vrijdag 8 oktober 2010

Bram

Op het moment dat zij 'boobies' riep moet hij zijn oren hebben gespitst. Ten minste, dat valt af te leiden uit de strekking van het boek dat Femmetje de Wind (36) en Mirjam van den Broeke (33), beiden journalisten, schreven over hun Bram (50). Ze claimen alle twee een liefdesaffaire te hebben gehad met mr. Moszkowicz. Met Femmetje duurde dat naar verluidt enkele maanden, de affaire met Mirjam was een beduidend korter leven beschoren. Dat of het was gewoon een heel lang interview.

Ja, boppers, vandaag duiken we in de wereld van RTL Boulevard. Geeft niks, zelfs de VK roddelt mee. Een heel boek over Bram door twee 'ervaringsdeskundigen' die Eva willen waarschuwen voor een soortgelijke deceptie. 'Gelukkig valt de advocaat niet op mij omdat ik zulke grote jetsers heb. Die heb ik namelijk niet. Andersom zit ik nu ook niet bepaald met een hersenloze met een bochel te eten, maar met een charmante, goed geklede, intelligente man, die toevallig ook nog iets te verteren heeft.' schreef Mirjam bij de Quote in betere tijden. Maar helaas. Meestal geeft hij je niet langer dan drie of vier maanden van zijn kostbare tijd om dan – totaal onverwacht – weer door te gaan met het volgende project.

De dames traden er mee naar buiten uitgerekend luttele dagen nadat Moszkowicz Nieuwsuur een interview weigerde omdat Eva daar niet aan het werk kon vanwege Bram. Waarmee in een klap duidelijk werd waarom Eva dat actualiteitenprogramma niet kan presenteren.

Maar goed, dat boek, wat komt daar in godesnaam in te staan? Wat Bram hen allemaal niet vertelde terwijl zij een brandende kaars naar beneden keken tijdens een dinner in the sky of fingerfood in een chique oesterbar? Dat hij de de melk met citroenschil en zout tot aan het kookpunt brengt? Een eitje tikt met een kopstoot? Dat hij een nachthemd draagt van luxueus zuiver zijden satijn in stippeldessin met fijne kanten applicaties langs de hals en aan de onderkant? Zou hij uit de school hebben geklapt over Geert en hen alle anekdotes over Willem Holleeder hebben verteld? Of wordt het een knip- en plakwerkje van oude interviews, aangelengd met details over zijn grijzende slapen?

En dan de hamvraag: hoe is de samenwerking tussen de beide dames eigenlijk tot stand gekomen? Bestaat er soms een Bram Anonymous (BA)? Is er een geheim forum waar Ingrid, Bonnie, Edana, Glenna, Guinevere en honderden lotgenoten troost bij elkaar zoeken? En wat hebben zij onderling afgesproken? Dat zij Bram zouden promoveren tot ideaal mantype? Gelukkig is er nu dan een handleiding voor Fleur, Julia, Anna, Britt, Roos en hoe al die opvolgers nog mogen heten. Doe er uw voordeel mee, dames!

3 opmerkingen:

  1. Met Femmetje duurde dat naar verluidt enkele maanden, de affaire met Mirjam was een beduidend korter leven beschoren.

    Houd hij het nog lang vol met zo`n snol. Ik flikker mijn veroveringen meestal de volgende morgen de deur al uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We wisten wel dat je een Neanderthaler was.

    BeantwoordenVerwijderen