maandag 20 september 2010

Chembusters

De Belgen kunnen er ook wat van. Bij onze Belgische collega's van Poppenkast lazen we dat op 11 september leden van We Are Change Belgium zijn vastgezet. Na een verblijf van vijf uur in een veel te kleine en overbevolkte cel mochten Gerry Nelissen en kompanen 'opnieuw beschikken'. De aanleiding weten we ook: 'Terwijl onze fleurige vrienden zich in een leuke speelstraat waanden, vond de politie toch eerder dat men bezig was met “het bevuilen en opzettelijk beschadigen van openbare eigendommen"

Chemtrail burgervader Peter Vereecke is ook weer eens actief geweest. Vorige week zijn op zijn initatief 42 chembusters (kostprijs: 230 euro per stuk) overgevlogen uit Zuid-Afrika. Vrees niet, zijn bedoelingen zijn nobel. De bloempot of emmer waaruit zes koperen buizen van ongeveer twee meter in de hoogte priemen, bovenaan samengehouden door een metalen ring, zal negatieve ('vuile') energie aantrekken en transformeren tot positieve ('schone') energie. Het gaat om een cloudbuster, in de jaren vijftig ontworpen door de 'knotsgekke psychoanalist en seksdokter Wilhelm Reich'. Overigens, zelf bouwen kan ook. 'Het is de bedoeling om zoveel mogelijk tuinen te voorzien van een dergelijk toestel,' meldt KW.

Je moet toch wat om binnen te lopen op goedgelovige complotters.

92 opmerkingen:

 1. Goh, jammer dat Barra nu niet even vermeld waaruit die bevuiling en vernieling nu precies bestond...

  wij erkennen dat we verschillende communicaties schreven op de grond deze zaterdag 11 september 2010 , we gebruikten hiervoor krijt...

  Krijt? Dus stoepkrijten mag ook al niet meer? Man 1 regenbui en de boel is weer schoon.

  Wat een ongelooflijk staaltje riooljournalistiek van Batrra zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet zo snel Arminius, dat is de slechts verklaring van het clubje. Heb je al een chembuster besteld? Lijkt me echt iets voor jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee John, die heb ik niet nodig. met mijn gedachtenkracht is het altijd wolkenloos boven mijn huis. Maar miss. wil jij er wel een bouwen, zodat de rook om je hooft een keer verdwijnt en je weer helder kunt zien/denken?

  http://www.soulsofdistortion.nl/dutch/chembuster.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. chembusters..

  tja, hadden ze die maar in vietnam gehad begin jaren '70, toen de vs aldaar aan chemtrailing deed..

  althans, dat wordt elders beweerd op dit blog door de complotters..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zaten er in chembusters niet ook een soort kristallen @Barracuda ?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Truth hurts, wat ben jij toch een vreemd figuur, chemtrails betekent letterlijk chemicaliënsporen, dus de witte strepen die bij het sproeien van Agent Orange te zien waren -daar doel je op- zijn chemicaliënsporen, het zijn dus chemtrails, zo simpel is het.

  Truth hurts, waar ben jij zo ontzettend bang voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nee hoor, als complottertjes het hebben over chemtrails bedoelen ze de gewone condensstrepen in de lucht. Moet ik je nog even helpen met linkjes naar al die fotootjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @anoniempje: dus die chembuster hadden ze zeker in vietnam kunnen gebruiken. Had hen een hoop elllende bespaart...

  Althans dat beweer jij nu...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. " als complottertjes het hebben over chemtrails bedoelen ze de gewone condensstrepen in de lucht."

  Ik ben geen complotter, of ga jij beweren dat de chemtrails op het volgende linkje condensstrepen zijn?

  (http://translate.google.nl/translate?hl=nl&langpair=en%7Cnl&u=http://cybersarges.tripod.com/AOphotos.html)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. jij vindt dus dat het chemtrail-complot onzinnig is?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "jij vindt dus dat het chemtrail-complot onzinnig is?"

  Waar ben jij zo ontzettend bang voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. je kunt dus geen antwoord geven?

  vind jij het chemtrail-complot,dus het complot waarbij contrails hoog in de lucht chemicalien bevatten die met behulp van deze chembuster zijn te neutraliseren, onzinnig?

  of vind je jouw foto's van het sproeien met agent orange in vietnam een goed voorbeeld van chemtrails die met een chembuster zijn op te lossen?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoezo kan ik geen antwoord geven, wat is jouw probleem in godsnaam?

  Ik denk dat de witte strepen die we doorgaans boven onze hoofden zien geen chemtrails zijn omdat het me niet logisch lijkt, dat is slechts mijn mening, maar dat ze ertoe in staat zijn daar twijfel ik niet aan.

  "of vind je jouw foto's van het sproeien met agent orange in vietnam een goed voorbeeld van chemtrails die met een chembuster zijn op te lossen?"

  Waar slaat dit op?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. in de andere discussie, die jij nu loopt te verdedigen, werden de foto's die jij aanhaalt gebruikt als voorbeeld van chemtrails.

  nu geef je toe dat beide niet met elkaar gerelateerd zijn?

  of ga je net doen alsof chemtrails chemsporen betekent, dus sporen van chemicaliën, en dat dus elk spoor van chemicaliën (dus ook de sporen die je achter laat als je luchtverfrisser op het toilet gebruikt) bewijs zijn dat chemtrails bestaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wil je beweren dat de witte strepen achter de vliegtuigen die je op die foto's ziet geen chemicaliënsporen cq chemtrails zijn?

  En de foto's die op het vorige draadje en ook op dit draadje aangehaald worden werden aangehaald als bewijs dat ze in de jaren '60 niet alleen geexperimenteerd hadden met chemtrails maar ook daadwerkelijk gechemtrailed hebben.

  Waar ben jij zo ontzettend bang voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. truth hurts ik wordt kotsmisselijk van je. wat probeer je nu eigenlijk te zeggen? Chemtrails bestaan gewoon. Agent Orange was daar 1 van. Maar ook het besproeien van wolken om het ergens niet te laten regenen zijn chemtrails. Ja zelfs het besproeien van gewassen mbv een vliegtuigen zijn chemtrails.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. En de foto's die op het vorige draadje en ook op dit draadje aangehaald worden werden aangehaald als bewijs dat ze in de jaren '60 niet alleen geexperimenteerd hadden met chemtrails maar ook daadwerkelijk gechemtrailed hebben..

  Dus als ze in die tijd chembusters hadden, dan had dat vietnam een hoop ellende bespaard?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ja zelfs het besproeien van gewassen mbv een vliegtuigen zijn chemtrails.

  dat moet je dus niet doen in de buurt van een chembuster?

  BeantwoordenVerwijderen
 19. "Dus als ze in die tijd chembusters hadden, dan had dat vietnam een hoop ellende bespaard?"

  Sorry dat ik het zeg maar jij gedraagt je echt als een klein kind.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. http://dictionary.reference.com/browse/Chemtrails

  "Chemtrails
  - no dictionary results "

  dus het idee dat chemtrails een algemeen woord is voor alles dat sporen van chemicaliën achterlaat klopt al niet.

  Wat is chemtrails dan?

  volgens wikipedia:

  "The chemtrail conspiracy theory holds that some contrails are actually chemicals or biological agents deliberately sprayed at high altitudes for a purpose undisclosed to the general public
  [,,]


  "The term chemtrail is derived from "chemical trail" in the similar fashion that contrail is an abbreviation for condensation trail. It does not refer to common forms of aerial spraying such as crop dusting, cloud seeding or aerial firefighting. The term specifically refers to aerial trails allegedly caused by the systematic high-altitude release of chemical substances not found in ordinary contrails, resulting in the appearance of supposedly uncharacteristic sky tracks. Believers of this theory speculate that the purpose of the chemical release may be for global dimming, population control, weather control, or biowarfare and claim that these trails are causing respiratory illnesses and other health problems"

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @anoniem: dit artikel gaat over chembusters waarmee je chemtrails kunt bestrijden.

  jij beweert dat men met behulp van chemtrails agent orange over vietnam sproeiden.

  tja, dan is de optelsom makkelijk: chemtrail - chembuster = probleem opgelost..

  of je geeft gewoon toe dat het sproeien met agent orange boven vietnam niets te maken heeft met het chemtrail-complot waarvoor die chembusters zijn bedoelt en de foto's van vietnam dus geen goed voorbeeld zijn van chemtrailing..

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Internetdefinities voor Chemtrails
  Chemtrail is een samentrekking van de Engelse woorden chemical (chemisch) en trail (spoor) en daarmee een variant op contrail (condensation ...

  Chemtrail

  (Doorverwezen vanaf Chemtrails)
  Ga naar: navigatie, zoeken

  Chemtrail is een samentrekking van de Engelse woorden chemical (chemisch) en trail (spoor) en daarmee een variant op contrail (condensation (condensatie) en trail).

  En truth hurts, ik reageerde op deze kinderlijke reactie van je;

  'tja, hadden ze die maar in vietnam gehad begin jaren '70, toen de vs aldaar aan chemtrailing deed..

  althans, dat wordt elders beweerd op dit blog door de complotters..'

  wanneer er gechemtrailed wordt dan worden chemicaliën uit vliegtuigen gedropt, dus wanneer ze chemicaliën uit vliegtuigen droppen dan chemtrailen ze, wat niet betekent dat iedere witte streep een chemtrail is want wanneer die witte streep geen chemicaliën bevat dan is het geen chemtrail maar een contrail.

  En vertel nou eens, waar ben jij zo ontzettend bang voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. wanneer er gechemtrailed wordt dan worden chemicaliën uit vliegtuigen gedropt, dus wanneer ze chemicaliën uit vliegtuigen droppen dan chemtrailen ..

