wordt wéér ontmaskerd als zijnde een trol want agent orange zijn chemicalien die ze dmv vliegtuigen uitsproeide boven Vietnam, tsja.... :o)

  En je maar in allerlei bochten wringen, héééérlijk om dat te zien.... :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 108. moet ik weer je huiswerk doen?

  Het is ook altijd hetzelfde met je: jij beweert en anderen moeten maar aantonen dat je bewering onjuist is.

  Tja, zo werkt het niet: als jij iets beweert moet jij aantonen dat die bewering ergens op gebaseerd is.
  Jij zegt dat in vietnam met behulp van chemtrails agent orange is verspreid?

  nou, toon maar aan dan.

  tot nu toe doe je dat niet.

  je zegt dat dit nog wel interessant kan worden?

  nee hoor,jij vervalt gewoon terug in je verdraaistrategie zoals je altijd doet als je iets niet hard kunt maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 109. 'moet ik weer je huiswerk doen?'

  Ik ken je helemaal niet, waar heb je het over? :o)

  Stisti, jij zwamt netzo slap uit je nek als ene truth hurts, familie? :o)

  En voor alle duidelijkheid, chemtrails zijn de chemicalien sporen die als witte strepen achter de vliegtuigen ziet, zoals bijvoorbeeld heel goed zichtbaar is op de foto's op dit linkje;
  (http://translate.google.nl/translate?hl=nl&langpair=en%7Cnl&u=http://cybersarges.tripod.com/AOphotos.html) :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 110. chemtrails zijn de chemicalien sporen die als witte strepen achter de vliegtuigen ziet,.

  kun je dat aantonen?

  BeantwoordenVerwijderen
 111. 'kun je dat aantonen?'

  Ja hoor, dat doe ik continu, maar ja jij bent een trol :o)

  (http://translate.google.nl/translate?hl=nl&langpair=en%7Cnl&u=http://cybersarges.tripod.com/AOphotos.html)

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Ja hoor, dat doe ik continu.

  nope, je geeft enkel je mening over wat chemtrails zijn..

  je hebt geen enkele website over chemtrails aangehaald die het met je eens is over wat chemtrails zijn.

  kortom, je hebt niets bewezen, niets aangetoond...

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Chemtrails zijn chemsporen en wanneer die witte strepen achter de vliegtigen geen chemtrails zijn dan zijn het contrails, dus wat lul je nou, teveel chemtrails cq chemsporen opgesnoven?! :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 114. weer puur jouw mening, zonder onderbouwing...

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Wat geendank schrijft is geen mening maar een feit.

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Ik hoef niets te laten zien, wat door geendank verteld wordt daar is geen speld tussen te krijgen. Ben jij het desondanks toch niet eens met de feiten, leg uit wat er volgens jou incorrect is aan de feiten.

  En waarom reageer je de ene keer als sestio en daarna als rersed, voel je je ongemakkelijk door je gezuig?

  BeantwoordenVerwijderen
 117. feiten kunnen onderbouwd worden met bewijs.

  tot nu to eheeft geendank geen enkel bewijs aangeleverd voor zijn 'feiten'

  lijkt er dus op dat hij wat zwamt.

  verder reageer jij anoniem, dus snap niet waar je het lef vandaan haalt om anderen te bekritiseren over hoe ze reageren.

  jij vindt dat geendank met feiten komt?
  kom jij dan eens met de onderbouwing..

  wedden dat je dat niet doet?

  BeantwoordenVerwijderen
 118. geendank zei...
  Chemtrails zijn chemsporen en wanneer die witte strepen achter de vliegtigen geen chemtrails zijn dan zijn het contrails, dus wat lul je nou, teveel chemtrails cq chemsporen opgesnoven?! :o)

  15 september 2010 10:14

  Leg eens uit wat er incorrect is aan die reactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 119. rersed heeft gelijk!!11!! laat maar eens zien dat het een feit is

  BeantwoordenVerwijderen
 120. geendank zei...
  Chemtrails zijn chemsporen en wanneer die witte strepen achter de vliegtigen geen chemtrails zijn dan zijn het contrails, dus wat lul je nou, teveel chemtrails cq chemsporen opgesnoven?! :o)

  15 september 2010 10:14

  Leg eens uit wat er incorrect is aan die reactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 121. hij is niet onderbouwd..

  Dat is er mis mee.

  Citeer maar eens de definitie van chemtrails van een complotsite over chemtrails en zoek de verschillen met de definitie die geendank nu hanteert..

