donderdag 14 oktober 2010

Magical mystery tour of disclosure

Is er nog wat gebeurd afgelopen zondag op het hoofdkwartier van Niburu, waar als we de berichten mochten geloven iets belangwekkends stond te gebeuren? Dat wilde de aanhang die niet aanwezig was op de (uitverkochte) bijeenkomst in Barneveld ook wel eens weten. Maar initiatiefnemer Anton Teuben beriep zich naar verluidt op het zwijgrecht, en ook de andere aanwezigen hielden hun mond potdicht over de magical mystery tour of disclosure' Nogmaals en voor de laatste keer.........NEE ik vertel er niets over !!!! IS DAT NU DUIDELIJK? Moeilijk he, mensen in hun waarde laten? En maar blijven proberen omdat jullie weten dat als je doorvraagt ik overstag zal gaan! In therapie leer ik daar niet meer aan toe te geven, zo lekker puh,' reageerde ene Bonnie boos op het forum.

Van de weeromstuit publiceerde Niburu een dag later toch maar een verslag, waaruit de urgentie van de bijeenkomst al helemaal niet bleek: 'De volgende themagroepen zijn inmiddels vormgegeven: Nulpuntenergie, Niburu TV en Radio, Kind en Onderwijs, Ascentie en Gezondheid, Schumann Resonantie, Galactische Federatie en Buitenaards Contact, Dolfijnen, Niburu Jong, Evenementenorganisatie, Multiculturele Samenleving, GGZ, Contacten Bedrijfsleven en Logistiek en Organisatie.'

Maar ging het hier eigenlijk wel om? Blijkbaar niet. Want al gauw lekte uit dat op 13 oktober (gisteren dus) buitenaardsen met de naam Transcenders zich aan ons zouden vertonen op een manier die geen twijfel meer laat bestaan aan Ufo's en buitenaardse beschavingen. Dat werd in elk geval medegedeeld door een voormalige NORAD officier die een medium heeft geraadpleegd. Kennelijk behoort een belletje vanuit het ruimteschip nog niet tot de mogelijkheden (het kan natuurlijk zijn dat op planeet X nooit een Edison is opgestaan of dat het spraakvermogen is weggeëvolueerd).

Maar nu de vraag: vanwaar die geheimzinnigheid? Rekende de Niburu kern op een reisje door het heelal en wilde men de lange wachtlijsten beperken? Of zou het zijn dat Anton Teuben er alweer voorzichtig rekening mee hield dat ook deze belofte niet zou worden ingelost? In 2008 moest Anton ook met de billen bloot toen hij een Australische vrouw met de New Age-naam Blossem Child op haar blauwe of bruine ogen geloofde. Ook die voorspelde de komst van buitenaardsen, en opvallend genoeg ging het toen om 14 oktober. Anton beloofde toen dat hij niet meer achteloos channelings op de website zou plaatsen en iets kritischer zou zijn.

Je raadt hem al. Woensdag 13 oktober vergleed zonder noemenswaardige incidenten. Geen UFO aan de lucht. Hoewel....

UPDATE: De UFO's boven New York waren ballonnen.

3 opmerkingen:

 1. Ik hoop dat iedereen nu wakker is, en dat het met die onzin van Teuben nu eindelijk eens definitief afgelopen is. De meest kritische mensen heeft hij zelf al geband van zijn forum,ik hoop dat de rest nu zelf ook vrijwillig opstapt daar. Kan die Teuben weer gewoon een winkel in [Alien] kleding beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, ze toen er toch geen kwaad mee, dus laat ze gewoon :o)

  Zolang ze maar niet oproepen tot massale zelfmoord of vergelijkbare schadelijke acties....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Duizenden mensen zijn gisteren getuige geweest van verschillende onbekende zilverkleurige, glanzende objecten die boven Manhattan in New York te zien waren. De UFO's bleven zo'n drie kwartier stil in de lucht hangen waardoor veel getuigen er foto's en films van hebben kunnen maken.

  De politie en de luchtvaartorganisatie FAA werden rond half twee 's middags overspoeld met telefoontjes van burgers die de objecten waarnamen. Beide instanties konden geen verklaring geven voor de objecten, en volgens de FAA ondervond het vliegverkeer geen hinder van de objecten. Op Twitter werd gemeld dat helikopters rond the Empire State Building cirkelden, waar één van de UFO's boven bleef hangen.

  Op het internet gingen al enige maanden geruchten rond dat UFO's zich volop zouden laten zien op 13 oktober. Dit werd medegedeeld door de gepensioneerde Norad officier Stanley A. Fulham, die deze uitspraak deed aan hand van informatie van de 'Transcendors', gechanneld door Rik Thurston. Gezien de verder verstrekte informatie van deze ex-officier, over o.a. de bedreiging van al het leven op aarde door verhoogde CO2 concentraties waarvoor de mensheid gered moet gaan worden, hebben wij de rest van het verhaal ook maar met een dikke korrel zout genomen. Redacteur Mark Traa van HP/de Tijd wist afgelopen maandag anders te melden, maar rectificeerde de uit de duim gezogen feiten twee dagen later.

  Of het nu dus om echte UFO's gaat of dat grappenmakers ludiek hebben ingespeeld op het 13 oktober verhaal, is tot dusver onduidelijk. Enkele media en omstanders vermoeden dat het om ballonnen gaat, maar bij vele anderen, die er getuige van zijn geweest, is dit uitgesloten zaak. "Hoe kan een ballon nou zo lang  stil in de lucht blijven hangen?", vroeg een getuige uit Chelsea zich af.

  BeantwoordenVerwijderen