  En in belgie worden nu chembusters geplaatst om die chemtrails te neutraliseren.

  tja, dan lijkt me mijn conclusie logisch: hadden ze in vietnam met chembusters die chemtrails bestreden, dan was ze een hoop ellende bespaart..

  Dat jij van die conclusie begint te stuiteren en mij er van beschuldigt ergens bang voor te zijn kan ik niet helpen..

  BeantwoordenVerwijderen
 24. "Dat jij van die conclusie begint te stuiteren"

  Jij hebt issues.

  "tja, dan lijkt me mijn conclusie logisch: hadden ze in vietnam met chembusters die chemtrails bestreden, dan was ze een hoop ellende bespaart.."

  Waar slaat dat op in godsnaam?
  Ze hadden nooit en te nimmer die troep moeten gebruiken, wat zou je daarvan zeggen?

  En vertel nou eens, waar ben jij zo ontzettend bang voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ze hadden nooit en te nimmer die troep moeten gebruiken, wat zou je daarvan zeggen?.

  helemaal mee eens.

  Maar als dat niks te maken heeft met chemtrails en chembusters waarmee je die kunt bestrijden, waarom kom je daar dan mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. "waarom kom je daar dan mee?"

  Omdat jij met deze kinderlijke reactie kwam;

  'tja, hadden ze die maar in vietnam gehad begin jaren '70, toen de vs aldaar aan chemtrailing deed..

  althans, dat wordt elders beweerd op dit blog door de complotters..'

  maar dat had ik je net ook al uitgelegd.

  En vertel nou eens, waar ben je zo ontzettend bang voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. je geeft dus toe dat het sproeien met agent orange in vietnam niks te maken heeft met chemtrails en bijhorende chemtrailbuster?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat wil je nou eigenlijk? Hoe duidelijk wil je het hebben?

  Wanneer er gechemtrailed wordt dan worden chemicaliën uit vliegtuigen gedropt, dus wanneer ze chemicaliën uit vliegtuigen droppen dan chemtrailen ze, wat niet betekent dat iedere witte streep een chemtrail is want wanneer die witte streep geen chemicaliën bevat dan is het geen chemtrail maar een contrail.

  Bestonden tijdens het chemtrailen in Vietnam chemtrailbusters?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Die chemtrailbusters cq cloudbusters bestonden al tijdens het chemtrailen in Vietnam zie ik net.

  Misschien had het geholpen maar misschien ook niet, ik weet het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wanneer er gechemtrailed wordt dan worden chemicaliën uit vliegtuigen gedropt, dus wanneer ze chemicaliën uit vliegtuigen droppen dan chemtrailen ze,.

  Waarom spreekt wikpedia dat tegen?
  Kun je linken naar een engels woordenboek met die definitie van chemtrailing?  Bestonden tijdens het chemtrailen in Vietnam chemtrailbusters?
  .

  Nu suggereer je dat mijn opmerking juist is:

  truth hurts zei...

  chembusters..

  tja, hadden ze die maar in vietnam gehad begin jaren '70, toen de vs aldaar aan chemtrailing deed..
  .

  Dus volgens jou helpen chembusters tegen agent orange?

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Internetdefinities voor Chemtrails
  Chemtrail is een samentrekking van de Engelse woorden chemical (chemisch) en trail (spoor) en daarmee een variant op contrail (condensation ...

  Chemtrail

  (Doorverwezen vanaf Chemtrails)
  Ga naar: navigatie, zoeken

  Chemtrail is een samentrekking van de Engelse woorden chemical (chemisch) en trail (spoor) en daarmee een variant op contrail (condensation (condensatie) en trail).

  "Dus volgens jou helpen chembusters tegen agent orange?"

  Jij hebt echt issues.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. kijk, dat is het leuke van complotters:

  die laten altijd alleen datgene zien dat hun theorie onderstreept..

  Want wat laat ons anoniempje weg:

  Condensstrepen ontstaan op grote hoogte in het luchtruim als gevolg van de uitstoot van uitlaatgassen door vliegtuigen. De chemtrail-theorie stelt dat vliegtuigen moedwillig chemische stoffen in het luchtruim verspreiden in de vorm van contrails om er geen ruchtbaarheid aan te geven,.

  Tja, valt het sproeien met agent orange daaronder?

  En ik heb issues?

  je zegt zelf dit:

  Misschien had het geholpen maar misschien ook niet, ik weet het niet..

  Dus eerst ga je tekeer tegen mij en nu geef je me schoorvoetend gelijk :o)

  lijkt erop dat jij issues hebt...

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Dit is echt niet te geloven, jij kwam met deze kinderlijke reactie;

  'tja, hadden ze die maar in vietnam gehad begin jaren '70, toen de vs aldaar aan chemtrailing deed..

  althans, dat wordt elders beweerd op dit blog door de complotters..'

  Wat is toch jouw probleem?

  "Tja, valt het sproeien met agent orange daaronder?"

  Chemtrails hoog of laag, chemtrails open of undercover, wat maakt het uit, een chemtrail is een chemtrail.

  Waar ben jij zo ontzettend bang voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Chemtrails hoog of laag, chemtrails open of undercover, wat maakt het uit, een chemtrail is een chemtrail..

  en toch slaag je er niet in om met een woordenboekdefinitie van chemtrail te komen.

  tja, dan blijft alleen die term over in combinatie met het bijhorende complot.

  en die is duidelijk:


  Condensstrepen ontstaan op grote hoogte in het luchtruim als gevolg van de uitstoot van uitlaatgassen door vliegtuigen. De chemtrail-theorie stelt dat vliegtuigen moedwillig chemische stoffen in het luchtruim verspreiden in de vorm van contrails om er geen ruchtbaarheid aan te geven,.

  verder heb je niet aangetoond dat die strepen achter de vliegtuigen met agent orange chemtrails worden genoemd.
  Het staat niet op de website met die foto's en je hebt ook geen andere website of bron aangehaald waaruit blijkt dat het sproeien met agent orange chemtrailing is.

  tel daarbij op dat je denkt dat ik ontzettend bang moet zijn als ik je daarop wijs en ik kan alleen maar concluderen dat jij koste wat het kost wilt dat chemtrails echt bestaan...

  Het lijkt wel of jij zelf ergens ontzettend bang voor bent...

  BeantwoordenVerwijderen
 35. @laffe truth hurts:

  Als ik even de buikkrampen van het lachen wil krijgen, ga ik de comments lezen hier bij Barracuda, waar vooral Truth Hurts, ene John en soms Barracuda himself, trachtten een zinnig antwoord te formuleren op een reactie. De site is ook op een zwarte lijst gezet, die massaal viraal rondgaat met het advies de Barracuda site definitief van het net te verwijderen. Wat hij (volgens mij) met zijn vele prosemitische 'vrindjes' zoals o.a. zijn Laurence Blik ook met deze site sucsesvol wist af te ronden helaas. Volgens mij hebben de vaste kliek van Barracuda vroeger samen rond gereden op kermissen in bots-autootjes. Gieren, lachen, brullen met die jongens en volgens mij veel meer meisjes dan meniggeen denkt...

  BeantwoordenVerwijderen
 36. De definitie van chemtrails lijkt me duidelijk: variant van contrails, gaat om de witte strepen. Niet over Vietnamese sproeiers.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ja ja, het gaat weer een semantisch spelletje worden, het is niet te geloven. Deze definitie is zogenaamd weer niet goed genoeg voor de troll;

  Internetdefinities voor Chemtrails
  Chemtrail is een samentrekking van de Engelse woorden chemical (chemisch) en trail (spoor) en daarmee een variant op contrail (condensation ...

  Chemtrail

  (Doorverwezen vanaf Chemtrails)
  Ga naar: navigatie, zoeken

  Chemtrail is een samentrekking van de Engelse woorden chemical (chemisch) en trail (spoor) en daarmee een variant op contrail (condensation (condensatie) en trail).

  Het is duidelijk als wat;

  Chem = chemicalien en trail = spoor

  oftewel

  Chemtrail = chemicalienspoor

  En wat zien we achter de vliegtuigen op dit linkje;

  (http://translate.google.nl/translate?hl=nl&langpair=en%7Cnl&u=http://cybersarges.tripod.com/AOphotos.html)

  Precies, chemicaliensporen oftewel chemtrails, daar is geen speld tussen te krijgen maar het zou opeens niet in het woordenboek staan, het woord complotter staat ook niet in het woordenboek maar zonder dat woord heeft dit blog geen moer te vertellen en dan gaat uitgerekend truth hurts beginnen over dat het woord chemtrail niet in het woordenboek zou staan, dat is echt de waanzin voorbij. Het gaat niet eens om die strepen maar wat in die strepen zit!

  Vertel nou eens truth hurts, waar ben je zo ontzettend bang voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Het gaat om een cloudbuster, in de jaren vijftig ontworpen door de 'knotsgekke psychoanalist en seksdokter Wilhelm Reich'.

  Tja, dat is jou mening. Galileo Galilei werd ook voor gek verklaard - sterker nog hij eindigde bijna op de brandstapel - toen hij verkondigde dat de Zon in het midden van ons zonnestelsel stond. De toekomst zal leren wie hier nu gek is.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. TH

  The use of chemtrails is almost as old as air flight itself. Just about anything you can imagine has been dropped from an air-plane. That ranges from propaganda sheets, to smoke, incendiaries, food and munitions drops to atom bombs, so why not chemicals.

  http://hubpages.com/hub/Chemtrails-the-Buzz-the-History

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Chemicals like silver iodide and dry ice have been air dispersed into clouds to cause rainfall and even to weaken hurricanes as early as 1946

  Ik bedoel maar, hoe duidelijk wil je het hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Dit soort van nageslacht krijg je als je teveel met chemtrails wordt besproeit. En zoals truth hurts ga je pas mekkeren en reaguuren als je van de wieg tot het graf met subliminale porno wordt geconditioneerd dan wel misvormd...

