woensdag 6 oktober 2010

Waarzegger

Voorspellingen, daar zijn complotters ware meesters in. Neem Xandernieuws: 'Volgens contra-terrorisme bronnen zal het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken over enkele uren een zeer ongebruikelijke waarschuwing gaan afgeven voor Amerikanen in Europa, omdat er mogelijk op zeer korte termijn meerdere 'Mumbai'-achtige terreuraanslagen zullen plaatsvinden. Het advies om publieke locaties in Europa te mijden volgt op de afgelopen week afgekondigde hoge staat van paraatheid in Groot Brittannië, Duitsland, Frankrijk en Zweden, omdat islamitische terroristen uit Pakistan in deze landen aanslagen zouden willen gaan plegen.'

Inmiddels zijn dagen verstreken en de 'Mumbai'-achtige terreuraanslagen zijn uitgebleven, en de waarschuwingen hielden nou ook weer geen formeel negatief reisadvies in. Eigenlijk werd het weekend alleen opgeschrikt door een condoom in een gebakken ei. Maar we kennen Xander inmiddels een beetje: als hij ergens op een website iets leest wordt het als een onwrikbare waarheid gepresenteerd, en nog eens drie keer uitvergroot, liefst met afschrikwekkende collages van een zoveelste Armageddon.

Je kan het ook nog helemaal uit de dikke duim zuigen. Zo werden we via onze blog roll gewezen op een stukje van de Algemene Inlichtingen en Rijks Verzwijgings Dienst (...), die meent dat de PVV, Wilders, Fortuyn het gevolg zijn van 'war on terror'. 'Het islamitische gevaar, in combinatie met de verhoogde spanning door de economische crisis en terreurdreiging, is een kruitvat dat op exploderen staat. De lont moet alleen nog aangestoken worden en dat kan in de vorm van een gigantische economische crisis waarvoor een zondebok aangewezen zal worden of een gigantische terreuraanslag met tienduizenden doden als gevolg. Dit, beste mensen, staat op de planning komende jaren.'

Wedkantoor, anyone? Zo moet er dit jaar volgens Nostradamus trouwens eerst ook nog een wereldoorlog komen. In november. Dat wordt opschieten geblazen. Geen van de voorspellingen van de oude heer is tot nu toe uitgekomen, geen gifgas op de Zwarte Zee, en met die oorlog tussen Groot-Brittannië en Frankrijk wil het ook maar niet lukken. De glazen bol hapert. Vanaf zondag wordt het in elk geval kouder. Oant Moarn!

8 opmerkingen:

 1. "Je kan het ook nog helemaal uit de dikke duim zuigen. Zo werden we via onze blog roll gewezen op een stukje van de Algemene Inlichtingen en Rijks Verzwijgings Dienst (...), die meent dat de PVV, Wilders, Fortuyn het gevolg zijn van 'war on terror'."

  Dat wildermannetje gewoon een 'afgescheiden' valse-vlag flapdrol is in dienst van de monetaire monopolisten, die hem bij hun eveneens uitgewoonde vvd toch nog niet meer helemaal tot zijn gekoosjerde dienstplicht zagen komen, weet iedereen met intuïtieve vermogens en meer geestelijke onafhankelijkheid moderator. Maar dat je nog steeds blijft ontkennen wat de ware redenen zijn van de samenwerking tussen het cda, pvv en de vvd, is aan jou ingekapselde wereldvisie weldegelijk uitbesteed blijkbaar. Lees eens de visies van DEZE 'zionistische' proletariers aankaartende heilsprofeet eens? De samenwerking tussen 'onze' binnenlandse rechtsparteien is hem namelijk gelegen in het feit dat zelfs cda-jaapie ten tijde van zijn mensverradende ambt als goyimverlakkende droplol betrokken is geweest bij hun synthetisch uitgevreten staatsterroristische misdrijven...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou volgens mij voorspeld Xandernieuws dit niet, maar heeft hij gewoon opgeschreven wat anderen voorspellen.

  Scotland Yard warns: "Mumbai is coming to London"

  US Warns Americans of Imminent Al Qaeda Attack

  Ach ja, het zal allemaal wel. De angstschaal moet natuurlijk wel een beetje op peil blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. arminius: dat bericht is van december vorig jaar..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. TH, dat klopt idd. voor het eerste bericht. maar diverse inlichtingen diensten in Amerika en Europa waarschuwen de laatste dagen voor terroristische aanslag ala Mumbai.

  Britse media meldden woensdag dat bronnen bij inlichtingendiensten hebben verteld dat aanslagen zoals in Mumbai al langer in westerse landen worden gevreesd. Samenzweerders die hun basis in Noord-Waziristan zouden hebben, zijn volgens de bronnen bestookt met onbemande bommenwerpers, zogeheten drones.

  Het voorbereiden van aanslagen in Europa is zodoende stopgezet volgens de berichten. De doelwitten in Pakistan zouden zijn geselecteerd op basis van het werk van inlichtingendiensten in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en de VS. Deze maand zijn in Waziristan al meer dan twintig bombardementen uitgevoerd met behulp van drones.

  nu.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer een bewijs dat Arminius niet kan lezen of maar half leest. Wat staat er nou in het artikel? Ik heb soms sterk de indruk dat Arminius al begint te googelen voordat hij de laatste regel bereikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat staat er nu in de eerste regel van dit artikel John?

  "Voorspellingen, daar zijn complotters ware meesters in."

  De voorspellingen komen dus NIET van complotters, maar van inlichtingendiensten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Niet de overdrijving die er door Xandernieuws aan is toegevoegd, Arminius.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hee Barracuda,

  Ik vind dat jij echt een gewéldig weblog hebt en dat je gewéldig schrijft!

  BeantwoordenVerwijderen