  BeantwoordenVerwijderen
 122. geendank zei...
  Chemtrails zijn chemsporen en wanneer die witte strepen achter de vliegtigen geen chemtrails zijn dan zijn het contrails, dus wat lul je nou, teveel chemtrails cq chemsporen opgesnoven?! :o)

  15 september 2010 10:14

  Leg eens uit wat er incorrect is aan die reactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 123. iets uitleggen aan een complotter..

  kansloos

  BeantwoordenVerwijderen
 124. geendank zei...
  Chemtrails zijn chemsporen en wanneer die witte strepen achter de vliegtigen geen chemtrails zijn dan zijn het contrails, dus wat lul je nou, teveel chemtrails cq chemsporen opgesnoven?! :o)

  15 september 2010 10:14

  Leg eens uit wat er incorrect is aan die reactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 125. ' truth hurts zei...
  hij is niet onderbouwd..

  Dat is er mis mee.

  Citeer maar eens de definitie van chemtrails'

  Internetdefinities voor Chemtrails
  Chemtrail is een samentrekking van de Engelse woorden chemical (chemisch) en trail (spoor) en daarmee een variant op contrail (condensation ...

  Chemtrail

  (Doorverwezen vanaf Chemtrails)
  Ga naar: navigatie, zoeken

  Chemtrail is een samentrekking van de Engelse woorden chemical (chemisch) en trail (spoor) en daarmee een variant op contrail (condensation (condensatie) en trail).

  En zie, geendank heeft het voor 100% bij het juiste eind, en jij -truth hurts- bent slechts een treurige zwammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Je moet uiteraard wel het hele verhaal citeren:


  Chemtrail is een samentrekking van de Engelse woorden chemical (chemisch) en trail (spoor) en daarmee een variant op contrail (condensation (condensatie) en trail). Het bestaan van chemtrails wordt in het algemeen gezien als een complottheorie, er zijn wereldwijd complottheorie-aanhangers die overtuigd zijn van het bestaan van chemtrails.

  Condensstrepen ontstaan op grote hoogte in het luchtruim als gevolg van de uitstoot van uitlaatgassen door vliegtuigen. De chemtrail-theorie stelt dat vliegtuigen moedwillig chemische stoffen in het luchtruim verspreiden in de vorm van contrails om er geen ruchtbaarheid aan te geven.
  .

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Het klopt voor 100% dat chemtrails chemicaliensporen zijn, daar slaat geendank de plank voor 100% raak en jij truth hurts slaat de plank voor 100% mis als oude zwammer en troll zijnde. Daarbij beweerde je ook nog eens dat geendank geen definitie gegeven zou hebben van wat de betekenis van chemtrails inhoudt terwijl hij dat wel gedaan heeft, daar sla je de plank wederom voor 100% mis.
  En wil jij beweren dat de witte strepen die je op de foto's achter de vliegtuigen ziet van dit linkje geen chemicaliensporen zijn?;

  (http://translate.google.nl/translate?hl=nl&langpair=en%7Cnl&u=http://cybersarges.tripod.com/AOphotos.html)

  Je bent gewoon zwaar uitgeluld, geef dat gewoon toe of houd je mond dicht, want waar ben je nou mee bezig?

  BeantwoordenVerwijderen
 128. ik vind het geweldig hoe jij net doet alsof je voor geendank spreekt en geweldig hoe jij de boel probeert te verdraaien :o)

  Wat was het chemtrail-complot ook alweer?


  Condensstrepen ontstaan op grote hoogte in het luchtruim als gevolg van de uitstoot van uitlaatgassen door vliegtuigen. De chemtrail-theorie stelt dat vliegtuigen moedwillig chemische stoffen in het luchtruim verspreiden in de vorm van contrails om er geen ruchtbaarheid aan te geven..
  .

  En nu wil jij beweren dat de vliegtuigen die agent orange boven vietnam sproeiden daar onder vallen?

  Lijkt me niets meer dan een wanhopige poging om het chemtrail-complot realistisch te krijgen..

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Ik probeer het chemtrailcompot -zoals jij het noemt- helemaal niet realistisch te krijgen, dat idee zit in jouw paranoïde hoofd. De witte strepen die achter de vliegtuigen te zien zijn op deze link '(http://translate.google.nl/translate?hl=nl&langpair=en%7Cnl&u=http://cybersarges.tripod.com/AOphotos.html)' zijn chemicaliënsporen en dus chemtrails, alleen een oen zoals jij denkt het te moeten "weerleggen" met de meest onzinnige argumenten. Ik weet niet precies wat jouw probleem is maar het lijkt er heel sterk op dat je ergens ontzettend bang voor bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 130. dus je geeft nu toe dat het sproeien van agent orange boven vietnam helemaal niets te maken heeft met het chemtrail-complot?