  BeantwoordenVerwijderen
 42. De definitie van chemtrails lijkt me duidelijk: variant van contrails, gaat om de witte strepen. Niet over Vietnamese sproeiers..


  Precies, maar omdat men nog steeds geen bewijs daarvoor heeft komen de complotters met alternatieve verklaringen, zoals geo-engineering, landbouwgif sproeien en nu dus ook agent orange...

  nog even, en luchtverfrissers zijn ook chemtrails..

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Als die luchtverfrissers in grote hoeveelheden door vliegtuigen over grote gebieden uitgsproeid zouden worden dan kan je idd spreken over chemtrails, waar ben je zo ontzettend bang voor?

  En btw, is infonu.nl een complotsite? Ik wilde wat kopieeren van die site maar dat lukte niet, je moet het eerst melden ivm cpoyright of zoiets. Wat ik daar las is dat oud-presidentskandidaat Dennis Kuncinck in 1999 tijdens een symposium informeerde over chemtrails, die zouden door het pentagon veroorzaakt worden ivm met geheime ruimte wapens.

  Ik geloof niet zo in dat wereldwijde chemtrailen, maar als ik dit lees dan weet ik niet zo zeker of ik het wel bij het juiste eind heb want wat weet ik nou van wat die gasten allemaal uitspoken, wij zijn gewoon klootjesvolk, maak jezelf alsjeblieft geen illusies.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Hier is het linkje van infonu.nl

  http://mens-en-samenleving.infonu.nl/internationaal/52961-wat-zijn-chemtrails.html

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Als die luchtverfrissers in grote hoeveelheden door vliegtuigen over grote gebieden uitgsproeid zouden worden dan kan je idd spreken over chemtrails.

  chemtrails zijn toch chemsporen, dus sporen van chemicalien?

  dan valt het sproeien met een luchtverfrisser er ook onder..

  infonu lijkt mijn visie over chemtrails te onderschrijven:

  Steeds meer wetenschappers, piloten, weerdeskundigen zijn zich bewust geworden van de vliegtuigstrepen die geen gewone vliegtuigstrepen zijn. Normaal gesproken blijft een vliegtuigstreep geen uren hangen. Chemtrails blijven uren zichtbaar in de lucht. .

  bovenstaande was overigens voor mij zo te kopieren, ik denk dat je een gebruikersvriendelijke browser moet gaan gebruiken :o)

  ennyweey: ook infonu geeft aan dat chemtrails op contrails lijken, maar dat ze veel te lang blijven hangen.
  Dat lijkt me in vietnam niet het geval, die agent orange daalde meteen neer op de bomen waar het zijn werk moest doen.
  Bovendien gebeurde dat sproeien niet op de hoogtes waarop contrails zich normaliter vormen.
  Dat is ook niet echt logisch, want op die hoogte kun je amper bepalen waar de stoffen terecht komen.

  Dat is ook het manco van veel chemtrail-theorieen: ook de samenzweerders krijgen die chemicalien die hoog in de lucht zouden worden verspreid op hun dak.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. maar als ik dit lees dan weet ik niet zo zeker of ik het wel bij het juiste eind heb want wat weet ik nou van wat die gasten allemaal uitspoken, wij zijn gewoon klootjesvolk, maak jezelf alsjeblieft geen illusies..

  lijkt erop dat jij ergens bang voor bent :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 47. "Dat lijkt me in vietnam niet het geval, die agent orange daalde meteen neer op de bomen waar het zijn werk moest doen."

  M.a.w. een laagvliegend vliegtuig is geen vliegtuig, je bent aan het wauwelen. Chemtrails zijn chemtrails, chemicaliensporen zijn chemicaliensporen, ongeacht ze laag of hoog te zien zijn of dat ze laag of hoog uitgsproeid worden.

  "chemtrails zijn toch chemsporen, dus sporen van chemicalien?"

  Als die luchtverfrissers uit chemicalien bestaan en ze laten een spoor achter wanneer ze uitgesproeid worden dan zijn het chemtrails. Maar nogmaals, je bent aan het wauwelen.

  "infonu lijkt mijn visie over chemtrails te onderschrijven:"

  Hoe kan jij nou een visie over chemtrails hebben, het woord chemtrails staat volgens jou toch niet in het woordenboek?!
  Maar goed, je zegt het goed: 'jouw visie'.

  "ook de samenzweerders krijgen die chemicalien die hoog in de lucht zouden worden verspreid op hun dak."

  Dat is ook de reden waarom ik het wereldwijd chemtrailen niet echt logisch acht zoals ik al eerder aangaf. Maar dat is dan ook de enige reden waarom ik het niet logisch acht want dat ze gif vanuit vliegtuigen op mensen neerpleuren is al vaak genoeg gedaan, ook al zijn het onschuldige mannen, vrouwen en kinderen. Het is opvallend dat je je daar niet over uitlaat maar wel weer tekeer gaat over de mensen die denken dat die contrails in de lucht niet zo onschuldig zijn als dat vele mensen denken.

  "lijkt erop dat jij ergens bang voor bent"

  Als je het zo wilt uitdrukken dan vind ik het prima, dan ben ik bang dat ik misschien naiever ben dan ik gehoopt had. En dan?

  Het is toch weer de complete waanzin dat je maar blijft "weerleggen" dat chemicalien zoals bijvoorbeeld Agent Orange die dmv vliegtuigen over grote gebieden uitgesproeid werden en witte strepen cq chemicaliensporen achterlieten chemtrails zouden zijn, dat is echt ongelooflijk. Het enige waar je je aan kan vasthouden is dat de chemtrails waar we vandaag de dag mee geconfronteerd zouden worden hoog in de lucht zichtbaar zijn, m.a.w. de chemicalien worden niet laag maar hoog uitgesproeid, en als de chemicalien die witte sporen achterlaten laag boven de grond uitgesproeid worden dan zouden het opeens geen chemtails zijn volgens jou ook al zouden het exact dezelfde chemicalien zijn.

  Ditsoort redenaties zijn kenmekerkend voor dit blog en zegt alles over het niveau, onwaarschijnlijk.

  En hoe zit het met die oud-presidentskandidaat, dat is ook een complotter, die weet ook niet waarover hij het heeft?

  En is die site een complotsite?

  En vertel nou eens, waar ben je nou zo ontzettend bang voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 48. M.a.w. een laagvliegend vliegtuig is geen vliegtuig, je bent aan het wauwelen..

  nee hoor, ik heb het chemtrail-complot niet bedacht. dat complot spreekt van sporen van chemicalien die vermomd zijn als contrails. en dus op grote hoogte voorkomen.
  op lage hoogte, zoals het besproeien van velden met landbouwgif valt niet onder chemtrails.
  verder stellen complotsites dat je kunt zien dat het een chemtrail is als de contrail urenlang zichtbaar blijft aan de hemel. Dat doen contrails kennelijk niet.
  De sporen achter vliegtuigen die landbouwgif of agent orange uitsproeien blijven niet urenlang in de lucht hangen, maar dalen neer op de gewassen/begroeiing.

  Als die luchtverfrissers uit chemicalien bestaan en ze laten een spoor achter wanneer ze uitgesproeid worden dan zijn het chemtrails..

  dus daarover zijn we het eens.
  vreemd dat je dan met dit aan komt zetten:


  Maar nogmaals, je bent aan het wauwelen.

  eerst stel je me in het gelijk, en vervolgens vind je dat ik wauwel?


  Hoe kan jij nou een visie over chemtrails hebben.

  Waarom niet? Ik heb veel gelezen over chemtrails en daar mijn visie op gebaseerd. Dat is toch niet zo raar?


  het woord chemtrails staat volgens jou toch niet in het woordenboek?!.

  Klopt, en daar zou ik het wel verwachten als chemtrailen een normale gebeurtenis is en niet een niet-bestaand idee dat onderdeel is van een populaire complottheorie.  Dat is ook de reden waarom ik het wereldwijd chemtrailen niet echt logisch acht .

  Dus je spreekt het chemtrail-complot tegen, maar verdedigt toch het bestaan van chemtrails?
  Wie wauwelt er nu?
  Als het spoor achter een vliegtuigje met landbouwgif een chemtrail is, dan is dat toch een heel normale verschijning en zou het woord moeten staan in een Engels woordenboek?


  Het is opvallend dat je je daar niet over uitlaat maar wel weer tekeer gaat over de mensen die denken dat die contrails in de lucht niet zo onschuldig zijn als dat vele mensen denken..

  Waarom moet ik me daar over uit laten?
  Ik ben niet degene die het gebruik van bijv. chemische wapens gelijk stel aan chemtrails.


  Als je het zo wilt uitdrukken dan vind ik het prima, dan ben ik bang dat ik misschien naiever ben dan ik gehoopt had. En dan?.

  nou, veel aluminium inslaan en chembusters bouwen :o)


  Het is toch weer de complete waanzin dat je maar blijft "weerleggen" dat chemicalien zoals bijvoorbeeld Agent Orange die dmv vliegtuigen over grote gebieden uitgesproeid werden en witte strepen cq chemicaliensporen achterlieten chemtrails zouden zijn.

  Tja, jij kunt niet aantonen dat het wel chemtrails zijn, en ik heb meerdere bronnen aangehaald die jouw visie tegenspreken. Zelfs de bron van infonu die jij aanhaalt spreekt je tegen.

  Ik kan dus ook wel roepen: waarom blijf je halstarrig volhouden dat het chemtrails zijn. Waar ben je zo doodsbang voor?
  .

