zaterdag 9 oktober 2010

Eeuwenlange misleiding

HP/DeTijd volgt het complotvolkje tegenwoordig zelfs fanatieker dan Barracuda, maar die kijkt dan ook niet zo vaak bij Ufo fanclub Niburu. Die site heeft volgens het weekblad opgeroepen tot een spoedbijeenkomst, morgen (10-10-10) op het hoofdkwartier in Barneveld. Niburu is namelijk 'in de positie gebracht contact te onderhouden met de vele buitenaardse soorten die om onze planeet hangen. Van de meest negatieve in de lagere dimensies (waaronder met name de mens) tot de meest liefdevolle wezens uit de hoogste dimensies en stelsels, waar het gros op Aarde geen weet van heeft.' Kijk, dat zijn nog eens berichten, al moet iemand Barracuda maar eens uitleggen wat hiermee bedoeld wordt.

De Nederlandse nieuwsdiensten weigeren volgens Niburu stelselmatig te melden dat 'een Buitenaardse interventie de Aarde meerdere malen heeft behoed van totale vernietiging'. Daarom neemt Niburu die taak maar op zich, en wel met 'alle mensen uit geheel Nederland, België en Duitsland die weten over de positie die wij straks samen innemen met onderdelen van de Galactic Federation. 'De gevolgen van mind-control en eeuwenlange misleiding worden nu zichtbaar,' aldus Niburu.

En ineens moesten we weer denken aan de fameuze voorspelling van datzelfde Niburu dat op 14 oktober 2008 miljoenen mensen in de wereld een mega ruimteschip te zien zouden krijgen. Van de Federatie van het Licht of zoiets. Vermoedelijk boven Alabama, maar het kon ook Lutjebroek of Kaapstad worden. Er werden maten genoemd van wel 2.000 kilometer in doorsnede. Een gebeurtenis die sceptici en debunkers het zwijgen zou doen opleggen. Maar helaas, het ruimteschip kwam niet. Zoals ook tal van andere voorspellingen van Niburu de mist ingingen.

Vandaar op het forum van Niburu nu hoofdzakelijk sceptische reacties van de achterban zijn te lezen. 'Misschien is het een bijeenkomst dat ze de media ook hebben uitgenodigd om te laten zien hoeveel mensen er niet meer in trappen om zo een nog groter publiek te trekken??'

Na zondag is Barneveld dus weer gewoon van de kip en het ei.

5 opmerkingen:

 1. Complotdenkers en voorspellingen...geen goede match. Want wees nou eerlijk: Hoe vaak komen ze nou daadwerkelijk uit?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuw hoe men maandag weer reageert. Ja sorry, jullie waren er nog niet klaar voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vorige keer had de alliantie toch keurig afgebeld?


  Niburu kan overigens wel op een warme belangstelling van De Telegraaf rekenen, daar stond afgelopen week wederom een paginagroot artikel over hen in. Vorig jaar zomer stonden er 2 pagina's over niburu in De Telegraaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb Het Licht nog niet gezien. En jullie?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze komen woensdag pas. Balen!

  http://www.hpdetijd.nl/2010-10-11/barneveld-et-is-vertraagd-tot-woensdag

  BeantwoordenVerwijderen