zaterdag 30 oktober 2010

Uitgejorist

Micha Kat is als verzetsstrijder teruggekeerd op aarde. Althans, zo ziet hij dat zelf. Nadat hij eerder deze week weer eens de graffiti spuitbus ter hand had genomen om de woning van justitietopman Demmink en de Haagse kantoren van het Ministerie van Justitie op te leuken met woorden als Pedo en Mafia (met een 'f'!), greep de hermandad in. Precies zoals Kat gehoopt had, want er moest natuurlijk weer eens een spraakmakend YouTube filmpje komen. Het leverde Kat echter drie excruciating etmalen in diverse politiecellen op, met een dreiging van een verzekeringstelling van 14 dagen in een huis van bewaring. 'Het was een rollercoaster ervaring, zelfs voor iemand die toch het een en ander meende te weten over onze rechtstaat. Drie etmalen politiecel is pretty heavy, zeker als je niet weet wat er gaat gebeuren,' citeerde Kat zichzelf.

Natuurlijk beschrijft pedospuiter Kat dit hachelijke avontuur wederom als een heroïsche daad, maar een goed verstaander leest alleen maar dat zijn verzekeringstelling is 'geschorst' op voorwaarde dat hij zich niet meer mag ophouden in de nabijheid van de Demmink-residentie in de Haagse Riouwstraat en ook niet meer in de nabijheid van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Barracuda ziet er nog van komen dat Kat alleen zijn eigen voordeur mag onderspuiten.

Op 11 februari komen deze en andere zaken voor, de 'moeder van alle rechtszaken waarin dus ook het kindermisbruik door Demmink aan de orde zal komen' kraait Kat, maar de uitkomst laat zich feilloos voorspellen: dat wordt een taakstraf en een fikse schadevergoeding.

1 opmerking:

 1. Als micha het verweerschrift in het pdf bestand wat in onderstaand linkje staat, tot zich neemt, en wellicht lichtelijk aan de persoonlijke omstandigheden aanpast en opstuurd, dan maakt Micha grote kans, volgens mij, dat er helemaal niet eens een zaak is tegen Micha , laat staan een taakstraf o.i.d.


  http://www.stralingsarm-nederland.org/dossiers/VerzamelarchiefRechtbank.htm

  Succes Luuk

  http://www.stralingsarm-

  nederland.org/dossiers/Verzamelarc

  hiefRechtbank.htm

  (linkje even kopieeren en plakken naar adres balk.)

  BeantwoordenVerwijderen