  BeantwoordenVerwijderen
 49. En hoe zit het met die oud-presidentskandidaat, dat is ook een complotter, die weet ook niet waarover hij het heeft?.

  ik heb even gezocht, dit is de bill: http://thomas.loc.gov/cgi-bin/query/z?c107:H.R.2977.IH:
  Die bill spreekt ook over het verbieden van wapens van buitenaardse afkomst.
  Dat lijkt weer op een heel ander complot :o)

  de bill is niet opgesteld door kucinich zelf, maar door Alfred Webre en Carol Rosin

  Die laatste schreef het volgende over de definitie van chemtrails in de bill:

  "From Carol Rosin
  rosin@west.net
  1-28-2

  Perhaps I can help correct some fuzzy information that is being spread about H.R.3616, the Space Preservation Act of 2002, and Congressman Dennis Kucinich.

  This bill will only ban space-based weapons and the use of weapons to destroy or damage objects in space that are in orbit. It is NOT a bill to ban chemtrails and/or psychotronics or mind control devises or any specific weapons listed in the category of definitions in the original bill.

  I’m not sure where that rumor started, but in any case, those definitional were only listed on the original bill for definitional purposes…to exemplify what space-based weapons might be deployed in space if the space-based weapons bill isn’t passed. Frequently bills are revised, and things like definitions are removed. No big deal. The legislation is in no way compromised. This Congressman and his legislation maintain their integrity and commitment to ban space-based weapons. It was never a bill to ban chemtrails or mind control technologies.
  ik kan nergens vinden dat hij op een symposium sprak over de chemtrail-activiteiten door het pentagon.  En is die site een complotsite?.

  maakt dat wat uit dan?
  is de tekst op die site volgens jou minder waard als het een complotsite betreft?


  En vertel nou eens, waar ben je nou zo ontzettend bang voor?.

  gebruik je altijd dit soort tactieken om te proberen je opponent buitenspel te zetten?

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Deel 1. Alles is andersom, iets is wat het lijkt.

  Mijn God! Om te beginnen: ik heb nu ongeveer 10.000 verschillende woordverificatie's moeten invullen, het is niet te begrijpen waarom ze dat op zo'n ongelooflijk achterlijk manier opschrijven!!!!!! Kunnen ze niet gewoon ff bellen?
  Oke, hallo mensen!
  Nou zeg, allememachies; ik lees al jaren de geweldige blogs van Barracuda maar ik heb geloof iets gemist. Ik lees nu voor de eerste keer de reacties van lezers op zijn verhalen. Donders en bliksems, wat een niveau!
  Ik heb niet het idee dat de kloof tussen complotters en de normaal weldenkende mensen nu echt aan het beslechten is.
  Welnu; om gelijk met de deur in huis te vallen: terroristen hebben de torens aangevallen met vliegtuigen. Heb ik nu jullie volledige aandacht? (O ja, de Tempelberg heet Tempelberg en geen moskeeberg.)
  Maar goed, complottheorieën zijn populair en zo ook deze. Je snapt natuurlijk dat ik eigenlijk ambtenaar B137 heet, op het officieuze ministerie van informatie werk en met 100.000 collega’s een des-informatie campagne op het internet leid. Vanzelfsprekend beantwoord ik direct aan de koninging en de groot-mufti van Jeruzalem, die dankzij geavanceerde Nazi technologie in leven is gehouden.

  (vraagje: hoeveel mensen heb je nodig om de hele wereldbevolking af te luisteren?)

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Deel 2.
  Of...
  (Zouden Indianenkinderen 'Cowboy en Indiaantje spelen?)

  Je hebt het over een
  samenzweringstheorie, die naar mijn mening bij voorbaat geen serieuze aandacht verdient. Het idee dat welke Amerikaanse regering dan ook streeft naar één grote globale superstaat is ridicuul. De VS is in essentie een isolationistische natie, die zich eerder wil afkeren van de wereld dan inmengen in die wereld. Je kunt van (bjvoorbeeld) Bush verder vinden wat je wilt, maar volgens mij heeft hij de verdeeldheid binnen Europa goed uitgebuit tijdens de Irak-crisis van 2002-2003.
  Deze exercitie in (bijna bovenmenselijke) zelfbeheersing, permitteer ik mij natuurlijk alleen al vanwege de toch alleszins plausibele overweging, dat ik mij, indien ik mij wel aan een goedkope bilaterale retributie in dezen zou beschuldigen, ik mij zelf publiekelijk zou etaleren, als een persoon, die iemand, op basis van het absolute minimum aan (ook nog eens relatief volstrekt irrelevante) informatie, zou opzadelen, met het absolute maximum aan veroordeling.

  Waarom wordt Amerika altijd beschuldigd van complotten? Gebeurd er nooit wat in Rusland, of is dat niet interessant genoeg? Of China? Zou dat komen door al die duizenden Amerikaanse films waar complotters zich door laten beinvloeden alsof het werkelijkheid is? Of dat juist in Amerika de pers nog steeds vrij is tegenover Rusland of China waar journalisten gewoon vermoord worden. Maar daar hoor ik de complotters niet over. Dat zegt alles namelijk. Als de complotters hun Actie-radius nu eens gaan verbreden, dan kan ik er enigzins nog begrip voor opbrengen. Maar dat eeuwige blinde anti-Amerikanisme is gewoonweg triest.(niet te vergeten de Jodenhaat van de complottes natuurlijk.)
  Er hoeft ook maar iets te gebeuren in de VS en alle neuzen staan weer dezelfde kant op. Maar Noord-Korea laten ze links liggen. En waarom? Omdat daar nooit iets naar buiten wordt gebracht door de pers, of wat dan ook. Een groot geheim dat hele land. En dat is nou juist een halszaak waar de complotters zich zo over opwinden; over Amerika. Snapt u het nog? Natuurlijk is er veel mis in de VS, maar waar niet? Relativeren, mensen!
  Nog eentje dan: Waarom storten UFO's alleen maar in de VS neer en niet in Hogezand-Sappemeer?

  Oja; voor alle Jodenhatende complotters:
  Er komt zeker vrede. Maar dan moeten de Arabieren die zich Palestijnen noemen net zoveel van hun kinderen gaan houden als dat ze de Joden haten.
  En nu ga ik naar bed, morgen weer vroeg op want ik werk bij en multinationaldie de gewone burgen uitwringt en daar heb ik een goede nachtrust voor nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Menno - Het idee dat welke Amerikaanse regering dan ook streeft naar één grote globale superstaat is ridicuul.

  Jij bent zo`n beetje het schoolvoorbeeld van een geïndoctrineerde hersenloze imbeciel die ik tegen ben gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Kortom, volgens truth hurts zijn dezelfde chemicalien die op lage hoogte door vliegtuigen over grote gebieden uitgesproeid worden en witte strepen achterlaten geen chemtrails maar wanneer ze op grote hoogte worden uitgepsproeid dan zijn het opeens wel chemtrails, en hierin zal hij volharden tot het bittere einde.

  Dat is de enige conclusie die ik kan trekken uit deze discussie.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Mooi, nu weten we weer dat Geendank achter 'anoniem' zat.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Oh ja John, daar heb jij dan zeker onomstotelijk bewijs voor mag ik hopen?

  En al zou dat zo zijn, wat dan?

  Keer op keer laten jullie zien hoe kinderachtig en pathetisch jullie zijn, en dat vind ik schitterend :o)

  En voordat de vraag wordt gesteld 'wie is jullie', dat zijn oa john en truth hurts, veel meer barracudaianen zijn er niet :o)

  En natuurlijk gaat deze "discussie" hierover verder, let maar op :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 56. daar heb jij dan zeker onomstotelijk bewijs voor mag ik hopen?.

  grappig, als jij zoiets beweert is het uitblijven van onomstotelijk bewijs van het tegendeel afdoende voor je..

  BeantwoordenVerwijderen
 57. volgens truth hurts zijn dezelfde chemicalien die op lage hoogte door vliegtuigen over grote gebieden uitgesproeid worden en witte strepen achterlaten geen chemtrails.

  das een leuke verdraaiing van je.

  chemtrails zijn witte strepen achter vliegtuigen die voor contrails moeten doorgaan, om zo te verhullen dat men stiekum bepaalde chemicaliën uitsproeit.
  Die definitie staat in andere bewoording in de wikipedia en op jouw site infonu.nl.

  jij houdt er een ruimere definitie op na: bij jou is alles dat een spoor achterlaat een chemtrail.
  dus ook de luchtverfrisser op je toilet laat een chemtrail achter.

  daarmee is dus bewezen dat chemtrails bestaan :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Jij bent zo`n beetje het schoolvoorbeeld van een geïndoctrineerde hersenloze imbeciel die ik tegen ben gekomen..

  op zich heeft hij wel een punt: alles wat er aan complotten rondwaart gaat over de vs of israel als oorsprong.

  tegenstanders van een van beide worden vaak op handen gedragen, neem castro, chavez, ahmajinedad...

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Laten dat nu net de mensen zijn die Amerika als vijand hebben. Tja en je weet toch; de vijand van mijn vijand is mijn vriend :o

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Dus eigenlijk geloof je in bepaalde amerikaanse complotten omdat je amerika als vijand ziet?

  BeantwoordenVerwijderen
 61. 'om zo te verhullen dat men stiekum bepaalde chemicaliën uitsproeit.'

  Stiekum? Moet je nou horen wat je zegt, dat is toch om te gieren. Maar wat je wel weer bewezen hebt is dat het je enkel om de vorm te doen is en niet om de inhoud.

  Stiekum, wat doen ze stiekum?