  BeantwoordenVerwijderen
 131. "dus je geeft nu toe dat het sproeien van agent orange boven vietnam helemaal niets te maken heeft met het chemtrail-complot?"

  Waar heb jij het in godsnaam over, wat spookt er allemaal door dat paranoïde hoofd van je?

  Truth hurts, waar ben jij zo ontzettend bang voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 132. mja, waarom probeer jij zo wanhopig te verdedigen dat de sporen achter de vliegtuigen boven vietnam goede voorbeelden zijn van chemtrails?

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Omdat het chemtrails zijn.

  Waar ben jij zo ongelooflijk bang voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Omdat het chemtrails zijn..

  dus de vietcong had gewoon chembusters moeten installeren om die chemtrails te bestrijden...

  BeantwoordenVerwijderen
 135. kun je uitleggen waarom jouw voorbeeld van chemtrails niet te vinden is op deze pagina?

  http://en.wikipedia.org/wiki/Chemtrails

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Waar ben jij zo ontzettend bang voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Ik weet het antwoord wel maar nu ben ik een keer aan de beurt;

  Waar ben je zo ontzettend bang voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 138. waarom trek jij zulke conclusies?

  waarom kun je niet antwoord geven op mijn vraag waarom jouw chemtrail niet als voorbeeld wordt gebruikt op wikipedia?

  waarom vind je agent orange een goed voorbeeld van chemtrailen, terwijl je zelf erkent dat het chemtrailcomplot onzin is en je agent orange niet kunt bestrijden met een chembuster die bedoeld is om chemtrails te bestrijden?

  als chemtrailen al sinds de jaren '50 toegepast wordt, waarom kan ik die term niet terugvinden in Engelse woordenboeken?

  als het sproeien met agent orange boven vietnam chemtrailen wordt genoemd, waarom kun je dan niet linken naar een website die dat ook doet en waarom staat dat niet in een engels woordenboek?

  waarom vind jij dat ik ontzettend bang moet zijn om zulke vragen te kunnen stellen?

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Hey gappie, ik heb genoeg vragen van jou beantwoord, nu is het mijn beurt;

  Waar ben jij zo ontzettend bang voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Waar ben jij zo ontzettend bang voor?

  die kan ik alleen met een wedervraag beantwoorden: hoe kom jij erbij dat ik ergens ontzettend bang moet zijn?

  Verder ben jij degene die telkens terugkeert naar dit artikel.

  waarom eigenlijk?

  ben jij soms ergens bang voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Wat ben je toch een vreemd figuur jij hebt duidelijk issues.

  "waarom kun je niet antwoord geven op mijn vraag waarom jouw chemtrail niet als voorbeeld wordt gebruikt op wikipedia?"

  Wat maakt dat uit? Een vliegtuig is een vliegtuig ook al wordt dat type vliegtuig niet als voorbeeld van een vliegtuig gebruikt door wiki.

  "waarom vind je agent orange een goed voorbeeld van chemtrailen, terwijl je zelf erkent dat het chemtrailcomplot onzin is en je agent orange niet kunt bestrijden met een chembuster die bedoeld is om chemtrails te bestrijden?"

  Agent Orange is om diverse reden een goed voorbeeld, het is niet te ontkennen dat het gebeurd is, en er zijn goede foto's van.
  Dat de contrails die we zien geen chemtrails maar contrails zijn dat is mijn mening, m.a.w. ik kan er compleet naast zitten, dus dat het onzin is erken ik niet alleen ik geloof er niet in. En of zo'n chembuster Agent Orange kan bestrijden weet ik ook niet. Kan zo'n chembuster dan chemtrails in het algemeen bestrijden?

  "als chemtrailen al sinds de jaren '50 toegepast wordt, waarom kan ik die term niet terugvinden in Engelse woordenboeken?""

  Misschien heb je het verkeerde woordenboek, complotter staat ook niet in het woordenboek, waarom hoor ik je daar niet over?

  Kijk, ik geef wel antwoord alleen word ik zo moe van dat eenrichtingsverkeer en van die onnozle vragen.

  Nu ben ik;

  Waar ben jij zo ontzettend bang voor?

