maandag 11 oktober 2010

Who ya gonna call?We Are Change Holland (WAC Holland) komt naar je toe deze zomer herfst. WAC gaat met de VW Westfalia T3 op reis. 'We gaan zo veel mogelijk landen, steden en dorpen bezoeken in Europa. Ons doel is om zo veel mogelijk mensen wakker te schudden en ze vertellen over 911, Bilderberg, Nieuwe Wereld Orde(NWO), etc. We gaan over de welbekende Wacholland folders achterlaten, doen aan filmvertoning op de plaatsen waar we ons kamp opzetten. We zullen als het technisch mogelijk is een reis- en filmverslag op de wacholland site gaan plaatsen en onze avonturen delen. We hopen zo veel mogelijk mensen bewust te maken van de ziekke plannen van de NWO. en uiteraard genieten van de mooie dingen die het leven nog te bieden heeft.'

Complotbusters als nomaden, je moet er maar op komen. Het eerste joetoeb-filmpje uit een lange reeks is al behoorlijk subversief, zeven minuten lang beelden van een verregende tent op een al even treurige camping. Het tweede filmpje toont een ongeluk in het Groningse Doezem, waar in elk geval al een tractor is bekeerd. Zou dat ongeluk door de NWO zijn veroorzaakt? Moet haast wel.

Onwillekeurig vraag je je af of deze jongens (het zijn meestal jongens, complotters) niet naar school moeten of in de studiebanken moeten zitten. Want kolere, wat bevatten die filmpjes veel taalvauten: 'En uiteraart genieten van de mooie dingen die het leven nog te bieden heeft', 'start was op 30 sebtember', 'We zullen de avontuuren op de site van wacholland gaan plaatsen', 'toen we onze wacje 1 hadden geinstaleerd'', 'twee auto's waren frontaal op elkaar geknalt 2 zwaargewonen trouma hellie was uitgerukt', 'wij zullen ze wijsen op onze www.wacholland.org'.

Kortom, als u deze analfabeten tegenkomt op camping De Berekuil, doe een beetje aardig tegen ze als ze weer beginnen over de 'ziekke plannen van de NWO'.

Huishoudelijk: Barracuda moet zelf even op rijs. We zijn er over enkele dagen weer.

12 opmerkingen:

 1. kan me sterk vergissen maar ik zie dat de wacko's die altijd zo sterk ageren als het gaat om privacy het niet zo nauw nemen met de privacy van andere mensen. Hebben die wacko's wel toestemming gevraagd aan al die mensen om op youtube geplaatst te worden, laat staan gefilmd te worden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 'Iran wil samen met de paus werken aan een „nieuwe wereldorde”, aldus Ahmadinejad.'
  Bron: Telegraaf

  Nu is die Ahmadinejad, de grote vriend van de complotters, ook al niet meer te vertrouwen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wacholland gaat op reis en meteen gaat hun site down?

  :-D

  http://i51.tinypic.com/1z19v87.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Rekening voor de domeinnaam niet betaald?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het wel verdacht:

  - Wacholland op reis.
  - Wacholland uit de lucht.
  - Woensdag komt de intergalactische federatie van Niburu.
  - Barra een paar dagen weg.
  - Er begon gisteren een tvserie over de affaire Lockheed op de Nederlandse staatsomroep.
  - NRC roept op nujij uit de lucht te halen.

  Als daar geen complot achter zit, dan weet ik het ook niet meer. Zeker als je het met de gebeurtenissen van de afgelopen tijd (Micha Kat die lijkt te stoppen) combineert.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En dan op reis gaan om je site te promoten? Lijkt me niet zo slim, Anarchiel :-D!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @joepie:

  ach, eerst moet het ingezamelde geld op...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gelukkig is er wel sprake van een zelfreflecterend vermogen bij de leden van de WACHOLLAND-site; er is al aangekondigd dat er iemand de teksten bij de film, zal nakijken voordat ze op het net geplempt worden. Toevallig weet ik dat de complotbuster in kwestie dyslexie heeft en daarom storen de fouten mij in dit geval minder dan anders.

  Maar gelukkig en zoals te verwachten, gaat de barracuda meneer/mevrouw altijd voor de vorm en niet voor de inhoud van wat er op de WACHOLLAND- site wordt gezet. Wat dat betreft geen verrassingen dus.

  Welterusten, barracuda .

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De inhoud, laten we het daar eens over hebben. Of liever gezegd: het gebrek daaraan.

  BeantwoordenVerwijderen