  'daarmee is dus bewezen dat chemtrails bestaan :o)'

  Aha, dat is het dus, dat is waar je zo ontzettend bang voor bent, daarom blijf je volharden dat chemtrails geen chemtrails zijn wanneer ze niet hoog maar laag in de lucht te zien zijn. Was dat nou zo moeilijk? :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Stiekum, wat doen ze stiekum?.

  grappig, je kent het chemtrail-complot zogenaamd niet?

  en dat terwijl je notabene zelf links hebt aangedragen naar sites waarop dat wordt beschreven...

  lees je je eigen bronnen niet?
  lees je niet wat ik uit wikipedia heb geciteerd?


  je argumentatie is hilarisch: je gelooft niet in het chemtrailcomplot, maar chemtrails bestaan: kijk maar naar sproeivliegtuigen met landbouwgif of agent orange.

  en als ik je dan vraag om aan te tonen dat die ook onder chemtrails worden gerekend, dan geef je niet thuis..

  kortom, je zwamt weer wat..


  Maar waarom probeer je zou wanhopig te bewijzen dat chemtrails wel bestaan?


  Waar ben jij zo ontzettend bang voor??

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Voor zover ik weet houdt het chemtrail "complot" in dat wat we voor contrails aanzien -iig een gedeelte van de contrails- geen contrails maar chemtrails zijn, m.a.w. het zijn geen condencestrepen maar chemicalienstrepen. Ik heb het woord 'complot' tussen aanhalingstekens gezet want het zijn chemtrails of het zijn geen chemtrails, ik zie niet zo goed wat het complot dan moet zijn, omdat ze het stiekum doen? Nou, dan zijn er meer complotten dan je lief is :o)

  "je argumentatie is hilarisch: je gelooft niet in het chemtrailcomplot, maar chemtrails bestaan: kijk maar naar sproeivliegtuigen met landbouwgif of agent orange."

  Er is wel een heel groot verschil tussen het sproeien met landbouwgif over gewassen met als doel insecten te bestrijden en het sproeien met zoiets als Agent Orange, de bekende troll tactiek, jij bent hilarisch.

  "en als ik je dan vraag om aan te tonen dat die ook onder chemtrails worden gerekend, dan geef je niet thuis..""

  Er is duidelijk uitgelegd wat de letterlijke betekenis van chemtrail inhoudt, verder had je het over jouw visie, ik heb ook een visie.

  "Maar waarom probeer je zou wanhopig te bewijzen dat chemtrails wel bestaan?"

  Ik vertelde dat in het verleden niet alleen geexperimenteerd was met chemtrailen maar dat het ook daadwerkelijk uitgevoerd is zoals bv met Agent Orange, maar als ik dat zeg dan word jij ontzettend bang, en ik vraag me af waarom?

  Jij bent echt hilarisch, worden chemicalien hoog in de lucht uitgesproeid dan zijn het chemtrails, worden diezelfde chemicalien laag in de lucht uitgesproeid dan zijn het opeens geen chemtrails. Dat is de logica van een vaste en standaard huistrol met een slecht geweten die last heeft van bemoeizucht en van een jaloerse en afgunstige fantasie :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Waar ben jij eigenlijk zo ontzettend bang voor?

  Waarom durf je niet te erkennen dat er een complottheorie rond chemtrails bestaat?

  en kun je me uitleggen waarom het sproeien van landbouwgewassen geen chemtrail is en het sproeien met agent orange wel?
  chemtrail is toch een spoor van chemicalien achter een vliegtuig volgens jou?

  je gaat jezelf steeds meer tegenspreken.

  waar ben je zo ontzettend bang voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Jij bent echt hilarisch, worden chemicalien hoog in de lucht uitgesproeid dan zijn het chemtrails, worden diezelfde chemicalien laag in de lucht uitgesproeid dan zijn het opeens geen chemtrails. .

  nou, het hilarische is dat jij nu beweert dat agent orange op grote hoogte wordt uitgesproeid.
  dit artikel gaat over chembusters waarmee die chemtrails op grote hoogte kunnen worden bestreden, dus impliciet beweer je ook nog eens dat je met een chembuster agent orange te lijf kunt :o)

  Je moet wel heel erg bang voor iets zijn om zulke gekke bokkesprongen te maken.

  Verder heb je inderdaad uitgelegd wat chemtrail letterlijk betekent.

  Maar je hebt niet hard kunnen maken dat die letterlijke betekenis ook inderdaad gebruikt wordt.
  Zelf bestrijd je dat, door tegen mijn argument dat het besproeien van landbouwgewassen ook chemtrailen betreft..
  Je legt dus zelf ook bepaalde beperkingen op aan de betekenis van de term...

  Blijft het punt staan waarom je zo wanhopig probeert aan te tonen dat chemtrails wel degelijk bestaan, terwijl je zelf niet in het complot daaromheen gelooft..

  waar ben je dan zo ontzettend bang voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 66. "Waar ben jij eigenlijk zo ontzettend bang voor?"

  Je lijkt wel een papegaai man, origineel ben je niet :o)

  "Waarom durf je niet te erkennen dat er een complottheorie rond chemtrails bestaat?"

  Ik erken dat de mensen die van mening zijn dat de contrails -of iig een deel daarvan- geen contrails maar chemtrails zijn voor complotters uitgemaakt worden, dus wat loop je nu weer uit je nek te zwammen, wat denk je daarmee te bereiken? :o)

  "en kun je me uitleggen waarom het sproeien van landbouwgewassen geen chemtrail is en het sproeien met agent orange wel?
  chemtrail is toch een spoor van chemicalien achter een vliegtuig volgens jou?"

  Omdat het sproeien van landbouwgewassen als doel heeft insecten etc te bestrijden, ik heb niet gezegd dat je het geen chemtrails kan noemen, ik heb gezegd dat je het niet kan vergelijken met zoiets als bijvoorbeeld Agent Orange. Iedere keer is het met jou hetzelfde, verdraaien, opeens niet goed begrijpen, zuigen etc etc, niets is te dol om je trolpraktijken te kunnen voortzetten. Want wat hoop je eigenlijk te bereiken met ditsoort kolder opmerkingen? :o)

  "nou, het hilarische is dat jij nu beweert dat agent orange op grote hoogte wordt uitgesproeid."

  Dat is wat ik bedoel, ga je weer liegen, het is iedere keer hetzelfde met jou. Nogamaals, wat denk je hiermee te bereiken, welk doel streef je na met ditsoort leugens? :o)

  "dit artikel gaat over chembusters waarmee die chemtrails op grote hoogte kunnen worden bestreden, dus impliciet beweer je ook nog eens dat je met een chembuster agent orange te lijf kunt :o):

  Daar ga je weer, het is iedere keer hetzelfde met jou, ik heb het op dit draadje al een paar keer uitgelegd maar ik zal het nog een keer uitleggen want je bent nogal traag van begrip en dan druk ik me zacht uit, ik reageerde op deze kinderachtige opmerking van je;

  'truth hurts zei...
  chembusters..

  tja, hadden ze die maar in vietnam gehad begin jaren '70, toen de vs aldaar aan chemtrailing deed..

  althans, dat wordt elders beweerd op dit blog door de complotters..

  20 september 2010 09:17'

  Wat denk je daar nou mee te bereiken, welk doel streef je hiermee na? :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 67. "Je moet wel heel erg bang voor iets zijn om zulke gekke bokkesprongen te maken."

  Als iemand bokkesprongen maakt dan ben jij het, jij bent een meester in jezelf in de maling nemen. Wat denk je nou met ditsoort opmerkingen te bereiken? :o)

  "Verder heb je inderdaad uitgelegd wat chemtrail letterlijk betekent."

  Waarom blijf je dan doormekkeren, wat denk je daarmee te bereiken? :o)

  "Maar je hebt niet hard kunnen maken dat die letterlijke betekenis ook inderdaad gebruikt wordt."

  Dat zeg jij, en wie zegt dat het mijn doel is het hard te maken? Dat maak jij er weer van, wat denk je te bereiken door continu onzin te verkondigen? Op het andere draadje vertelde ik dat in de jaren '60 niet alleen geexperimenteerd is met chemtrailen -het sproeien van chemicalien gericht tegen mensen- maar dat het ook daadwerkelijk gedaan is met bijvoorbeeld Agent Orange. Dat jij dan gaat blaten dat het geen chemtrails zijn omdat ze niet hoog maar laag in de lucht uitgesproeid werden dan is van de zotte, dat gaat echt helemaal nergens over, je bent aan het mekkeren over de vorm en je laat de inhoudt -waar het over gaat- compleet links liggen. Wat denk je daar nou mee te bereiken? Je neemt alleen jezelf in de maling :o)

  "Blijft het punt staan waarom je zo wanhopig probeert aan te tonen dat chemtrails wel degelijk bestaan, terwijl je zelf niet in het complot daaromheen gelooft.."

  Jij bent het spoor echt compleet bijster, jij bent verdwaald. Zoals ik net al vertelde verkondige ik -alweer tig dagen geleden- dat ze in de jaren '60 niet alleen geexperimenteerd hadden met chemtrailen maar dat ze het ook daadwerkelijk uitgevoerd hadden, en toen ik dat verteld had toen brak je toch uit in een jankbui dat is niet te kort, t/m vandaag ben je nog aan het janken, waarom ben je zo aan het huilen jochie? Je lijkt wel een klein kind die zijn zin niet krijgt :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 68. en wie zegt dat het mijn doel is het hard te maken?.

  als je je beweringen niet hard kunt maken, dan zwam je maar wat.

  als dat je doel is, dan begrijp ik het...

  Op het andere draadje vertelde ik dat in de jaren '60 niet alleen geexperimenteerd is met chemtrailen.

  ook daarvoor heb je geen enkel bewijs aangedragen...