  En ik vraag dit omdat je in alle toonaarden blijft ontkennen dat de witte strepen achter de vliegtuigen die je op de foto's van dat linkje ziet chemicaliënsporen en dus chemtrails zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Agent Orange is om diverse reden een goed voorbeeld.

  reden te meer om het als voorbeeld in wikipedia te gebruiken.
  Waarom gebeurt dat niet?
  Waarom voeg jij het niet toe aan de lemma over chemtrails ?

  of zo'n chembuster Agent Orange kan bestrijden weet ik ook niet. Kan zo'n chembuster dan chemtrails in het algemeen bestrijden?.

  Geloof jij dan dat zo'n chembuster kan worden gebruikt om chemtrails te bestrijden, ook al zou dat slechts 1 specifiek type chemtrails betreffen?


  "
  Misschien heb je het verkeerde woordenboek,
  .

  heb jij een beter woordenboek ter beschikking?


  complotter staat ook niet in het woordenboek, waarom hoor ik je daar niet over?.

  nou, daar is al uitgebreid over gesproken op dit blog.
  Maar jij beweert nu dat chemtrailen een algemeen iets is dat men dus ook al deed in de jaren '70.
  Als dat sproeien met chemicalien gewoon chemtrailing heet, dan zou dat in het woordenboek moeten staan.
  Of je geeft toe dat chemtrails een term is die gebruikt wordt in de complottheorie over chemtrails en dus het sproeien van agent orange daar niet onder valt..

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Waar ben jij zo ontzettend bang voor?.

  Waarom zou ik bang moeten zijn?  En ik vraag dit omdat je in alle toonaarden blijft ontkennen dat de witte strepen achter de vliegtuigen die je op de foto's van dat linkje ziet chemicaliënsporen en dus chemtrails zijn.
  .

  Dus omdat ik me niet kan vinden in jouw uitleg over wat chemtrails betekent en jij niet mbv een woordenboek kan aantonen dat jouw definitie, die overigens afwijkt van de definitie die wikipedia geeft, moet ik ergens bang voor zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Chemicaliënsporen zijn chemtrails. ben je het daarmee eens?

  BeantwoordenVerwijderen
 145. pas als jij een engels woordenboek citeert die dat als uitleg geeft.

  tot die tijd blijf ik bij de uitleg van wikipedia:

  The chemtrail conspiracy theory holds that some contrails are actually chemicals or biological agents deliberately sprayed at high altitudes for a purpose undisclosed to the general public

  [..]

  The term chemtrail is derived from "chemical trail" in the similar fashion that contrail is an abbreviation for condensation trail. It does not refer to common forms of aerial spraying such as crop dusting, cloud seeding or aerial firefighting. The term specifically refers to aerial trails allegedly caused by the systematic high-altitude release of chemical substances not found in ordinary contrails, resulting in the appearance of supposedly uncharacteristic sky tracks.
  .

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Chemicaliënsporen zijn chemtrails. ben je het daarmee eens?

  BeantwoordenVerwijderen
 147. nope, want dan zijn de chemicaliensporen die mijn luchtverfrisser achterlaten ook chemtrails.

  en dat wordt in het chemtrail-complot volgens mij niet bedoelt.

  misschien denk jij daar anders over?

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Moeilijk he engels.

  Chemtrails = chemsporen.

  En wanneer dezelfde chemicalien hoog in de lucht worden uitgesproeid dan zijn het chemtrails, maar wanneer ze laag boven de grond worden uitgesproeid wat ook gepaard gaat met witte sporen dan zijn het geen chemtrails volgens jou, toch?! Leg dat eens uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 149. Moeilijk he engels..

  blijkbaar, want op de simpele vraag om de betekenis van chemtrails in het engelse woordenboek hier te citeren blijft onbeantwoord..

  Leg dat eens uit..

  simpel: als ik spreek van chemtrails uit luchtverfrissers, dan ga je daar alleen in mee als die verfrissers op grote schaal vanuit vliegtuigen worden gesproeid.

  dus bij jou is een chemtrail ook niet simpelweg een spoor van chemicalién.

  ik heb meerdere sites geciteerd die helder zijn over chemtrails: chemtrail is een spoor van chemicalien achter een vliegtuig vermomd als een contrail, maar die zich verraadt door zich anders te gedragen dan een contrail zich zou moeten gedragen.