  -het sproeien van chemicalien gericht tegen mensen- maar dat het ook daadwerkelijk gedaan is met bijvoorbeeld Agent Orange..

  hoe kom je erbij dat agent orange gericht was tegen mensen?

  je weet dus niet wat het doel van agent orange is?

  en als je niet er op doelt dat chemtrailen op grote hoogte ook met agent orange wordt gedaan, waarom spreek je dan over "als dezelfde chemicalien op grote hoogte worden gesproeid zijn het opeens wel chemtrails"

  Ik erken dat de mensen die van mening zijn dat de contrails -of iig een deel daarvan- geen contrails maar chemtrails zijn voor complotters uitgemaakt worden,.

  maar je erkent niet dat die mensen die die mening hebben over een complot spreken..

  Geweldig!!

  Waar ben je zo bang voor?
  Waarom mag er geen sprake zijn van een complot als er op grote hoogte chemicalien over ons wordt uitgestrooid zonder dat wij daarvan op de hoogte zijn?

  Dit antwoord is ook best maf:

  Omdat het sproeien van landbouwgewassen als doel heeft insecten etc te bestrijden, ik heb niet gezegd dat je het geen chemtrails kan noemen.

  als beide chemtrails zijn, dan is het toch geen probleem als ik beide als voorbeeld noem?

  je maakt steeds vreemdere draaiingen.

  Waar ben je dan zo ontzettend bang voor?


  Hiervoor wellicht?

  Wat denk je daar nou mee te bereiken, welk doel streef je hiermee na?.

  Moet je daarom mijn opmerking over de chembuster te vuur en te zwaard bestrijden?

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Dat jij dan gaat blaten dat het geen chemtrails zijn omdat ze niet hoog maar laag in de lucht uitgesproeid werden dan is van de zotte, dat gaat echt helemaal nergens over.

  het is gewoon een andere mening dan die van jou.
  waarom mag ik geen andere mening hebben?
  Waarom maakt dat je zo ontzettend bang dat je van die epistels hier neer plant?

  Verder heb ik mijn mening onderbouwt met info van sites die dat bevestigen.
  Waarom heb jij dat niet gedaan?
  Je doet net alsof chemtrails een normaal engels woord is dat staat voor elk spoor van chemicalien achter vliegtuigen, incl het sproeien met agent orange in vietnam en het sproeien van landbouwgif over gewassen.

  waarom slaag je er dan niet in om de betekenis ervan uit een Engels woordenboek te citeren?

  Waarom kom je met een half citaat van de Nederlandse wikipedia?

  BeantwoordenVerwijderen
 70. "als je je beweringen niet hard kunt maken, dan zwam je maar wat."

  Daar ga je weer, wie zegt dat ik het niet hard kan maken? Wat denk je met ditsoort onzin te bereiken? Wat ben jij toch een vreemd mannetje :o)

  "ook daarvoor heb je geen enkel bewijs aangedragen..."

  Dat bewijs heb ik weldegelijk aangedragen namelijk Agent Orange. Wat is er met jou aan de hand, wat denk je hiermee te bereiken? :o)

  "hoe kom je erbij dat agent orange gericht was tegen mensen?"

  Dit is toch niet te geloven, waar was het volgens jou dan wel tegen gericht, welk doelde streefde ze na met Agent orange? Welk doel streef jij na met ditsoort onzinnige opmerkingen? :o)

  "en als je niet er op doelt dat chemtrailen op grote hoogte ook met agent orange wordt gedaan, waarom spreek je dan over "als dezelfde chemicalien op grote hoogte worden gesproeid zijn het opeens wel chemtrails""

  Omdat Agent Orange chemicalien zijn die witte strepen achterlieten wanneer ze dmv vliegtuigen uitgesproeid werden. Als Agent Orange op grote hoogte uitgesproeid zouden zijn waren het dan wel chemtrails volgens jouw redenatie? :o)

  "maar je erkent niet dat die mensen die die mening hebben over een complot spreken.."

  Vertel dan eerst maar wat het complot zou zijn.

  "Waar ben je zo bang voor?"

  Jij bent echt een papegaai die net een woordje geleerd heeft, jij bent hilarisch, jij moet als clown in het circus gaan werken, alleen mis je de originaliteit :o)

  "Waarom mag er geen sprake zijn van een complot als er op grote hoogte chemicalien over ons wordt uitgestrooid zonder dat wij daarvan op de hoogte zijn?"

  Wie zegt nou dat het van mij geen complot mag zijn? Wat is er toch aan de hand met jou, wat denk je met ditsoort onzin te bereiken, welk doel streef je na?

  "als beide chemtrails zijn, dan is het toch geen probleem als ik beide als voorbeeld noem?"

  Voor mij is dat idd geen probleem, hoe kom je daar nou weer bij? Alleen ik vrees wel dat jij dan weer in een huilbui uitbarst :o)

  "Waar ben je dan zo ontzettend bang voor?"

  Lorre Lorre :o)
  Maar het is duidelijk dat je daar goed door geraakt bent, het zat en zit je helemaal niet lekker, waarom ben je daar zo ontzettend bang voor :o)

  "het is gewoon een andere mening dan die van jou.
  waarom mag ik geen andere mening hebben?"

  Van mij mag je een andere mening hebben, hoe kom je nou weer bij deze onzin? Jij barst in een huilbui uit wanneer ik zeg dat ze in de jaren '60 gechemtrailed hebben dmv Agent Orange, jij bent degene die denkt het tot in den treure te moeten "weerleggen" dat Agent Orange chemtrails zijn dan wel achterlaten.

  "Waarom maakt dat je zo ontzettend bang"

  Lorre lorre :o)

  "Je doet net alsof chemtrails een normaal engels woord is dat staat voor elk spoor van chemicalien achter vliegtuigen"

  Jij moet niet zoveel wroeten in de sites die je complotsites noemt, je kan blijkbaar niet meer helder denken, want geef eens antwoord op deze vraag:

  Als ze Agent Orange op grote hoogte uitsproeien zijn het dan wel chemtrails cq laten ze dan wel chemtrails achter?

  "waarom slaag je er dan niet in om de betekenis ervan uit een Engels woordenboek te citeren?"

  Staat het woord complotter in het woordenboek? Nee, dat staat niet in het woordenboek maar toch gebruikt onder andere jouw hoge priesten en guru barracuda -waar jij nederig voor knielt- dat woord bij schering en inslag en dan horen we je niet, waarom nu opeens wel? Omdat dat het in je trol tactiek past! Maar juist omdat het niet in het woordenboek staat heb je geen poot om op te staan, heb je daar weleens over nagedacht :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 71. "dat complot spreekt van sporen van chemicalien die vermomd zijn als contrails. en dus op grote hoogte voorkomen.
  op lage hoogte, zoals het besproeien van velden met landbouwgif valt niet onder chemtrails.
  verder stellen complotsites dat je kunt zien dat het een chemtrail is als de contrail urenlang zichtbaar blijft aan de hemel. Dat doen contrails kennelijk niet."

  Precies, je spreekt jezelf tegen want chemtrails lijken cq gedragen zich helemaal niet als contrails, hadden ze dat wel gedaan dan hadden ze het nooit over chemtrails gehad.

  Dus dat sporen van chemicalien -hé nu zeg jij het ook!!> 'sporen van chemicalien' :o)- vermomd (hahaha) zouden zij als contrails is regelrechte kolder, je zegt het tenslotte zelf 'Dat doen contrails kennelijk niet', want dat zou dus het essentieele verschil zijn tussen de condense-sporen en de chemicalien-sporen. Zouden de chemtrails zich gedragen zoals contrails dan zou je het verschil niet zien, dus ook dit excuus van je slaat nergens op.

  Beantwoord deze vraag eens;

  Als ze Agent Orange op grote hoogte zouden sproeien en het is zichtbaar dmv witte strepen, zouden die witte strepen volgens jouw redenatie dan chemtrails zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 72. ondertussen is het algemeen bekend dat complottertjes alleen virtueel last hebben van gemtreels. Als je ze vraagt of ze IRL maatregelen hebben genomen tegen de gemtreels in de vorm van maskers (om zodoende te voorkomen dat de NWO hun gedachten manipuleert) dan blijft het antwoord achterwege.
  Eigenlijk dus gewoon "nee" is het antwoord

  BeantwoordenVerwijderen
 73. wie zegt dat ik het niet hard kan maken? .

  Je kunt niet lezen?

  Jij hebt het tot nu toe niet hard gemaakt en draait er continu omheen, dus concludeer ik dat jij het niet hard kunt maken..  Dat bewijs heb ik weldegelijk aangedragen namelijk Agent Orange..


  Nope, je hebt niet aangetoond dat het sproeien met agent orange wordt gezien als chemtrailen...
  Zo staat het niet op die pagina waarnaar je linkte en is agent orange ook niet te vinden als voorbeeld van chemtrailen op de wikipedia-pagina's, terwijl dat juist een heel helder en duidelijk voorbeeld zou zijn. Zelfde geldt voor sproeien met landbouwgif: staat niet als voorbeeld op de sites over chemtrails.


  welk doelde streefde ze na met Agent orange?.

  Jij hebt dus geen enkel idee waarvoor agent orange werd gebruikt?
  Waarvoor diende dat middel volgens jou?
  Dat weet je dus niet?
  Omdat Agent Orange chemicalien zijn die witte strepen achterlieten wanneer ze dmv vliegtuigen uitgesproeid werden..


  Hoe kom je er bij dat agent orange witte strepen achter laat?

  Dat laten jouw foto's niet zien.
  "Vertel dan eerst maar wat het complot zou zijn."

  ik zou zeggen, leef je uit:
  http://www.complotten.nl/chemtrails/chemtrails-worden-wij-heimelijk-besproeid-met-chemicalien

  oa dus dat er heimelijk chemicalien worden gesproeid om de bevolkingsgroei in te perken, om de bevolking via chemtrails in te enten, om de bevolking met behulp van chemtrails gedwee te maken en te houden.
  Jij bent echt een papegaai die net een woordje geleerd heeft
  .

  Grappige opmerking, want deel 2 van de zin heb je van mij gejat:

  "jij bent hilarisch"

  Maar dat je doodsbang bent blijkt wel uit je reactie. Enige wat je doet is aanvallen, aanvallen, aanvallen.
  ik zeg iets over chembusters en jij begint meteen te stuiteren en gaat frontaal de aanval in..

  Waar ben je dan zo ontzettend bang voor dat je daar zo tegen in moet gaan?

  Wie zegt nou dat het van mij geen complot mag zijn?
  .


  Jij, want je doet net alsof je niet bekend bent met complottheorieen over chemtrails waarbij de samenzweerders ons proberen te beinvloeden met behulp van chemtrails.
  Dat mag kennelijk geen complot heten volgens jou?
  Waarom niet? Waarom ben je daar zo bang voor?

  Voor mij is dat idd geen probleem, hoe kom je daar nou weer bij?
  .

  Nou, vanwege dit:

  Er is wel een heel groot verschil tussen het sproeien met landbouwgif over gewassen met als doel insecten te bestrijden en het sproeien met zoiets als Agent Orange, de bekende troll tactiek.


  Tja, eerst is het een trolltactiek en nu heb je geen probleem dat ik beide als voorbeelden van chemtrails geef?

  In je angst weet zelf niet meer wat je zoal typt :o)

  Vandaar dat je jezelf continu tegen spreekt.  Van mij mag je een andere mening hebben, hoe kom je nou weer bij deze onzin? .

  Tja, je geeft zelf al antwoord:

  Jij barst in een huilbui uit wanneer ik zeg dat ze in de jaren '60 gechemtrailed hebben dmv Agent Orange.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. jij bent degene die denkt het tot in den treure te moeten "weerleggen" dat Agent Orange chemtrails zijn.

  Hoezo weerleggen?
  Ik vraag enkel of je wilt aantonen dat dat chemtrails zijn.
  En dat lukt je niet.
  Je zwamde gewoon wat over experimenten met chemtrails in de jaren '50 en als iemand je vraagt om dat te onderbouwen kom je met pijn en moeite met 'bewijs' dat ten eerste niet een experiment is en ten tweede niet valt onder de definitie van chemtrails, zoals die is te lezen op sites over chemtrails, waaronder notabene jouw infonu.nl


  Jij moet niet zoveel wroeten in de sites die je complotsites noemt.


  Grappig, dus ik mag die sites niet meer lezen van je omdat je er ongemakkelijk van wordt?
  Is dat waar je bang voor bent? Dat wederom blijkt dat je maar wat loopt te zwammen?
  Als ze Agent Orange op grote hoogte uitsproeien zijn het dan wel chemtrails cq laten ze dan wel chemtrails achter?.

  Ik verwacht niet dat er chemtrails ontstaan als je agent orange op grote hoogte uitsproeit.
  Ik neem aan dat die agent orange neerdaalt, zoals dat ook gebeurde in vietnam waar het werd gebruikt om bomen te ontbladeren (en dus niet tegen mensen werd ingezet, zoals jij suggereert).
  Lijkt me ook niet echt handig als agent orange urenlang als een spoor in de lucht blijft hangen.
  "Staat het woord complotter in het woordenboek? Nee, dat staat niet in het woordenboek maar toch gebruikt onder andere jouw hoge priesten en guru barracuda.

  Precies, en dan moet je dus de betekenis zoeken in de context van de persoon of groep die die term hanteert.
  En chemtrails wordt alleen gebruikt als term voor contrails hoog in de lucht die zich anders lijken te gedragen dan normale contrails..


  Maar juist omdat het niet in het woordenboek staat heb je geen poot om op te staan.

  leuke draai, maar juist omdat het niet in het woordenboek staat geeft aan dat het geen algemene term is die wordt gebruikt om de sproeiwolk achter vliegtuigen die landbouwgif op gewassen spuiten te beschrijven.

  En jij beweert bij hoog en laag dat dat wel zo is..

  Tja toon maar aan dan...

  BeantwoordenVerwijderen
 75. je spreekt jezelf tegen want chemtrails lijken cq gedragen zich helemaal niet als contrails, hadden ze dat wel gedaan dan hadden ze het nooit over chemtrails gehad.
  .

  helaas, bovenstaande is niet mijn idee.

  het hele chemtrailcomplot is onzinnig, dat ontken ik niet.

  maar daar gaat het ook niet om: jij probeert wanhopig aan te tonen dat ze in de jaren 50-60 experimenten met chemtrails deden, maar kunt dat niet aantonen.
  Je hebt bijv. niet aangetoond dat het sproeien van agent orange op lage hoogte voor lange witten sporen zorgt die urenlang blijven hangen.
  Verder spreekt geen enkele site waarnaar je verwees van chemtrails in verband met agent orange.

  Ook zwijg je over de chembuster, kennelijk omdat je zelf ook wel snapt dat die zeer waarschijnlijk niks doet tegen agent orange..

  BeantwoordenVerwijderen
 76. "Je hebt bijv. niet aangetoond dat het sproeien van agent orange op lage hoogte voor lange witten sporen zorgt die urenlang blijven hangen."

  Precies, het gaat jou alleen om de vorm, het gaat jou niet om de inhoud. Kan jij aantonen dat Agent Orange op 10 km hoogte in de bovenste luchtlagen niet uren blijft hangen? Nee dat kan je niet, m.a.w. blijft Agent Orange wel uren hangen in de bovenste luchtlagen dan zijn het volgens jou opeens wel chemtrails, het gaat jou helemaal niet om de middelen die uit de vliegtuigen gesproeid worden het gaat jou zogenaamd om de strepen, blijven ze lang hangen dan zijn het chemtrails maar zouden ze niet lang blijven hangen dan zijn het zogenaamd geen chemtrails al valt iedereen dood neer, dat is jouw krankzinnige manier van redeneren :o)

  En dan komt de volgende vraag, zijn de strepen die zo lang blijven hangen daadwerkelijk chemtrails, zo niet waarom zouden chemtrails dan zo lang moeten blijven hangen, want dan zijn de strepen die zo lang blijven hangen helemaal geen chemtrails :o)

  Je had het in je eerdere reactie zelf over chemicaliensporen, en dat is wat chemtrails zijn, chemicaliensporen :o)

  Die hele discussie over chemtraisl gaat natuurlijk niet over die strepen maar over de vraag of er wel of geen chemicalien over ons uitgesproeid worden.

  En natuurlijk weet ik waar Agent Orange voor gebruikt werd, daarmee ontbladerde ze bomen zodat ze beter de "vijand" cq mensen konden afmaken, buiten dat heel veel mensen direct stierven aan de gevolgen van Agent Orange. Dat is heel iets anders dan het besproeien van gewassen. En jij ziet geen witte strepen achter de vliegtuigen op die foto's? Dan heb jij echt stront in je ogen :o)

  En wat nu als er chemicalien over ons uitgesproeid worden die helemaal geen sporen achterlaten? Dan ga jij blaten dat er helemaal niets aan de hand is want er zijn immers geen chemtrails te zien? M.a.w. wat probeer je eigenlijk te bereiken met je achterlijke gedrag? :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Kijk, dit zijn nou chemtrails
  http://www.youtube.com/watch?v=bSSWnXQsgOU

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Kan jij aantonen dat Agent Orange op 10 km hoogte in de bovenste luchtlagen niet uren blijft hangen? Nee dat kan je niet.

  precies, dus is jouw vraag daarover onzinnig.

  het gaat jou helemaal niet om de middelen die uit de vliegtuigen gesproeid worden het gaat jou zogenaamd om de strepen, blijven ze lang hangen dan zijn het chemtrails.

  Dat blijkt uit de sites waarnaar gelinkt is.
  Nogmaals, ik ondersteun deze complottheorie niet, ik vind hem onzinnig. En jij onderstreept dat nu.
  Da's mooi, zijn we het toch ergens over eens..

  En dan komt de volgende vraag, zijn de strepen die zo lang blijven hangen daadwerkelijk chemtrails, zo niet waarom zouden chemtrails dan zo lang moeten blijven hangen, want dan zijn de strepen die zo lang blijven hangen helemaal geen chemtrails .

  precies, waaruit wederom blijkt dat het chemtrailcomplot onzinnig is.
  Daarom vraag ik me af waarom jij bij hoog en laag wilt beweren dat chemtrails bestaan, terwijl je zelf de theorieen rond dunne strepen die volgens de complotdenkers te lang aan de hemel blijven staan niet ondersteunt.


  Je had het in je eerdere reactie zelf over chemicaliensporen, en dat is wat chemtrails zijn, chemicaliensporen.

  nee, jij wilt continu zeggen dat chemtrails chemicaliensporen zijn. En ik heb toen gesteld dat in dat geval de term chemtrails een algemeen Engels woord moet zijn dat dus ook in het woordenboek staat en dat elk spoor van chemicalien een chemtrail is. Dus ook het sproeien van landbouwgif over gewassen, het spuiten met luchtverfrisser op het toilet. chemtrails zitten schijnbaar overal in, zoals in het brood waar volgens complotdenkers lsd in zat in een dorpje in frankrijk. lsd is een chemische drug, ze vonden sporen, dus chemsporen, dus chemtrails.
  Er zaten dus chemtrails in het brood, aldus jouw visie op die term.
  Tja, die visie heb je niet kunnen hard maken: elke complotsite spreekt over contrails en hoe die zich misdragen en hoe verdacht dat wel niet is..