  Jij maakt het begrip chemtrail ruimer: jij noemt elk spoor achter een vliegtuig dat chemicaliën bevat een chemtrail.

  tja, dan maak ik het nog breder: elk spoor van chemicaliën, of dat nu uit een vliegtuig komt of uit een spuitbus op het toilet of waarmee ik pesticiden op mijn rozen spuit is een chemtrail...

  ben je het met dat laatste eens?

  zo neen, waarom kijk je dan zo vreemd op dat ik die term begrens tot wat de complottheorie over chemtrails dicteert, terwijl je zelf die term ook begrenst tot een specifiekere definitie dan die ik hierboven geef?

  BeantwoordenVerwijderen
 150. Kortom, volgens truth hurts zijn dezelfde chemicalien die op lage hoogte door vliegtuigen over grote gebieden uitgesproeid worden en witte strepen achterlaten geen chemtrails maar wanneer ze op grote hoogte worden uitgepsproeid dan zijn het opeens wel chemtrails, en hierin zal hij volharden tot het bittere einde.

  Dat is de enige conclusie die ik kan trekken uit deze discussie.

  BeantwoordenVerwijderen
 151. waaruit maar weer blijkt dat je de aangedragen bronnen op wikipedia en infonu niet hebt gelezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 152. ondertussen geen enkel bewijs gezien voor deze bewering van je:

  'Chemtrails? Bestaan die dan?'

  Ja, daar hebben ze in de jaren '50 of '60 mee geexperimteerd
  .

  dus je zwamde maar wat...

  BeantwoordenVerwijderen
 153. Tuurlijk jongen, jij hebt het helemaal begrepen, chemicalien die hoog in de lucht uigesproeid worden zijn chemtrails, maar wanneer diezelfde chemicalien laag in de lucht worden uitgesproeid dan zijn het opeens geen chemtrails. Tuurlijk jongen, jij hebt het helemaal begrepen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 154. ah, dus volgens jou houdt the chemtrail-complottheorie in dat ze agent orange op grote hoogte uitsproeien :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Wat voor drugs gebruik jij, truth hurts? :o)

  Als ze Agent Orange op grote hoogte hadden uitgsproeid, waren het dan wel chemtrails geweest volgens jou? :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 156. ik wacht nog steeds op bewijs dat men het sproeien met agent orange in vietnam ziet als een vorm van chemtrailenn..

  waarom lever je die niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Waarom geef je geen antwoord op deze vraag;

  Als ze Agent Orange op grote hoogte hadden uitgsproeid, waren het dan wel chemtrails geweest volgens jou? :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 158. je geeft dus toe dat de chemicalien in chemtrails niet hetzelfde zijn als de agent orange die in vietnam werd gesproeid?

  BeantwoordenVerwijderen
 159. Waarom geef je geen antwoord op deze vraag;

  Als ze Agent Orange op grote hoogte hadden uitgsproeid, waren het dan wel chemtrails geweest volgens jou? :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 160. die heb ik al beantwoord...

  verder is de complottheorie rond chemtrails niet de mijne, dus eigenlijk moet je dat niet aan mij vragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 161. Je hebt die vraag helemaal niet beantwoord, deze truuk flik je iedere keer, het zal wel door je geestelijke beperking komen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 162. ach, dit is je bekende negeer en stel vraag opnieuw truuk..

  dat houdt in dat je argumenten op zijn.

  wat betreft je agent orange vraag: als agent orange op grote hoogte voor contrail-achtige strepen zorgt die urenlang blijven hangen en meer verdachte dingen doen, dan kan het inderdaad zo zijn dat de complotters die in chemtrailcomplotten geloven ze gaan benoemen als chemtrails.

  ik vind zelf het chemtrailcomplot onzin, jij kennelijk ook, toch lijkt het er op dat jij het wel chemtrails zou noemen, terwijl ik dat dus niet doe..

  ook wel leuk om te zien dat je op de andere discussie laat weten dat wespen ook chemtrails achter laten..

  ik hoop niet dat je denkt dat die beestjes zo'n nevelspoor achter zich aan trekken :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 163. "terwijl ik dat dus niet doe.."

  Dat komt omdat je een geestelijke beperking hebt :o)

  Nou, bey bey zwaai zwaai blog die het enkel om het geld te doen is :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 164. tja, je hebt weinig keuze, want je argumenten zijn al een tijdje op...

  je bent wel heel wanhopig als je wilt doen voorkomen dat wespen aan chemtrailen doen :o)

  en nog altijd geen bewijs voor je bewering dat de vs in de jaren '50-60 experimenteerde met chemtrails..

  kortom, enige wat je kunt is zwammen...

  BeantwoordenVerwijderen