  En natuurlijk weet ik waar Agent Orange voor gebruikt werd, daarmee ontbladerde ze bomen zodat ze beter de "vijand" cq mensen konden afmaken.

  kijk, dan weet je het opeens wel.
  Dat goedje was inderdaad niet echt gezond voor de mens, maar dat was DDT (een landbouwgif) ook niet.


  En wat nu als er chemicalien over ons uitgesproeid worden die helemaal geen sporen achterlaten?.

  Precies!!
  Dat maakt dat hele chemtrailcomplot zo onzinnig.
  Als er chemicalien over ons worden uitgesproeid, dan mag je aannemen dat die op ons neerdalen en niet op grote hoogte uitwaaieren en urenlang zichtbaar zijn.

  ga jij blaten dat er helemaal niets aan de hand is want er zijn immers geen chemtrails te zien?.

  Uit die opmerking blijkt dat je er helemaal niets meer van begrijpt :o)

  ik stel voor dat je je eens gaat verdiep[en in de chemtrail-complotten. Je doet nu net alsof ik die complotten heb verzonnen en dat ik daarover onzinnige voorstellingen heb.
  Dat is niet zo: ik geef aan hoe de complotdenkers volgens hun eigen complotsites (die ik van jou niet meer mag lezen...) denken over de contrails die urenlang zichtbaar blijven. Dat het hen vooral om de vorm gaat en ze voorbij gaan aan het feit dat je de bevolking ook zonder chemtrails kunt besproeien met chemicalien kan ik niet helpen...
  Jij stelt echter dat je het complot onzinnig vindt, het is volgens jou zelfs geen complot, maar je probeert wel bij hoog en laag aan te tonen dat chemtrails wel degelijk echt zijn...
  Leg jij dan eens uit waarom de wolk chemicalien achter de sproeivliegtuigen met agent orange wel chemtrails zijn en die strepen hoog in de lucht die ik op complotsites zie niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 79. En jij ziet geen witte strepen achter de vliegtuigen op die foto's?.

  ik zie een sproeinevel, maar die lijkt meteen te verdwijnen.

  ik zie nergens dat die sproeinevel verandert in een spoor dat urenlang zichtbaar is, noch zie ik op die site beschreven dat die nevel een chemtrail genoemd wordt.

  Dus is het aannemelijker dat je zelf creatief met de term hebt omgesprongen in een wanhopige poging om aan te tonen dat men in se jaren '60 experimenteerde met chemtrails (wat je nog steeds niet hard hebt kunnen maken)...

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Voorbeeld van gebruik van chemtrails door de poelier :o)

  http://www.poeliertijsen.nl/erkenningen.html

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Truth hurts, jij bent compleet de weg kwijt, ik begin medelijden met je te krijgen, wat een ongelooflijke dwaas ben je, niet te kort :o)

  Ik heb al diverse keren aangegeven dat ik niet geloof dat de contrails die we zien chemtrails zijn, m.a.w. ik geloof niet dat ze chemicalien boven onze hoofden uitsproeien!!

  Wat ik wel zeker weet is dat ze bijvoorbeeld in de jaren '60 chemicalien dmv vliegtuigen boven gebieden hebben uitgesproeid met als doel mensen te bestrijden, m.a.w. ze hebben gechemtrailed want bijvoorbeeld Agent Orange is nameijk een chemicalie die sporen achterlaat wanneer het gesproeid wordt.

  Maar wanneer ik dit zeg dan barst je spontaan in huilen uit, ik begin het vermoeden te krijgen dat je een geestelijke beperking hebt :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 82. " chemtrails zitten schijnbaar overal in"

  Hiermee geef je blijk dat je totaal geen besef hebt wat chemtrails zijn, chemtrails zijn geen goedje of iets dergelijks, chemtrails zijn chemicaliën sporen. De chemtrail theorie waar jij op doelt stelt dat de contrails = condense sporen geen condense sporen = contrails maar chemtrails = chemicaliën sporen zijn, m.a.w. ze zouden chemicaliën boven onze hoofden uitsproeien. De chemicaliën zijn het goedje en de chemtrails zijn de sporen die de chemicaliën achterlaten, in dit geval zou dat in de vorm van witte strepen in de lucht zijn zoals dat bij contrails = condense strepen het geval is.

  En je gaat weer verder mekkeren over dat het woord chemtrails niet in het woordenboek staat, het woord complotter staat ook niet in het woordenboek, waarom hoor ik je daar nooit over terwijl je hoge priester en guru barracuda -waar je nederig voor knielt- dat woord bij schering en inslag gebruikt, toch horen we je daar nooit over :o)

  Rara hoe kan dat :o)

  Nou, dat is heel simpel, omdat je de vaste en standaard huisdrol van barracuda bent :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Volume 17, Number 5, Pages 599-612


  Chemical trails used for orientation in nest cavities by two vespine wasps, Vespa crabro and Vespula vulgaris

  I. Steinmetz, S. Sieben and E. Schmolz

  Insectes Sociaux, 2002, Volume 49, Number 4, Pages 354-356

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Ik zie net dat de Nederlandse Energie Maatschappij hier ook reclame maakt, en daar wens ik verder niet aan mee te werken, dus ik ga het heel snel afbouwen, hooguit nog een paar reacties en dan is het bey bey zwaai zwaai want het is toch iedere keer hetzelfde gezwets van de vaste en stadaard huisdrol. En moet je opletten dan komen de hoeveelheid reacties gemiddeld amper boven de 10 per draadje :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Ik heb al diverse keren aangegeven dat ik niet geloof dat de contrails die we zien chemtrails zijn, m.a.w. ik geloof niet dat ze chemicalien boven onze hoofden uitsproeien!!.

  wordt dat ontkent dan?


  Hiermee geef je blijk dat je totaal geen besef hebt wat chemtrails zijn, chemtrails zijn geen goedje of iets dergelijks, chemtrails zijn chemicaliën sporen..

  Precies!!
  Dus sporen van chemicalien.
  Dus als ik mijn rozen met pesticiden bespuit, dan kun je op de blaadjes van die rozen chemtrails terug vinden. Immers, op die blaadjes blijven sporen van chemicalien achter..

  tot zover jouw logica :o)

  De chemtrail theorie waar jij op doelt stelt dat de contrails = condense sporen geen condense sporen = contrails maar chemtrails = chemicaliën sporen zijn, m.a.w. ze zouden chemicaliën boven onze hoofden uitsproeien..

  Precies!!
  En daar zou zo'n chembuster tegen helpen..


  En je gaat weer verder mekkeren over dat het woord chemtrails niet in het woordenboek staat.

  logisch, want jij beweert dat chemtrail een normaal algemeen geaccepteerd Engels woord is voor chemicaliensporen achter vliegtuigen en dergelijke.
  Tja, dan mag je toch op zijn minst verwachten dat het in het woordenboek staat, toch?
  Ik ken het woord alleen in combinatie met de complottheorie, zoals jij die hierboven beschreef.


  , het woord complotter staat ook niet in het woordenboek, waarom hoor ik je daar nooit over .

  omdat dat al uitgebreid besproken is in het verleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Wat ik wel zeker weet is dat ze bijvoorbeeld in de jaren '60 chemicalien dmv vliegtuigen boven gebieden hebben uitgesproeid met als doel mensen te bestrijden.

  grappig, eerder wist je nog te vertellen dat het bedoeld was om de bomen te ontbladeren.

  nu beweer je dat het een bestrijdingsmiddel tegen mensen is?

  Je weet ook niet wat je wilt :o)

  Maar leg eens uit wat dit met het chemtrailcomplot van doen heeft?

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Chemical trails used for orientation in nest cavities by two vespine wasps, Vespa crabro and Vespula vulgaris.

  ah, wespen die chemical trails gebruiken om zich in hun nest te kunnen orienteren :o)

  dat valt volgens jou onder de chemtrails...

  Tjaaaa...

  BeantwoordenVerwijderen
 88. n dan is het bey bey zwaai zwaai .

  ah, je begint het op te geven :o)

  Wel lief dat je bang bent dat het hier rustig wordt.

  ach, dat zei hoebedoelje ook, en zie hoe druk het is zonder hem....

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Voor wie er niks meer van snapt:

  chemtrails bestaan echt en worden door wespen gemaakt. niks complotterigs aan.

  aldus geendank :o)

  http://www.springerlink.com/content/5fb83x56g50mdthe/

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Wat een woordendiaree weer van truth hurts, maar ik begrijp het wel, truth hurts voelt de bui al hangen, dat worden lange donkere koude en eenzame avonden deze winter voor truth hurts.

  Oh gossie wat zielig .. NOT :o)

  Nou, bey bey zwaai zwaai..

  En oh ja, ik toonde even aan dat chemical trails = chemtrails niet alleen voor die strepen gebruikt worden. en wat denk je?

  Precies, truth hurts barste weer in huilen uit :o)

  Oh gossie .. NOT :o)

  Nou, bey bey zwaai zwaai blog die het enkel om het geld te doen is :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Neem je alweer afscheid van ons? En onder welke naam keer je nu weer terug?

  BeantwoordenVerwijderen
 92. ik toonde even aan dat chemical trails = chemtrails niet alleen voor die strepen gebruikt worden..

  da's juist de grap, dat heb je helemaal niet aangetoond :o)

  Die site spreekt duidelijk over chemical trails, niet over chemtrails.

  verder bevestig je daarmee wat ik al eerder stelde en wat jij probeerde tegen te spreken: dat in jouw visie feitelijk alles dat een chemisch spoor achterlaat aan het chemtrailen is.
  Dus bijv de CIA stopte chemtrails in brood in een Frans dorpje :o)

  BeantwoordenVerwijderen